میرنیوز
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، پس از کش و قوس های فراوان درباره پرونده بورسیه ها و ادعای وزارت علوم مبنی بر حل شدن مشکلات این دانشجویان، دانشجویان و دانش آموختگان بورسیه از پابرجا بودن مشکلات خود در مسیر جذب خبر می دادند.
همین مسئله باعث شد بورسیه ها برای حل شدن مسائل خود به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند و پای دیوان عدالت اداری نیز به این پرونده باز شد. هر چند بخشی از مشکلات این پرونده با آرا دیوان عدالت اداری حل شد اما همچنان گره های این پرونده بسته باق.ی ماند
در حالیکه به نظر می رسید وزارت علوم همچنان عزمی جدی برای حل این مسئله ندارد کمیسیون اصل نود مجلس یازدهم دوباره پرونده بورسیه ها را به جریان انداخت و با حضور مسئولان وزارت علوم خواستار پایان یافتن مشکلات موجود در مسیر جذب دانشجویان بورسیه و اعاده حیثیت این دانشجویان شد.
جوکار، نماینده دانشجویان بورسیه در جلسات کمیسیون اصل نود در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم با اشاره به موضوع بورسیه ها و شرایط فارغ التحصیلان بورسیه اظهار داشت: علیرغم ادعای مسئولان وزارت علم مبنی بر حل پرونده بورسیه، تاکنون هیچ مسئله ای از این افراد حل نشده است. اگر هم مشکل بورسیه ای حل شده از سوی دیوان عدالت اداری بوده است. خارج از بررسی های دیوان عدالت اداری به طور عینی و ملموس نمی توانیم ادعا کنیم وزارت علوم مشکل بورسیه ها را حل کرده است.
وی با اشاره به ورود کمیسیون اصل 90 به موضوع بورسیه ها و برگزای جلسات مختلفی با حضور مسئولان وزارت علوم گفت: یکی از پرونده هایی که مجلس به طور جدی دنبال کرده است، مسئله بورسیه ها است. نمایندگان مجلس پیرو مصوبات قطعی مجالس قبل، مبنی بر اینکه شورای مرکزی بورس دولت دهم در بحث بورسیه ها قانونی عمل کرده است، این موضوع را دنبال کردند.
**دیوان عدالت برخی از مشکلات بورسیه ها را حل کرد/ حل مشکل از سوی وزارت علوم انگشت شمار است
این دانش آموخته بورسیه با بیان اینکه کمیسیون اصل نود تا کنون دو جلسه درباره پرونده بورسیه ها برگزار کرده است، تصریح کرد: تعداد زیادی از اعضای کمیسیون اصل 90، برخی از مسئولان وزارت علوم، رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون دیوان عدالت اداری و برخی از دانشجویان بورسیه نیز در این جلسه حضور داشتند.
جوکار با اشاره به انتقاد نمایندگان مجلس از سیاسی کاری وزارت علوم در پرونده بورسیه ها گفت: مطالبه اصلی از مسئولان وزارت علوم یکی روشن کردن پرونده بورسیه ها با آمار و ارقام و دیگری جبران خسارتهای وارد شده به بورسیه ها است. دانشجویان بورسیه در این چند سال خسارتهای فراوانی از لحاظ روحی و مادی دیده اند و وزارت علوم موظف شد روشهای عینی و ملموسی برای اعاده حیثیت و جبران خسارتهای این دانشجویان ارائه کند.
وی گفت: قرار شد وزارت علوم راهکارهای عملیاتی برای این موضوع اعلام کنند و برای این کار،کارگروهی از نمایندگان وزارت علوم، بورسیه ها و مجلس تشکیل خواهد شد تا موضوع اعاده حیثیت و جبران خسارتهای وارد شده به بورسیه ها تعیین و مشخص شود.
جوکار افزود: ما از مجلس می خواهیم اجازه ندهد وزارت علوم دوباره مسئله بورسیه ها را فرسایشی کند و این مسئله را به یک جایی برساند.
وی گفت: خواست دانشجویان بورسیه و دانش آموختگان این است که مسئولین وزارت علوم راهکارهای اجرایی در این زمینه مشخص کند و قبل از پایان عمر دولت مشکلی که خودشان برای نظام و جوانان این کشور ایجاد کردند را مرتفع کنند. شاید این گونه کمی از اجحافی که در حق بورسیه ها کرده اند جبران شود، البته راه پیگیری قضایی همواره برای این دانشجویان باز است.
**صدیقی در ارائه آمار مستندات ارائه کند
این دانش آموخته بورسیه با اشاره به اینکه مسئولان وزارت علوم همچنان از ارائه آمار درباره وضعیت بورسیه ها طفره می رود و آماری که ارائه می کنند در راستای فرار رو به جلو است، تصریح کرد: وقتی می گویند مشکل فلان تعداد بورسیه حل شده است و ما می گوییم این تعداد در کدام دانشگاهها هستند، پاسخی ندارند. دکترای کشور باید در دانشگاه یا پژوهشگاه باشد نه اینکه در سوپرمارکت کار کند و یا وارد اسنپ شود.
وی اضافه کرد: آقای صدیقی اگر آمار می دهند بهتر است بگویند چند نفر در کدام دانشگاهها جذب شده اند. اگر مشکل کسی هم حل شده از سوی دیوان عدالت اداری بوده است لذا حل شدن مشکل بورسیه ها از سوی وزارت علوم انگشت شمار بوده است.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار میشود
اعضای هیئترئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانونگذاری مجلس مشخص شدند
تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمیشود
چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایرانخودرو شود؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
عدهای با راهاندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی میکنند
چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
ورود دیوان محاسبات به ترک فعلها در افزایش قیمت ارز
حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیبزمینی را حل کنند
۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد
تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثیسازی توطئههای دشمن
حاجیدلیگانی: با یک تصمیم درباره ایرانخودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا میرود
احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان میشود
مقاومت زنان غزه نتیجه هویتسازی مادران است
نخستوزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران میآید
زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
تصویب طرح فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی
مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند