میرنیوز

ما بر آسیب پذیری‌های دشمن مسلط هستیم/ وعده صادق ۲ فقط یک هشدار بود

ما بر آسیب پذیری‌های دشمن مسلط هستیم/ وعده صادق ۲ فقط یک هشدار بود 2024-10-17T11:11:46+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین سلامی صبح امروز در آئین تشییع پیکر مطهر سرلشکر شهید عباس نیلفروشان در میدان بزرگمهر اصفهان اظهار کرد: باز هم اصفهان صاحب یک نشان افتخار جاودانه در تاریخ اسلام و ایران شد و یک صفحه درخشان از حماسه، افتخار، فضیلت بزرگ بر صفحات فضائل این استان و این شهر آسمانی که پر است از ستاره‌های پر فروغ و بی غروب سپهر شهادت، اضافه شد.

وی ادامه داد: این یک سند زیبا، محکم و مطمئن برای مردم است که هر چندگاه یکبار یک سردار بزرگ، یک قهرمان فداکار، یک اقتدا کرده به حضرت ابوالفضل العباس (ع) از سرزمین‌های دوردست بلاد اسلامی برای دفاع از اسلام، امنیت و حرکت و کرامت مسلمانان در دفاع از نوامیس مسلمین به شهادت می‌رسد و در این میدان همانند نگینی درخشان در حلقه انگشتری مردمان پر مهر و فداکار اصفهان قرار می‌گیرد و در عرش الهی بدرقه می‌شود تا در کنار شهیدان آرام گیرد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ما خاطره سردار سید محمد حجازی، حاج علی زاهدی را به یاد داریم، آنها هم از لبنان آمده بودند، امروز در دستان خود یک شهیدی سرافراز، سربلند، وفادار، فداکار، جاودان، بلند آوازه در افلاک را تشییع می‌کنیم، سردار شهید سرلشکر پاسدار حاج عباس نیلفروشان از همین شهدا است.

وی اضافه کرد: شهید عباس نیلفروشان در دامان پاک پدر و مادری نیکوسرشت، مؤمن به اسلام، انقلاب و ولایت پرورش یافت، او را تا آنجا که ذهنم اجازه می‌دهد می‌شناختم، سال‌ها با او زندگی کردم و تا حدودی شخصیت او را می‌شناسم، او از ۱۵ سالگی هنگامی که به سن تکلیف رسید در میدان جهان حاضر شد، لباس جهاد را بر تن کرد و تا ششم مهر ماه که در حادثه استثنایی تاریخ اسلام در کنار سیدالشهدای مقاومت به آسمان پر کشید یک لحظه از میدان جهاد دور نماند، شخصیت رفیعی داشت. خاصیت شهیدان بزرگ شهرت گریزی است، اینکه نامشان پرآوازه شود، اجتناب می‌کنند، برای خداوند شمشیر می‌زنند، هرگز از میدان بر نمی‌گردند جز با جسم خونین.

سردار سلامی گفت: سال‌ها قبل از لبنان معاون عملیات حاج علی زاهدی بود، لبنان را می‌شناخت و با مجاهدان آن بلاد آشنا بود و سال‌ها چشم در چشم دشمن دوخته بود، دشمن را به خوبی می‌شناخت، متفکر، اندیشمند بود که دامنه تفکر و اندیشه او فراتر از موضوعات نظامی بود، شناخت عمیقی از تحولات جهان داشت، خوب فکر می‌کرد و آنقدر به بلوغ فکری رسیده بود که معاونت عملیات سپاه پاسداران که مرکز طراحی عملیات بزرگ علیه دشمنان بود.

وی افزود: شهید نیلفروشان خلاق بود و ذهن وسیعی داشت، هم در لبنان و هم در سوریه شخصیت، جامع، کامل، بالغ، شامل بود و نخبه و مؤمن و متقی و متواضع و مؤدب و آرام بود، د سنجیده سخن می‌گفت، دقیق و حساب شده نظرات خود را می‌گفت و نظرات قابل توجه بود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه وقتی به سردار شهید عباس نیلفروشان مأموریت فرماندهی سپاه لبنان واگذار شد به او گفتیم باید پرچم شهید زاهدی را بر دوش بگیرد و در قلب خطر ظاهر شود و آنجا شاهکار جهاد را نشان دهد، گفت: این شهید با آرامشی دل انگیز آن را پذیرفت و گفت این آخرین مسئولیت من در سپاه است و چند بار آمد و رفت و هر بار خداحافظی می‌کرد می‌گفت این بار شهید می‌شوم و تصورم این بود که تمایلات درونی خود را مطرح می‌کند و ما باور نمی‌کردیم فرمانده رشید، شجاع، متفکر، مؤمن و مجاهد ما به این سرعت خداوند را ملاقات کند اما آنچه مقدر بود زیباترین تقدیر الهی بود که در راه خدا به شهادت رسید.

