میرنیوز

درباره کاندیداتوری رییسی "فعلا" اتفاق جدیدی رخ نداده است/ "حادثه" هواپیمای اوکراینی غیرعمدی بود

درباره کاندیداتوری رییسی "فعلا" اتفاق جدیدی رخ نداده است/ "حادثه" هواپیمای اوکراینی غیرعمدی بود 2021-04-27T11:39:58+04:30

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری روز سه شنبه ۷ اردیبهشت، گفت: ماه مبارک رمضان حساس ترین ایام را فرا روی ما قرار داده است و نیمه این ماه تولد کریم اهل البیت و در ادامه آن لیالی قدر و ایام شهادت امیرالمومنان حضرت علی (ع) است که عادل ترین افراد و برترین قاضی عالم اسلام است.

وی افزود: موج چهارم کرونا بی رحمانه در کشور جولان می‌دهد و از  کادر درمانی کشور که مجاهدانه و شبانه روزی در جهت درمان بیماران تلاش می کنند و  بزودی واکسن ایرانی به جامعه ما تقدیم خواهند کرد،  تشکر می کنم. ان‌شاءالله ستاد ملی مقابله با کرونا تدابیر لازم برای جلوگیری از ابتلا و پیشگیری از این ویروس را اتخاذ خواهند کرد و البته مردم نقش اساسی را دارند.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به عملکرد دیوان عالی کشور افزود: دیوان عالی کشور به عنوان عالی ترین مرجع قضایی کشور است. در سال ۹۹ قریب به ۹۴ هزار پرونده در دیوان عالی رسیدگی شده که نسبت به سال ۹۸ رشد ۳۳ درصدی و نسبت به عملکرد سال ۹۷ رشد معادل ۶۰ درصد داشته است و این در حالی است که  ما در سال‌های اخیر شعب دیوان عالی را افزایش ندادیم بلکه تعدادی از شعب فعال دیوان عالی به شعب غیرفعال تبدیل شده اما قضات دیوان عالی کشور کار جهادی کردند.

وی گفت: افزایش جلسات دیوان عالی و صدور آرای وحدت رویه دیوان عالی رشد چشم گیری داشته است. سال ۹۷ هشت رای و سال ۹۸، ۱۴ رای هیات عمومی و در سال ۹۹، ۲۱ رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی صادرشده است.

اسماعیلی ادامه داد: در سال ۹۹مجموع پرونده های وارده به شعب بدوی و تجدیدنظر دیوان عدالت اداری،
۲۴۶ هزار فقره به دیوان عدالت اداری بوده و پرونده های مختومه بیش از ۲۶۲ هزار پرونده بوده است و عملکرد دیوان عدالت حدود ۱۲ هزار پرونده بیش از میزان پرونده‌های وارده بوده است.

 وی همچنین گفت: در سال 99 جمعا 437 مورد از مصوبات دولت، وزارتخانه ها و سازمان های دولتی مورد شکایت قرار گرفته و در دیوان عدالت رسیدگی شده است و  در آرای صادره 320 مورد از  مصوبات دولت ابطال شده و 117 مورد تایید شده است.  جای نگرانی است که چرا این میزان مصوبات باید مورد ایراد دیوان عدالت باشد.

وی افزود: در حوزه کاداستر تثبیت مالکیت و صدور مالکیت حدنگاری از اولویت های سازمان ثبت در سال ۹۹ بوده است. در سال ۹۹ بیش از ۵۴ و نیم میلیون هکتار از اراضی کشور جهت صدور سند مالکیت اماده سازی شده و تثبیت مالکیت شده است و برای ۴۷ میلیون هکتار از اراضی سند حدنگاری صادر شده است.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: سازمان ثبت متوجه شد که ۶۰ سال است در این کشور عکسبرداری هوایی انجام نشده است لذا سازمان ثبت با انعقاد قرار داد با ۵ شرکت دانش بنیان مقررات عکسبرداری جدید را فراهم کرده که این عکسبرداری در تثبیت مالکیت کمک می کند. در سال ۹۹ بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی وصول کردیم و این رقم نسبت به سال ۹۸ رشد ۱۴۲ درصدی داشته است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۰ براساس ابلاغیه رییس قوه قضاییه ۵ اولویت اصلی قوه قضاییه  عبارت  است از مبارزه با مفاسد و توسعه امنیت اقتصادی برای حمایت از تولید و هوشمندسازی و ایجاد شفافیت و ارتقای کمیت و کیفیت آرای قضایی و مشارکت های حداکثری مردم و ارتقای کرامت مردم و همکاران و اشتغال فراگیر زندانیان.

