میرنیوز

درباره کاندیداتوری رییسی "فعلا" اتفاق جدیدی رخ نداده است/ "حادثه" هواپیمای اوکراینی غیرعمدی بود

درباره کاندیداتوری رییسی "فعلا" اتفاق جدیدی رخ نداده است/ "حادثه" هواپیمای اوکراینی غیرعمدی بود 2021-04-27T11:39:58+04:30

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری روز سه شنبه ۷ اردیبهشت، گفت: ماه مبارک رمضان حساس ترین ایام را فرا روی ما قرار داده است و نیمه این ماه تولد کریم اهل البیت و در ادامه آن لیالی قدر و ایام شهادت امیرالمومنان حضرت علی (ع) است که عادل ترین افراد و برترین قاضی عالم اسلام است.

وی افزود: موج چهارم کرونا بی رحمانه در کشور جولان می‌دهد و از  کادر درمانی کشور که مجاهدانه و شبانه روزی در جهت درمان بیماران تلاش می کنند و  بزودی واکسن ایرانی به جامعه ما تقدیم خواهند کرد،  تشکر می کنم. ان‌شاءالله ستاد ملی مقابله با کرونا تدابیر لازم برای جلوگیری از ابتلا و پیشگیری از این ویروس را اتخاذ خواهند کرد و البته مردم نقش اساسی را دارند.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به عملکرد دیوان عالی کشور افزود: دیوان عالی کشور به عنوان عالی ترین مرجع قضایی کشور است. در سال ۹۹ قریب به ۹۴ هزار پرونده در دیوان عالی رسیدگی شده که نسبت به سال ۹۸ رشد ۳۳ درصدی و نسبت به عملکرد سال ۹۷ رشد معادل ۶۰ درصد داشته است و این در حالی است که  ما در سال‌های اخیر شعب دیوان عالی را افزایش ندادیم بلکه تعدادی از شعب فعال دیوان عالی به شعب غیرفعال تبدیل شده اما قضات دیوان عالی کشور کار جهادی کردند.

وی گفت: افزایش جلسات دیوان عالی و صدور آرای وحدت رویه دیوان عالی رشد چشم گیری داشته است. سال ۹۷ هشت رای و سال ۹۸، ۱۴ رای هیات عمومی و در سال ۹۹، ۲۱ رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی صادرشده است.

اسماعیلی ادامه داد: در سال ۹۹مجموع پرونده های وارده به شعب بدوی و تجدیدنظر دیوان عدالت اداری،
۲۴۶ هزار فقره به دیوان عدالت اداری بوده و پرونده های مختومه بیش از ۲۶۲ هزار پرونده بوده است و عملکرد دیوان عدالت حدود ۱۲ هزار پرونده بیش از میزان پرونده‌های وارده بوده است.

 وی همچنین گفت: در سال 99 جمعا 437 مورد از مصوبات دولت، وزارتخانه ها و سازمان های دولتی مورد شکایت قرار گرفته و در دیوان عدالت رسیدگی شده است و  در آرای صادره 320 مورد از  مصوبات دولت ابطال شده و 117 مورد تایید شده است.  جای نگرانی است که چرا این میزان مصوبات باید مورد ایراد دیوان عدالت باشد.

وی افزود: در حوزه کاداستر تثبیت مالکیت و صدور مالکیت حدنگاری از اولویت های سازمان ثبت در سال ۹۹ بوده است. در سال ۹۹ بیش از ۵۴ و نیم میلیون هکتار از اراضی کشور جهت صدور سند مالکیت اماده سازی شده و تثبیت مالکیت شده است و برای ۴۷ میلیون هکتار از اراضی سند حدنگاری صادر شده است.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: سازمان ثبت متوجه شد که ۶۰ سال است در این کشور عکسبرداری هوایی انجام نشده است لذا سازمان ثبت با انعقاد قرار داد با ۵ شرکت دانش بنیان مقررات عکسبرداری جدید را فراهم کرده که این عکسبرداری در تثبیت مالکیت کمک می کند. در سال ۹۹ بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی وصول کردیم و این رقم نسبت به سال ۹۸ رشد ۱۴۲ درصدی داشته است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۰ براساس ابلاغیه رییس قوه قضاییه ۵ اولویت اصلی قوه قضاییه  عبارت  است از مبارزه با مفاسد و توسعه امنیت اقتصادی برای حمایت از تولید و هوشمندسازی و ایجاد شفافیت و ارتقای کمیت و کیفیت آرای قضایی و مشارکت های حداکثری مردم و ارتقای کرامت مردم و همکاران و اشتغال فراگیر زندانیان.

