میرنیوز

مدل برآورد خسارت جنگ تحمیلی را ایجاد خواهیم کرد

مدل برآورد خسارت جنگ تحمیلی را ایجاد خواهیم کرد 2020-08-18T15:01:29+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار ابوالحسن کبیری رئیس پژوهشکده دفاع مقدس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با تأکید بر ضرورت تبیین نقش سازمان‌ها و دولت‌های حامی صدام در جنگ تحمیلی علیه ایران، گفت: پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی در نظر دارد همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس را در تاریخ چهارم و پنجم اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار نماید و در این همایش قصد داریم عملکرد سازمان‌ها و دولت‌های منطقه‌ای و بین المللی حامی رژیم بعث صدام و خسارت‌های ناشی از عملکرد آنها را تبیین کنیم و برای پیگیری در اختیار مراجع ذیصلاح قرار دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت پاسخگویی دولت‌ها و سازمان‌های حامی رژیم بعث صدام در جنگ با ایران، خاطرنشان ساخت: بسیاری از سازمان‌های بین المللی و دولت‌ها، حامی رژیم بعث صدام بودند و برخی از دولت‌ها صدام را تشویق و ترغیب به آغاز جنگ کردند، از جنایات جنگی او علیه ملت ایران حمایت کردند و آن‌ها شریک جرم صدام در ارتکاب به جنایت جنگی علیه ملت ایران محسوب می‌شوند و باید پاسخگو باشند.

سردار کبیری در تشریح اهداف برگزاری همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس گفت: یکی از اهداف اساسی ما از برگزاری این همایش بین‌المللی، جمع‌آوری و ثبت‌اسناد و مدارک دفاع مقدس برای نسل‌های بعد است. ما جلساتی با نمایندگان وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها داشتیم و از آن‌ها خواستیم خسارت‌های جنگ تحمیلی را در ابعاد مختلف برآورد کنند.

دبیر کمیته اجرایی همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس با تأکید بر ضرورت برآورد خسارت‌های دوران دفاع مقدس به صورت متقن و شفاف اظهار کرد: برخی از خسارت‌ها تاکنون کمتر موردتوجه قرارگرفته است، مثلاً خسارت سرمایه انسانی ما در دوران دفاع مقدس که سنگین بود. چند نسل زمان لازم است که افرادی مثل شهید بابایی، شهید لشکری، شهید زین‌الدین و شهید همت دوباره تربیت و تحویل جامعه شوند؟ ما در دوران دفاع مقدس چقدر جوان، چند نفر پزشک و مهندس و استاد دانشگاه از دست دادیم؟ در دوران دفاع مقدس، سرمایه‌های انسانی بزرگی را از دست دادیم که جایگزینی آن سال‌ها طول خواهد کشید.

سردار کبیری ادامه داد: یکی از ابعاد دیگری خسارت‌های زمان جنگ، بعد زیست‌محیطی است. چقدر از محیط‌زیست و منابع آبی و دریایی و زیست‌بوم‌ها و نخلستان‌های ما در جنگ آسیب دید؟ حملات شیمیایی ارتش بعث صدام اثرات جبران‌ناپذیری بر محیط‌زیست ایران برجای گذاشت.

دبیر کمیته اجرایی همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس در تشریح خسارت‌های اقتصادی جنگ خاطرنشان ساخت: خسارت‌های اقتصادی که در اثر جنگ به کشور ما تحمیل شد ما را دچار رکود و عقب‌ماندگی کرد. در هشت سال جنگ تحمیلی، صنایع نفتی، پالایشگاه‌ها، بندرها و اسکله‌های ما آسیب جدی دید و شاید یکی از دلایل مشکلات اقتصادی امروز کشور در برخی از بخش‌ها، پیامدهای جنگ تحمیلی باشد.

