میرنیوز
به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، یازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی و دیگر متهمان صبح امروز به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
در ابتدای جلسه دادگاه متهم امامی در جایگاه قرار گرفت و در ادامه دفاعیاتش گفت: در خصوص شرکت های کارتن خواب که در کیفرخواست قید شده ۵۰۹ میلیارد تسهیلات گرفته اند، همانطور که آقای قهرمانی نماینده دادستان به شما گفته اند در اخذ مدارک در این خصوص وسواس به خرج دهید، انتظار ما هم همین است که وی گفته است؛ معتقدیم که باید فارغ از جنجال های رسانه ای بر اساس مستندات پرونده را به پیش ببریم؛ اما جز شهادت یک نفر حالا یا مطلع یا سرنخ و چند پیام تلگرام ساختگی، در بخش شرکت های کارتن خواب هیچ سند مالی نه در دادسرا و نه از سوی ضابطین ارائه نشده است و آنچه ارائه شده صرفا اظهارات دیگران است.
قاضی مسعودی مقام گفت: ما کارهای دادرسی را انجام می دهیم و ادعاهای شما نیز بررسی شده است؛ شما مستندات خود را ارائه دهید؛ مستنداتی از سوی دادسرا ارائه شده است، شما می توانید با ارائه مستندات نسبت به مستندات ارائه شده از سوی دادسرا پاسخ دهید؛ خانم شامانی برخی از این مراودات تلفنی را تایید کردند.
متهم امامی افزود: من همه آنها را تایید می کنم.
قاضی بیان داشت: از طرفی دیگر سندهای مالی نیز ارائه شده است.
متهم امامی گفت: نماینده شرکت نفت پاسارگاد بیاید و بگوید که آیا ما یک بشکه قیر به نام شرکت آدان ترخیص کرده ایم یانه؟ تا برسیم به ۱۸۰ هزار تن قیر. تا این جلسه دادگاه آقای قهرمانی به من نگفته که انتفاع بنده از ۵۰۰ هزار میلیارد ضمانت نامه اخذ شده از بانک چه بوده است؛ مثلا بگوید در دبی فلان ویلا را خریده ام؛ من در نوروز ۹۳ از همسر سابقم خانم پیراسته جدا شدم و از آن زمان به بعد هم وی را ندیدم اما در دادگاه به نقل از خانم پیراسته گفتند که امامی در سفر به دبی کیف طلا به غندالی می داد.
متهم امامی افزود: من راجع به پیامک ها و تلگرام ها مستندات و حرف هایی دارم که شاید به ریز گفتنش برای دادگاه جذاب نباشد؛ هیچ کدام از پیامک ها و تاریخ آنها که در کیفرخواست قید شده مقرون به واقعیت نیست؛ یعنی پیامک بوده اما به لحاظ تاریخی با وقایع رخ داده قابل انطباق نیست. اگر در شرکت های خودم با بانک به تعبیر آقای قهرمانی تهاتر ظالمانه صورت گرفته، خب من یک ملک را گران فروختم، هر وقت هم شما می گفتید همیشه حاضر بودیم این تهاتر ظالمانه بررسی شود و در این رابطه انواع و اقسام پیشنهادات را دادیم.
متهم امامی گفت: من هیچ وقت نبوده که چه در ایران باشم و چه در خارج و در دسترس آقای قهرمانی نباشم؛ آقای قهرمانی می توانست همه این پیامک ها را جلوی من بگذارد و بگوید فلانی را تو در بانک منصوب کردی یا فلانی را تو عزل کردی تا ضمانت نامه بگیری؛ بحث من در مورد استحاله شدن ادعاهاست.
در ادامه این جلسه دادگاه متهم امامی گفت: در این پرونده آخرین ضابط میگوید برای رد یابی وجوه احتیاج به تحقیقات و زمان بیشتر است و البته در همین مقطع افرادی را بازداشت میکنند.
متهم امامی ادامه داد: خیلی سخت است که پرسیده شود که من بعد از آزادی به جز یک سفری که به کانادا داشتم و برگشتم، آیا سفری به دوبی داشتهام؟
وی گفت: اگر چه از نگاه عمومی و از نگاه مردم ما مجرم هستیم اما حداقلها را در دادگاه رعایت کنیم.