اسماعیلی درباره عملکرد قوه قضاییه در بحث زمین خواری گفت: بیش از ۱۸ هزار هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی مانند اراضی هفت سنگان قزوین و تپه سرخه لواسان و اراضی فشم و اراضی کلاک و شهرک صنعتی قم و بخشی از اراضی قزوین  و... به بیت المال بازگشت و مشخص است که قوه قضاییه در مبارزه با زمین خواری تنها هدفش تشکیل پرونده نبوده بلکه خروجی خوبی داشته است.

اسماعیلی در پاسخ به سوالی دربا ه طرح دوباره زندگی گفت: این طرح کار  مشترک با کمک سازمان زندان ها و صدا و سیما و گروه های خیرین و مردمی است و هم به آزادی و هم به اشتغال زندانیان کمک می کند. در ایام نوروز انجام شد و در ماه رمضان تداوم یافت. تا امروز بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان جهت آزادی زندانیان اختصاص داده شد و بیش از ۴۰ هزار پیام مردمی اعلام کمک و حمایت از مردم  داشتیم. ۳۰ درصد از این پیام ها در حوزه اشتغال و کارآفرینی بوده است. ۲۴ درصد این پیام ها در حوزه بهداشت زندانیان و ۱۸ درصد از آن در حوزه حرفه آموزی و ۱۵ درصد آن کمک به معیشت خانواده زندانیان و ۵ درصد در ارایه خدمات به زندانیان بوده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره  وضعیت زندانیان و اقدامات مقابله با کرونا در زندان‌ها گفت: سلامت شهروندان و زندانیان باید مورد توجه قرار گیرد و سازمان زندان‌ها اقدامات موثری انجام داده است. البته کمک‌ها و حمایت‌های وزارت بهداشت در این حوزه موثر بوده است. تمامی زندانیان ورودی به زندان در بدو ورود مورد تست قرار می گیرند و اگر تستشان مثبت باشد به قرنطینه و اگر شرایط آزادی آنها فراهم باشد سعی می شود آزاد شوند. در درون زندان‌های ما این ویروس شیوع نیافته است. در این زمینه  دادرسی های الکترونیکی را دایر کردیم‌. اخیرا هم به برخی از زندانیان مرخصی داده شد. مرخصی ۲۰ روزه برای زندانیان در نظر گرفته شد و بیش از ۴۰ هزار نفر از زندانیان از اعطای مرخصی جدید بهره مند شدند.‌ ما مدعی هستیم در بین تمامی زندان‌های دنیا موفق ترین عملکرد را در زندان ها در حوزه مقابله با کرونا در دوره عفو و مرخصی و ... داشتیم.

اسماعیلی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی براینکه آیا نظر آقای رییسی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری تغییر نکرده و ایشان قصد شرکت در انتخابات را ندارند؟ گفت: قبلا اعلام شده و همان پاسخ قبلی است و فعلا اتفاق جدیدی رخ نداده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره ادعای تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در زمینه خروج بابک زنجانی از کشور گفت: ادعای مطرح شده صحت ندارد. تعجب می کنیم از کسانی که خود آگاه و سیاستمدار و مدعی رسیدن به مقامات عالی هستند بر اساس شنیده غیرواقعی اخبار کذب را مطرح می کنند. خروج از کشور نامبرده صحت ندارد.

