میرنیوز

محصولی: نباید در دو قطبی های کاذب دشمن بازی کنیم/ وحدت باید شاخص‌محور باشد نه شخص محور

 محصولی: نباید در دو قطبی های کاذب دشمن بازی کنیم/ وحدت باید شاخص‌محور باشد نه شخص محور 2021-04-29T14:52:29+04:30

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دفتر تحکیم وحدت، صادق محصولی، دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در اولین جلسه انتخاباتی دفتر تحکیم وحدت که با شعار « تحول در مسئولیت؛ پاسداری از مشارکت» برگزار شد گفت: ابتدا باید در بحث تحول در مسئولیت آسیب شناسی صورت گیرد و چون این عمل اتفاق نمی‌افتد به نتیجه‌ای نمی رسیم.

وی افزود: اگر بخواهیم جریان اصولگرایی را در این خصوص نقد کنیم و مشکلاتی را باید بیان کنیم؛ اولین و مهم‌ترین مشکل این جریان پدرخواندگی است که این مشکل باعث می‌شود عده‌ای برای کار انقلاب  فقط مثل ترمز باشند.

محصولی تاکید کرد: گاهی بی توجه به دیگران می روند و برای خودشان شوراهای متفاوتی می سازند و بعد خودشان را محور وحدت معرفی می کنند! کسانی که در راس وحدت جریان انقلابی قرار می گیرند خودشان باید انقلابی تر از دیگران باشند ولی می‌بینیم که برخی در گذشته در مسائلی مثل برجام و برخی دیگر در فتنه 88 تشخیص و عملکرد نادرستی داشته‌اند و امروز خود را محور وحدت معرفی می‌کنند.

وی تاکید کرد: آقایان در انتخابات مجلس می گفتند اگر لیست یکی نباشد شکست می خوریم و ما می گفتیم شاید به 30 نفر مشترک نرسیم ولی در عوض بیاییم مثلا روی 25 نامزد مشترک وحدت کنیم و هر چه قدر مشترک شد آن را بدهیم.

محصولی تاکید کرد: به هر حال بین صفر و صد کلی عدد دیگر هم قرار دارد! اما گفتند نه یا هیچی یا سی نفر. تهدید کردند هرکسی در لیست ما قرار گرفت حق ندارد در لیست دیگری باشد. آیا تا بحال یک نفر از این آقایان در مورد علت منطقی یا شرعی این بحث تباین استدلالی داشته است؟  بنابراین یکی از مشکلات اصلی در تحول در حکمرانی همین بحث پدر خواندگی در جریان اصولگرایی است.

دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در ادامه اضافه کرد: برای اصلاح اولین راهکار آن، خودسازی است، ما اگر خودسازی نکنیم همین اتفاقات می افتد و اکثرا دنبال هدف شخصی مان می‌رویم.

محصولی تاکید کرد: مورد بعدی درکنار آن -یعنی خودسازی- کار جمعی کردن است که برای اینکه این کار جمعی منحرف نشود نیاز به تقوای اجتماعی دارد و مانند صحبت شهید بهشتی کار جمعی‌مان را باید مثل یک محراب ببینیم پس مطمئنا ما بدون خودسازی نمی‌توانیم به اهداف عالی برسیم و اگر خودسازی کنیم میتوانیم بر مبنای اصول عمل کنیم و به اصولگرایی واقعی خواهیم رسید. ناظر به شعار شما در خصوص تحول در مسئولیت باید گفت لازمه تحول، کار رسانه‌ای است ولی متاسفانه کار رسانه‌ای که در جبهه انقلاب دارد انجام می شود بسیار ضعف دارد.