در این بخش از دادگاه قاضی خطاب به متهم گفت: به اصل مطلب بپردازید، برخی از این مطالب را در هر جلسه دادگاه تکرار میکنید اما آن مطلب اساسی که باید بگویید را نمیگویید.
متهم امامی گفت: مگر وجه واریزی برای پورشه به دادگاه ارائه نشده است؟
این متهم درباره اظهارات خانم پیراسته گفت: اظهارات خانم پیراسته را خودش نوشته است و امضا کرده است یا نوشتهاند و او امضا کرده است.
قاضی خطاب به این متهم گفت: شما دفاع ماهیتی انجام دهید تکرار مکررات در همه جلسات دادگاه از سوی شما عنوان شده است، هر جلسه هم که این موضوع را تکرار کنید فایده ندارد. ما این موارد را بررسی میکنیم. آقایان باید مستندات خود را ارائه دهند ما این موارد را بررسی میکنیم شما هم باید مستندات خودتان را بیاورید ما نیز آن را بررسی میکنیم.
متهم امامی افزود: وقتی من خودم اطلاع دارم که به راحتی میتوان پیامکها را با یک دستور قضایی بازیابی کرد؛ چرا باید از طریق پیامک اقدام میکردم.
در ادامه این جلسه دادگاه متهم امامی نامههایی را قرائت کرد که در آن انتصابات در صندوق توسط هیئت مدیره انجام میشده است.
متهم امامی افزود: آیا به صرف اینکه یکی از این اعضا از دوستان من بوده است میتوان گفت شش نفر بقیه اعضا که خود از افراد برجسته هستند این نامهها را به خاطر آن یک نفر امضا کرده باشند.
در ادامه جلسه دادگاه قاضی مسعودی مقام خطاب به متهم امامی گفت: خیلی از عزل و نصب هایی که صورت می گیرد ظاهرش درست است اما در باطن اشتباه است؛ در بسیاری از پرونده های احتکار و ارتشا کسانی را در رده های بانکی قرار می دهند که صلاحیت ندارند یعنی عدم دانش آنها باعث می شود تا سوءاستفاده ها انجام گیرد.
در ادامه جلسه، متهم امامی گفت: در یکی از پیامک ها خوانده شد که حسن نژاد در نتیجه اعلام امامی از بانک سرمایه رفت؛ خب سوال من این است که حسن نژاد از بانک سرمایه کجا رفت؟ پاسخش این است که وی از بانک سرمایه به صندوق رفت؛ یعنی اگر من انقدر پدرخوانده ام که می توانم با یک پیامک کسی را عزل کنم، خب آن طرف باید کلاً برود نه اینکه از بانک برود به صندوق.
قاضی از امامی پرسید: آخر نگفتید که آیا شما در ضمانت نامه ها مداخله داشتید یا نه؟
متهم امامی پاسخ داد: نه نداشتم همچنین در انتصابات و عزل ها هم هیچ نقشی نداشتم؛ اما چند مدرک را ارائه می دهم؛ آقای قهرمانی در ۲ یا ۳ جلسه قبل گفت که ۲۴ میلیارد سپرده آزاد شده بانک سرمایه به حساب تیم رسانه ای امامی و آقای لواسانی رفته است اما باید بگویم که این عدد ۳۴ میلیون تومان بود که ۸ دقیقه در حساب آقای کمالی بود که فامیل آقای لواسانی است.
متهم امامی گفت: آقای قهرمانی در جلسات قبل گفت که بعد از اینکه خانم شامانی متوجه شد حساب هایش در بانک رفاه کنترل می شود جلسه شبانه تشکیل میشود و تصمیم گیری می شود که حاجیان مبایعه نامه بنویسد؛ اما باید بگویم که تاریخ چک شدن حساب ها اسفند ۹۴ است اما تاریخ اظهارنامه حاجیان متعلق به ۲۴ آبان ۹۳ است.
قاضی پرسید: تاریخ مبایعه نامه متعلق به چه زمانی است؟
امامی پاسخ داد: به آن هم می رسیم.
