میرنیوز

اقدامات وزارت خارجه برای حل مشکلات دانشجویان در ترکیه و اوکراین و متقاضیان تحصیل در ایتالیا

اقدامات وزارت خارجه برای حل مشکلات دانشجویان در ترکیه و اوکراین و متقاضیان تحصیل در ایتالیا 2020-11-03T10:49:37+03:30

سعید خطیب زاده، درگفت وگو با ایسنا، در مورد مشکلاتی کنسولی که برای تعدادی از دانشجویان ایرانی در برخی از کشورها از جمله ترکیه، اوکراین، امارات و ایتالیا به خاطر شیوع کرونا ایجاد شده و اقدامات وزارت خارجه برای کمک به این دانشجویان با اعلام مطلب فوق گفت: با توجه به محدودیت تردد برای اتباع خارجی از جمله دانشجویان در ترکیه به خاطر شیوع ویروس کرونا، این وزارتخانه و نمایندگی های کشورمان در ترکیه رایزنی های گسترده ای را با مقامات این کشور برای حل مشکلات دانشجویان انجام دادند که در نتیجه این رایزنی ها، در حال حاضر دانشجویان با داشتن روادید تحصیلی معتبر و یا کارت دانشجویی می توانند وارد ترکیه شوند و دیگر برای تردد به کشور ترکیه مشکلی ندارند.

وی در همین ارتباط افزود: همچنین دانشگاه ها از دانشجویان ایرانی ثبت نام می کنند و بیشتر کلاسها غیر حضوری است و  دانشجویان می توانند بعد از ثبت نام از طریق مجازی و بصورت آنلاین از داخل ایران در کلاس ها شرکت کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه همچنین برای تسهیل در تردد دانشجویانی که نمی توانستند از معافیت تحصیلی استفاده کنند با موافقت ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان وظیفه عمومی، تسهیلات خروج یکبار مشمولین تا پایان سال جاری را در نظر گرفته است.

مشکل  70 دانشجوی ایرانی در اوکراین چه بود؟

 خطیب زاده در مورد مشکلاتی که برای برخی از دانشجویان ایرانی در اوکراین نیز پیش آمده بود، گفت: در حال حاضر حدود ۱۹۰۰ دانشجوی ایرانی در دانشگاههای اوکراین مشغول تحصیل هستند که از این تعداد حدود ۷۰ نفر با مشکل مواجه شده اند. مشکل این دانشجویان هم از دو جنبه است، عده ای از دانشجویان ایرانی به دلیل کرونا، لغو پروازها و بروز مشکلات در نقل و انتقال مالی موفق به پرداخت به موقع شهریه خود نشده اند و لذا دانشگاه تصمیم به اخراج آنها گرفته است. عده ای از این دانشجویان نیز به دلیل وجود ابهام در آدرس محل سکونت و اسکان با اداره مهاجرت اوکراین دچار مشکل شده اند. متعاقب اطلاع از مشکل عدم تمدید اقامت برخی از دانشجویان ایرانی در اوکراین، پیگیری برای حل موضوع در دستورکار وزارت امور خارجه و نمایندگی کشورمان در کی‌یف قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این زمینه سفیر کشورمان با معاون وزیر آموزش اوکراین، معاون مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه اوکراین (در نبود مدیرکل)، مدیرکل سیاسی و منطقهای وزارت امور خارجه اوکراین، مقامات مرزبانی و مهاجرت این کشور و همچنین برخی روسای دانشگاههایی که دانشجویان ایرانی در آنها مشغول به تحصیل هستند، ملاقات کرده و مراتب را با جدیت مطرح و پیگیری کرده است. همچنین یادداشت رسمی از طرف سفارت کشورمان در کیف در این مورد برای وزارت امور خارجه اوکراین ارسال و درخواست رسیدگی و حل مشکل شده است.

