میرنیوز

سفر رئیس‌جمهور به آمریکای لاتین آثار تعیین‌کننده‌ای دارد/ برنامه توسعه بدون تلاش محقق نمی‌شود

سفر رئیس‌جمهور به آمریکای لاتین آثار تعیین‌کننده‌ای دارد/ برنامه توسعه بدون تلاش محقق نمی‌شود 2023-06-23T13:27:26+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه این هفته پایتخت (۲ تیر ماه) گفت: ریاست جمهوری ایران روز یکشنبه ۲۸ خرداد ماه با الهام از سیاست‌های کلی اعلامی برنامه هفتم توسعه، لایحه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

وی افزود: سند برنامه یکی از مهمترین اسناد بالادستی و ابزارهای نظام تدبیر به منظور اداره خردورزانه امور و اجتناب از رفتارهای ناهماهنگ، سلیقه‌ای و فاقد مبنا است.

خطیب نماز جمعه تهران اظهار کرد: این سند مهم، تبیین‌کننده نقشه راه قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی کشور برای دستیابی به رشد اقتصادی بالا و پایدار از طریق ایجاد هماهنگی میان ارکان مختلف نظام است. بنابراین از این زاویه، دارای جایگاه بسیار محوری است.

ابوترابی فرد بیان کرد: همچنین از آموزه‌های حیاتی به خوبی می‌توان دریافت که موفقیت انسان و جامعه بشری در حیات فردی و اجتماعی، تحولات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، مرهون هدف‌گذاری دقیق و برنامه‌ریزی صحیح و اجرای درست برنامه‌ها و راهبردهای اثرگذار و نتیجه‌بخش است.

وی متذکر شد: اگر در حیات فردی، خانوادگی، اجتماعی، هدف مشخصی را تبیین نکنیم و برای دستیابی به آن هدف برنامه و راهبرد درست در نظر نگیریم و در چارچوب آن راهبرد گام برنداریم، قطعاً به نتیجه نمی‌رسیم.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: قرآن کریم به خوبی جایگاه برنامه و نهاد اجرایی کارآمد را برای رسیدن به قدرت و رشد اقتصادی تبیین کرده است. در برنامه‌های هفت ساله حضرت یوسف چند اصل مشهود است، اول، دانش قابل اتکا و به هنگام؛ دوم، درک درست و دقیق از تهدید و فرصت؛ سوم، آینده‌نگری، آینده‌پژوهی و آینده‌سازی؛ چهارم، تمرکز بر مسئله اصلی و اولویت اساسی کشور که این اصل متأسفانه در قانون‌های برنامه توسعه جمهوری اسلامی نادیده گرفته شده است. باید بر یک اصل کلیدی متمرکز شویم و آن اقتصاد است. اصل پنجم و آخر، تبیین هدف و مجموعه‌ای از مأموریت‌ها و راهبردهای خروجی‌محور و نتیجه‌گرا است.

ابوترابی فرد بیان کرد: برنامه هرچقدر هم که جامع و کامل باشد، اگر نهاد قدرت و قوای سه گانه توانمند و کارآمد نباشند و هماهنگی لازم برای تحقق اهداف را نداشته باشند، اگر نگاه بخشی بر نگاه آنها سایه بیندازد، این برنامه به نتیجه نخواهد رسید. برای تحقق هدف رشد اقتصادی پایدار باید تلاش و کار مستمر برای افزایش تولید دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دهیم. برنامه هفتم توسعه بدون کار، تلاش و تولید مبتنی بر علم، تعریف راهبردهای دقیق و اجرای درست آن توسط مجموعه حاکمیت و دولت قطعاً محقق نخواهد شد.

باید «نگاه مبتنی بر مصرف» را به «نگاه مبتنی بر تولید» تبدیل کنیم

وی تاکید کرد: باید در کنار تولید مستمر، مداوم و انبوه و حداکثری، مصرف حداقلی را ایجاد کنیم. برای مثال اگر بیست درصد از گازی که استخراج می‌کنیم را به صادرات تخصیص بدهیم با تحولی جدی در برنامه هفتم روبرو خواهیم شد. باید «نگاه مبتنی بر مصرف» را به «نگاه مبتنی بر تولید» تبدیل کنیم.