در ادامه متهم امامی گفت: آقای قهرمانی یک سند ارائه دهید که من به ارکان صندوق رشوه دادم؛ بی ام وِ پاشی ها را بگذارید کنار بلکه سند ارائه کنید.
متهم امامی افزود: آقای قهرمانی آن مهمانی شبانه در خانه من برگزار شد نه در بام نیاوران و تاریخ آن مهمانی ۱۸ اسفند ۹۴ بود که دوستان به مناسبت سفرم به آمریکا به خانه من آمده بودند. در آن مهمانی یک گریمور سینما و چند تن از هنرمندان نیز بودند؛ در آن شب مهمانی، آقای حاجیان زنگ زد و به من گفت حالا که داری به آمریکا می روی بیا کارت دارم که من به او گفتم الان مهمان دارم شما بیایید بالا؛ وقتی حاجیان به مهمانی آمد دور یک میز با غندالی نشست و به او گفت که حساب های ما را چک کرده اند و من اصلاً دور میز غندالی و حاجیان نبودم؛ عکس های آن مهمانی نیز موجود است.
در ادامه جلسه دادگاه قهرمانی نماینده دادستان اظهار داشت: در جلسه قبل امامی گفت در اردیبشت ۹۸ پرونده اش ۲۰ جلد بوده و یک شبه پرونده اش ۱۴۰ جلد شده است؛ این حرف کاملا نادرست است؛ زمانی که ما داشتیم پرونده را متقن می کردیم و چراغ خاموش تحقیقات را ادامه می دادیم یعنی در اوایل ۹۵ پرونده ۱۷ جلد بود و هر جلد شامل ۲۰۰ صفحه می شد؛ در اردیبهشت ۹۸ نیز پرونده امامی ۹۰ جلد بود نه ۲۰ جلد؛ آقای امامی زمانی که متعلقین شما کشتی کروز سواری به دور فرنگ داشتند ما در حال تحقیقات بودیم؛ ما به این جهت که تصمیم گرفته بودیم پرونده را محکم ببندیم و همه چیز متقن باشد، متهمان را ممنوع الخروج نکردیم لذا امامی با خانواده غندالی به آلمان رفتند؛ اینکه امامی می گوید من اگر مشکلی داشتم برنمی گشتم باید بگویم که موضوع به همان افرادی بازمی گردد که پیگیر پرونده امامی شدند و داستان مفصلی دارد.
نماینده دادستان ادامه داد: امامی گفت نماینده دادستان وی را تحقیر کرده؛ باید بگویم اینکه گفتم وی رب فروش بوده قصد تحقیر وی را نداشتم بلکه ما موظف به بررسی پرونده شخصیت متهم هستیم؛ اتفاقا هم اگر افتخاری برای آقای امامی باشد همان رب فروشی هست و حقارت نیز دست کردن در جیب مردم و بیت المال است.
در ادامه این جلسه دادگاه نماینده دادستان خطاب به امامی گفت: المدرسیه فامیل و کارمند شماست؛ چرا برای شرکتهای کارتن خواب و بی بضاعت پرفورمنس گرفته است. شرکتهای بی بضاعت، آقای المدرسیه را برای کارهای اداری به هرمز پاسارگاد معرفی کرده اند. پاسخ دهید که کارمند شما چرا باید این امور را پیگیری میکرده است؟
در ادامه این جلسه دادگاه نماینده دادستان گفت: کمالی از اقوام لواسانی مدیر رسانهای امامی بوده است. یک سند ۸۰ میلیون تومانی از حساب کمالی که کارمند امامی بوده انجام شده است. کمالی کارهای امامی را انجام میداده و ۸۹ میلیون تومان به شرکتهای بی بضاعت واریزی داشته است یک ۵۰ میلیون تومان دیگر هم وجود دارد. در این باره خود کمالی گفته است مبلغ واریزی برای شرکتهای رهپویان آدام بوده و به جز این، مبالغ دیگری وجود دارد.
در ادامه این جلسه دادگاه نماینده دادستان سندی را ارائه کرد که بر اساس آن شرکت پترو پرشیا از یک تبعه هندی توسط امامی خریداری شده است؛ اما امامی که پیش از این، این شرکت را جزو شرکتهای خود اعلام کرده بود میگوید این شرکت برای من نیست.