اسماعیلی درباره عملکرد قوه قضاییه در بحث زمین خواری گفت: بیش از ۱۸ هزار هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی مانند اراضی هفت سنگان قزوین و تپه سرخه لواسان و اراضی فشم و اراضی کلاک و شهرک صنعتی قم و بخشی از اراضی قزوین  و... به بیت المال بازگشت و مشخص است که قوه قضاییه در مبارزه با زمین خواری تنها هدفش تشکیل پرونده نبوده بلکه خروجی خوبی داشته است.

اسماعیلی در پاسخ به سوالی دربا ه طرح دوباره زندگی گفت: این طرح کار  مشترک با کمک سازمان زندان ها و صدا و سیما و گروه های خیرین و مردمی است و هم به آزادی و هم به اشتغال زندانیان کمک می کند. در ایام نوروز انجام شد و در ماه رمضان تداوم یافت. تا امروز بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان جهت آزادی زندانیان اختصاص داده شد و بیش از ۴۰ هزار پیام مردمی اعلام کمک و حمایت از مردم  داشتیم. ۳۰ درصد از این پیام ها در حوزه اشتغال و کارآفرینی بوده است. ۲۴ درصد این پیام ها در حوزه بهداشت زندانیان و ۱۸ درصد از آن در حوزه حرفه آموزی و ۱۵ درصد آن کمک به معیشت خانواده زندانیان و ۵ درصد در ارایه خدمات به زندانیان بوده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره  وضعیت زندانیان و اقدامات مقابله با کرونا در زندان‌ها گفت: سلامت شهروندان و زندانیان باید مورد توجه قرار گیرد و سازمان زندان‌ها اقدامات موثری انجام داده است. البته کمک‌ها و حمایت‌های وزارت بهداشت در این حوزه موثر بوده است. تمامی زندانیان ورودی به زندان در بدو ورود مورد تست قرار می گیرند و اگر تستشان مثبت باشد به قرنطینه و اگر شرایط آزادی آنها فراهم باشد سعی می شود آزاد شوند. در درون زندان‌های ما این ویروس شیوع نیافته است. در این زمینه  دادرسی های الکترونیکی را دایر کردیم‌. اخیرا هم به برخی از زندانیان مرخصی داده شد. مرخصی ۲۰ روزه برای زندانیان در نظر گرفته شد و بیش از ۴۰ هزار نفر از زندانیان از اعطای مرخصی جدید بهره مند شدند.‌ ما مدعی هستیم در بین تمامی زندان‌های دنیا موفق ترین عملکرد را در زندان ها در حوزه مقابله با کرونا در دوره عفو و مرخصی و ... داشتیم.

اسماعیلی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی براینکه آیا نظر آقای رییسی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری تغییر نکرده و ایشان قصد شرکت در انتخابات را ندارند؟ گفت: قبلا اعلام شده و همان پاسخ قبلی است و فعلا اتفاق جدیدی رخ نداده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره ادعای تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در زمینه خروج بابک زنجانی از کشور گفت: ادعای مطرح شده صحت ندارد. تعجب می کنیم از کسانی که خود آگاه و سیاستمدار و مدعی رسیدن به مقامات عالی هستند بر اساس شنیده غیرواقعی اخبار کذب را مطرح می کنند. خروج از کشور نامبرده صحت ندارد.

وی درباره آخرین وضعیت بازگشت اموال بابک زنجانی به کشور گفت: بخشی از اموال ودارایی او به وزارت نفت ارسال شده و تیم قوی تلاش می کند تا  تعیین تکلیف اموال او را در خارج از کشور  انجام دهند و شرایط عمومی حاکم بر کشورها در حوزه کرونا و برخی محدوریت های دیگر باعث طولانی شدن این فرایند شده است‌ و  انتخاب تیم منتخب برای شناسایی اموال نامبرده همچنان ادامه دارد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره تردد برخی از  بیماران کرونایی در کشور و نقض دستورالعمل قرنطینه آنها و آیا مجازاتی برای آنها در نظر گرفته می شود گفت: برخورد با متخلفین قطعی است و حمایت ما از مصوبات ستاد مقابله با کرونا جدی است و نوع برخورد متفاوت است. حتما اجرا می شود. نمونه ای از تخلفات مرجع رسیدگی کننده اش قوه قضاییه است و تمامی مواردی که رسیدگی به آن در دادگستری است توسط دادگستری رسیدگی می شود و هیچ تفاوتی در برخورد با متخلفان نداریم که  در مجموعه مدیران باشد  یا غیرمدیران.

سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت  پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: با صدور کیفرخواست این پرونده به دادگاه ارسال شده است و در مسیر انجام تحقیقات دادسرای نظامی با بکارگیری تیم های تخصصی در حوزه های مختلف و با بهره گیری از کارشناسان ذی ربط و با استفاده از جعبه سیاه هواپیما که خوانش آن انجام شد، دقیق ترین و فنی ترین بررسی ها انجام شده است و در قالب قرار نهایی و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است. بخش قابل توجهی از این ادله و مستندات در اختیار کشورهای ذینفع و اوکراین قرار گرفته است.  نحوه بررسی های دقیق قضایی مورد تایید کشورهای دیگر که در جریان این پرونده بودند قرار گرفته است.

وی درباره قطع درختان در  سنندج گفت: حادثه تلخ بود و قطع اشجار به عنوان موجود زنده خاطر همه علاقمندان به طبیعت را آزرده می کند. پیگیری های جدی از ناحیه کردستان و سنندج انجام شده است. گمانه هایی در رابطه با مقصر یا مقصرین  وجود دارد و در حال بررسی است. البته اشجار قطع شده ۲ هزار تا نبوده و کمتر بوده است‌. اما یک درخت هم برای ما یک عدد است و قطع اشجار موضوع مهمی است  و با متخلفین برخورد می کنیم.  با قطع درختان و متخلفان در این حوزه اغماص نخواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره گذشت دولت از شکایت از برخی رسانه‌ها گفت:  بعد از جلسه قبلی نامه‌های متعددی از نهاد ریاست جمهوری در خصوص شکایت و گذشت از برخی رسانه‌ها واصل شده است و بر اساس اعلام نهاد ریاست جمهوری در برخی از پرونده‌ها از شکایت علیه رسانه‌ها گذشت شده است. البته اعلام گذشت صد در صدی هنوز نشده است و نمونه‌هایی از پرونده‌های اصحاب رسانه و پرونده‌هایی که هنوز اعلام گذشت نشده است در دستگاه قضائی همچنان موجود است.

اسماعیلی درباره علنی و یا غیرعلنی برگزار شدن دادگاه پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: این موضوع در اختیار رئیس دادگاه است، لکن تا کنون تصمیمی از جانب رئیس دادگاه اعلام نشده است.

 وی تاکید کرد: بررسی‌ها در این زمینه نشان از غیرعمدی بودن این حادثه دارد و ادعاها در خصوص عمدی بودن آن صحت ندارد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی مجدد به واگذاری اراضی از ناحیه بنیاد مستضعفان به برخی افراد گفت: واگذاری اراضی که از ناحیه بنیاد مستضعفان به برخی افراد در استان البرز انجام شد موضوعی قدیمی است و قوه قضاییه حساسیت لازم را دارد  و این پرونده با دستور رئیس قوه قضاییه مجددا رسیدگی خواهد شد.  با پیگیری های قضایی در استان البرز تغییر کاربری این اراضی انجام نخواهد شد.

اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره قانون تبلیغات انتخابات گفت: داوطلبان انتخابات و هواداران آنها بدانند کسانی که از قانون تبلیغات انتخاباتی تخطی می کنند با رای منفی مردم مواجه خواهند بود.  این اقدامات بویژه در حوزه فضای مجازی به قوه قضاییه منعکس می شود و  آنچه وصف مجرمانه داشته باشد رسیدگی قضایی خواهد شد.

اسماعیلی در پاسخ به سوالی در خصوص حمایت از قشر بانوان گفت: خوشحالیم در نظام جمهوری  اسلامی ایران تحت تعالیم دین مقدس اسلام بیشترین عزت و کرامت برای بانوان جامعه اسلامی را قائل هستیم و جامعه غربی بیشترین اجحاف را در حق بانوان کرده است و آن‌ها در قالب آزادی سوءاستفاده زیادی را از بانوان کرده و آنها را به عنوان کالا تلقی می کنند.  امروز جهان  غرب و اروپا و آمریکا نماد تضعیف حقوق بشر است و در موارد نقض حقوق بشر، ستاد حقوق بشر با بخش‌های مختلف همکاری‌های لازم را دارد.

