میرنیوز

جریان «تحریف» برخی مسئولین را ترسانده است/ غرب‌گرایی فاجعه می‌آفریند

جریان «تحریف» برخی مسئولین را ترسانده است/ غرب‌گرایی فاجعه می‌آفریند 2020-08-09T05:31:20+04:30

آیت‌الله موحدی کرمانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درخصوص جریان تحریف و تحریم اظهار کرد: تحریمی که آمریکا شروع کرده است در یک صورت می‌تواند مؤثر باشد و آن عبارت است از اینکه مردم بترسند و خسته و تسلیم آمریکا شوند، در این صورت آمریکا در این تحریم پیروز خواهد شد.

وی با بیان اینکه طاغوت امروز ما آمریکا است، افزود: دستورات دینی و قرآنی ما تاکید فراوان دارند که اگر در مقابل طاغوتی که در هر زمان به یک شکل درمی‌آید، ایستادید و حرف او را باور نکردید و تسلیم اراده او نشدید، پیروزی نصیب شما خواهد شد.

آمریکا می‌خواهد مردم را از انقلاب خسته کند

رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه در قرآن و آموزه‌های دینی تاکید شده است که شما وظیفه دارید همانطور که به خدا ایمان دارید، به طاغوت نیز کفر بورزید، گفت: مردم ما باید این را باور کنند که آمریکا دشمن ما و اسلام است و همواره تلاش می‌کند مردم را از انقلاب خسته کند.

موحدی کرمانی تصریح کرد: آمریکایی‌ها فکر می‌کنند می‌توانند روزی را ببینند که مردم خسته شده و تسلیم نظرات آمریکا شده‌اند و در مقابل انقلاب نیز ایستاده‌اند، در حالی که این یک تصور باطل و صرفاً رؤیایی برای سردمداران آمریکاست.

کسانی که می‌گویند با آمریکا کنار بیاییم، برای کشور خطرناک هستند

وی ادامه داد: افرادی در داخل کشور هم هستند که می‌گویند ما باید با آمریکا کنار بیاییم و دست از مخالفت جدی با او برداریم و به خواسته‌هایش توجه کنیم. اینگونه افراد برای جامعه و کشور خطرناک هستند چراکه می‌توانند با این نوع نگرش‌ها، افکار عمومی را مسموم کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اگر این افراد مسئولیتی، ولو جزئی، پیدا کنند و در مسئولیت قرار بگیرند، خطر بسیار بزرگی متوجه کشور خواهد شد، بر همین اساس همواره به مسئولین رده بالا تاکید شده که در گزینش و انتخاب افراد زیر مجموعه خود، دقت لازم را به خرج دهند.

موحدی کرمانی با بیان اینکه افرادی باید مسئولیت را در جامعه به دست بگیرند که واقعاً دین، قرآن و سخنان رهبر انقلاب را باور داشته باشند، اظهار کرد: اگر این گزینش و دقت ضعیف انجام شود، برای کشور فاجعه به بار می‌آورد. در این شرایط است که قوه قضائیه مجبور می‌شود با آنهایی که مسئولیتی داشتند و خطایی مرتکب شدند و خطایشان تبعات سنگینی برای کشور و مردم به بار آورده است، برخورد کند.

وی افزود: امیدوارم خداوند قوه قضائیه را یاری کند تا بتواند با مفاسد برخورد کند، اما مهم این است که ما باید در کنار برخورد با مفاسد، انسان‌ها را نیز بسازیم. انسانی که مسئولیتی برعهده او گذارده می‌شود، باید ساخته شود. چنین انسانی باید متدین، دین باور، مبارز با طاغوت و آمریکا باشد اما متأسفانه کم و بیش مسائلی در میان برخی مسئولین پیش می‌آید که ما شاهد ورود و برخورد قوه قضائیه هستیم.

جریان تحریف، برخی مسئولین را از دشمن ترسانده است

رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این سوال که جریان تحریف چه اندازه توانسته در بزرگنمایی و ترس از تحریم‌ها در برخی مسئولین کشور، تأثیرگذار باشد؟، گفت: محاسبه دقیقی در این زمینه ندارم که چقدر این جریان توانسته مؤثر باشد و چه افرادی را تحت تأثیر خود قرار داده است، اما می‌توانم بگویم که بالاخره این جریان تأثیر خود را بر برخی افراد و مسئولین گذاشته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: جریان تحریف در کنار تحریم‌ها موجب شده عده‌ای از افراد واقعاً بترسند و روی آمریکا حساب باز کنند و بگویند باید کاری کنیم تا دشمنی‌های ما با آمریکا کم شود و آمریکا را در کنار خود داشته باشیم. متأسفانه این نوع افکار کم و بیش در مسئولین کشور وجود دارد.