در ادامه جلسه دادگاه قهرمانی نماینده دادستان گفت: یکی از شرکتهای امامی شرکت توسعه نفت و گاز سرمایه است که توسط متهم امامی و دلاویز تشکیل شده است و این شرکت را به بانک سرمایه میدهند؛ اما عملا در ید قدرت امامی بوده است.
نماینده دادستان با بیان اینکه متهم امامی میگوید من میر حسینی را نمیشناسم، گفت: نامهای وجود دارد که به هرمز پاسارگاد زده می شود که یک شرکت به مدیریت میر حسینی را به عنوان ضامن معرفی میکند. این را چه کسی زده است؟ شما که میگفتید ما او را نمی شناسیم ما این موضوع را استعلام کردیم و این نامه وجود دارد.
قهرمانی در ادامه به واریز وجوهی مانند ۲۷۰ میلیون تومان اشاره میکند که به حساب هرمز پاسارگاد ساتنا شده است و در ادامه توضیح داد که سید مهدی هاشمی نامه زده است که این مبلغ را برای مشاوران شرکت راهپویان آدام لحاظ کنید.
قهرمانی درباره موضوع پیامکها اظهار داشت: پیگری این پیامکها در اختیار ما نبود و بر اساس اختیارات قاضی ویژه که در آن زمان دادستان وقت تهران بوده انجام شده است و بدون اینکه ما اقدامی داشته باشیم توسط ایشان به مهمترین بخش وزارت اطلاعات ارجاع داده می شود و آنها گزارشی را تهیه می کنند. ما از این گزارش استفاده کردیم و در این باره ما هیچ گونه دخالتی نداشتیم
وی ادامه داد: ما شرکتهایی که ضمانت نامه وجود داشته است را بررسی کردهایم و در آنها خلاهایی را دیدهایم به عنوان مثال شرکت ایران گارنت به ما اعلام کرده است که هر کس با ضمانت نامه بیاید ما آن را انجام میدهیم و اعتبار سنجی جزو وظایف ما نبوده است البته در شرکت امور دام نیز اقداماتی وجود داشته است که نیاز به بررسیهای بیشتر و جود دارد چون رضوی هم از آنجا اقدام کرده بود.
قهرمانی گفت: شرکت نفت پاسارگاد یک شرکت بورسی است و در حالی که ۷۰-۸۰ مشتری داشته است در سال ۹۲ یکدفعه مشتریان صفر میشوند و گفته میشود به خاطر شرایطی که این شرکت لحاظ کرده بود این اتفاق می افتد؛ اما موضوعی که اتفاق می افتد این است که این شرکت زیر مجموعه ای به نام هرمز پاسارگاد تاسیس میکند که خودش یک شرکت پوششی بوده است و اقدام به خرید از شرکت نفت پاسارگاد میکرده است.
نماینده دادستان افزود: جالب است که امامی در تمام بخشهای دفاعش اسمی از زاهدی نمی آورد در حالی که زاهدی محور فساد در بانک سرمایه بوده است و در شرکت پوششی تجارت قشم عضو هیئت مدیره شرکت امامی بوده است.
قهرمانی گفت: دلیل اصلی ما در این پرونده زاهدی بوده است ۳۲ میلیارد تومان در یک شرکت برخلاف قوانین بخشودگی وجود دارد وقتی ما کارمند مربوطه را آوردیم و پرسیدیم که چرا بخشودگی انجام شده گفت که به دستور زاهدی انجام داده است.
نماینده دادستان گفت: در ماجرای شرکت روشه مدیر شعبه کوی نصر متوجه اقدامات خلاف می شود. زاهدی پیام میدهد که مدیر شعبه در حال مرض ریختن است بعد یک پیام به اعلایی می دهد و آن مدیر شعبه عوض می شود.
قهرمانی گفت: آقایان می دانستند تسهیلات ردیابی می شود دنبال ضمانت نامه می رفتند چون ضمانت نامه برای کالا، ردیابی آن دشوار است و باید تک تک اقدام شود .