خطیب زاده تصریح کرد: اخیراً سفیر اوکراین در تهران صرفاً به همین دلیل به وزارت امور خارجه دعوت و در ملاقات نامبرده با مدیرکل کنسولی موضوع مطرح و درخواست رفع سریع مشکل دانشجویان شده است. این موضوع در محور مذاکرات عراقچی با همتای اوکراینی در دور دوم نشست رایزنی های سیاسی دو کشور که طی روزهای گذشته در تهران برگزار شد، قرار گرفت و درخواست بررسی و مساعدت لازم شد.

این دیپلمات ارشد کشورمان در همین زمینه اعلام کرد: حسب آخرین اطلاعات دریافتی از سفارت کشورمان در کی یف، طرف اوکراینی با رویکرد مثبت در حال بررسی مجدد موضوع و یافتن راه حل مناسب است و بنظر می رسد، این مسئله به تدریج در مسیر حل و فصل نهایی قرار گرفته و امید است در روزهای آتی شاهد خبرهای مثبت در این رابطه باشیم.

مشکل ویزای چهارصد دانشجوی ایرانی برای سفر به امارات حل شد 

 خطیب زاده همچنین در مورد مشکلات ایجاد شده برای دانشجویانی که متقاضی اخذ روادید امارات نیز بودند، گفت: در مورد کشورامارات متحده عربی، مشکلاتی برای دانشجویان متقاضی روادید این کشور بوجود امده بود که با با پیگیری و گفت و گوی مستمر اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه و کاردار سفارت کشورمان در ابوظبی با مقامات امارات، مشکل ویزای چهارصد دانشجوی ایرانی را  که وقت مصاحبه در دوبی داشتند، حل شد.

 تقاضای داوطلبان تحصیل در دانشگاههای ایتالیا از وزارت امور خارجه 

سخنگوی وزارت خارجه در مورد  اقدامات این وزارت خانه جهت حل مشکل اخذ روادید دانشچویان متقاضی تحصیل در دانشگاه های ایتالیا نیز اظهار کرد: با توجه به مشکل تعداد قابل توجهی از داوطلبان تحصیل در دانشگاههای ایتالیا و تقاضای آنان از وزارت امور خارجه برای حمایت در زمینه تسریع در صدور روادید دانشجویی، ملاقات هایی در سطح وزارت امور خارجه کشورمان  با دیپلمات های ایتالیایی در تهران انجام شد و پیگیری هایی نیزاز سوی سفارت کشورمان در رم  صورت گرفت.

وی افزود: در راستای این پیگیری ها، سفارت ایتالیا در تهران به تازگی اعلام کرده به منظور ارائه تسهیلات بهتر به شهروندان ایرانی، اقدام به افزایش کارکنان بخش روادید کرده و ظرفیت صدور روادید را علیرغم شرایط سخت کرونایی و شیفت بندی حضور کارکنان، ۵٠ درصد افزایش داده است. همچنین  این سفارت به وزارت علوم ایتالیا پیشنهاد کرده مهلت ثبت نام در دانشگاه ها را به مدت دو ماه افزایش دهد تا فرایند صدور روادید داوطلبان در شرایط آرام و منطقی اجرا شود، این سفارت خانه همچنین اعلام کرده برای کسانی که مدرک معتبر زبان انگلیسی آیلتس ارائه کرده‌اند، مرحله مصاحبه حذف شده است از دیگر سو  مهلت ارائه مدارک روادید که پیش از این تا ١۵ نوامبر تعیین شده بود، تا ٣٠ نوامبر تمدید شده است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

استقبال ایران از توافق صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان

استقبال ایران از توافق صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان
2025-03-14T07:43:01+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه از توافق جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربابجان بر سر مفاد موافقتنامه صلح بین دو کشور استقبال کرد.

بقایی: تحریم‌های جدید علیه ایران گواه قانون‌شکنی و تزویر آمریکا است

بقایی: تحریم‌های جدید علیه ایران گواه قانون‌شکنی و تزویر آمریکا است
2025-03-14T05:16:19+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام آمریکا در تحریم تعدادی از اشخاص حقیقی از جمله وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران و چند نفت‌کش و شرکت تجاری را به شدت محکوم کرد.

