میرنیوز

مقید به وعده‌های رئیس‌جمهور هستیم/ کسری بودجه سیلی بنیان‌کن است

مقید به وعده‌های رئیس‌جمهور هستیم/ کسری بودجه سیلی بنیان‌کن است 2021-08-14T14:02:51+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (شنبه) در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان برنامه و بودجه با تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) تصریح کرد: راه میانبر رسیدن به قرب الهی توسل به امام حسین (ع) است و در طول تاریخ علمای زیادی را سراغ داریم که با سوابق و وضعیت‌های مختلف توانستند راه صد ساله را در لحظه‌ای با توسل به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) طی کنند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: ماه محرم و ماه صفر فرصت‌های گرانبهایی هستند که بتوانیم از پیچ و خم‌هایی که در زندگی دچار آن هستیم به خوبی عبور کنیم.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های دکتر محمدباقر نوبخت رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: آقای نوبخت دوره سختی را پشت سر گذاشتند چرا که نظام سلطه هر چه در توان دارد برای فشار بر اقتصاد کشور به کار می‌گیرد و در هشت سال گذشته نیز اگرچه گاهی این فشارها شدت و ضعف داشت اما تلاش نظام سلطه ایجاد محدودیت و فشار بر اقتصاد کشور بود.

مخبر افزود: برخلاف تصور برخی افراد، خصومت اصلی نظام سلطه با دولت‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه با مردم ایران است چرا که آنها از مردم ضربه خوردند و شاه را که نماد نظام سلطه بود مردم از کشور بیرون کردند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: برنامه‌ریزی و تلاش نظام سلطه انتقام از مردم ایران است و در این راه از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنند و حتی موضوع سلامت مردم را در این مسیر مورد معامله قرار می‌دهند به گونه‌ای که در ایام کرونا شاهد بودیم که پس از انجام اقدامات لازم برای واردات واکسن، در آخرین لحظه از واردات این کالای ضروری به کشورمان جلوگیری کردند.

وی با یادآوری اینکه در زمان آغاز شیوع کرونا اکثر کشورها با کمبود ماسک مواجه شدند، خاطر نشان کرد: برای تأمین ماسک مورد نیاز کشور از کشورهای دیگر خرید کردیم و بسته بندی و تدارکات لازم انجام شد اما پیش از ارسال به ایران و در فرودگاه کشور مبدا از آن جلوگیری کردند و این نشان می‌دهد که نظام سلطه به هیچ اصول انسانی پایبندی ندارد.

مخبر اضافه کرد: با وجود آنکه نظام سلطه ادعا می‌کند که دسترسی به دارو برای همه مردم آزاد است و هیچ محدودیتی برای هیچ کشوری وجود ندارد اما وقتی می‌خواهیم داروی مورد نیاز را خریداری کنیم، اجازه جابجایی پول را نمی‌دهند و عملاً مانع از واردات دارو می‌شوند.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه طی سال‌های اخیر با این مشکلات روبرو بود اما آقای نوبخت و همکاران ایشان هر چه در توان داشتند پای کار آوردند و یکی از خصوصیات برجسته آقای نوبخت حسن خلق ایشان است که بسیار ویژگی ارزشمندی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سوابق مسعود میرکاظمی رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه اشاره و تصریح کرد: ایشان سوابق و تجارب فوق العاده ای در زمینه‌های مختلف دارد و حضور ایشان در مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی نظیر وزارت بازرگانی و وزارت نفت تجربه‌ای مؤثر و موفق بوده است و حالا قرار است که با کوله باری از تجربه در یکی از مهمترین سازمان‌های مدیریتی کشور فعالیت داشته باشند.

