میرنیوز
گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم_ علی شعبانی: 28 خردادماه سال 1400 روز ماندگاری در تاریخ ایران و بلکه تاریخ جهان شد. اغراق نیست اگر بگوییم بیش از یکسال است تمام جهان کفر و استکبار و تمام عوامل داخلی و خارجی آنها و گروهی از نفوذیهای داخلی نیز تلاش کردند تا انتخابات خردادماه ایران را از رونق بیندازند و تمام رسانههای ریز و درشت به صحنه آمدند تا «نه به انتخابات» را برای مردم ایران القا کنند. از احمدی نژادی که همواره سخنش را با دعا برای فرج امام عصر آغاز میکرد تا مسیح علی نژاد که سردمدار هشتگهای کشف حجاب است، از منافقین در کمپ تیرانا تا گروهی از سران و تئوریسین های فتنه 88 در توافقی نا نوشته بر طبل تحریم انتخابات کوبیدند.
از سوی دیگر کشورهایی که صنمی با انتخابات ندارند و به فرمایش مقام معظم رهبری فرق صندوق رأی و صندوق میوه را نمیدانند علیه انتخابات سخن گفتند تا اینکه سرانجام روز بزرگ امتحان فرا رسید؛ پیر میدان و مراد مردم اشارتی کرد که «جمهوریت در نظام اسلامی، با مشارکت مردم محقق میشود/ هدف دشمنان آن است که مردم در انتخابات حضور پیدا نکنند، ان شاء الله مردم مثل همیشه عکس خواسته دشمن عمل خواهند کرد/ حضور مردم در انتخابات یک عمل صالح است/ افرادی که مردم را دلسرد میکنند به دنبال تضعیف نظام هستند تا کشور را جولانگاه تروریستها کنند/ اگر مشارکت در انتخابات پایین باشد، دشمن مجال زورگویی پیدا میکند.»
مردم این دیار که مرید مراد خود بودند، به خوبی پیام را دریافت کردند و آماده امتحان بزرگ شدند که خدای متعال فرمود :آیا مردم گمان می کنند اینکه بگویند ایمان آوردیم رها می شوند و مورد امتحان قرار نمی گیرند؟ سرانجام امتحان آغاز شد یکی را با عدم احراز صلاحیت آزمودند و دیگری را با نحوه اظهاراتش در مناظره. یکی، دیگری را آماج تهمت قرار داد و دیگری در پاسخ، خاضعانه دعوت به تقوا کرد. دیگری را با بازی تعرفهها و تاخیر در آغاز رای گیری آزمودند و مردم را هم به شرکت در انتخابات آزمودند.
در این میان پیروز امتحان مردم بودند که با این همه دغدغه و مشکلات و بمباران تبلیغات علیه انتخابات در صحنه حاضر شدند . حماسهای که کمتر کسی پیش بینی میکرد و دال مرکزی فضا سازی علیه انتخابات، موضوع کاهش مشارکت و فاصله گیری مردم از نظام بود. آنها به زعم خود با میزان مشارکت نهایی (حدود 50 درصد) مدعی پیروزی جبهه تحریم انتخابات هستند اما اولا؛ با توجه به مشکلات روزافزون آحاد مردم در 8 سال اخیر میزان مشارکت در انتخابات بدون راه اندازی نهضت تحریم و با توجه به نظرسنجیهایی که حدود 6 ماه قبل انجام شده بود، بسیار کمتر از 50 درصد بود و مشارکت گسترده مردم به میزان حدود 50 درصد ، یک موفقیت بزرگ در شرایط سخت معیشتی ، کرونا و تحریمها ارزیابی می شود
ثانیا؛ بر اساس بررسی سوابق انتخابات ریاست جمهوری در دوازده دوره گذشته، میزان مشارکت حداقلی مربوط به دولت دوم سازندگی(50 درصد) میباشد. دولتی که همسو با بسیاری از تفکرات غربگرایان کنونی است.
ثالثا؛ بر اساس آنچه در انتخابات دوازده دوره گذشته رخ داده هیچگاه مشارکت صد درصدی وجود نداشته که حالا مدعی شویم پنجاه درصد از مردم این انتخابات را تحریم کردهاند. منصفانه آن است که میانگین مشارکت را در این دوازده دوره با میزان مشارکت در این دوره مقایسه کنیم و البته شرایط سخت و سیاستهای غلط دولت کنونی را در نارضایتی مردم مد نظر قرار دهیم. بر همین اساس میانگین مشارکت در این دوازده دوره انتخابات ریاست جمهوری حدود 70درصد بوده است و اکنون به دلایلی که اشاره شد حدود 20 درصد کاهش یافته است و اکثریت این کاهش ناشی از سوء مدیریت در سالهای اخیر است و ربطی به تحریم انتخابات ندارد.
