میرنیوز

بازدید اعضای کمیسیون بهداشت مجلس از نحوه تزریق واکسن کرونا

بازدید اعضای کمیسیون بهداشت مجلس از نحوه تزریق واکسن کرونا 2021-06-30T19:52:55+04:30

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از خانه ملت، جمعی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور در مراسم افتتاح پایگاه چهارم واکسیناسیون منطقه سوم شهرداری در محل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از نزدیک در جریان واکسیناسیون مردم قرار گرفتند.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این بازدید، گفت: آقای قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بازدید سرزده‌ای را از محل واکسیناسیون در حسینیه ارشاد داشت و با اعتراضات مردم نسبت به عملکرد وزارت بهداشت در واکسیناسیون مواجه شدند البته مردم با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان هم تماس‌هایی را داشتند و شایعات عجیب و غریبی که نمی‌توان صحت و سقم آنها را تأیید کرد، مانند نوبت فروشی و زنبیل گذاشتن شبانه بودیم مطرح شده بود که در نهایت با تماس‌هایی با رئیسی سخنگوی ستاد مقابله با کرونا یادآور شدیم چنین گزارش‌هایی به ما ارائه شده و باید آنها را پیگیری و مدیریت کرد.

وی افزود: رئیس مجلس پس از بازدیدی که از مرکز حسینیه ارشاد داشت از کمیسیون خواست که با توجه به مسائل پیش آمده و اینکه قرار است مراکز جدیدی برای واکسیناسیون افتتاح شود بازدیدی را از این مرکز واکسیناسیون داشته باشیم و از نزدیک در جریان واکسیناسیون قرار بگیریم.

شهریاری ادامه داد: از مردم بابت مشکلات ایجاد شده عذرخواهی می‌کنیم به طور قطع سوءتدبیرها وجود داشت البته با بدقولی خارجی‌ها نیز مواجه شدیم و باید بپذیریم که تحریم هستیم البته تصور می‌شد که واکسن به موقع وارد شود و از ابتدا قرار بود نیمی از هر مقدار واکسن که وارد می‌شود تزریق و نیم دیگر آن تا نوبت تزریق دوم نگهداری شود اما در زمان مناسب وارد کشور نشد و تلاش شد در اسرع وقت نسبت به واکسیناسیون سالمندان اقدام شود و با نیت خیرخواهانه این کار انجام شد.

وی یادآور شد: البته زمانی که واکسن وارد کشور وارد شد تاکید شد که مردم پس از ارسال پیامک باید برای واکسیناسیون مراجعه کنند اما به دلیل نگرانی از به اتمام رسیدن آن به سمت مراکز هجوم آورده و با صف‌های طولانی مواجه شدیم و ما به عنوان خدمتگزاران مردم معذرت خواهی می‌کنیم.

شهریاری در مورد اعتراض مردم به توهین کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تمامی اعضای کمیسیون بهداشت مجلس اعتراض خود را نسبت به سخنان ایشان نشان دادند و چنین اظهاراتی از مسئول یک وزارتخانه درست نبود و تذکر جدی به ایشان داده شده است.

زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس همچنین با بیان اینکه با توجه به گزارش‌هایی که به کمیسیون بهداشت و درمان و مجلس واصل واین بازدید انجام شد، گفت: تجمعات زیاد و صف‌های طولانی مراجعه‌کنندگان برای تزریق واکسن و نگرانی از معطل ماندن مردم باعث شد در بازدیدی از نزدیک در جریان این مسائل قرار بگیریم.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: رئیس مجلس بازدید سرزده‌ای را از یکی از مراکز تزریق واکسیناسیون داشت و پیرو آن بنا شد کمیسیون بهداشت موضوع را پیگیری کند البته خوشبختانه برخی از مشکلات برطرف شده و یکی از مراکزی که با تجمعات و صف‌های طولانی مواجه بود به باغ موزه دفاع مقدس منتقل شد.

وی ادامه داد: این مرکز فضای مناسبی برای واکسیناسیون مردم دارد و فاصله اجتماعی رعایت شده و محل استقرار برای مردم فراهم است و با صف‌های طولانی مواجه نشدیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس یادآور شد: امیدواریم هموطنانمان بتوانند با آسودگی خاطر واکسن خود را دریافت کنند.

همچنین محسن فتحی نیز پس از بازدید از این مرکز گفت: این بازدید به دنبال بازدید سرزده ای که رئیس مجلس شورای اسلامی از واکسیناسیون مردم داشت و همچنین دستور ایشان به کمیسیون بهداشت برای ورود به مسئله واکسیناسیون صورت گرفت.

وی ادامه داد: این مرکز امروز افتتاح شد و در واقع هشتادمین مرکز تزریق واکسن در شهر تهران است و فضای بسیار خوبی دارد و به خوبی به مردم خدمات رسانی می‌کند؛ خدمات رسانی در این مرکز را مثبت ارزیابی می‌کنم؛ شب گذشته از طریق پیامک به مردم برای تزریق واکسن اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه در این بازدید با مشکلی مواجه نشدیم و مردم در نهایت رضایت واکسن خود را دریافت می‌کنند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس یازدهم در مورد صف‌های طولانی واکسن، گفت: تزریق دز اول انجام شده بود و متأسفانه تاریخی که به مردم برای تزریق دز دوم اعلام کرده بودند به تعویق افتاد و برای بار دوم واکسیناسیون مردم انجام نشد بنابراین با اعتراضاتی از سوی افرادی مواجه شدیم که دز اول را دریافت و دز دوم را دریافت نکردند در واقع مردم تصور می‌کردند به دلیل اینکه از نوبت دوم آنها گذشته برای آنها مشکلاتی پیش بیاید که در نهایت طی این چند روز دز دوم را دریافت کردند و به طور قطع با کاهش ازدحام مردم مواجه خواهیم شد و مردم به نوبت و در زمان مقرر واکسن را دریافت خواهند کرد.

