میرنیوز
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ امیر حاتمی مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش همزمان با ایام گرامیداشت سالگرد شهادت شهید محسن فخریزاده، گفت: شهید هستهای و دفاعی کشور از عنفوان جوانی پای در مسیر مبارزه با استکبار و متجاوزین نهاد و عازم جبهههای حق علیه باطل شد و در حوزه جنگهای نوین شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه استفادۀ صدام جنایتکار از سلاحهای شیمیایی یکی از مسائل و تهدیدات جدی ما در دوران دفاع مقدس بود، افزود: رژیم بعثی به صورت گسترده با حمایت غربیها و بر خلاف تمامی معاهدات بینالمللی از این سلاحها بر علیه رزمندگان و ملت ایران و عراق استفاده کرد.
وزیر سابق دفاع، عنوان کرد: همانطور که امروز در جنایتهای جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه شاهدیم، بازدارندهای در برابر جنایات جنگی وجود ندارد و دنیا در قبال این جنایتها و نسل کشیها سکوت میکند و یا به این فجایع اهمیت نمیدهد.
امیر حاتمی بیان کرد: شهید محسن فخریزاده بعد از جنگ برای خدمت در عرصههای علم و دانش، عضو هیئتعلمی دانشگاه امام حسین (ع ) شد و تحصیلات خود را در در رشته فیزیک تکمیل کرد و سپس برای خدمت وارد دانشگاه مالکاشتر وزارت دفاع شد.
وی با تأکید بر اینکه شکلگیری ویژگیهای علمی ، تحقیقاتی و پژوهشی شهید دکتر فخریزاده تا حد زیادی متأثر از تجارب ارزنده دفاع مقدس است ، گفت: جمهوری اسلامی ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس، بیش از 100 هزار شهید و جانباز شیمایی تقدیم انقلاب کرده است و این ملت بزرگ در دفاع از آرمانهای مقدس اسلام و انقلاب، این تهدیدات عینی را با گوشت و پوست واستخوان لمس کرده است.
مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش با اشاره به تشکیل سازمان پژوهش و نوآوریهای دفاعی یا همان «سپند»، ابراز کرد: شهید فخریزاده، سه موضوع پدافند هستهای، پدافند شیمیایی و پدافند میکروبی را بهطور ویژه پیگیری کرد.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه امروز به برکت تلاشهای شهید فخریزاده و همکارانش در حوزۀ پدافند شیمیایی به موفقیتهای چشمگیر و تولید تجهیزات پیشرفته و خوبی رسیدهایم، اظهار کرد: مجموعه تحت مسئولیت این شهید از پیشگامترین مجموعههای کشور در زمان شیوع کرونا بود.
وی با اشاره به تولید کیت تشخیص کرونا در مجموعه تحت مسئولیت شهید فخریزاده، افزود: این شهید روی تولید واکسن کرونا نیز فعالیتهای گسترده علمی انجام داد و این واکسن تمام ایرانی بعد از شهادت این شخصیت کم نظیر، به نام شهید بزرگوار تحت عنوان «واکسن فخرا» نامگذاری شد.
وزیر سابق دفاع با تأکید به اینکه شهید فخریزاده با تجارب ارزنده و مطالعات گسترده خود پیشبینی میکرد که دنیا درگیر موضوعات میکروبی خواهد شد، عنوان کرد: شهید این موضوع را اعلام و با وزارت بهداشت نیز هماهنگیهایی کرده بود.
وی با بیان اینکه ما خیلی زود به تولید واکسن کرونا با محوریت و تلاش شهید فخریزاده، دست یافتیم ، بیان کرد: کشور اگر آمادگی بیشتری در این زمینه داشت میتوانستیم زودتر به تولید این واکسن برسیم، هرچند حساسیتها و دقت های ویژهای روی تولید واکسن انسانی وجود داشت و دارد.
مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش با اشاره به تدبیر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای ( مدظله العالی) مبنیبر تلقی وجود یک رزمایش در دوران کرونا، ابراز کرد: شهید فخریزاده و مجموعه سپند یکی از مصادیق بارز اجرای این تدبیر حکیمانه در وزارت دفاع بود که یک روش مدون و مشخص نیز شکل گرفت و برنامهریزی شد.
امیر سرتیپ حاتمی با تأکید به اینکه شهید فخریزاده روی خنثیسازی تهدیدات دشمن در حیطۀ هستهای عزم راسخی داشت، اظهارداشت: شهید والا مقام معتقد بود کسانی که هزاران بمب هستهای ساخته و نگهداری میکنند، همان کسانی هستند که دو بمب هستهای روی هیروشیما و ناکازاکی ریختند و هزاران انسان را به کام مرگ کشاندند و رژیم صهیونیستی نیز امروز دارای صدها بمب هسته ای است و تهدیدی جدی برای جهان محسوب میشود.
وی با اشاره به جنایات دشمنان در غزه، عنوان کرد: هیچ جنایتی از آنان بعید نیست و سران کشورهای غربی در این فجایع علیه بشریت مشارکت میکنند.
مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش افزود: شهید فخریزاده، دانشمند جامع و برجستهای بود و حوزۀ هستهای را بهخوبی میشناخت و حتی دشمنان به او لقب پدر هستهای ایران را داده بودند، هر چند آنها با این حرف بدنبال ترور شهید بودند، اما در حقیقت شهید فخریزاده به علوم هستهای برای پدافند هستهای مسلط بود.
وی با تأکید به اینکه شهید فخریزاده در داخل کشور تا قبل از شهادت گمنام بود، بیان کرد: دشمنان از 20 سال قبل این شهید را بهخوبی میشناختند و او را در فهرست تحریم هستهای قرار داده بودند.
حاتمی با بیان اینکه شهید فخریزاده نمود کامل یک دانشمند متعهد و مخلص و ولایتمدار بود، گفت: مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا آن حکیم فرزانه فرمودند که «علو مقامی که خداوند با شهادت به آن بزرگوار عطا کرد، مزد زحمات و اخلاص کم نظیر او بود و این مقام با هیچ یک از مقامهای دنیوی قابل مقایسه نیست.»
مشاور فرمانده معظم کل قوا با تأکید به اینکه شهید فخریزاده مدیر در صحنه و میدان علم و دانش و تحقیقات بود و با پژوهشگران و نخبگان علمی و بزرگ کشور ارتباط نزدیک داشت و در حوزه های علوم نوظهور ورود کرده بود، خاطرنشان کرد: بعد از جنایت ترور این دانشمند برجسته، یکی از برکات شهادت او این بود که مجلس شورای اسلامی بلافاصله اساسنامۀ سازمان را تصویب کرد و بودجههای این سازمان برای تسریع در ادامه راه نورانی شهید که تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری بود، چند برابر شد.
امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به مجاهدتهای شبانهروزی شهید فخریزاده، تاکید کرد: این شهید بسیار متدین و از مصادیق ایمان و عمل صالح به معنای واقعی کلمه بود و میگفت که تکلیف ما این است که کارهای خود را در راستای ظهور منجی عالم بشریت، امامزمان (عج ) انجام دهیم.
وی با بیان اینکه شهید فخریزاده، اهل تدبر در قرآن، اهل فلسفه، علم، شعر و ادبیات بود، افزود: این شهید در راستای دستیابی به فناوریهای نو ظهور و بدیع، روی علوم قرآنی و آشنایی با طبیعت مطالعه عمیق داشت و خلاقیتهای او نیز از این عوالم ناشی میشد.
وزیر سابق دفاع با تأکید به اینکه شهید فخریزاده همواره توسط دشمنان نظام اسلامی در تهدید جدی قرارداشت، افزود: صبر و بردباری این شهید و خانواده ارجمندشان در طول این سالها ستودنی و قابل تقدیر بود.
پایان پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
عراقچی: جامعه جهانی مانع از عادیانگاری نسلکشی اسرائیل شود
عراقچی: جامعه جهانی باید مانع از عادیانگاری نسلکشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود
جامعه جهانی باید مانع از عادیانگاری نسلکشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود
علیرضا شریفی مدیرکل بازرسی ریاست جمهوری شد
عارف: احیای دریاچه ارومیه یک طرح فراملی و حیثیتی است
علیرضا شریفی مدیرکل بازرسی ریاست جمهور شد
پزشکیان: باید با مردم درباره اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم
نگاهداری: شکلگیری جبهه مقاومت، نتیجه فرهنگ بسیجی است
امانی:اراده ملتهاشکستهای متعددی بررژیم صهیونیستی تحمیل کرده است
مهاجرانی: چگونگی رفع فیلتر به جمع بندی نهایی نرسیده است
سخنان رهبر انقلاب فصل جدیدی از جهاد تبیین و جهاد خدمت گشود
هفته بسیج نمایش اقتدار ملتی است که مسیر تعالی را طی میکند
عارف: بیانصافیها علیه دولت ادامه یابد شرایط را بازگو میکنیم
راهکارهای کمک به بیماران صعبالعلاج در دفتر ظریف بررسی شد
نهمین جشنواره ملی مالک اشتر بسیج برگزار شد
دیدار «کاظمی قمی» با همتای چینی خود در افغانستان
اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند اسفندماه سال جاری برگزار میشود
«بودجه تفصیلی صندوق توسعه ملی» در دیوان محاسبات کشور بررسی شد
پارلمان کشورهای اسلامی باید در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی تدبیر مناسبی داشته باشند
«عراقچی» وارد لیسبون شد
عارف: هدف «دولت وفاق ملی» جلوگیری از افزایش تورم است
مخبر: هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد میراث شهید رئیسی است
پیشرفت کشور با نقشآفرینی جوانان رقم خواهد خورد
سرلشکر موسوی: نیروی دریایی اقتدار ایران را فراتر از مرزها به رخ قدرتها کشید
حداقل حقوق بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد
سرلشکر باقری: قدرت دریایی پیشران پیوند ایران با جهان اسلام است
رهبر انقلاب: روحیه بسیجی بر آمریکا و رژیم صهیونیستی غلبه میکند
رهبر انقلاب: بسیج بر خدا باوری و خودباوری بنا شده است
سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با بسیجیان آغاز شد
عارف: آزادراه تهران - شمال باید در اولین فرصت تکمیل و نهایی شود