**نباید در تله دشمن برای  ایجاد دو قطبی های کاذب افتاد

 وی افزود: یکی دیگر از روش‌های تقویت جبهه انقلاب، گفتن نقاط قوت انقلابیون و پرهیز از افتادن در تله دشمن مانند ایجاد دو قطبی های کاذب مثل مذاکره-جنگ یا میدان-دیپلماسی است. ما نباید در این دو قطبی ها بازی کنیم و فورا باید به سمت مشکلات اصلی مردم برویم چرا که دشمن به دنبال این است که برای نامزد غرب‌گرا ایجاد یک دوپینگ انتخاباتی کند.

محصولی ادامه داد: شما بدانید اگر غربی ها (در این مذاکرات) تحریم‌ها را موقتا بردارند و در انتخابات پیش رو دولت انقلابی بیاید نمی توانند مجددا تحریم ها را  برگردانند ولی اگر دولت غرب‌گرا بیاید برای اینکه می‌دانند می‌توانند از آن‌ها امتیاز بگیرند، تحریم‌ها را برمی‌گردانند.

در ادامه این نشست این نشست یکی از دانشجویان گفت در انتخابات مجلس دیدیم که اصولگرایان لحظه آخر به وحدت رسیدند، تازه آنجا فقط یک شورای اجماع ساز وجود داشت و مثل این انتخابات دو نهاد اجماع‌ ساز برای اصولگرایان نبود، در چنین شرایطی اگر بر فرض اقای رئیسی نیایند به نظر می‌آید مسیر وحدت سخت خواهد شد، برنامه جبهه پایداری برای این سناریو چیست؟ که دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال گفت: ما در این انتخابات چهار مرحله را در نظر گرفته‌ایم، مرحله اول تخریب نکردن در فضای عمومی بین گروه ها و نامزدهای انقلابی است، مرحله دوم رسیدن به جمع بندی مشترک در شاخص ها است، مرحله سوم گسترش گفتمان مشترک و رسیدن به بیشترین اشتراک خواهد بود و مرحله چهارم رسیدن به لیست واحد و نامزد واحد است.

وی تاکید کرد: ما برای نامزدهای مورد حمایتمان یک سبد در نظر گرفته‌ایم که در حال طراحی است و حاوی تعدادی از اسامی هست که در حال نهایی شدن است و به زودی اعلام می شود و انشاالله در مرحله پایانی نامزد اصلح معرفی می شود.

محصولی ادامه داد: مدل ما بر مبنای نامزد اصلح است و هر کس نمراتش در شاخص های ما بالاتر بود معرفی می‌گردد. این شاخص ها در شورای مرکزی جبهه پایداری تعریف شده است و بعضی از این شاخص ها ضریب بالایی دارد مثلا شاخص عدالت محوری دارای ضریب بالا است و هر که در مجموع نمره بالاتری در این شاخص گرفت به عنوان نامزد اصلح مطرح می شود.

یکی از دانشجویان دیگر در سوالی اظهار داشت به نظر می‌آید دوگانه میدان-دیپلماسی به سرعت در حال گسترش است، برنامه جبهه پایداری برای ایجاد فضای آزمون سیاست داخلی و اقتصاد چیست که محصولی در پاسخ گفت: جبهه پایداری هدفش جا افتادن گفتمان انقلاب اسلامی است و ما اگر بتوانیم گفتمان را خوب جا بندازیم بسیاری از مسائل برای مردم قابل حل خواهد بود، متاسفانه بعضی در همین گروه های اصولگرایی از جبهه پایداری بیشتر از اصلاح طلب‌ها می ترسند و در حالی که باید کمک کننده در تبیین گفتمان باشند، هم افزایی را در دستور کار قرار دهند.

وی افزود: ما باید کار ایجابی کنیم و به مردم نشان دهیم اگر مسئولیت در دست نیروهای انقلابی باشد می توانیم بر مشکلات معیشتی و بیکاری و تبعیض ها و موانع تولید غلبه کنیم و باید بر سر این ها کار شود که با توجه به اراداه‌ ما این کارها اثر بخش می شود.

انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در رسانه‌های جهان , احزاب اصولگرا , احزاب اصلاح طلب ,

دبیر کل جبهه پایداری ادامه داد: ما باید برای تبیین این گفتمان از خودمان از اطرافمان و از همین جمع های کوچک شروع کنیم. البته این فقط یک جنبه است و در کنارش باید تولید محتوا برای عموم جامعه در بستر های مجازی صورت گیرد. اما به طور کلی باید سعی شود کارها به سمت ایجابی شدن برود نه صرفا حرکت‌های سلبی از جنس تقابل صرف.

وی افزود: اگر زمینه را فراهیم کنیم انرژی لازم برای نیروهای انقلاب هست که این دو گانه را بر هم بزنند و دو گانه های واقعی را بیان کنند؛ مشکل در این جبهه‌ها این است که نیروهای انقلاب خودشان را برای کار تشکلی و حزبی در تراز انقلاب اسلامی آماده نکرده اند.

یکی از دانشجویان دیگر هم در ادامه از محصولی پرسید: آیا در این سبد انتخاباتی جبهه پایداری آقای جلیلی نامزد اصلح سال 92 جبهه و آقای قاضی‌زاده هاشمی عضو سابق شورای مرکزی حزب هم حضور دارند؟ که محصولی گفت: ما با اکثر افراد صحبت کرده ایم و بنابر وظیفه همه را مورد بررسی قرار میدهیم و در نهایت نامزد مورد قبول خودمان را معرفی خواهیم کرد.

یکی دیگر از دانشجویان این سوال را از محصولی پرسید که در 50 روز مانده به انتخابات فضای جامعه انتخاباتی نیست، به نظر می‌آید احزاب دچار محافظه کاری در معرفی کاندیداها شده‌اند؛ در چنین شرایطی مشارکت تحت تاثیر جدی قرار می‌گیرد؛ راهکار شما و جبهه پایداری برای افزایش مشارکت چیست؟، دبیر کل جبهه پایداری گفت: یکی از عوامل وضعیت دولت فعلی است که مردم از عملکرد دولت راضی نیستند مردم وقتی از عملکرد مسئولین رضایت دارند مشارکت گسترده ای هم در انتخابات دارند، به همین دلیل بیشترین میزان مشارکت مربوط به انتخابات سال88  است که 85 درصد واجدین شرایط مشارکت کردند.

وی ادامه داد: ولی الان بخاطر ضعف مفرط دولت کنونی فضای جامعه در حد مطلوب انتخاباتی نیست. عامل بعدی تجارب سیاسیون است مانند سال 92 که ائتلاف 3 نامزد اصولگرا به شکست انجامید و در مورد احزاب نیز با تجارب ناموفق در زود اعلام کردن کاندیداهای مورد نظرشان مواجه شدند. به همین دلیل تصمیمی برای معرفی زود هنگام ندارند.

محصولی اضافه کرد: راهکار تقویت تحزب و به تبع آن مشارکت سیاسی، قوی شدن تشکل ها و گروه‌های انقلابی است تا خودشان برای خود تصمیم بگیرند و از جانب پدرخوانده‌ها بر آن ها تصمیمی تحمیل نشود. گام بعدی اقدام به پاسخ به سوالات و شبهه ها و ترویج گفتمان انقلاب در پهنه عموم مردم است.

** وحدت باید شاخص‌محور باشد نه شخص محور

سوال بعدی از محصولی این بود که به نظر اصلاح طلبان در در فرایند اجماعی خود موفق‌تر بوده‌اند، نظر شما در مورد روش اجماع سازی اصلاح طلبان چیست که وی در پاسخ افزود: اساسا مدل‌های زیادی برای اجماع وجود دارد اما باید وحدت شاخص‌محور باشد نه شخص محور! باید جبهه انقلاب قوی شود.

