میرنیوز

واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است/ غربی‌ها موظفند تحریم‌ها را بردارند

واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است/ غربی‌ها موظفند تحریم‌ها را بردارند 2021-01-08T11:30:05+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز قیام ۱۹ دی مردم قم علیه رژیم ستمشاهی، به صورت تلویزیونی آغاز شد.

سخنرانی رهبر انقلاب در سالروز قیام ۱۹ دی، هر سال با حضور هزاران نفر از مردم قم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می‌شد که امسال به علت شیوع ویروس کرونا، بدون حضور جمعیت و به صورت تلویزیونی انجام شد.

اهم فرمایشات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شرح زیر است:

-سلام می‌کنم به مردم قم و به حوزه علمیه عظیم الشان. وضع دیدار سالیانه امسال ما متأسفانه به این شکل است و من از مشاهده چهره‌های منور برادران قمی محروم هستم ولی این هم یکی از اشکال زندگی است و از فراز و نشیب هاست. زندگی از این کوچه پس کوچه‌ها زیاد دارد.

-از مردم عزیز سپاسگزاری می‌کنم بخاطر حرکت عظیم حماسه گونه در سالروز شهادت سلیمانی در کشور بوجود آوردند. شهید سلیمانی و ابومهدی در حرکات خودجوش مردم در سرتاسر کشور تجسم عینی پیدا کردند و روح تازه ای به کالبد کشور و ملت دمیده شد. با هیچ بخشنامه و دستوری امکان نداشت چنین حرکتی ایجاد شود. این حرکت ناشی از بصیرت و حرکت مردم است.

- همچنین تجمع بزرگ و شگفت انگیزی در بغداد و در برخی دیگر از شهرها برای تکریم و بزرگداشت شهید ابومهدی و شهید سلیمانی تشکیل شد؛ از همه برادران و خواهران که در ایران و عراق بودند تشکر می‌کنم.

-یاد شهدای جانباخته در تشییع کرمان و حادثه تلخ هواپیما در تهران را گرامی می‌داریم که حقیقتاً حادثه تلخ و ناگواری بود. این حادثه مسئولین کشور را داغدار کرد و امیدواریم خداوند شهدای کرمان و تهران را مشمول لطف و رحمت خودش قرار دهد و به خانواده‌های آنها صبر و تسلا عنایت کند. البته وظایفی مسئولین دارند که تذکر داده شده است.

-در چهلمین روز شهادت شهید فخری زاده هستیم که باید یاد ایشان را گرامی بداریم. او شهید عالیقدر و شخصیت بزرگی بود. ما دو چهره علمی یعنی شهید فخری زاده و آیت الله مصباح را از دست دادیم. این دو چهره علمی برجسته ای بودند و از هر دو میراث‌های ارزشمندی باقی مانده است.

-لازم است ما از یاد ۱۹ دی سال ۵۶ حراست کنیم، یکی هم اینکه باید از محتوا و مضمون حماسه ۱۹ دی نگهبانی کنیم.

-این یکی از نقطه‌های اوج حیات ملت ایران بود. هر ملتی نقاط اوج و حضیض دارند. نقطه اوج را باید زنده نگهداشت زیرا به آیندگان روحیه می‌دهد و هم باعث افتخار و عزت ملی است. این نقاط اوج در تاریخ ثبت می‌شود و راه آیندگان را روشن می‌کند.

-باید از مضمون حادثه ۱۹ دی حراست کنیم، زیرا راویان خائن و برخی تحلیلگران سعی می‌کنند محتوای حوادث بزرگ را به سود خودشان و به سود قدرت‌های غاصب دنیا تغییر بدهند. این کار از قدیم بوده است. امروز با امکانات ارتباطات جمعی این امکان در اختیار قدرت‌های مغرض قرار دارد که حوادث را تغییر دهند و تفسیر غلط کنند و افکار عمومی را منحرف سازند.

- یکی از کارهای مهمی دستگاه‌های جاسوسی همین است که حوادث دنیا را از زبان و قلم دیگران و آنچه را که مورد نظر خودشان است به زبان این تحلیلگران منعکس کنند. اخیراً یک کتابی مطالعه کردم که یک آمریکایی آن را جمع کرده است. این کتاب درباره تسلط سازمان جاسوسی سیا بر مجلات عمده دنیاست. شرح می‌دهد که چگونه سازمان سیا در مقالات و گفته‌های نویسندگان معروف دخالت کردند و تفسیر خودشان را به جای تفسیر واقعی به افکار عمومی القا کردند. نه فقط در مطبوعات آمریکا بلکه مجلات و مطبوعات اروپایی. این کار در دنیا رایج است.

-با این کار تحلیل انحرافی و تفسیر غلط خود را به افکار عمومی منتقل می‌کنند و افکار عمومی را گمراه می‌کنند. این خطری است که همیشه وجود دارد.