سردار کبیری افزود: هزینه‌های هنگفتی که برای بازسازی شهرها و زیرساخت‌های کشور انجام شد باید برآورد و پیگیری شود. بسیاری از شهرهای ایران، مراکز آموزشی، درمانی، حمل‌ونقل، صنعت و … در بمباران و موشک‌باران عراق دچار خسارت‌های جدی شدند ما باید خسارت‌های جنگ تحمیلی را از ابعاد مختلف مستند کنیم و این همایش قصد دارد این حس و باور را در میان مسئولان و دستگاه‌ها ایجاد نماید؛ بنابراین مرحله اول این همایش تأکید بر مطالبات حقوقی بین‌المللی دفاع مقدس است.

وی دستیبابی به مدل برآورد خسارت را از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد و گفت: دومین هدف ما از برگزاری این همایش دستیابی به مدل برآورد خسارت است که قصد داریم با همفکری کارشناسان تهیه کنیم. این مدل برآورد خسارت هم برای ارائه خسارت‌های دفاع مقدس در کشور ما قابل بهره‌برداری خواهد بود و هم برای کشورهایی که توسط دولت‌های استکباری و متجاوز به حقوق ملت‌ها موردتهاجم و بمباران و جنگ واقع می‌شوند کاربرد دارد.

رئیس پژوهشکده دفاع مقدس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی با تأکید بر اینکه این مدل برآورد خسارت قابلیت بهره برداری از سوی مظلومان سراسر جهان را خواهد داشت، افزود: مثلاً مردم مظلوم یمن می‌توانند از همین مدل برای برآورد خسارت‌های تجاوز نظامی عربستان سعودی استفاده کنند.

سردار کبیری پیگیری ثبت و ضبط پرونده‌های حقوقی در مجامع بین‌المللی را از دیگر اهداف این همایش عنوان و تصریح کرد: ما در این هشت سال واقعاً چند پرونده حقوقی و قضائی علیه حامیان صدام در مراجع حقوقی داخلی و بین‌المللی ثبت و ضبط کردیم؟ اگر حمایت حامیان صدام نبود ارتش بعث هرگز ابزار لازم را برای این حجم از بمباران شهرهای ایران پیدا نمی‌کرد؛ بنابراین گام بعدی ما ارائه راهکاری برای طرح دعاوی حقوقی در مجامع بین‌المللی است.

این استاد دانشگاه تأکید کرد: قدرت‌های استکباری باید بدانند اگر به‌واسطه جنگ یا بمباران، خسارتی را به کشوری تحمیل کنند باید عواقب و پیامدهای آن را هم بپذیرند.

وی با بیان اینکه هدف اساسی همایش طرح دعوای حقوقی و بین‌المللی علیه حامیان رژیم بعث صدام است که طی سالیان گذشته مغفول مانده است، افزود: ما این را کرده‌ایم و کتابچه‌ای در کشور نداریم که در آن خسارت‌های جنگ تحمیلی در هرسال براثر بمباران، در اثر مهاجرت‌های اجباری و سایر ابعاد، مستند و ارزیابی‌شده باشد. در دوران جنگ خیلی از خانواده‌ها شغل و خانه خودشان را از دست دادند و به‌صورت اجباری به شهرهای دیگر مهاجرت کردند، وقتی پس از جنگ به شهرهای خودشان بازگشتند با ویرانه‌ای مواجه بودند. این‌ها برآورد خسارت نشده است و این خانواده‌ها نمی‌توانند این موضوع را پیگیری حقوقی کنند و ما به دنبال این هستیم که رویه‌ای را به‌صورت کارشناسی شده پیدا و ارائه کنیم.