وی درباره آخرین وضعیت بازگشت اموال بابک زنجانی به کشور گفت: بخشی از اموال ودارایی او به وزارت نفت ارسال شده و تیم قوی تلاش می کند تا  تعیین تکلیف اموال او را در خارج از کشور  انجام دهند و شرایط عمومی حاکم بر کشورها در حوزه کرونا و برخی محدوریت های دیگر باعث طولانی شدن این فرایند شده است‌ و  انتخاب تیم منتخب برای شناسایی اموال نامبرده همچنان ادامه دارد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره تردد برخی از  بیماران کرونایی در کشور و نقض دستورالعمل قرنطینه آنها و آیا مجازاتی برای آنها در نظر گرفته می شود گفت: برخورد با متخلفین قطعی است و حمایت ما از مصوبات ستاد مقابله با کرونا جدی است و نوع برخورد متفاوت است. حتما اجرا می شود. نمونه ای از تخلفات مرجع رسیدگی کننده اش قوه قضاییه است و تمامی مواردی که رسیدگی به آن در دادگستری است توسط دادگستری رسیدگی می شود و هیچ تفاوتی در برخورد با متخلفان نداریم که  در مجموعه مدیران باشد  یا غیرمدیران.

سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت  پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: با صدور کیفرخواست این پرونده به دادگاه ارسال شده است و در مسیر انجام تحقیقات دادسرای نظامی با بکارگیری تیم های تخصصی در حوزه های مختلف و با بهره گیری از کارشناسان ذی ربط و با استفاده از جعبه سیاه هواپیما که خوانش آن انجام شد، دقیق ترین و فنی ترین بررسی ها انجام شده است و در قالب قرار نهایی و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است. بخش قابل توجهی از این ادله و مستندات در اختیار کشورهای ذینفع و اوکراین قرار گرفته است.  نحوه بررسی های دقیق قضایی مورد تایید کشورهای دیگر که در جریان این پرونده بودند قرار گرفته است.

وی درباره قطع درختان در  سنندج گفت: حادثه تلخ بود و قطع اشجار به عنوان موجود زنده خاطر همه علاقمندان به طبیعت را آزرده می کند. پیگیری های جدی از ناحیه کردستان و سنندج انجام شده است. گمانه هایی در رابطه با مقصر یا مقصرین  وجود دارد و در حال بررسی است. البته اشجار قطع شده ۲ هزار تا نبوده و کمتر بوده است‌. اما یک درخت هم برای ما یک عدد است و قطع اشجار موضوع مهمی است  و با متخلفین برخورد می کنیم.  با قطع درختان و متخلفان در این حوزه اغماص نخواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره گذشت دولت از شکایت از برخی رسانه‌ها گفت:  بعد از جلسه قبلی نامه‌های متعددی از نهاد ریاست جمهوری در خصوص شکایت و گذشت از برخی رسانه‌ها واصل شده است و بر اساس اعلام نهاد ریاست جمهوری در برخی از پرونده‌ها از شکایت علیه رسانه‌ها گذشت شده است. البته اعلام گذشت صد در صدی هنوز نشده است و نمونه‌هایی از پرونده‌های اصحاب رسانه و پرونده‌هایی که هنوز اعلام گذشت نشده است در دستگاه قضائی همچنان موجود است.

اسماعیلی درباره علنی و یا غیرعلنی برگزار شدن دادگاه پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: این موضوع در اختیار رئیس دادگاه است، لکن تا کنون تصمیمی از جانب رئیس دادگاه اعلام نشده است.