خطیب نماز جمعه تهران یادآور شد: ایران قدرتمند، محصول این تغییر ریلی در حکمرانی و بدنه جامعه است و این راه برون رفت از تنگناها و دستیابی به قدرت اقتصادی مطلوب است. امید است که ملت ایران، حکمرانان را برای تحقق اهداف بلند برنامه هفتم توسعه همراهی کنند و دست در دست یکدیگر به سمت افق‌های موفقیت حرکت کنیم.

ابوترابی فرد با اشاره به اینکه امروز با مسائل و رویدادهای گوناگونی روبرو هستیم که هرکدام نیازمند تبیین جامع است، بیان کرد: سفر رئیس جمهور کشورمان به آمریکای لاتین، آثار و دستاوردهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تعیین‌کننده‌ای دارد. اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» در آمریکا در تحلیل این سفر می‌نویسد که رؤسای جمهور ایران به آمریکای لاتین سفر کرده‌اند، اما چشم‌انداز استراتژیک این دیدار متفاوت است؛ چین، روسیه و ایران در سال ۲۰۲۳ تلاش می‌کنند از نفوذ غیر قابل مناقشه آمریکا جلوگیری کنند و رئیس‌جمهور ایران با نگاه به این تحول و بهره‌برداری درست از آن به منطقه سفر کرده است.

وی ادامه داد: این اندیشکده ادامه می‌دهد که ونزوئلا به مرکزی برای حرکت انقلابی ایران در نیم‌کره غربی تبدیل شده است. این سفر از ابعاد مختلف نیازمند تحلیل است که در فرصت مناسبی به ابعاد مختلف سیاست خارجه دولت سیزدهم به آن خواهم پرداخت.

خطیب نماز جمعه تهران در موضوع دیگری با اشاره به عقلانیت نسبی اخیر غرب در رویایی با جمهوری اسلامی، اظهار کرد: این عقلانیت نسبی در روزهای اخیر در رسانه‌ها و گفتگوهای مختلف و عملیات میدانی در کشورهای اروپایی مشاهده می‌شود. این جایگاه اقتدارآفرین و ظرفیت استثنایی جمهوری اسلامی در خلق قدرت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، دستاورد مقاومت، استقامت، هوشیاری و دانش جوامع دانشگاهی حوزوی و پیشگامان عرصه سیاسی و اقتصادی است که تحت زعامت مبتنی بر دانش و اراده استوار مقام معظم رهبری به دست آمده است.

ابوترابی فرد عنوان کرد: این دستاورد همچون پیروزی ملت بزرگ ایران بر استبداد شاهنشاهی و پیروزی افتخارآفرین در دفاع مقدس، دستاورد مقاومت و ایثار این ملت بزرگ تحت فرماندهی امام خمینی (ره) بود و باید این سرمایه بزرگ را قدر شناخت و به دانش و ایمان نظام جمهوری اسلامی و بی‌اعتنایی آن به قدرت‌های مبتنی بر ثروت و تسلیحات نظامی احترام گذاشت و آن را استحکام بخشید.