مخبر با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه از مهمترین سازمان‌های کشور برای توسعه و پیشرفت، رسیدگی به مسائل معیشتی مردم و الگو سازی برای اداره کشور است، گفت: اگر این سازمان به خوبی و به نحو مطلوب اداره شود بخش زیادی از مشکلات و مسائل کشور حل و فصل خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم برای حل مشکلات کشور به خارج امید داشته باشیم، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور تأکیدات فراوانی بر رفع تحریم‌ها دارند اما بعید است که بتوانیم با نظام سلطه به جایی برسیم و نمی‌توان برنامه‌ریزی خود را برای اداره کشور متکی به رفع تحریم‌ها کرد و باید به نحوی برنامه‌ریزی کنیم که فرض بر این باشد که نظام سلطه تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور در بخش‌های مختلف خاطر نشان کرد: ایران ۲۷۰۰ کیلومتر سواحل دریا دارد و از منابع طبیعی متعدد نیز برخوردار است که اگر بتوانیم به خوبی از ظرفیت‌های مختلف کشور بهره برداری کنیم هر کدام از این ظرفیت‌ها می‌تواند کشور را به تحولات خوبی برساند.

مخبر با اشاره به پرآب بودن استان‌های شمالی کشور و ضرورت استفاده بهینه از این ظرفیت ارزشمند تصریح کرد: سه استان شمالی کشور از نظر وسعت به اندازه کشور هلند هستند و میانگین بارندگی این سه استان از هلند هم بیشتر است. با این وجود کشور هلند از بخش کشاورزی ۹۵ میلیارد دلار صادرات دارد اما صادرات ما از بخش کشاورزی ۲۰۰ میلیون دلار است. این نشان می‌دهد که باید استاندارانی توانمند در هر یک از این سه استان حضور داشته باشند به گونه‌ای که هر کدام از آنها مانند یک وزیر کشاورزی بتواند از ظرفیت‌های بخش کشاورزی بهره برداری کند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور در بخش معدن و نیز پتانسیلی که در بخش دریا وجود دارد، گفت: برخی کشورها در تلاش هستند ۳۰ درصد از جی دی پی خود را در اقتصادشان از طریق اقتصاد دریا محور تأمین کنند اما ما تاکنون استفاده مطلوبی از دریا نداشتیم که امیدوارم در دوره پیش رو، سازمان برنامه و بودجه برنامه‌ریزی های خود را با توجه به ظرفیت‌های کشور انجام دهد.

وی در ادامه با یادآوری شعارها و وعده‌های رئیس جمهور در دوره انتخابات، گفت: رئیس جمهور به اجرای این شعارها مقید است و دولت مصمم است در راستای اجرای وعده‌های رئیس جمهور مبنی بر کاهش بیکاری، ایجاد یک میلیون واحد مسکونی در سال، مبارزه با فساد و رانت و توسعه دولت الکترونیک اقدام کند.

مخبر با تاکید بر اینکه شفافیت و مقابله با رانت و فساد جز از طریق استقرار کامل دولت الکترونیک میسر نیست از میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست این موضوع را که از مطالبات جدی مردم نیز می‌باشد با جدیت در دستور کار قرار دهد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به کسری بودجه کشور، آن را سیلی بنیان کن توصیف کرد که می‌تواند هر بخش از اقتصاد کشور را متلاطم کند و افزود: کسری بودجه می‌تواند موجب تورم شده و به پایه پولی کشور آسیب وارد کند. یکی از دغدغه‌های جدی مردم کاهش ارزش پول ملی است و در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست که پول ملی چنین وضعیتی داشته باشد.

وی افزود: باید با استفاده از توانمندی و تجربه نخبگان و اندیشمندان وضعیت کسری بودجه و مسائل دیگری نظیر فرار مالیاتی را ساماندهی کنیم.

مخبر به موضوع کرونا نیز اشاره کرد و گفت: کرونا به بسیاری از مشاغل و کسب و کارها آسیب زده ضمن آنکه کمبود دارو و مسائل مرتبط با درمان نیز بار سنگینی را بر بودجه کشور وارد کرده که لازم است با جدیت برای رفع مشکلات مشاغل و کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا برنامه‌ریزی و تلاش کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به میزان بالای بیکاری ناشی از کرونا خاطر نشان کرد: مردم در ایام شیوع کرونا بسیار گرفتار شده‌اند که ضروری است مشکلات آنها را مرتفع کنیم و لازم است این موضوع در بودجه سالانه بیش از پیش دیده شود.