-درباره ۱۹ دی مراقب باشیم این اتفاق نیفتد. رهبری این حرکت عمومی یک مرجع تقلید و روحانی بزرگ و شخصیت برجسته مبلغ و مروج مبانی معرفتی دینی بود. از اول مبارزه این رهبر بزرگ مردم را به دین دعوت می‌کرد. حرکت مردم قم یک حرکت دینی بود زیرا با رهبری امام و تعالیم ایشان بود.

-این حرکت قم یک حرکت ضدآمریکایی و ضد استکباری بود و حرکتی بود ضد قدرت های خبیثی که بخاطر منافع خودشان از رژیم دیکتاتور و ضد دین پهلوی حمایت می‌کردند. این قیام هم جنبه دینی و هم جنبه ضد آمریکایی اشت. قیام ۱۹ دی را می توان اولین ضربه تبر ابراهیمی بر پیکر بت بزرگ دانست. بعد از آن هم ادامهر پیدا

-امروز وضع و حال بت بزرگ را می بینید. این وضع دموکراسی و افتضاح انتخاباتی و حقوق بشرشان است که چندر روز یکبار یک سیاهپوست را بدون دلیل می کشند و قاتل هم تعقیب نمی شود. این ارزش های آمریکایی است که مایه مسخره دنیا شده است. این هم وضع اقتصاد فلج شان است که دهها میلیون بیکار و گرسنه دارند. البته این چیز مهمی است اما عجیب این است که هنوز عده ای قبله و امید و آرزویشان آمریکاست.

- برخی ها فکر می‌کنند اگر با آمریکا تعامل، آشتی و رفیق شدیم کشور بهشت برین می‌شود. کشورهای منطقه ای که امروز با آمریکا هستند ببینید وضعشان چطوری است. آمریکا بعد از حادثه ۱۹ دی دنبال سلطه جهنمی خودش در ایران است.

-آمریکا به طور مرتب درصدد بازگشت به وضعیت گذشته است. برخی دولت های خائن منطقه هم به او کمک می‌کنند. آمریکا منافع خودش را در بی ثباتی منطقه می بیند. وقتی خودش را به منطقه مسلط کند، تا قبل از آن نفعش در بی ثباتی است.

-یک وقت با داعش و یکبار با فتنه ۸۸ دنبال بی ثباتی منطقه است. حالا یک یاوه گوی آمریکایی می‌گوید ایران عامل بی ثباتی منطقه است. ما موجب ثبات هستیم و در مقابل بی ثباتی آمریکایی ایستادیم. در سال ۸۸ می‌خواستند ایران را بی ثبات کنند اما همان کار در سال ۹۹ بر سر خودشان آمد. همین کاری که پریروز عده ای در واشنگتن به کنگره رفتند و آدم های کنگره را از دالان های مخفی فراری دادند، می‌خواستند در ایران انجام دهند. اما خدواند موفق شان نکرد.

-یکی از مسائل پرتکرار در چالش بین ایران و جبهه استکبار، یکی مساله تحریم یکی مساله حضور منطقه ای ایران و یکی مساله توان دفاعی ایران و قدرت موشکی ایران است. آنها دائم یک چیزی می گویند و این طرف هم جواب می دهد. البته مسئولین داخلی جواب استکبار در هر سه مساله را دادند.

-جبهه غرب موظفند این حرکت خباثت آمیز تحریم را خاتمه دهند و آن را فورا متوقف کنند. این وظیفه آنهاست که همه تحریم ها را بردارند. این یک دشمنی بزرگ و بی جهت با ملت ایران است. البته بارها گفتم که آنها باید تحریم را بردارند و ما اقتصادمان را طوری تنظیم کنیم که با وجود تحریم بتوانیم کشور را اداره کنیم.

-ما فرض کنیم تحریم رفع نخواهد شد. البته به تدریج بی اثر می شود اما اگر تحریم باقی بماند اقتصاد را باید طوری برنامه ریزی کنیم که با رفت آمد و تحریم و بازیگری دشمن دچار مشکل نشویم. ما این را به صورت سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغ کردیم.

-اینکه فلان کار را بکنید و نکنید حرف بیخودی است، تحریم باید برداشته شود. در مورد حضور منطقه ای ما که می گویند چرا ایران در منطقه حضور دارد باید بگویم نظام اسلامی موظف است که دوستانش را در منطقه تقویت کند. حضور ما به منظور تقویت هوادارانمان است. نباید کاری کنیم که دوستان و وفاداران ایران در منطقه تضعیف شوند. حضور ما ثبات آفرین است. حضور جمهوری اسلامی موجب برداشته شدن موجبات بی ثباتی است.