وی افزود: ضیایی قائم مقام بانک سرمایه بوده است و سمت حقوقی نداشته است. به لحاظ اینکه سمتی نداشته است یک چارت در بانک سرمایه توسط زاهدی کشیده می شود و ضیایی قائم مقام پرویز احمدی می شود.احمدی گفته است تا من وارد بانک شدم و بفهمم چه اتفاقی افتاده است آنها گفتند امضا کن و من بر اساس اعتماد امضا کردم.
در ادامه جلسه دادگاه قهرمانی نماینده دادستان اظهار داشت: بخشایش هم در یکی از شرکتهای مهم صندوق ذخیره فرهنگیان و هم در شرکت آتیه صبا که حیدرآبادی مدیرعامل آن بود عضو هیئت مدیره بود؛ شرکت آتیه صبا به شعبه سینماآزادی بانک سرمایه نامه میزند و ضمانت نامه میگیرد سپس یک قرارداد کارگزاری با امامی منعقد میکنند و همه ضمانت نامهها را به امامی میدهند؛ از آن جهت که بخشایش عضو هیئت مدیره صندوق ضمانت خواه بوده بر اساس قانون تجارت نمیتوانسته برای صدور ضمانت نامهها از بانک سرمایه امضای خود را درج کند.
وی گفت: بخشایش در مورد شرکتهای بی بضاعت هم همین کار را میکرد؛ یعنی برای فریب اعضای هیئت مدیره آقای کلهر به عنوان دبیر هیئت مدیره به اعضا نامه میزد که این شرکتهای ضمانت خواه جزو شرکتهای بی بضاعت هستند و بخشایش نیز به این واسطه که عضو هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان است، نمیتواند صدور ضمانت نامهها برای شرکتهای مزبور را امضا کند؛ علی الحال صدور این ضمانت نامهها مصوب میشد و آقای کلهر که در اینجا پایش گیر بود بعد از اجرایی شدن ضمانت نامهها اقدام به درآوردن سندها میکرده و ذیل امضای خودش با یک جوهر دیگری عبارت (مخالف است) را درج میکرد.
قهرمانی نماینده دادستان ادامه داد: در سال ۹۴ که موضوع شرکتهای بی بضاعت مطرح بود، محسن دلاویز نبود، اما از سال ۹۲ تا ۹۴ را آقای محسن دلاویز باید پاسخ دهد.
نماینده دادستان گفت: آقای امامی میگوید که من در لیست بدهکاران بانک مرکزی نبوده ام؛ بله درست میگوید؛ اما چه اتفاقی افتاده است؛ امامی هزار و ۱۵ میلیارد تسهیلات مجرمانه اخذ کرده، اما جزو بدهکاران بانک مرکزی نبوده است چرا که در اخذ این تسهیلات در پشت پرده بوده است؛ از این هزار و ۱۵ میلیارد، ۵۰۹ میلیارد به اسم میرسعید حسینی و شرکتهای بی بضاعت بود؛ خب طبیعتاً در اینجا اسم امامی در لیست بدهکاران بانک مرکزی درج نمیشود، چون امامی پشت پرده است.
وی تصریح کرد: یا اینکه ۳۰۱ میلیارد دیگر هم بابت بدهیهای امامی در ۴ شرکت وی بوده است که میآید ملک لواسان را که ۶۰ میلیارد ارزش داشت با کارشناسی صوری که انجام میشود به ۳۰۱ میلیارد میرساند و این چنین تهاتر با آن بدهیهای شرکت هایش صورت میگیرد؛ خب در اینجا نیز بانک مرکزی نمیداند که در تهاتر چه رخ داده است؛ یا اینکه امامی ۱۱۲ میلیارد از صندوق ذخیره فرهنگیان دریافت کرده و پولش را پس نداده؛ طبیعتاً بدهیهای صندوق در فهرست بانک مرکزی نمیآید، چون صندوق زیر نظر بانک مرکزی نیست؛ یا اینکه ۹۰ میلیارد تومان هم به نام ۳ نفر برای شرکتهای بی بضاعت، تسهیلات دریافت میشود؛ یا در مورد دیگری برای شرکت توسعه ساختمان که زیر مجموعه صندوق است، تسهیلات دریافت شد بنابراین این بدهیها در لیست بدهیهای بانک مرکزی نمیآید.