موحدی کرمانی در پاسخ به سوال دیگری که مهمترین اقدامی که باید برای شکست جریان تحریف انجام داد را چه می‌دانید؟، گفت: در مقابل این قضیه باید چند کار انجام داد. کار اول کار فرهنگی است، نه به این معنا که جزوه‌ای چاپ کنند و بیرون بدهند. امروز مردم دیگر خیلی حال مطالعه جزوه‌ها را ندارند بلکه باید برنامه‌هایی زنده و پویا در جامعه عرضه کرد و مردم را با مبادی و مبانی دین آشنا و متدین کرد.

وی ادامه داد: پیامبر اکرم برای مبارزه با شرک و شکست آن، انسان‌ها را ساخت واین انسان‌ها ساخته شدند، در مدینه جمع شدند و جبهه شرک را شکست دادند. آدم‌هایی که اسیر هوای نفس هستند را باید از اسارت نجات داد و بیرون آورد تا اسیر پول و مقام نباشند بلکه به دنبال پیاده کردن حق و عدل باشند.

گرانی‌ها به کجا می‌خواهد برسد

رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: توصیه می‌کنم مردم به بیانات بسیار ارزنده مقام معظم رهبری توجه کنند. ایشان در هر مقطعی بیاناتی دارند، بیاناتشان بسیار روشن کننده، آگاهی بخش و تکان دهنده است. مردم به نصایح و دستورات و بیانات ایشان توجه داشته باشند و همینطور مسئولین هم باید توجه کنند.

موحدی کرمانی تصریح کرد: این خود قابل بحث است که چه مقدار از بیانات رهبر انقلاب مورد عمل قرار می‌گیرد و چه مقداری از آن فراموش می‌شود که این مسأله‌ای قابل توجه و مصداقی از کار فرهنگی است.

وی در ادامه گفت: اقدام دیگر آن است که مسئولین به مردم رسیدگی کنند و خود را خادم مردم بدانند. بدانند خواسته‌های مردم چیست، مردم چه می‌خواهند و از چه رنج می‌برند. بالاخره گرانی فشار دارد. این گرانی‌ها به کجا می‌خواهد برسد و می‌خواهد مردم را به چه مرحله‌ای برساند و زمین‌گیر کند؟ مسئولین در این شرایط باید به فکر همه مردم باشند.

بی‌توجهی مسئولین به مردم، مانعی در راه مقابله با تحریف و تحریم است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مسئولین باید مردم را مورد توجه قرار دهند، گفت: این اختلاف طبقاتی فاجعه است که عده‌ای خیلی متورم می‌شوند و مال و ثروت فراوان به دست می‌آورند و عده‌ای هم نان شب ندارند و نمی‌توانند داروی خود را تهیه کنند.

موحدی کرمانی تاکید کرد: اقدام سوم این است که مردم ثروتمند و متمولین و افرادی که پول‌های فراوانی در بانک‌ها دارند، به ضعفا رسیدگی کنند، آنها را شناسایی کرده و به آنها کمک کنند. این باعث می‌شود تا هدف آمریکا برای اینکه بر مردم فشار بیاورد تا آنها به خیابان بریزند، شکست بخورد. در این شرایط است که آمریکایی‌ها می‌فهمند که مردم علاوه بر ایمان از نظر مادی و اقتصادی هم کمک‌هابی را دریافت می‌کنند که اجازه نمی‌دهد جامعه حالت انفجاری پیدا کند.

رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه عدم انجام این نوع اقدامات در جامعه موجب تشکیل مانع بر سر راه پیشرفت و تعالی کشور و مبارزه با دشمن خواهد شد، گفت: اگر خدای ناکرده مسئولین به فکر مردم نباشند، ثروتمندان به فقرا رسیدگی نکنند و صبر و ثبات و استقامت مردم نیز از دست برود، بر سر راه مقابله با تحریف و تحریم و پیشرفت و تعالی جامعه موانع بزرگی ایجاد خواهد شد؛ در این شرایط است که جامعه گرفتار فشار و فقر اقتصادی می‌شود.

غرب‌گرایی مسئولین برای کشور فاجعه می‌آفریند

وی با تاکید بر اینکه نگرش‌های غرب‌گرایانه برای کشور فاجعه می‌آفریند، اظهار کرد: این نگرش‌ها هر اندازه در مسئولین درجه بالاتر وجود داشته باشد، این خطر بیشتر خواهد شد و باید این توصیف را پیش‌بینی کرد که اگر خدای نکرده چنین نگرشی به وجود آمد مسئولین برای آن فکر کنند و به دنبال علاج آن باشند.