وی ادامه داد: اگر مردم در انتخابات در راس قوه مجریه فرد انقلابی را رییس جمهور کنند نه تنها در ایران بلکه در جهان می توانند منشا تغییر باشند و این کار بسیار بزرگی است. برای این امر کاندیداها بهتر است تیم همراه خودشان را معرفی کنند و بگویند با چه کسانی می خواهند کار کنند و عناصر اصلی خود را معرفی کنند. برای مثال 10 نفر از افراد کلیدی کابینه خود را معرفی کنند و بگویند من می‌خواهم با این‌ها کار کنم. لازمه تحول در فرایند اجماع اصولگریان تقوای فردی و تقوای جمعی است. تحول با انسجام نیرو های انقلابی  صورت می گیرد.

یکی از دانشجویان هم در ادامه از محصولی پرسید که برنامه شما برای شورای شهر چیست؟ و حرف جبهه پایداری در مورد حکمرانی شهری چیست؟ آیا روند کلی به سمت وحدت پیش می‌رود؟ و محصولی پاسخ داد: در ارتباط با حکمرانی شهری کارهای خوبی صورت گرفته و ما در سایت ها و کانال های جبهه مطالب مفیدی را از عموم مردم و همچنین افراد انقلابی گرفته ایم که ان شا الله مجموعه تدوین می شود و با افراد برای ثبت نهایی لیست در حال رایزنی هستیم.

وی افزود: در رابطه با وحدت لیست شوراها باید بگویم که تا الان هیچ ارتباطی از طرف شورای ائتلاف با جبهه پایداری مبنی بر افزایش اشتراکات یا ایجاد یک لیست واحد صورت نگرفته اما در یک شرایط منطقی همیشه از وحدت نیرو های انقلابی استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه

الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه
2025-02-16T22:29:38+03:30
نتایج ماه‌ها پژوهش و تلاش عملیاتی متخصصان صنایع مخابرات وزارت دفاع و سپاه با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی و به یگان‌های مردم‌پایه سپاه الحاق شد.

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس
2025-02-16T20:42:59+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد
2025-02-16T20:42:59+03:30
سید کاظم دلخوش اباتری با حکم شهرام دبیری به عنوان معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری منصوب شد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد
2025-02-16T20:42:58+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران
2025-02-16T20:03:00+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد کامل ادعاهای اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف...

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم
2025-02-16T20:02:59+03:30
رئیس‌جمهور در همایش هفته فرهنگی تبریز در تهران گفت: ما به دنبال صلح و آرامش هستیم و می‌فهمیم که اگر ‌می‌خواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم.

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد
2025-02-16T19:52:18+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T19:11:13+03:30
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در زمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، هیچ نیروی نظامی و امنیتی کشور در آنجا حضور نداشت و عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در این ارتبا...

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
2025-02-16T19:11:12+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران
2025-02-16T18:56:26+03:30
چهارصد و هشتاد و چهارمین شماره‌ هفته‌نامه‌ «خط حزب‌الله» منتشر شد.

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T18:56:26+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز
2025-02-16T18:43:04+03:30
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی م...

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:16:36+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا
2025-02-16T18:16:35+03:30
وزیر خارجه در دیدار با همتای سریلانکایی خود با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف، بر ضرورت فعال‌سازی و تقویت ارتباط بین اتاق‌های بازرگانی ...

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد
2025-02-16T18:03:00+03:30
رئیس‌جمهور لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد
2025-02-16T18:02:59+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه حمایت معیشتی از هفت دهک پایین درآمدی (۶۰ میلیون نفر) از طریق کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد.

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:02:59+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود
2025-02-16T17:36:24+03:30
با حضور نخست وزیران و مقامات کشورهای ساحلی دریای خزر سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود.

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند
2025-02-16T17:23:01+03:30
عصر امروز، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
2025-02-16T16:43:01+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آ...

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
2025-02-16T16:30:10+03:30
وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند – مسقط با وزیر امورخارجه هندی دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)