قهرمانی در ادامه گفت: آقایان اعلام کردند که علیه من پیامک دارند؛ من همینجا اعلام میکنم که هر پیامکی علیه بنده دارید همین امشب منتشر کنید.
نماینده دادستان گفت: اعلام کردند که رحیم قنبری دوست قهرمانی است، اولاً اگر رحیم قنبری دوست من بود من در پرونده بانک سرمایه که او عضو کمیته اعتبارات آن بانک بود، کیفرخواست صادر نمیکردم ثانیاً قنبری اطلاعات خوبی در زمینه فساد بانک سرمایه ارائه داد که مقرون به واقعیت بود.
نماینده دادستان گفت: آقای امامی گفت که ریالی از این پولها به سریالهایی که ساخته است تعلق نگرفته، اما ما بر اساس ردیابیهای صورت گرفته میگوییم که پول این شرکتهای تسهیلات گیرنده به حساب شخصی برخی هنرمندان حتی آنهایی که با امامی قراداد نداشتند واریز شده؛ در بخشی از پرونده موجود است که امامی به فرزان راد پیغام میدهد که از حساب آن ضمانت نامههای کثیف برای پاس شدن چکهای آن کارگردان پول ارسال کند؛ یا در بخش دیگری موجود است که مهدی محمدی که پولهای قیر و گندم را از کشورخارج میکرد یک سری از این پولها را به حساب آن دختر واریز کرده.
قهرمانی گفت: کمتر از ۵ درصد پولها به حوزه سینما آمده؛ دلاویز به امامی پیشنهاد داد که یک بخشی از این پولهای متورم را به سینما بیاورد تا از ظرفیت اجتماعی سینما استفاده کند و اینگونه وانمود کنند که این میزان پول را از طریق خرید و فروش فیلم و سی دی کسب کردیم و تصورشان این بود که دادستان به واسطه ظرفیت اجتماعی هنرمندان مرعوب میشود و حتی من در زمانی که در حال تحقیقات پرونده بودیم در رسانهها دیدم که امامی یک نشان فرهنگی گرفته است و تصورشان این بود که ما به واسطه این امور مرعوب میشویم، اما باید تأکید کنم که ملاک ماتنها قانون است.
قهرمانی نماینده دادستان در ادامه بیان داشت: امامی گفت کمالی که کارمند من بود پولی میخواست که من آن پول را به حساب لواسانی واریز کردم تا کمالی از آن استفاده کند؛ سوال ما این است که چرا از محل تسهیلات پول کارمند را داده اید؛ همچنین سند ارائه دهید که لواسانی آن پول را برگرداند.
در ادامه جلسه دادگاه وکیل متهم امامی در جایگاه قرار گرفت و گفت: در زمانی که به موکل من تفهیم اتهام شد، این حجم از اوراق در پرونده موجود نبود.
در ادامه این جلسه دادگاه وکیل متهم امامی گفت: ادلهای که ابراز میشود باید در کیفرخواست باشد و به سمع و نظر ما برسد و اگر ادله جدیدی وجوددارد باید حق دفاع برای ما وجودداشته باشد.
در این بخش از جلسه دادگاه قاضی خطاب به این وکیل گفت: برخی از اتهامات در دادگاه اخلال اقتصادی رسیدگی نمیشود و اتهاماتی مانند گزارش خلاف واقع برای اقدام به دادگاه کیفری دو میرود.
این وکیل افزود: اظهارات افرادی که علیه امامی صحبت کردند و آن را به عنوان دلیل در این کیفرخواست آوردهایم مانند خانم مهسا پیراسته که دو صفحه از پرونده متعلق به ایشان است به نظر بنده باید مورد راستی آزمایی توسط رییس دادگاه قرار گیرند.
این وکیل ادامه داد: تقاضا داریم که مدارک مرتبط با پرونده از سوی دفتر شما که البته همکاری خوبی با ما دارند به ما ارائه شود.
قاضی خطاب به این وکیل گفت: شما درخواستهایتان را ارائه کنید ما به سرعت آن را پاسخ میدهیم. درباره احضار افراد نیز اگر ضرورت داشته باشد ما اقدام میکنیم.