حجت الاسلام محمدحسنی انتصاب رئیس جدید عقیدتی سیاسی فراجا را تبریک گفت

حجت الاسلام محمدحسنی انتصاب رئیس جدید عقیدتی سیاسی فراجا را تبریک گفت
2025-03-13T17:43:01+03:30
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش انتصاب حجت‌الاسلام «شیرازی» را به ریاست سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کل کشور تبریک گفت.

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند
2025-03-13T17:03:01+03:30
وزیر امور خارجه ضمن ابراز خوشحالی از میزبانی مشاور دیپلماتیک (رئیس کشور امارات) گفت: همسایگان ما اولویت ما هستند.

احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت خارجه

احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت خارجه
2025-03-13T16:23:20+03:30
در اعتراض به همدستی انگلیس، فرانسه و آلمان با آمریکا در سوءاستفاده از سازوکار شورای امنیت و برگزاری نشست بسته درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، سفرای این...

برگزاری جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس با حضور قالیباف

برگزاری جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس با حضور قالیباف
2025-03-13T13:29:43+03:30
جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با حضور رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» از سوی پزشکیان صادر شد

«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» از سوی پزشکیان صادر شد
2025-03-13T12:36:19+03:30
«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» به روش ثبتی‌مبنا، از سوی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

عارف درگذشت وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت

عارف درگذشت وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت
2025-03-13T12:09:45+03:30
در پی درگذشت محمود فرشیدی، وزیر اسبق آموزش و پرورش؛ محمدرضا عارف در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است
2025-03-13T12:09:44+03:30
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به کم عمق بودن آثار تلویزیونی مرتبط با ارتش گفت: ما برای مقابله با جنگ نرم به تولیدات فرهنگی نیاز داریم.

عراقچی: ایده جدیدی برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

عراقچی: ایده جدیدی برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است
2025-03-13T12:09:44+03:30
وزیر خارجه کشورمان خبر داده که تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد و یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم.

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در فناوری با جدیت ادامه یابد

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در فناوری با جدیت ادامه یابد
2025-03-13T12:09:43+03:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از پارک علم فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر ادامه حرکت پرشتاب و با جدیت در علم و فناوری تاکید کرد.

عراقچی:ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

عراقچی:ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است
2025-03-13T11:56:25+03:30
وزیر خارجه کشورمان خبر داده که تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد و یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم.

پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم

پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم
2025-03-13T11:02:59+03:30
رئیس جمهور گفت: اگر داده‌ها را به درستی مدیریت می‌کردیم این بلا سر ما نمی‌آمد که الان نمی دانم که برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم.

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی
2025-03-13T10:16:24+03:30
در پی درگذشت مادر همسر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی این ضایعه را به او تسلیت گفت.

پزشکیان: واردات پنل‌های خورشیدی ثبت سفارش شده است

پزشکیان: واردات پنل‌های خورشیدی ثبت سفارش شده است
2025-03-13T10:03:05+03:30
رئیس‌جمهور گفت: کارها در زمینه پنل‌های خورشیدی به سرعت در حال شکل‌گیری است و مجوزها ثبت سفارش شده و تلاش می‌کنیم مشکلی در گمرک پیش نیاید.

پزشکیان: واردات پنل های خورشیدی ثبت سفارش شده است

پزشکیان: واردات پنل های خورشیدی ثبت سفارش شده است
2025-03-13T09:49:42+03:30
رئیس جمهور گفت: کارها در زمینه پنل‌های خورشیدی به سرعت در حال شکل گیری است و مجوزها ثبت سفارش شده و تلاش می‌کنیم مشکلی در گمرک پیش نیاید.

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه
2025-03-13T08:43:01+03:30
امیر دریادار ایرانی به دعوت فرماندهان ناوگروه روسی و چینی از یگان‌های شرکت کننده دو کشور در رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ ایران، روسیه و چین بازدید کرد.