 وی تاکید کرد: بررسی‌ها در این زمینه نشان از غیرعمدی بودن این حادثه دارد و ادعاها در خصوص عمدی بودن آن صحت ندارد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی مجدد به واگذاری اراضی از ناحیه بنیاد مستضعفان به برخی افراد گفت: واگذاری اراضی که از ناحیه بنیاد مستضعفان به برخی افراد در استان البرز انجام شد موضوعی قدیمی است و قوه قضاییه حساسیت لازم را دارد  و این پرونده با دستور رئیس قوه قضاییه مجددا رسیدگی خواهد شد.  با پیگیری های قضایی در استان البرز تغییر کاربری این اراضی انجام نخواهد شد.

اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره قانون تبلیغات انتخابات گفت: داوطلبان انتخابات و هواداران آنها بدانند کسانی که از قانون تبلیغات انتخاباتی تخطی می کنند با رای منفی مردم مواجه خواهند بود.  این اقدامات بویژه در حوزه فضای مجازی به قوه قضاییه منعکس می شود و  آنچه وصف مجرمانه داشته باشد رسیدگی قضایی خواهد شد.

اسماعیلی در پاسخ به سوالی در خصوص حمایت از قشر بانوان گفت: خوشحالیم در نظام جمهوری  اسلامی ایران تحت تعالیم دین مقدس اسلام بیشترین عزت و کرامت برای بانوان جامعه اسلامی را قائل هستیم و جامعه غربی بیشترین اجحاف را در حق بانوان کرده است و آن‌ها در قالب آزادی سوءاستفاده زیادی را از بانوان کرده و آنها را به عنوان کالا تلقی می کنند.  امروز جهان  غرب و اروپا و آمریکا نماد تضعیف حقوق بشر است و در موارد نقض حقوق بشر، ستاد حقوق بشر با بخش‌های مختلف همکاری‌های لازم را دارد.

این خبر تکمیل می‌شود.

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه

الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه
2025-02-16T22:29:38+03:30
نتایج ماه‌ها پژوهش و تلاش عملیاتی متخصصان صنایع مخابرات وزارت دفاع و سپاه با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی و به یگان‌های مردم‌پایه سپاه الحاق شد.

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس
2025-02-16T20:42:59+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد
2025-02-16T20:42:59+03:30
سید کاظم دلخوش اباتری با حکم شهرام دبیری به عنوان معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری منصوب شد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد
2025-02-16T20:42:58+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران
2025-02-16T20:03:00+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد کامل ادعاهای اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف...

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم
2025-02-16T20:02:59+03:30
رئیس‌جمهور در همایش هفته فرهنگی تبریز در تهران گفت: ما به دنبال صلح و آرامش هستیم و می‌فهمیم که اگر ‌می‌خواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم.

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد
2025-02-16T19:52:18+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T19:11:13+03:30
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در زمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، هیچ نیروی نظامی و امنیتی کشور در آنجا حضور نداشت و عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در این ارتبا...

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
2025-02-16T19:11:12+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران
2025-02-16T18:56:26+03:30
چهارصد و هشتاد و چهارمین شماره‌ هفته‌نامه‌ «خط حزب‌الله» منتشر شد.

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T18:56:26+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز
2025-02-16T18:43:04+03:30
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی م...

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:16:36+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا
2025-02-16T18:16:35+03:30
وزیر خارجه در دیدار با همتای سریلانکایی خود با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف، بر ضرورت فعال‌سازی و تقویت ارتباط بین اتاق‌های بازرگانی ...

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد
2025-02-16T18:03:00+03:30
رئیس‌جمهور لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد
2025-02-16T18:02:59+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه حمایت معیشتی از هفت دهک پایین درآمدی (۶۰ میلیون نفر) از طریق کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد.

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:02:59+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود
2025-02-16T17:36:24+03:30
با حضور نخست وزیران و مقامات کشورهای ساحلی دریای خزر سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود.

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند
2025-02-16T17:23:01+03:30
عصر امروز، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
2025-02-16T16:43:01+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آ...

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
2025-02-16T16:30:10+03:30
وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند – مسقط با وزیر امورخارجه هندی دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)