امکان دخالت دستگاه‌های اجرایی در قوه قضائیه ممکن نیست

وی با اشاره به اینکه در ایام شهادت متفکر و هوشمند دستگاه قضائی ایران آیت‌الله شهید بهشتی و یاران و همرزمان پرافتخار او قرار داریم، بیان کرد: قوه قضائیه در قانون اساسی دارای نقش بی‌بدیل و استثنایی در نظام حکمرانی اسلامی است. استقلال این قوه، در نظام جمهوری اسلامی تام و کامل است و این دستاوردی استثنایی به شمار می‌رود چراکه در کمتر قدرتی در جهان شاهد این استقلال هستیم. چهره‌های هوشمند دانشگاهی و آشنایان حوزه قضائی تصریح می‌کنند که هیچ‌گونه دخالتی از سوی دستگاه‌های اجرایی در قوه قضائیه در عمل ممکن نیست و این سرمایه بزرگی است که ما در اختیار داریم.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: قوه قضائیه فرصتی برای بازاندیشی پیرامون اقدامات انجام شده در یک سال گذشته و ترسیم نقشه راه برای آینده است. اقدامات انجام شده در سال گذشته، توسط مسئولان قضائی به ویژه ریاست این قوه، حکایت از مدیریت کارآمد ناشی از بینش عمیق، آینده‌نگری و آینده‌سازی دارد. به کارکنان این قوه می‌گویم با توجه به گفتگوهایی که با وکلای باتجربه و صاحب‌نظران داشته‌ام، امروز عملکرد دستگاه قضائی، با برنامه برای دستیابی به افق بالاتر و اصلاح کاستی‌ها و ضعف‌ها در درون قوه و افزایش رضایتمندی مردم، مورد قبول نخبگان دانشگاهی و صاحبان اندیشه و فکر در این حوزه است.

ابوترابی فرد در ادامه بار دیگر با اشاره به برنامه هفتم توسعه، گفت: از جمله مهم‌ترین مسائلی که در سیاست‌های کلی برنامه هفتم آمده و شایسته توجه بیشتر همه نهادها و مجموعه‌ها است می‌توان به این موارد اشاره کرد؛ اول، واقعی کردن منابع و مصارف دولت و فراهم آوردن زمینه رشد بالا و پایدار. دوم، شفافیت درآمد و هزینه شرکت‌های دولتی. سوم، شفافیت بدهی‌های عمومی دولت. چهارم، ایجاد تحول در نظام مالیاتی با رویکرد تبدیل مالیات به منبع اصلی بودجه جاری دولت.

وی ادامه داد: پنجم، تک رقمی شدن تورم طی برنامه پنج ساله. ششم، تقویت رویکرد اقتصادمحور در سیاست خارجی. هفتم، حفظ و ارتقای ذخایر ژنتیکی و منابع آبی. هشتم، تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار آن با رویکرد کوچک شدن دولت و افزایش نقش بخش خصوصی و غیردولتی. نهم، استقرار نظام جامعه تأمین اجتماعی که یکی از دستاوردهای آن افزایش اعتماد و سرمایه اجتماعی است. دهم، تحکیم نهاد خانواده، رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان کشور که جمهوری اسلامی در این حوزه کارنامه بسیار درخشانی دارد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه اینها قله‌های بلندی هستند که باید فتح شوند و دسترسی به این قله‌ها بدون علم، دانش، اراده، عقل، استقبال از سخت‌ها و اراده‌ها تحقق پیدا نمی‌کند، یادآور شد: عملیاتی شدن سیاست‌های یاد شده که در لایحه برنامه هفتم به صورت شفاف و قابل رصد و پایش به آن پرداخته شده است، متوقف بر اصولی است که به برخی از آنها اشاره می‌کنم.

تحقق اصلاح ساختار بودجه به ایجاد انضباط مالی بستگی دارد

وی ادامه داد: اول آنکه تحقق اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی به ایجاد انضباط مالی و مدیریت دقیق مصارف بستگی دارد و باید رویکردهایی همچون بودجه‌ریزی بر اساس عملکرد احصا و شفاف‌سازی بدهی‌های دولتی و شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی، تعیین تکلیف طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای نیمه‌تمام، تخصیص راهبردی منابع مطابق با اولویت‌های تعیین شده و مدیریت اجرایی خوب و کارآمد و کاهش تصدی‌گری دولت در دستور کار قرار بگیرد.