شهید نیلفروشان همه درجات نیکی را پشت سر گذاشت

وی تصریح کرد: شهید نیلفروشان همه درجات نیکی را پشت سر گذاشت تا به درجه شهادت رسید و سند افتخاری برای امت اسلام شد.

سردار سلامی با بیان اینکه مردم ایران، عراق، سوریه و لبنان برای شهید نیلفروشان به خیابان‌ها آمدند، اشک ریختند و او را بدرقه کردند و با راه و اهداف او پیمان بستند، عهدی جدید برای ادامه راه.

وی با بیان اینکه تصور اشتباه معاندان و دشمنان اسلام است که فکر می‌کنند با شهادت مردان بزرگ نهضت‌ها خاموش و مقاومت‌ها تمام می‌شود، گفت: آنها باید از عاشورا، قله رفیع رشادت‌ها درس بگیرند چرا که در این میدان نابرابر اسلام بارور شد. آنها باید محاسبه می‌کردند وقتی شهید سلیمانی را به ظاهر از ما گرفتند نهضت قوی‌تر و مستحکم‌تر شد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: دشمنان فک کردند مشعل جهاد در محور مقاومت با شهادت شهید زاهدی خاموش می‌شود، این اوهام باطل دشمنان را به اشتباه واضح در محاسباتشان وادار می‌کند، دشمنان همواره در محاسبات خود دچار اشتباه می‌شوند، بعد از زاهدی نیلفروشان شجاعانه به میدان رفت، شهید نیلفروشان در کلامش اراده، شجاعت آشکار بود.

وی تاکید کرد: باز هم دشمنان دچار یک اشتباه بزرگ در محاسبه شدند، همانطور که سعی داشتند با شهادت شهید هنیه، سید حسن نصرالله و نیلفروشان و فرماندهان بزرگ محور مقاومت را زدند، تصور کردند راه برای آنها هموار شده است تا وعده صادق ۲ پیش آمد، یک نمایش شکوهمند از اقتدار یک ملت بزرگ بود که هنرش ثبت اتفاقات بزرگ، نهراسیدن و از پای ننشستن است، ما به اسرائیل و همراهانش هشدار می‌دهیم، وعده صادق ۲ فقط یک هشدار بود، یک اخطار بود و کوچک‌ترین مقیاس عملی بود که ما می‌توانیم انجام دهیم.

وعده صادق ۲ تنها بخش کوچکی از توانایی ما بود

سردار سلامی گفت: وعده صادق ۲ تنها بخش کوچکی از توانایی ما بود، ما وعده صادق را انجام دادیم تا محاسبات شما را دقیق کنیم، تا بفهمید وقتی ما می‌گوئیم به شهروندان، شخصیت‌ها، منافع و منابع ما حمله کنید ما شما را می‌زنیم، ما زدیم تا بدانید که اگر حاکمیت ملی ما نقض شود، مهمان ما در تهران شهید شود ما شما را در سرزمین تان مورد هدف قرار می‌دهیم، ماتعارفی در این زمینه نداریم، می‌خواستیم به شما بگوئیم بر سپر دفاع موشکی تکیه نکنید این سپر تکیه گاه مطمئنی برای شما نیست چرا که ما از آن عبور می‌کنیم و می‌خواستیم به شما اثبات کنیم که رفتارتان را تنظیم کنید و اکنون هم می‌گوئیم و میدانید وقتی می‌گوئیم عمل می‌کنیم، مراقب باشید دست از پا خطا نکنید به هر هدفی از ما تعرض کنید ما باز هم شما را دردناک می‌زنیم.

سردار سلامی خطاب به رژیم غاصب صهیونیستی گفت: شاید تصور کنند سامانه «تاد» می‌تواند به آن‌ها کمک کنند، این اشتباه است، به لوله‌های این لانچرها اعتماد نکنید، شما نمی‌توانید ملت‌های مسلمان را قتل عام کنید ولی امن و آرام باشید، این معادله جایی در میان مسلمانان ندارد.