این خبر تکمیل می‌شود.

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

حجت الاسلام محمدحسنی انتصاب رئیس جدید عقیدتی سیاسی فراجا را تبریک گفت

حجت الاسلام محمدحسنی انتصاب رئیس جدید عقیدتی سیاسی فراجا را تبریک گفت
2025-03-13T17:43:01+03:30
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش انتصاب حجت‌الاسلام «شیرازی» را به ریاست سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کل کشور تبریک گفت.

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند
2025-03-13T17:03:01+03:30
وزیر امور خارجه ضمن ابراز خوشحالی از میزبانی مشاور دیپلماتیک (رئیس کشور امارات) گفت: همسایگان ما اولویت ما هستند.

احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت خارجه

احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت خارجه
2025-03-13T16:23:20+03:30
در اعتراض به همدستی انگلیس، فرانسه و آلمان با آمریکا در سوءاستفاده از سازوکار شورای امنیت و برگزاری نشست بسته درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، سفرای این...

برگزاری جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس با حضور قالیباف

برگزاری جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس با حضور قالیباف
2025-03-13T13:29:43+03:30
جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با حضور رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» از سوی پزشکیان صادر شد

«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» از سوی پزشکیان صادر شد
2025-03-13T12:36:19+03:30
«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» به روش ثبتی‌مبنا، از سوی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

عارف درگذشت وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت

عارف درگذشت وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت
2025-03-13T12:09:45+03:30
در پی درگذشت محمود فرشیدی، وزیر اسبق آموزش و پرورش؛ محمدرضا عارف در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است
2025-03-13T12:09:44+03:30
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به کم عمق بودن آثار تلویزیونی مرتبط با ارتش گفت: ما برای مقابله با جنگ نرم به تولیدات فرهنگی نیاز داریم.

عراقچی: ایده جدیدی برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

عراقچی: ایده جدیدی برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است
2025-03-13T12:09:44+03:30
وزیر خارجه کشورمان خبر داده که تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد و یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم.

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در فناوری با جدیت ادامه یابد

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در فناوری با جدیت ادامه یابد
2025-03-13T12:09:43+03:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از پارک علم فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر ادامه حرکت پرشتاب و با جدیت در علم و فناوری تاکید کرد.

عراقچی:ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

عراقچی:ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است
2025-03-13T11:56:25+03:30
وزیر خارجه کشورمان خبر داده که تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد و یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم.

پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم

پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم
2025-03-13T11:02:59+03:30
رئیس جمهور گفت: اگر داده‌ها را به درستی مدیریت می‌کردیم این بلا سر ما نمی‌آمد که الان نمی دانم که برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم.

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی
2025-03-13T10:16:24+03:30
در پی درگذشت مادر همسر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی این ضایعه را به او تسلیت گفت.

پزشکیان: واردات پنل‌های خورشیدی ثبت سفارش شده است

پزشکیان: واردات پنل‌های خورشیدی ثبت سفارش شده است
2025-03-13T10:03:05+03:30
رئیس‌جمهور گفت: کارها در زمینه پنل‌های خورشیدی به سرعت در حال شکل‌گیری است و مجوزها ثبت سفارش شده و تلاش می‌کنیم مشکلی در گمرک پیش نیاید.

پزشکیان: واردات پنل های خورشیدی ثبت سفارش شده است

پزشکیان: واردات پنل های خورشیدی ثبت سفارش شده است
2025-03-13T09:49:42+03:30
رئیس جمهور گفت: کارها در زمینه پنل‌های خورشیدی به سرعت در حال شکل گیری است و مجوزها ثبت سفارش شده و تلاش می‌کنیم مشکلی در گمرک پیش نیاید.

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه
2025-03-13T08:43:01+03:30
امیر دریادار ایرانی به دعوت فرماندهان ناوگروه روسی و چینی از یگان‌های شرکت کننده دو کشور در رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ ایران، روسیه و چین بازدید کرد.

سامانه «باور ۳۷۳» باور صنعت دفاعی ما است

سامانه «باور ۳۷۳» باور صنعت دفاعی ما است
2025-03-13T08:29:38+03:30
معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: ما یکی از ظرفیت‌های شاخص پدافندی خود به نام «باور ۳۷۳» را با موفقیت آزمایش کردیم و این خط بطلانی بر ادعای صهی...