در ادامه جلسه دادگاه متهم غندالی در جایگاه قرار گفت و گفت: برای من تلخ است که بعد از ۴۰ سال مدیریت در نظام جمهوری اسلامی در اینجا حضور داشته باشم.
وی افزود: بر اساس قانون هر کسی میخواهد عضو صندوق باشد میتواند از حقوق خود مبلغی را به صندوق بریزد و دولت موظف است به همان کمک کند، کمک دولت بر مبنای ماده ۱۷ انجام میشود.
این متهم اضافه کرد: من امروز به پناه قوه قضاییه آمدهام به جز یک بازپرسی که در سال گذشته انجام شد در هیچ کجا به من تفهیم اتهام نشده است و مدارکی که ارائه کردهام را حتی بازپرسی از من نپذیرفت.
متهم غندالی در ادامه با اشاره به اینکه کلمات بار حقوقی دارد، گفت: قهرمانی در جایی عنوان میکند که همه فسادهای بانک سرمایه را من انجام دادهام این کلمه همه بار حقوقی دارد آیا تمام فسادهای بانک سرمایه را من انجام دادهام؟
این متهم افزود: نماینده دادستان عنوان کرده که من برادر همسرم را که نامش مسعود شامانی است استخدام کردهام در حالی که اینطور نیست.
متهم غندالی گفت: این پرونده و این صحبتها و اینکه بگوییم صندوق ذخیره فرهنگیان غارت شده است درست نیست، اگر بانک تخلف کرده است به سهامدار ربطی ندارد.
این متهم افزود: موسسات مالی غیر مجاز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پول مردم را بردند همان زمان به جهانگیری و سیف نامه زدم و گفتم تخلف است.
متهم غندالی در ادامه با تشریح وضعیت بانک سرمایه قبل از ورود خود به این بانک اظهار داشت: من بعد از بازنشستگی در آموزش و پرورش، شرکت خود در دبی را رونق دادم و اینکه آقای قهرمانی میگوید من بدون سابقه اقتصادی در صندوق ذخیره و بانک سرمایه مسئولیت گرفتم، درست نیست؛ من در شهرداری تهران مسئول طرح تفصیلی بودم.
متهم غندالی ادامه داد: من برای تصدی وزارت آموزش و پرورش سه شرط برای آقای روحانی مطرح کردم که نپذیرفت و در نتیجه آقای فانی وزیر شد؛ سپس آقای فانی من را احضار کرد و به من گفت که تو نزد فرهنگیان اعتبار داری لذا مسئولیت صندوق ذخیره فرهنگیان را قبول کن؛ در مجموعه صندوق تخلفات بوده است؛ طبیعی است که هر زمینی را بهم بزنید، از درون آن کرم در میآید؛ ۲۰ الی ۳۰ شرکت در زیرمجموعه صندوق وجود داشت که مجموعه مستقل بودند و من مجاز به دخالت در امور این شرکتها نبودم؛ من مسئول اجرای مصوبات هیئت مدیره صندوق بودم لذا هر جا تخلف ازمصوبات هیئت مدیره صندوق صورت گرفته است آن را به صورت مستند ارائه کنید.
متهم غندالی گفت: من در بانک سرمایه هیچ اقدامی و هیچ امضایی نکردم؛ یک نفر را بیاورید که من به او دستور داده باشم که به امامی تسهیلات بدهید؛ من به واسطه مأموریتهایی که در صندوق به خارج رفتم نه به صورت ریالی و نه دلاری، حق مأموریت نگرفتم؛ این بحث که من در بانک سرمایه اعمال نفوذ کردم جای بحث ندارد.
این متهم ادامه داد: ما در آذر ۹۲ در صندوق ذخیره فرهنگیان تصمیم گرفتیم هیئت مدیره بانک سرمایه را عوض کنیم لذا اعضای جدید را به معاون نظارت بانک مرکزی معرفی کردیم، اما معاون نظارت بانک مرکزی تنها آقای درخشنده را به عنوان مدیرعامل بانک سرمایه تأیید کرد لذا ما به وزیر گزارش کردیم که بانک مرکزی نیروهای ما را تأیید نمیکند شورای پول و اعتبار من را احضار کرد که رای علیه سه عضو هیئت مدیره بانک سرمایه صادر شده است؛ در همان جلسه اعضای شورای پول و اعتبار به من گفتند که علیه ریخته گران شکایت کنید.