موحدی کرمانی تاکید کرد: عنصری که چنین نگرش و تفکری داشته باشد می‌تواند به انقلاب، نظام، ولایت و مردم آسیب برساند. باید سعی کنند تا مسئولی با چنین بینشی در جامعه وجود نداشته باشد و اگر پیدا شد باید با آن جدی برخورد کرد.

امام جمعه موقت تهران گفت: دلسوزانه عرض می‌کنم آنهایی که مسئولیت گزینش دارند باید دقت کنند که خدای ناکرده فردی در یک مسئولیتی قرار نگیرد که گرایش و نگرشش غرب‌گرایانه و دور از مکتب اسلام و قرآن باشد. ان شاءالله خداوند به همه توفیق دهد که به وظیفه خود عمل کنند مخصوصاً مسئولین و به نصایح مقام معظم رهبری گوش کنند و خواسته‌های ایشان را اجرا و پیاده کنند.

رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: ما باید باورمان باشد که عامل سعادت ما قرآن است. آن چیزی که ملت را عزیز می‌کند و آنها را از ذلت نجات می‌دهد قرآن است‌. ما بزرگان و پیشوایانی مانند امام حسین علیه السلام را داریم که برای نجات بشریت مقابل جنایتکارانی مانند یزید ایستادند و همه دشواری‌ها را تحمل کردند تا اسلام عزیز شود و از دست این عنصر کثیف نجات پیدا کند. این عنصر باید ساقط شود و امام حسین با صبر و مقاومت این کار را کردند و دشمن و یزید را رسوا کردند.

موحدی کرمانی تاکید کرد: یزید با اسارت اهل بیت خوار، رسوا و مفتضح شد و اینها دستوراتی است برای ما الی یوم القیامه، تا ما در مقابل غارتگران جهانی و استکبار بایستیم. دشمن و استکبار و آمریکا هدفی ندارند جز تسلیم کردن مردم. اگر مردم ضعیف شدند این را پیش می‌برد و اگر تسلیم نشدند به ناچار ضعیف خواهد شد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران

واکنش بقایی به ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ علیه ایران
2025-02-16T20:03:00+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد کامل ادعاهای اخیر وزرای خارجه گروه هفت علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های مطرح‌شده علیه کشورمان را بی‌اساس و غیرمسئولانه توصیف...

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم

پزشکیان: اگر بخواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم
2025-02-16T20:02:59+03:30
رئیس‌جمهور در همایش هفته فرهنگی تبریز در تهران گفت: ما به دنبال صلح و آرامش هستیم و می‌فهمیم که اگر ‌می‌خواهیم رشد کنیم باید در صلح و آرامش باشیم.

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد

آخرین تحولات امنیتی کشور بررسی شد
2025-02-16T19:52:18+03:30
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از مسئولان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را تشریح کرد.

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران

نقش عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T19:11:13+03:30
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در زمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، هیچ نیروی نظامی و امنیتی کشور در آنجا حضور نداشت و عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در این ارتبا...

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
2025-02-16T19:11:12+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران

خط حزب‌الله ۴۸۴؛ معجزه مردم در خیابان ایران
2025-02-16T18:56:26+03:30
چهارصد و هشتاد و چهارمین شماره‌ هفته‌نامه‌ «خط حزب‌الله» منتشر شد.

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش مجلس با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T18:56:26+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز
2025-02-16T18:43:04+03:30
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی م...

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

اسلامی: فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:16:36+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا

ضرورت تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی تجاری ایران و سریلانکا
2025-02-16T18:16:35+03:30
وزیر خارجه در دیدار با همتای سریلانکایی خود با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف، بر ضرورت فعال‌سازی و تقویت ارتباط بین اتاق‌های بازرگانی ...

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه سازمان ملی مهاجرت را به مجلس ارسال کرد
2025-02-16T18:03:00+03:30
رئیس‌جمهور لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد

دولت مصوبه کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد
2025-02-16T18:02:59+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه حمایت معیشتی از هفت دهک پایین درآمدی (۶۰ میلیون نفر) از طریق کالابرگ الکترونیکی را ابلاغ کرد.

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است

فناوری هسته‌ای بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است
2025-02-16T18:02:59+03:30
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست ائمه جمعه استان تهران گفت: فناوری هسته‌ای به عنوان یک فناوری پیش‌برنده و در مرز دانش، بر سایر علوم و فنون تأثیرگذار است.

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود
2025-02-16T17:36:24+03:30
با حضور نخست وزیران و مقامات کشورهای ساحلی دریای خزر سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود.

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند
2025-02-16T17:23:01+03:30
عصر امروز، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
2025-02-16T16:43:01+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آ...

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
2025-02-16T16:30:10+03:30
وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند – مسقط با وزیر امورخارجه هندی دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)