میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار امیر رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره جایگاه و اهمیت صنایع دفاعی، گفت: به نظر متخصصان، صنایع دفاعی از راهبردیترین صنایع همه کشورهاست و مأموریت آن تولید قدرت است.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم به قدرت دست یابیم باید در عرصه علم و آگاهی به پیشرفت برسیم و در این عرصه نیاز به تحقیق، پژوهش و نیروی انسانی متخصص داریم و همه اینها زنجیرهای را ایجاد میکند که این زنجیره میتواند تولید قدرت کند.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تصریح کرد: مهمتر از تولید قدرت، عوامل تولید کننده آن هستند؛ که امروز در تمامی صنعتهای سازمان صنایع دفاعی وزارت دفاع، عوامل تولید قدرت ایجاد شده است و توانستهایم نیروی انسانی متخصص را تربیت و در این مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، با مطالعات و پژوهش، سامانههای مورد نیاز را تولید و به یک تولید پایدار برسیم.
امیر رستگاری گفت: اهمیت این موضوع این است که ما توانستیم تولید قدرت مبتنی بر دانش و توان داخلی داشته باشیم، این توانی است که میتواند تولید امنیت کند و برای کشور بازدارندگی ایجاد کند. همه اینها اهمیت صنایع دفاعی را نشان میدهد و این توان دفاعی در کنار نیروهای مسلح میتواند مولد قدرت و اقتدار باشد.
امیر رستگاری با اشاره به دستاوردهای سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: امروز در زیردریایی و عرصه دریا از موتورهای بسیار پیشرفته بیالسی استفاده میکنیم و از سرریز دانش تولید موتورهای بی ال سی در زیر دریاییها برای شناورها نیز استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: در تولید موتورهای واترجت نیز به تولید صددرصدی و خودکفایی رسیدهایم و در شناورهای تولیدی وزارت دفاع از آنها استفاده میکنیم و تا پایان سال به اولین موتور واترجت هزار و هفتصد اسب بخار دست مییابیم.
امیر رستگاری در خصوص مهمترین دستاوردهای صنایع دریایی در یک سال گذشته گفت: ناوشکن دنا که جدیدترین ناوشکن جمهوری اسلامی ایران است به تازگی به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق شد که توسط سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تولید شده است و بسیاری از سامانههایی که در آن استفاده شده، تجهیزات بهروز، جدید و با قابلیتهای بسیار بالاست. تجهیزاتی که بسیار پیشرفتهتر از تجهیزات استفاده شده در شناورهای گذشته، مانند جماران و سبلان است.
وی ادامه داد: همچنین اولین ناو مین شکار، یعنی ناو مین شکار جمهوری اسلامی ایران شاهین را تولید کرده و در اختیار نیروی دریایی ارتش قرار دادیم که از چندین فناوری بسیار پیشرفته جهان در آن استفاده شده، بدنه این شناور کامپوزیتی است تا کمترین اثر را نسبت به مینهای دریایی داشته باشد، همچنین بدنه آن دوجداره است و تمام تجهیزاتی که روی آن به کار رفته از فناوری پلیمر و کامپوزیت است. این شناور ۳۳ متر طول دارد که میخواهد در خلیج فارس، دریای عمان و شمال اقیانوس هند، عملیات مین روبی را انجام دهد.
وی ادامه داد: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع توانسته اولین سامانههای کشف و انهدام مینهای دریایی را در کمتر از یک سال بسازد، این سامانه رباتیک به کشف و انهدام مینها کمک میکند. همچنین تجهیزات مختلفی را در اختیار نیروی دریایی سپاه قرار دادیم که از جمله میتوان به سامانههای موشکی ساحل به دریا و قایقهای تندرو اشاره کرد که میتواند قابلیت آفندی بسیاری به نیروی دریایی سپاه بدهد. در حوزه دریابانی نیز تعداد زیادی از شناورهای تندرو کلاس حیدر را به دریابانی ناجا دادهایم و از سوی دیگر اولین شناور تمام آلومینیومی با سرعت ۳۰ کیلومتر را تحویل دریابانی نیروی انتظامی دادیم.
امیر رستگاری ادامه داد: در حوزه غیر نظامی نیز تعداد زیادی شناور در اختیار سازمان کشتیرانی قرار دادهایم و اینها تنها بخشی از دستاوردهایی است که قابلیت گفتن دارد و ما برای غافلگیر کردن دشمن نمیتوانیم بیش از ده درصد از دستاوردها و توانمندیهای خود را اعلام کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
ایران بر استقرار ثبات و برقراری حاکمیت یکپارچه در سودان تأکید دارد
۹۳ درصد مردم سوءمدیریت داخلی را عامل اصلی مشکلات اقتصادی میدانند
عراقچی: تحت فشار حداکثری و تهدید مذاکره نخواهیم کرد
اسلامی: صنعت هستهای پیشران توسعه ملی است
اجلاس وزرای خارجه کشورهای اسلامی درمورد طرح کوچ فلسطینیان برگزار میشود
رد ادعاهای رسانهای در مورد ارسال محموله نظامی از سوی ایران به یمن
آمادگی مجلس برای تقویت اقتصاد بازار و رونق کسب و کار
سردار فدوی: «وعده صادق ۳» به موقعش انجام خواهد شد
مخبر: گرههای امروز کشور به دست بخش خصوصی باز میشوند
وزرای خارجه ایران و سودان با یکدیگر دیدار کردند
برگزاری نخستین کارگاه حکمرانی تقنینی در مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی
سردار فدوی: وعده صادق ۳ به موقعش انجام خواهد شد
امیر موسوی: اگر قیام مردم تبریز نبود، تاریخ به نحو دیگری رقم میخورد
مهاجرانی: عزم دولت برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز جدی است
عارف: اقتصاد ایران و تاجیکستان میتواند مکمل هم باشد
عسلویه به عنوان بزرگترین میدان گازی کشور باید بیشتر مورد توجه باشد
اعضا هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد قصر شیرین مشخص شدند
استقبال رسمی عارف از نخست وزیر تاجیکستان
نگاهداری: زیست بوم فناورانه توانمندسازی معلولان شکل گیرد
آغاز فرآیندهای انتخابات خبرگان رهبری در تبریز و بیرجند
عراقچی: ثبات در یمن نقش مهمی در امنیت و توسعه پایدار منطقه دارد
عراقچی: ثبات در یمن نقش مهمی در امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد
نجفی: همکاری نهادهای مختلف با وزارت اطلاعات برای تامین امنیت ضروری است
آمادگی ایران برای تقویت و گسترش روابط اقتصادی با نپال
تاکید وزرای خارجه ایران و عمان بر تداوم رایزنی بین تهران و مسقط
برگزاری سومین همایش اقتصادی خزر در تهران
دیدار نماینده ویژه سوئیس در امور خاورمیانه با «عراقچی»
وزیر خارجه نپال با «عراقچی» دیدار کرد
دیدار عراقچی و وزیر خارجه عمان
دیدار رئیس هیئت مذاکرهکننده دولت نجات ملی یمن با «عراقچی»