متهم غندالی گفت: ما در صندوق ذخیره به سیف رییس وقت بانک مرکزی گفتیم که این سه نفر عضو هیئت مدیره بانک سرمایه اجازه نمیدهند تیم ما کار کند سرانجام سیف در نتیجه درخواست هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان تأیید کرد که من به عنوان هیئت مدیره در بانک سرمایه باشم؛ من در بانک سرمایه متوجه شدم وثیقهای که حسین هدایتی برای دریافت ۲۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به بانک ارائه کرده یک زمین در جهرم به قیمت نهایتاً ۲ میلیارد است لذا من اعتراض کردم.
متهم غندالی بیان داشت: آقای بیرانوند تا شهریور ۹۴ به عنوان مدیر بانک سرمایه کار میکرد؛ سپس دکتر احمدی با پیگیری آقای فانی به بانک سرمایه آمد وما وی را به عنوان رییس هیئت مدیره جایگزین پرویز کاظمی کردیم بعد از مدتی آقای احمدی به من گفت که یا من باید باشم یا بیرانوند. سپس هیئت مدیره بانک سرمایه بیرانوند را عزل کرد، علی ایحال در بانک سرمایه این همه تخلف شده، اما همه دنبال هستند که این تخلفات را گردن من بیاندازند.
این گزارش در حال تکمیل است...
منبع : خبرگزاری ایسنا
توییت جدید رهبر انقلاب به زبان عبری: تمام سران باند تروریستی صهیونیستی باید محاکمه شوند
هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ونزوئلا را اقدامی خلاف حقوق بینالملل میدانیم
ملاقات سفیر ایران در موریتانی با وزیر امور خارجه این کشور
احکام اعضای ستاد انتخابات کشور اعطا شد
زینیوند:دستور وزیرکشورافزایش برگزاری انتخابات تمام الکترونیک است
ایران طبق قانون مجلس نباید به طرف غربی امتیازات فراپادمانی دهد
پیام تسلیت مشاور و دستیار رهبری در پی درگذشت وزیر اسبق دادگستری
مومنی:باید برای بسیج در حوزههای مختلف مأموریتهای جدید تعریف کرد
تبریک موسیپور به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتبال هفت نفره
امیر نصیرزاده سالروز تشکیل «بسیج مستضعفین» را تبریک گفت
سردار جلالی: بسیج در کشور مملو از برکت و اقتدار است
کمالوندی:حق ایران است که برنامه صلحآمیز هستهای خود را توسعه دهد
پزشکیان: ورزش بانوان تقویت شود
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفت
سعیدی مبارکه: قانونگذاری رمز داراییها از مسیر مجلس میگذرد
قطعنامه اخیر حاصل «بیاستقلالی شورای حکام» و «کجفهمی غرب» است
سردار طلایینیک: پروژههای شهید فخریزاده در حال تکمیل است
پیام تسلیت آملی لاریجانی در پی درگذشت حجتالاسلام شوشتری
تماس تلفنی معاون اول رئیسجمهور با استاندار مرکزی
جانبازان بالای ۵۰ درصد مجوز واردات خودرو گرفتند
پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
حق ایران است که برنامه صلحآمیز هستهای خود را توسعه دهد
پزشکیان قهرمانی تیم ملی فوتبال هفت نفره کشورمان را تبریک گفت
ارسال لایحه موافقتنامه همکاریهای دفاعی ایران و صربستان به مجلس
حضور عارف در مراسم وداع با حجت الاسلام شوشتری در مسجد ارگ تهران
اراده تهران برای افزایش سطح روابط با پکن
فرماندار توهینکننده به خبرنگاران عزل شد
دریادار ایرانی: به زودی زیردریاییهای جدید به ارتش الحاق میشود
۶ وزیر به مجلس میروند/ بررسی علل خاموشیهای اخیر برق
مسعود پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان حاضر شد