وی با اشاره به زمان بندی آغاز و اجرای برنامه‌های توسعه کشور گفت: بهتر است زمان بندی برنامه‌های توسعه کشور به نحوی تنظیم شود که هم زمان با آغاز کار دولت‌ها در اختیار آنان قرار گیرد تا یک دولت بتواند آن برنامه را به طور کامل اجرا کند و در پایان دوره نیز نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشد.

در ابتدای این مراسم نیز محمدباقر نوبخت رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه گزارشی از اقدامات صورت گرفته بخصوص در مدیریت شرایط تحریم و کرونا ارائه و برای میرکاظمی رئیس جدید این سازمان آرزوی موفقیت کرد.

مسعود میرکاظمی رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه هم در این مراسم با اشاره به وضعیت شاخص‌های کلان اقتصادی کشور، گفت: برای عبور از این چالش‌ها و رفع مشکلات مردم نیاز به سازمانی انقلابی و مدبر داریم تا بتوانیم با درک صحیح مسائل و شناسایی دقیق چالش‌ها، راهکارهای نوینی برای حل مشکلات کشور پیدا کرده و مدیریت صحیحی در ریل گذاری توسعه ایران انجام دهیم.

گفتنی است در این مراسم معاون اول رئیس جمهور حکم انتصاب رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه که توسط رئیس جمهور امضا شده بود را به وی اعطا کرد و با اهدای لوح تقدیر از خدمات رئیس سابق این سازمان نیز قدردانی کرد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
2025-02-16T12:43:04+03:30
یک استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است که ریشه در آموزه‌های دینی و الهی دارد

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند
2025-02-16T12:29:44+03:30
نایب رئیس مجلس گفت: مسئولان ذیربط حداقل مشکل سیب زمینی را که امروز مشکل اساسی برای خانوارهای کم درآمد شده است، حل کنند.

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 
2025-02-16T12:16:23+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، دو فقره سوال از وزیر اقتصاد و یک سوال از وزیر اطلاعات اعلام وصول شد.

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 
2025-02-16T12:16:23+03:30
نمایندگان مجلس، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نقش بی‌بدیل زحمتکشان خدوم عرصه گمنامی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تقدیر کردند.

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود
2025-02-16T12:16:23+03:30
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو و کروز چند هزار میلیارد تومان به یک مافیا می‌رود.

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
2025-02-16T11:36:20+03:30
با همت جوانان متخصص ایرانی، جهادگران عرصه سازندگی و دولت چهاردهم مرکز تجارت جهانی مشترک ایران و عراق در بغداد به زودی بهره برداری می‌شود.

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
2025-02-16T11:36:19+03:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت لایحه اصلاح و تکمیل برخی از قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 
2025-02-16T11:36:19+03:30
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: نتیجه انسجام داخلی و حول محور منویات رهبر معظم انقلاب بودن، قدرت ایران و شکست دشمنان است.

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
2025-02-16T11:36:19+03:30
همسر شهید رئیسی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید
2025-02-16T11:23:01+03:30
نخست‌وزیر تاجیکستان به دعوت رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه به تهران می‌آید.

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
2025-02-16T11:23:01+03:30
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور زنان نخبه را در خط مقدم الگوی زن مسلمان در گام دوم انقلاب دانست.

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 
2025-02-16T11:23:01+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و همچنین در حوزه کشاورزی تصویب شد.

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند
2025-02-16T11:09:42+03:30
نایب رئیس مجلس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند.

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند
2025-02-16T11:09:42+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۲ هزار قانون به یک‌سوم خلاصه می‌شوند و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد
2025-02-16T10:56:22+03:30
ویر امور خارجه کشورمان گفت: ما بر این باوریم که امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد، بلکه باید نتیجه همکاری کشورهای م...

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت
2025-02-16T10:56:22+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون عمران ماموریت داد تا ابعاد وقوع سیل در برخی از مناطق رشت را مورد بررسی قرار دهد.

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 
2025-02-16T10:56:21+03:30
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سیگنال افزایش قیمت طلا متناسب با سیاست‌های تحریمی نیست و این سیاست‌های غلط باعث تحریک جامعه می‌شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)