سردار کبیری با بیان اینکه هشت سال جنگ عراق علیه ایران تنها جنگی بود که در آن هر دو ابرقدرت جهان یعنی آمریکا و شوروی حامی یک‌طرف جنگ یعنی عراق بودند، تصریح کرد: واقعاً ما با یک جنگ جهانی مواجه بودیم و صدام از کشورهای زیادی کمک دریافت می‌کرد. وقتی نیروهای ایران در جنگ تحمیلی عملیات‌های شبانه را آغاز کردند فرانسه به صدام رادارهای رازیت داد که حرکت نیروهای ما را در تاریکی مطلق به عراق اطلاع بدهد. آمریکا ۹ فروند هواپیمای آواکس را برای کمک به عراق در عربستان مستقر کرد.

وی افزود: ماهواره‌های استکباری روزانه تحرکات نیروهای ما را به عراق گزارش می‌کردند. همین امارات علاوه بر میلیاردها دلار کمکی که به صدام کرد، از ژاپن تویوتا می‌خرید و به عراق می‌داد. برخی از کشورها مثل سودان و اردن و مصر برای کمک به عراق نیروی رزمی اعزام کردند، شاید فقط یکی دو کشور وجود داشت که یا بی‌طرف بودند و یا از ایران حمایت می‌کردند اما در مقابل ایران، یک اجماع جهانی، ارتش بعث صدام را موردحمایت قرارداد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به اعمال نفوذ دولت‌های حامی صدام بر عملکرد سازمان‌های بین المللی یادآور شد: علاوه بر حمایت مستقیم بسیاری از کشورها، برخی از دولت‌ها در سازمان‌های بین‌المللی علیه ایران اعمال‌نفوذ می‌کردند و با دلارهای نفتی بر عملکرد سازمان‌هایی مانند جنبش غیرمتعهدها، سازمان کنفرانس اسلامی، شورای امنیت سازمان ملل، شورای همکاری خلیج‌فارس و … تأثیر می‌گذاشتند.

وی در مقایسه رفتار دوگانه شورای امنیت سازمان ملل در رابطه با جنگ عراق و ایران و جنگ عراق و کویت گفت: وقتی جنگ به ایران تحمیل شد یک هفته بعد از آغاز جنگ شورای امنیت سازمان ملل بیانیه‌ای صادر کرد و دو طرف را دعوت به خویشتن‌داری نمود و تا ۱۹ ماه بعد که ایران خرمشهر را آزاد کرد و قدرت خود را به رخ دنیا کشیده شد، دومین قطعنامه را در حمایت از عراق و نه آزادسازی مناطق اشغالی ایران صادر کرد.

سردار کبیری ادامه داد: ما شاهد بودیم در هشت سال جنگ تحمیلی، ۱۰ قطعنامه آن‌هم بی‌خاصیت و صرفاً توصیه‌ای در خصوص جنگ عراق و ایران صادر شد ولی همین سازمان‌ها در عملکردی دوگانه در ماجرای حمله ارتش بعث صدام به کویت، طی چهار ماه، ۱۲ قطعنامه الزام‌آور صادر کردند.

وی با بیان اینکه هیچ ردّپایی از این دولت‌ها و سازمان‌های حامی عراق در جنگ تحمیلی در مجامع بین المللی ثبت و ضبط نشده است گفت: هنوز هم وقتی از گشودن پرونده‌های حقوقی علیه حامیان صدام سخن می‌گوئیم در داخل کشور با مقاومت‌هایی مواجه می‌شویم که علیه این کشورها اقدامی نکنیم که بر روابط فعلی ایران با این کشورها تأثیر منفی بگذارد. درحالی‌که اگر ملاحظه‌کاری و تسامح کنیم و نسل زمان جنگ و اسناد آن دوران از بین برود و جنایت‌ها و خسارت‌های دولت‌های حامی صدام ثبت نشود، شاید بعدها علیه ایران مدرک سازی کنند و حقیقت را وارونه جلوه دهند.