محمدعلی محسنی‌بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این بازید با اشاره به تعادل میان عرضه و تقاضا، گفت: البته اضطراب مردم مهمتر از این دو مقوله است و باید هر چه سریع‌تر واکسن را دریافت کنند و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دولت و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و همچنین تمامی مسئولان ذیربط درصدد هستند تعادل خوبی را میان عرضه و تقاضا برقرار کنند تا اضطراب و نگرانی مردم رفع شود.

رضا آریان‌پور عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز درباره این بازدید گفت: به نظر می‌رسد براساس تجربیاتی که تاکنون در رابطه با واکسیناسیون کسب شده خدمات رسانی به مردم در این مرکز مطلوب بوده و دستگاه‌هایی برای سهولت کار تعبیه شده تا افراد بتوانند مانند بانک‌ها اقدام به نوبت‌گیری کنند و با این اقدام از ازدحام و صف‌های طولانی جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین صندلی‌هایی را برای مراجعه کنندگان تعبیه کردند و ۴ میز برای واکسیناسیون بانوان و ۴ میز هم برای آقایان قرار داده شده و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شده و همچنین شرایط افراد را بررسی می‌کنند تا واکنش آنها نسبت به تزریق واکسن مورد توجه قرار گیرد.

آریان‌پور ادامه داد: در این مرکز دو پزشک و دو آمبولانس آماده به خدمت مستقر هستند و پرسنل اورژانس و ۱۱۵ در حال آماده باش بوده تا اگر عوارض حادی برای افرادی که واکسن تزریق می‌کنند ایجاد شود در اسرع وقت بتوان به آنها رسیدگی کرد، براساس اظهارات پزشک مستقر تاکنون عوارض جدی و خطرناک دیده نشده و بیشتر ضعف و بدحالی و افت فشار دیده شده است.

وی یادآور شد: ارزیابی ما از این مرکز مثبت بوده و اگر فضایی ایجاد شود که تمامی مراکز واکسیناسیون این مسائل و الزامات را رعایت کنند به طور قطع با رضایتمندی مردم مواجه خواهیم بود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
2025-02-16T12:43:04+03:30
یک استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است که ریشه در آموزه‌های دینی و الهی دارد

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند
2025-02-16T12:29:44+03:30
نایب رئیس مجلس گفت: مسئولان ذیربط حداقل مشکل سیب زمینی را که امروز مشکل اساسی برای خانوارهای کم درآمد شده است، حل کنند.

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 
2025-02-16T12:16:23+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، دو فقره سوال از وزیر اقتصاد و یک سوال از وزیر اطلاعات اعلام وصول شد.

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 
2025-02-16T12:16:23+03:30
نمایندگان مجلس، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نقش بی‌بدیل زحمتکشان خدوم عرصه گمنامی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تقدیر کردند.

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود
2025-02-16T12:16:23+03:30
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو و کروز چند هزار میلیارد تومان به یک مافیا می‌رود.

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
2025-02-16T11:36:20+03:30
با همت جوانان متخصص ایرانی، جهادگران عرصه سازندگی و دولت چهاردهم مرکز تجارت جهانی مشترک ایران و عراق در بغداد به زودی بهره برداری می‌شود.

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
2025-02-16T11:36:19+03:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت لایحه اصلاح و تکمیل برخی از قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 
2025-02-16T11:36:19+03:30
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: نتیجه انسجام داخلی و حول محور منویات رهبر معظم انقلاب بودن، قدرت ایران و شکست دشمنان است.

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
2025-02-16T11:36:19+03:30
همسر شهید رئیسی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید
2025-02-16T11:23:01+03:30
نخست‌وزیر تاجیکستان به دعوت رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه به تهران می‌آید.

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
2025-02-16T11:23:01+03:30
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور زنان نخبه را در خط مقدم الگوی زن مسلمان در گام دوم انقلاب دانست.

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 
2025-02-16T11:23:01+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و همچنین در حوزه کشاورزی تصویب شد.

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند
2025-02-16T11:09:42+03:30
نایب رئیس مجلس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند.

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند
2025-02-16T11:09:42+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۲ هزار قانون به یک‌سوم خلاصه می‌شوند و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد
2025-02-16T10:56:22+03:30
ویر امور خارجه کشورمان گفت: ما بر این باوریم که امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد، بلکه باید نتیجه همکاری کشورهای م...

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت
2025-02-16T10:56:22+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون عمران ماموریت داد تا ابعاد وقوع سیل در برخی از مناطق رشت را مورد بررسی قرار دهد.

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 
2025-02-16T10:56:21+03:30
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سیگنال افزایش قیمت طلا متناسب با سیاست‌های تحریمی نیست و این سیاست‌های غلط باعث تحریک جامعه می‌شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)