-ایران حق ندارد وضع دفاعی کشور را طوری قرار دهد که یک آدم بی عرضه ای مثل صدام بتواند به تهران موشک بزند و ایران کاری از دستش برنیاید. در این تهران یا موشک عراقی می آمد که اروپایی ها داده بودند یا هواپیمای میگ ۲۵ می آمد و بمباران می‌کرد و ما کاری نمی‌توانستیم بکنیم. امروز قدرت دفاعی ایران طوری است که دشمنان ما ناگزیرند که توانایی ایران را به حساب بیاورند. وقتی موشک جمهوری اسلامی می‌تواند پرنده متجاوز آمریکایی را ساقط کند، آن وقتی که موشک ایرانی پایگاه عین الاسد را در هم بکوبند، مجبورند در محاسبات خودشان آن را حساب کنند. ما نباید کشور را بی دفاع بگذاریم و نباید کاری کنیم که دشمن جرئت کند و ما نتوانیم کاری درمقابل دشمن انجام ندهیم.

-ما برخی تعهدات برجامی را کنارگذاشتیم و اخیرا هم ۲۰ درصد را آغاز کردیم. ما فرض کنیم آمریکا به برجام بازگردد. ما هیچ عجله ای نداریم آمریکا به برجام برگردد. مساله ما این نیست، آنچه که مطالبه منطقی ماست رفع تحریم هاست. این حق غصب شده ملت ایران است. آمریکا و اروپا وظیفه دارند حق ملت ایران را ادا کنند. اگر تحریم ها برداشته شد بازگشت آمریکا به برجام معنایی خواهد داشت. البته خسارت های ما هم جزو مطالبات ماست. اما اگر تحریم ها برداشته نشد بازگشت برجام به ضرر ماست.

-البته من به مسئولین در قوه مجریه و قوه مقننه در این زمینه ها گفتم با دقت و با رعایت کامل ضوابط پیش بروند.

-تصمیم مجلس و دولت در باب لغو تعهدات برجام تصمیم درستی است. وقتی طرف مقابل به هیچکدام از تعهداتش عمل نمی‌کند معنی ندارد ایران به تعهداتش عمل کند. از مدتی پیش تدریجا برخی تعهدات را لغو کردند و اخیرا هم  تعهدات دیگری را کنار گذاشتند. اگر آنها به تعهداتشان برگردند ما هم به تعهداتمان برمی‌گردیم. از اول برجام گفتم تعهد در برابر تعهد یعنی باید کار متناظر کنیم

-شنیدم که سوال می شود بنده در یک برنامه تلویزیونی یکبار گفتم دولت جوان حزب اللهی باید بیاید و یکبار گفتم صلاح نیست از مجربین استفاده نشود. این دو با هم می‌سازد. من معتقد به تکیه بر نیروهای جوان هستم. معنای اعتماد به نیروهای جوان این است که دربرخی مدیریت های مهم باید از آنها استفاده شود.

ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است. اگر آمریکایی ها توانسته بودند واکسن تولید کنند این افتضاح کرونایی در کشورشان پیش نمی آمد. این اعتماد هم نیست. گاهی اوقات اینها می‌خواهند واکسن را روی ملت های دیگر آزمایش کنند. من به فرانسه هم خوشبین نیستم زیرا سابقه خون های آلوده را دارند

ادامه دارد…

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس
2025-02-16T20:42:59+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد
2025-02-16T20:42:59+03:30
سید کاظم دلخوش اباتری با حکم شهرام دبیری به عنوان معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری منصوب شد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد
2025-02-16T20:42:58+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران
2025-02-16T20:03:00+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد کامل ادعاهای اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف...

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم
2025-02-16T20:02:59+03:30
رئیس‌جمهور در همایش هفته فرهنگی تبریز در تهران گفت: ما به دنبال صلح و آرامش هستیم و می‌فهمیم که اگر ‌می‌خواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم.

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد
2025-02-16T19:52:18+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T19:11:13+03:30
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در زمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، هیچ نیروی نظامی و امنیتی کشور در آنجا حضور نداشت و عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در این ارتبا...

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
2025-02-16T19:11:12+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران
2025-02-16T18:56:26+03:30
چهارصد و هشتاد و چهارمین شماره‌ هفته‌نامه‌ «خط حزب‌الله» منتشر شد.

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T18:56:26+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز
2025-02-16T18:43:04+03:30
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی م...

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:16:36+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا
2025-02-16T18:16:35+03:30
وزیر خارجه در دیدار با همتای سریلانکایی خود با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف، بر ضرورت فعال‌سازی و تقویت ارتباط بین اتاق‌های بازرگانی ...

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد
2025-02-16T18:03:00+03:30
رئیس‌جمهور لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد
2025-02-16T18:02:59+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه حمایت معیشتی از هفت دهک پایین درآمدی (۶۰ میلیون نفر) از طریق کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد.

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:02:59+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود
2025-02-16T17:36:24+03:30
با حضور نخست وزیران و مقامات کشورهای ساحلی دریای خزر سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود.

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند
2025-02-16T17:23:01+03:30
عصر امروز، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
2025-02-16T16:43:01+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آ...

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
2025-02-16T16:30:10+03:30
وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند – مسقط با وزیر امورخارجه هندی دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)