رئیس پژوهشکده دفاع مقدس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه علاوه بر مسائل دوران دفاع مقدس، پیگیری حقوقی بین المللی ترور شهید سلیمانی توسط دولت آمریکا محور کلیدی همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس است افزود: در ماجرای شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی دولت آمریکا به دلایل مختلف یک اقدام خلاف قانون و کاملاً تروریستی انجام داد. اولاً سردار سلیمانی به دعوت رسمی دولت عراق به این کشور سفرکرده بود و مصونیت دیپلماتیک داشت. نکته دوم این است که ارتش تروریستی آمریکا در کشوری ثالث و بدون اجازه و اطلاع کشور میزبان دست به یک اقدام تروریستی زد.

سردار کبیری ادامه داد: نکته سوم این است که شخص رئیس‌جمهور آمریکا رسماً مسئولیت این اقدام تروریستی را پذیرفت که این عمل نیز صراحتاً با منشور حقوق بشر در تعارض است. این‌ها محور اصلی و کلیدی همایش است که به پیگیری حقوقی - بین‌المللی ترور شهید سلیمانی، شهید ابو مهدی المهندس و یاران و همراهانشان است، پرداخته خواهد شد.

سردار کبیری در پایان با دعوت از پژوهشگران، صاحب نظران، اساتید و محققان جنگ برای ارسال مقاله به همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس اظهار کرد: مهلت ارسال چکیده مقالات تا نیمه مهرماه و مهلت ارسال اصل مقالات تا نیمه دی ماه ۱۳۹۹ است و این همایش در تاریخ پنجم و ششم اسفندماه ۱۳۹۹ در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد و پایگاه اینترنتی همایش به آدرس www.paydari.ir آماده دریافت مقالات است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه

الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به سپاه
2025-02-16T22:29:38+03:30
نتایج ماه‌ها پژوهش و تلاش عملیاتی متخصصان صنایع مخابرات وزارت دفاع و سپاه با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی و به یگان‌های مردم‌پایه سپاه الحاق شد.

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی آخرین تحولات امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس
2025-02-16T20:42:59+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد

«سیدکاظم دلخوش» به عنوان معاون امور تقنینی منصوب شد
2025-02-16T20:42:59+03:30
سید کاظم دلخوش اباتری با حکم شهرام دبیری به عنوان معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری منصوب شد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد را مقاوم کرد
2025-02-16T20:42:58+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران
2025-02-16T20:03:00+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد کامل ادعاهای اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف...

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم
2025-02-16T20:02:59+03:30
رئیس‌جمهور در همایش هفته فرهنگی تبریز در تهران گفت: ما به دنبال صلح و آرامش هستیم و می‌فهمیم که اگر ‌می‌خواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم.

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد
2025-02-16T19:52:18+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T19:11:13+03:30
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در زمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، هیچ نیروی نظامی و امنیتی کشور در آنجا حضور نداشت و عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در این ارتبا...

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
2025-02-16T19:11:12+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران
2025-02-16T18:56:26+03:30
چهارصد و هشتاد و چهارمین شماره‌ هفته‌نامه‌ «خط حزب‌الله» منتشر شد.

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T18:56:26+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز
2025-02-16T18:43:04+03:30
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی م...

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:16:36+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا
2025-02-16T18:16:35+03:30
وزیر خارجه در دیدار با همتای سریلانکایی خود با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف، بر ضرورت فعال‌سازی و تقویت ارتباط بین اتاق‌های بازرگانی ...

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد
2025-02-16T18:03:00+03:30
رئیس‌جمهور لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد
2025-02-16T18:02:59+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه حمایت معیشتی از هفت دهک پایین درآمدی (۶۰ میلیون نفر) از طریق کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد.

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:02:59+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود
2025-02-16T17:36:24+03:30
با حضور نخست وزیران و مقامات کشورهای ساحلی دریای خزر سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود.

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند
2025-02-16T17:23:01+03:30
عصر امروز، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
2025-02-16T16:43:01+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آ...

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
2025-02-16T16:30:10+03:30
وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند – مسقط با وزیر امورخارجه هندی دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)