رابعاً؛ بر اساس بررسی بعمل آمده میزان مشارکت در جایی مانند آمریکا در دوازده دوره انتخابات ریاست جمهوری 57 درصد بوده است و همانگونه که در سطور بالا اشاره شد این مشارکت در ایران بالای 70درصد بوده است. بنابراین عوامل و مزدوران جبهه استکبار ابتدا تحلیل خودشان را از میزان مشارکت در مهد دموکراسی غربی ارائه نمایند و بعد در مورد انتخابات در جمهوری اسلامی قضاوت کنند.
خامسا؛ برخی کاستیهای مجریان انتخابات اخیر (تأخیر در تأمین تعرفه ، تأخیر در آغاز رأی گیری و یا اشکال در سیستمهای احراز هویت و ناهماهنگیهای مشکوک در حوزههای خارج از کشور) را نبایستی در این میان نادیده گرفت .
سادساً؛ در میان همین جریانات داخلی در اواخر سال 99 میزان مشارکت را در مصاحبههایشان حدود 26 یا 27 درصد احتمال می دادند (سوابق آن موجود است)که دو برابر شدن میزان مشارکت در انتخابات، نشان از توجه مردم به رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری و بصیرت اقشار مختلف جامعه است.
در آخر یاد کنیم از هموطنان عزیز در دیار غربت که با تهدید و ارعاب مزدوران استکبار و حتی با کتک خوردن از نامردان روزگار، پای صندوق رأی حاضر شدند و ساحت این حماسه را از تهران تا بیرمنگام گسترش دادند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
سردار قریشی: بسیجیان باید در زمینه حل مشکلات کشور پیشتاز باشند
رئیسی: خودروسازان داخلی بیش از این با جان و روان مردم بازی نکنند
لاهوتی: نباید برق در این شرایط اقتصادی گران میشد
آژانس انرژی اتمی بازیچه سیاسی چند کشور غربی شده است
پاکمهر: تورم بیداد میکند و برنامهای برای کنترلش نیست
«بیگدلی» رئیس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کابل شد
محمدبیگی: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ به موضوعات زنان و خانواده توجه شود
حاجی بابایی: وزرا باید درباره گرانی های اخیر به مجلس توضیح دهند
مومنی: شعار وفاق ملی در انتخاب استانداران به طور کامل محقق شد
نشست مطبوعاتی رئیس مجلس چهارشنبه برگزار می شود
تعداد اعضای هیئت اجرایی در شعب ثبتنام انتخابات شوراها تعیین شد
نگذاریم جاسوسان اطلاعات هستهای ایران را به جاهای دیگر منتقل کنند
مجلس وظایف هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شوراها را افزایش داد
حاجیبابایی: مشکلات ما به دلیل عدم توجه به تفکر بسیجی است
قالیباف: بررسی گرانی ها در اولویت مجلس است
کنعانی مقدم: فضا برای تحریم و بایکوت رژیم صهیونیستی باز شد
اعضای شورا از فعالیت در دهیاری و شهرداری منع شدند
ترکیب هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شوراها مشخص شد
مرجعیت رسانه باید به داخل برگردد
تقاضای استعفای نماینده مردم بندرعباس اعلام وصول شد
مشهد، میزبان نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو اکو
لاریجانی: مردم ما تلاشهای حزبالله را ارج مینهند
سردار صادقی: بسیج خنثی کننده توطئههای دشمنان است
عباسی: دولت به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها پایبند باشد
محمودی: دولت با گرانیها و تورم مقابله کند
ادامه بررسی بودجه سال ۱۴۰۴ شرکتهای دولتی در دیوان محاسبات
دولت برای بهبود وضعیت ترابری جادهای لایحه داد
عراقچی فردا به پرتغال سفر میکند
واکنش قالیباف به توئیت فضائلی درباره اصلاح قانون تابعیت قهری
هیئتی از کمیسیون امنیت ملی به الجزایر سفر کردند