سامانه «باور ۳۷۳» باور صنعت دفاعی ما است

سامانه «باور ۳۷۳» باور صنعت دفاعی ما است
2025-03-13T08:29:38+03:30
معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: ما یکی از ظرفیت‌های شاخص پدافندی خود به نام «باور ۳۷۳» را با موفقیت آزمایش کردیم و این خط بطلانی بر ادعای صهی...

تقویت همکاریهای دفاعی ایران و بلاروس

تقویت همکاریهای دفاعی ایران و بلاروس
2025-03-13T00:43:05+03:30
وزرای دفاع ایران و بلاروس بر تقویت همکاری‌های دفاعی تاکید کردند.

پزشکیان لایحه ۲ ژوئیه ۱۹۹۹ ژنو را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه ۲ ژوئیه ۱۹۹۹ ژنو را به مجلس ارسال کرد
2025-03-13T00:16:39+03:30
رئیس جمهور لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو مصوب ۱۱ تیر ۱۳۷۸ (۲ ژوئیه ۱۹۹۹) را به مجلس ارسال کرد.

بقایی: ممانعت در ارسال مواد غذایی و برق به غزه محکوم است

بقایی: ممانعت در ارسال مواد غذایی و برق به غزه محکوم است
2025-03-12T23:09:53+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در ممانعت از ارسال مواد غذایی و قطع برق در باریکه غزه را محکوم کرد.

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی
2025-03-12T22:16:43+03:30
نماینده انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در اجلاس شورای حقوق بشر در جلسه گزارشگر تروریسم سازمان ملل متحد، به حمایت دولت‌های غربی از گروه‌های تروریستی اعتراض کرد.

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد
2025-03-12T22:16:43+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: عصر امروز پذیرای آقای انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات متحده عربی بودم و نام...

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی
2025-03-12T21:36:35+03:30
مسعود پزشکیان در پیامی درگذشت زنده‌یاد محمود فرشیدی وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت.

رهبر انقلاب: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره فریب افکار عمومی است

رهبر انقلاب: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره فریب افکار عمومی است
2025-03-12T21:36:34+03:30
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار هزاران نفر از دانشجویان سراسر کشور با بی‌حاصل خواندن مذاکره با دولت فعلی آمریکا فرمودند: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره، ...

پیام عراقچی به کویت درخصوص تعمیق روابط دو کشور

پیام عراقچی به کویت درخصوص تعمیق روابط دو کشور
2025-03-12T21:09:39+03:30
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص تعمیق روابط دو کشور ایران و کویت پیامی برای وزیر خارجه این کشور ارسال کرد.

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است
2025-03-12T20:29:58+03:30
دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: امروز آمریکا به دنبال نجات دلار است و در این راستا به استبدادی سخیف روی آورده است.

ایالات متحده در تمامی بحران‌های جهانی نقشی فعال ایفا می‌کند

ایالات متحده در تمامی بحران‌های جهانی نقشی فعال ایفا می‌کند
2025-03-12T20:17:10+03:30
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با دبیر شورای امنیت بلاروس بر لزوم همکاری‌های دوجانبه در مقابله با تهدیدات مشترک تأکید کرد.

رضایی: بیداری و انگیزه دو عامل پیروزی مردم ایران است

رضایی: بیداری و انگیزه دو عامل پیروزی مردم ایران است
2025-03-12T20:17:08+03:30
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: پس از شکست توطئه‌های متعدد دشمنان، آنان اکنون به سراغ دو عامل مهم پیروزی مردم ایران رفته‌اند و آن دو عامل بیداری...

لایحه محیط زیستی همکاری‌های شانگهای به مجلس ارسال شد

لایحه محیط زیستی همکاری‌های شانگهای به مجلس ارسال شد
2025-03-12T19:49:47+03:30
رئیس‌جمهور لایحه توافقنامه همکاری بین دولت‌های کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در زمینه همکاری در حوزه حفاظت از محیط زیست را به مجلس فرستاد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)