میرنیوز
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، باید توجه کرد که با جذب کالری اضافی در بدن، مصرف شکر به سادگی منجر به افزایش دور کمر میشود. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان میدهد مصرف زیاد قند منجر به بروز سایر مشکلات، مانند دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی خواهد شد.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، با این حال گامهای سادهای وجود دارد برای این که بتوانید علاقه خود به مصرف شکر را کاهش دهید. یکی از این گامها، انتخاب مواد غذایی سالم است:
توتها: یک انتخاب عالی و مغذی برای توقف هوس مصرف قند هستند. توتها اگرچه طعم شیرین دارند، اما به دلیل محتوای بالای فیبر به حفظ وزن در محدوده سالم کمک میکنند. علاوه بر این، توتها دارای ترکیبات گیاهی هستند که خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی دارند. مصرف توتها منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی و دیابت میشود.
شکلات تیره: یکی از گزینههای غذایی است که میل شدید به مصرف شکر را کاهش میدهد. شکلات تیره حاوی بیش از 70 درصد کاکائو است و ترکیبات گیاهی سالم مانند پلیفنلها را دارد. برخی مطالعات نشان دادهاند که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی پلیفنلها به بهبود سلامت قلب کمک میکند.
دانههای چیا: منبع خوبی از مواد مغذی مهم از جمله اسیدهای چرب امگا 3، فیبرغذایی محلول و ترکیبات گیاهی سالم هستند. در واقع 40 درصد از دانههای چیا را فیبرهای محلول تشکیل میدهند. دانههای چیا همه کاره هستند. بنابراین اگر میخواهید یک دسر مفید برای تسلط به هوس شیرینی داشته باشید، میتوانید پودینگ چیا را امتحان کنید.
حبوبات: حبوباتی مانند عدس و نخود فرنگی حاوی منابع گیاهی مانند فیبر و پروتئین هستند. در واقع یک فنجان عدس به شما 18 گرم پروتئین و 16 گرم فیبر میرساند. هر دوی این مواد مغذی میل شدید به مصرف شکر را کاهش میدهد. مصرف عدس همچنین به کاهش وزن کمک میکند.
ماست: یک میان وعده سالم حاوی پروتئین بالا و کلسیم است. علاوه بر این برخی مطالعات پیشنهاد کردهاند که ماست میتواند یک میان وعده مفید برای تنظیم اشتها و میل به مصرف شکر باشد. ماست یونانی کم چرب در میان انواع ماست، انتخاب سالمتری است.
خرما: حتی نوع خشک آن سرشار از فیبر، پتاسیم، آهن و ترکیبات گیاهی مفید است. مصرف چند عدد خرما به جای نوشابهها و آب نباتها میتواند میل شدید شما به مصرف شکر را مهار کند.
سیب زمینی شیرین: سرشاراز کربوهیدراتها، فیبر و تعدادی از موادمعدنی و ویتامینها از جمله ویتامین آ، ویتامین سی و پتاسیم است. کربوهیدراتهای سالم موجود در سیب زمینی شیرین پخته شده راهی سالم برای مهار مصرف شیرینی است.
آلو: سرشار از فیبر و مواد مغذی است و طعم بسیار شیرینی دارد. محتوای بالای فیبر آلو به کاهش یبوست کمک میکند.
تخم مرغ: پروتئین بالای آن میل شما به مصرف شکر را کاهش میدهد. تحقیقات نشان داده است که مصرف یک صبحانه با پروتئین بالا گرسنگی را کاهش میدهد و هورمون گرسنگی یعنی گرلین را مهار میکند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
از ادعای پیروزی صهیونیستها تا گرفتار شدن در غزه
صفحه نخست روزنامههای شنبه ۲۵ فروردین ماه
چشمان بسته مالیات بر لوکسنشینان
۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند
لزوم هدایت نقدینگی به تولید
تولیدکننده با بیمهری داخلی و فرش قرمز خارجی روبهرو است
نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!
کلید امیدآفرینی
لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است
هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!
تعیین نامزد انتخاباتی در محافل خصوصی اصلاحطلب
همصدایی تحلیلگران از شکستهای رژیم صهیونیستی در جنگ غزه!
اذعان خبرنگار ارشد بیبیسی به پیچیدگی حمله ایران به اسراییل
توطئه تحریک هیجانی در مسیر قطبیدگی
ماجرای اخراج شهید مهدی زین الدین از مدرسه
دست مردم را باز بگذارید تا گره مسکن را بگشایند
استقلال بدون مشتری روی دست دولت!
مردم، الزام انکارناپذیر جهش تولید
تحویل خودرو بعد از تحویل سال
تقریظ رهبری کتابم را نجات داد
بابک زنجانی و درسهای ۱۰ گانه تحریم
روزگار پررونق خـــــرافه!
جراحم و دلم جای دیگر است!
قاضی جوان: متهم را به اجارهخانه برای نیازمندان محکوم کردم
سلبریتیزدگی آگهیهایتلویزیونی
وکلای سریالهای نمایش خانگی مجرماند!
۴۰ هزار نفر هم کارمند دولت، هم فعال بخش خصوصی
نماهنگ | انتخابات؛ راه درست
سیاهنمایی، بازی در پازل دشمن
انتخابات و عزت بینالمللی