تقویت همکاریهای دفاعی ایران و بلاروس

تقویت همکاریهای دفاعی ایران و بلاروس
2025-03-13T00:43:05+03:30
وزرای دفاع ایران و بلاروس بر تقویت همکاری‌های دفاعی تاکید کردند.

پزشکیان لایحه ۲ ژوئیه ۱۹۹۹ ژنو را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه ۲ ژوئیه ۱۹۹۹ ژنو را به مجلس ارسال کرد
2025-03-13T00:16:39+03:30
رئیس جمهور لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو مصوب ۱۱ تیر ۱۳۷۸ (۲ ژوئیه ۱۹۹۹) را به مجلس ارسال کرد.

بقایی: ممانعت در ارسال مواد غذایی و برق به غزه محکوم است

بقایی: ممانعت در ارسال مواد غذایی و برق به غزه محکوم است
2025-03-12T23:09:53+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در ممانعت از ارسال مواد غذایی و قطع برق در باریکه غزه را محکوم کرد.

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی
2025-03-12T22:16:43+03:30
نماینده انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در اجلاس شورای حقوق بشر در جلسه گزارشگر تروریسم سازمان ملل متحد، به حمایت دولت‌های غربی از گروه‌های تروریستی اعتراض کرد.

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد
2025-03-12T22:16:43+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: عصر امروز پذیرای آقای انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات متحده عربی بودم و نام...

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی
2025-03-12T21:36:35+03:30
مسعود پزشکیان در پیامی درگذشت زنده‌یاد محمود فرشیدی وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت.

رهبر انقلاب: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره فریب افکار عمومی است

رهبر انقلاب: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره فریب افکار عمومی است
2025-03-12T21:36:34+03:30
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار هزاران نفر از دانشجویان سراسر کشور با بی‌حاصل خواندن مذاکره با دولت فعلی آمریکا فرمودند: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره، ...

پیام عراقچی به کویت درخصوص تعمیق روابط دو کشور

پیام عراقچی به کویت درخصوص تعمیق روابط دو کشور
2025-03-12T21:09:39+03:30
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص تعمیق روابط دو کشور ایران و کویت پیامی برای وزیر خارجه این کشور ارسال کرد.

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است
2025-03-12T20:29:58+03:30
دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: امروز آمریکا به دنبال نجات دلار است و در این راستا به استبدادی سخیف روی آورده است.

ایالات متحده در تمامی بحران‌های جهانی نقشی فعال ایفا می‌کند

ایالات متحده در تمامی بحران‌های جهانی نقشی فعال ایفا می‌کند
2025-03-12T20:17:10+03:30
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با دبیر شورای امنیت بلاروس بر لزوم همکاری‌های دوجانبه در مقابله با تهدیدات مشترک تأکید کرد.

رضایی: بیداری و انگیزه دو عامل پیروزی مردم ایران است

رضایی: بیداری و انگیزه دو عامل پیروزی مردم ایران است
2025-03-12T20:17:08+03:30
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: پس از شکست توطئه‌های متعدد دشمنان، آنان اکنون به سراغ دو عامل مهم پیروزی مردم ایران رفته‌اند و آن دو عامل بیداری...

لایحه محیط زیستی همکاری‌های شانگهای به مجلس ارسال شد

لایحه محیط زیستی همکاری‌های شانگهای به مجلس ارسال شد
2025-03-12T19:49:47+03:30
رئیس‌جمهور لایحه توافقنامه همکاری بین دولت‌های کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در زمینه همکاری در حوزه حفاظت از محیط زیست را به مجلس فرستاد.

قائم‌پناه: بحثی درباره موافقت یا مخالفت با استعفای ظریف مطرح نشده است

قائم‌پناه: بحثی درباره موافقت یا مخالفت با استعفای ظریف مطرح نشده است
2025-03-12T19:09:44+03:30
معاون اجرایی رئیس‌جمهور، درباره استعفای محمدجواد ظریف گفت که تاکنون صحبتی در این زمینه صورت نگرفته و بحثی درباره موافقت یا مخالفت مطرح نیست.

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
2025-03-12T18:56:22+03:30
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در خصوص روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و برخی موضوعات فی‌مابین تبادل نظر کردند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)