ابوترابی فرد اظهار کرد: بدون این اقدامات نمی‌توانیم بودجه کشور را بنا بر نگاه رهبر معظم انقلاب اصلاح کنیم و درآمدها و هزینه‌ها را با یکدیگر منطبق سازیم. کسری بودجه عمومی کشور در سال گذشته حدود ۳۰۴ هزار میلیارد تومان بوده است که در حوزه‌های دیگر نیز کسری‌هایی در بودجه داریم. اصلاح این شرایط، با دقت برای بودجه‌ریزی عملیاتی، مدیریت دقیق مصارف و شفاف‌سازی منابع، هزینه‌ها، بدهی‌ها و تعهدات ممکن خواهد بود. امید است دولت که در پیمودن این راه اقتدارآفرین مصمم است، بتواند به این مهم دست پیدا کند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس مشخص شدند
2025-02-16T17:23:01+03:30
عصر امروز، اعضای هیئت رئیسه کمیسیون مشترک طرح نظام قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه

تقدیر عراقچی از کشورهای عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه
2025-02-16T16:43:01+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آ...

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند

تاکید عراقچی بر گسترش روابط ایران با کشورهای منطقه در دیدار با وزیر خارجه هند
2025-02-16T16:30:10+03:30
وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند – مسقط با وزیر امورخارجه هندی دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلیمانی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T16:03:06+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده

الگوی سوم زن مسلمان، پاسخ جهانی به عدالت اجتماعی و خانواده
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها الگوی سوم زن مسلمان را الگویی با اصالت دانست که می‌تواند مبنای گفتگوی انتقادی با غرب باشد.

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم

سردار سلامی: برای ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته باشیم
2025-02-16T15:49:38+03:30
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین بهره‌برداری همزمان از ۵۷ طرح مردمی بنیاد تعاون در مناطق مختلف کشور گفت: برای تحقق ایران قوی باید اقتصاد بسیار مقاوم داشته ب...

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
2025-02-16T12:43:04+03:30
یک استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است که ریشه در آموزه‌های دینی و الهی دارد

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند
2025-02-16T12:29:44+03:30
نایب رئیس مجلس گفت: مسئولان ذیربط حداقل مشکل سیب زمینی را که امروز مشکل اساسی برای خانوارهای کم درآمد شده است، حل کنند.

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 
2025-02-16T12:16:23+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، دو فقره سوال از وزیر اقتصاد و یک سوال از وزیر اطلاعات اعلام وصول شد.

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 
2025-02-16T12:16:23+03:30
نمایندگان مجلس، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نقش بی‌بدیل زحمتکشان خدوم عرصه گمنامی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تقدیر کردند.

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود
2025-02-16T12:16:23+03:30
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو و کروز چند هزار میلیارد تومان به یک مافیا می‌رود.

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
2025-02-16T11:36:20+03:30
با همت جوانان متخصص ایرانی، جهادگران عرصه سازندگی و دولت چهاردهم مرکز تجارت جهانی مشترک ایران و عراق در بغداد به زودی بهره برداری می‌شود.

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
2025-02-16T11:36:19+03:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت لایحه اصلاح و تکمیل برخی از قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 
2025-02-16T11:36:19+03:30
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: نتیجه انسجام داخلی و حول محور منویات رهبر معظم انقلاب بودن، قدرت ایران و شکست دشمنان است.

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
2025-02-16T11:36:19+03:30
همسر شهید رئیسی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید
2025-02-16T11:23:01+03:30
نخست‌وزیر تاجیکستان به دعوت رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه به تهران می‌آید.

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
2025-02-16T11:23:01+03:30
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور زنان نخبه را در خط مقدم الگوی زن مسلمان در گام دوم انقلاب دانست.

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 
2025-02-16T11:23:01+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و همچنین در حوزه کشاورزی تصویب شد.

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند
2025-02-16T11:09:42+03:30
نایب رئیس مجلس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند.

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند
2025-02-16T11:09:42+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۲ هزار قانون به یک‌سوم خلاصه می‌شوند و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)