میرنیوز
به گزارش ایسنا، عباس مسجدی آرانی در نشست خبری که امروز در محل سازمان پزشکی قانونی برگزار شد گفت: اتفاق ناگوار و خشنی که در افغانستان به جهت کشتار دختران نوجوان دانش آموز شیعه رخ داد و ماحصل سیاستگذاری صهیونیستها است را محکوم می کنیم و امیدواریم افرادی که مدعی حقوق بشرند به سر عقل بیایند و اینگونه خون مردم مظلوم فلسطین و یمن و افغانستان را هدر ندهند.
وی با اشاره به انتخابات ۲۸ خردادماه گفت: امیدواریم مردم با مشارکت حداکثری خود برگ زرین دیگری به سابقه تاریخی خود اضافه کنند.
مسجدی آرانی افزود: ما تفاهم نامه هایی با ناجا و سایر دستگاه های دیگر را انجام دادیم. در سال ۹۹ تقریبا ۱۰ درصد زمان پاسخگویی کاهش یافت. در بخش تشریح زمان پاسخگویی از ۶۲ روز به ۵۶ روز رسید. ما به جد از جمله پزشکان و کارشناسان معتقدیم مردم عزیزی که به سازمان ما مراجعه می کنند افراد دردمندهستند و باید تکریم آنها اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: بحث افزایش اطلاعات عمومی مردم موضوع مهم دیگری است. در طی سه سال قصد فراوری بافت را داشتیم و در این زمینه نزدیک به ۴۰۰هزار نفر از مردم بیمار ما بهره مند شدند.
وی در رابطه با سقط درمانی گفت: سازمان ما قضایی و پزشکی وعلمی است و ما تمام موارد و پرونده هایی که در حوزه سقط به ما مراجعه می کنند براساس ماده واحده سال ۸۴ مجلس است. سقط های جنایی، آمار تکان دهنده ای است. امیدواریم در حوزه سقط های جنایی که تهدید جدی برای سلامت مادران محسوب می شود نقش آفرینی داشته باشیم.
مسجدی آرانی افزود: ۴۹ شهرستان فاقد مرکز پزشکی قانونی در مناطق دور افتاده بود که ۳۷ مرکز فعال شده است و مابقی در پروسه است.
وی افزود: نزدیک ۴۰۰ هزار مترمربع کمبود فضایی فیزیکی داریم که حدود ۱۹ هزار متر افتتاح شد. در سال ۹۹ چهار مرکز توسعه فیزیکی داشتند.
مسجدی آرانی تصریح کرد: سه تا از وظایف ما فعالیت های آموزشی و پژوهشی است و ۴۹ پروپزال دانشجویی توانست مجوز خود را بگیرد تا کار پژوهشی را انجام دهد.
وی افزود: خوشبختانه ما در سراسر کشور تا پایان سال توانستیم سیستم ویدیو کنفرانس را برای ۱۵ استان راه اندازی کنیم.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: ما فضایی را باز کردیم که اگر عزیزی شکایتی از سازمان دارد راحت بتواند آن را مطرح کند و در سال گذشته ۲۱۶۲ پرونده مورد ارزیابی قرار گرفت. ما در سال گذشته یک میلیون و ۱۵۴ هزار و ۹۵۹ پرونده را داشتیم که نسبت به سال ۹۸ ، شش و ۹ دهم درصد کاهش پرونده ها را داشتیم.
این خبر تکمیل می شود.
منبع : خبرگزاری ایسنا
شریف: امام خمینی سال ۵۸ گفت مهلت دادن به اسرائیل اشتباه است
اعتبار مدیریت خشکسالی وزارت نیرو توسط دولت ابلاغ شد
بقائی: در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله در سطح عالی شرکت خواهیم کرد
بقائی: در مراسم تشیع شهید حسن نصرالله در سطح عالی شرکت خواهیم کرد
مصوبه ۱۵ هزار میلیاردی خسارات سیل ۱۴۰۲ دولت ابلاغ شد
سردار حسنزاده: خدمت سربازی در کشور ما مقدس است
جمعی از مردم تبریز با رهبر انقلاب دیدار کردند
جشنواره حضرت علی اکبر (ع) در پی الگوسازی برای جوانان است
وزیر خارجه سودان با «قالیباف» دیدار و گفتگو کرد
جمعی از مردم تبریز تا ساعتی دیگر با رهبر انقلاب دیدار میکنند
سرقت تنها عامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران بوده است
تفویض اختیار به وزارت جهاد کشاورزی برای ایجاد محدودیت در صادرات اقلام کشاورزی
لایحهای با هدف بهبود امنیت تجارت خارجی ایران و روسیه به مجلس ارسال شد
الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه
بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس
«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد
سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد
واکنش بقایی به ادعاهای بیاساس گروه ۷ علیه ایران
پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم
آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد
نقش عناصر گروهکهای ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران
بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
خط حزبالله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران
تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جادهای در آستانه نوروز
اسلامی: فناوری هستهای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
ضرورت تقویت ارتباط بخشهای خصوصی تجاری ایران و سریلانکا
پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد
دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد
فناوری هستهای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است