وی تصریح کرد: ما بر آسیب پذیری‌های دشمن مسلط هستیم، خودشان هم می‌دانند چقدر آسیب پذیر هستند و به آنها می‌گوئیم به هر نقطه‌ای تجاوز کنید دردناک به همان نقطه از شما حمله خواهد شد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
2025-02-16T12:43:04+03:30
یک استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است که ریشه در آموزه‌های دینی و الهی دارد

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند
2025-02-16T12:29:44+03:30
نایب رئیس مجلس گفت: مسئولان ذیربط حداقل مشکل سیب زمینی را که امروز مشکل اساسی برای خانوارهای کم درآمد شده است، حل کنند.

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 
2025-02-16T12:16:23+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، دو فقره سوال از وزیر اقتصاد و یک سوال از وزیر اطلاعات اعلام وصول شد.

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 
2025-02-16T12:16:23+03:30
نمایندگان مجلس، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نقش بی‌بدیل زحمتکشان خدوم عرصه گمنامی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تقدیر کردند.

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود
2025-02-16T12:16:23+03:30
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو و کروز چند هزار میلیارد تومان به یک مافیا می‌رود.

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
2025-02-16T11:36:20+03:30
با همت جوانان متخصص ایرانی، جهادگران عرصه سازندگی و دولت چهاردهم مرکز تجارت جهانی مشترک ایران و عراق در بغداد به زودی بهره برداری می‌شود.

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
2025-02-16T11:36:19+03:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت لایحه اصلاح و تکمیل برخی از قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 
2025-02-16T11:36:19+03:30
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: نتیجه انسجام داخلی و حول محور منویات رهبر معظم انقلاب بودن، قدرت ایران و شکست دشمنان است.

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
2025-02-16T11:36:19+03:30
همسر شهید رئیسی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید
2025-02-16T11:23:01+03:30
نخست‌وزیر تاجیکستان به دعوت رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه به تهران می‌آید.

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
2025-02-16T11:23:01+03:30
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور زنان نخبه را در خط مقدم الگوی زن مسلمان در گام دوم انقلاب دانست.

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 
2025-02-16T11:23:01+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و همچنین در حوزه کشاورزی تصویب شد.

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند
2025-02-16T11:09:42+03:30
نایب رئیس مجلس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند.

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند
2025-02-16T11:09:42+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۲ هزار قانون به یک‌سوم خلاصه می‌شوند و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد
2025-02-16T10:56:22+03:30
ویر امور خارجه کشورمان گفت: ما بر این باوریم که امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد، بلکه باید نتیجه همکاری کشورهای م...

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت
2025-02-16T10:56:22+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون عمران ماموریت داد تا ابعاد وقوع سیل در برخی از مناطق رشت را مورد بررسی قرار دهد.

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 
2025-02-16T10:56:21+03:30
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سیگنال افزایش قیمت طلا متناسب با سیاست‌های تحریمی نیست و این سیاست‌های غلط باعث تحریک جامعه می‌شود.

قالیباف: تنقیح قوانین یکی از کارهای مهم و اولویت مجلس است

قالیباف: تنقیح قوانین یکی از کارهای مهم و اولویت مجلس است
2025-02-16T10:43:02+03:30
رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه شاهد تورم قوانین و بروکراسی در کشور هستیم، تنقیح قوانین یکی از با اولویت‌ترین موضوعات مجلس است.

مردانی: زنان مسلمان ایرانی با تکیه بر ارزش‌های اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده‌اند

مردانی: زنان مسلمان ایرانی با تکیه بر ارزش‌های اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده‌اند
2025-02-16T10:43:02+03:30
رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: زنان مسلمان ایرانی توانسته‌اند با تکیه بر ارزش‌های اسلامی، در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنند و نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.

پیشرفت ۸۳ درصدی برنامه‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳

پیشرفت ۸۳ درصدی برنامه‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳
2025-02-16T10:29:41+03:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳ با پیشرفت ۸۳ درصدی مورد ارزیابی قرار گرفت.

عارف: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم

عارف: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم
2025-02-16T10:16:19+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت فناوری‌های نوظهور و خصوصاً هوش مصنوعی گفت‌: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم و این حوزه و همچنین رمزگذاری کو...

سهم قابل توجه مطالبات بازنشستگی تا افزایش سرمایه بانک‌های دولتی در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴

سهم قابل توجه مطالبات بازنشستگی تا افزایش سرمایه بانک‌های دولتی در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴
2025-02-16T10:03:01+03:30
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس جزئیات بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)