میرنیوز
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، بیش از 3 ماه از آغاز جنگ غزه میگذرد. آمارهای وزارت بهداشت غزه حاکی از آن است که از 7 اکتبر تاکنون بیش از 11 هزار و 100 فلسطینی در این منطقه کشته شدهاند و بیشتر کشتهشدگان زن و کودک هستند.
ایسکانیوز پیشتر در گزارشهای «ائتلاف جهانی دانشگاهها علیه رژیم صهیونیستی» و «قطع حمایت مالی دانشگاهها بهدلیل نداشتن موضع قوی ضد حماس» به بررسی موضعگیری دانشگاههای جهان در زمینه جنگ غزه پرداخته است، در این گزارش قصد داریم با بررسی نظرسنجیها، رویکرد جوانان آمریکایی به جنگ غزه را بیان کنیم.
نظرسنجیها حاکی از آن است که حمایت جوانان آمریکایی از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه کاهش یافته است. بر اساس این نظرسنجی، حمایت دموکراتها از رژیم صهیونیستی رو به کاهش است و آمریکاییها نگران کشیده شدن کشورشان به جنگ خاورمیانه هستند، این نظرسنجی سه هفته پس از جنگ غزه آغاز شده است.
یک نظرسنجی دیگر از آمریکاییها پرسیده است که «آیا شیوه واکنش اسرائیل به حمله حماس در 7 اکتبر را تأیید میکنند یا نه؟»، نیمی از این افراد واکنش رژیم صهیونیستی را تأیید کردند و 35 درصد مخالف پاسخ اسرائیل بودهاند.
حمایت از اسرائیل بین جوانان آمریکایی کاهش یافته است
نکته جالب توجه این است که فقط 32 نفر از افراد 18 تا 34 ساله پاسخ اسرائیل را تأیید کردند، در حالی که حدود 58 نفر از افراد 50ساله و بالاتر با واکنش اسرائیل موافق بودند. این نظرسنجی نشان میدهد که با کاهش سن پاسخدهندگان، حمایت افراد از اسرائیل کاهش یافته است.
تصویر زیر معترضانی را نشان میدهد که در 28 اکتبر 2023 در تظاهرات حامی فلسطین و ضد اسرائیلی شرکت کرده و با سر دادن شعار، خواستار آتشبس در غزه بودند. این تصویر عبور جمعیت از پل بروکلین در نیویورک را نشان میدهد.
نظرسنجی دیگری از پاسخدهندگان پرسید که "در جنگ غزه، بیشتر با اسرائیل همدردی میکنند یا با فلسطین؟" بر اساس این نظرسنجی 25 نفر از افراد 18 تا 29 ساله گفتند که با رژیم صهیونیستی همدردی میکنند، 19 نفر با فلسطین ابراز همدردی کردند و 25 نفر با هر دو طرف همدردی میکنند، در حالی که در افراد 65 سال به بالا، 62 نفر با اسرائیل، 3 نفر با فلسطین و 18 نفر با هر دو طرف همدردی کردند.
یکی دیگر از نتایج نظرسنجیها در ابتدای شروع جنگ و چند هفته پس از آن، نشان میدهد که حمایت شرکتکنندگان از اسرائیل فقط با گذشت چند هفته، بهشدت کاهش یافته است.
تیکتاک درک جوانان آمریکایی از اسرائیل را تغییر داده است
تغییر درک جوانان آمریکایی از اسرائیل در سالهای اخیر بهدلیل استفاده از تیکتاک، بحث داغ سیاستمداران و فناوران آمریکایی شده است.
کارشناسان معتقدند که عواملی مانند رسانههای اجتماعی، تغییرات جمعیتی و نخست وزیر اسرائیل، مسئول شکاف بین جوانان آمریکایی و اسرائیل هستند. تئوریهایی وجود دارد در مورد این که چرا جوانان آمریکایی بهصورت فزایندهای با فلسطینیها همدردی میکنند، این تئوریها شامل سیاست جناح راست دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، تغییرات جمعیت آمریکا، پیامدهای جنگهای عراق و افغانستان و تصاویر و ویدئوهایی است که از مردم فلسطین در فضای مجازی منتشر شده است.
جاشوا کرتزر استاد مطالعات بینالملل دانشگاه هاروارد در این زمینه گفت: آسانترین کار در این زمان، سرزنش پلتفرمهای رسانهای است، در حالی که واقعیت این است که الگوریتم تیکتاک بر اساس نمایش علاقهمندیهای مردم کار میکند و این افراد هستند که انتخاب میکنند در معرض چهمحتوایی قرار بگیرند.
ازآنجایی که جانبداری جوانان آمریکایی از آرمان فلسطین در چندین دهه گذشته بیسابقه بوده است، درک منشأ آن سخت خواهد بود. نظرسنجی ملی که از سوی NBC News منتشر شد، نشان میدهد که 64 درصد از پاسخدهندگان 65 سال و بالاتر اظهار کردند که احساسات مثبتی نسبت به اسرائیل دارند، در حالی که 12 درصد گفتند که دیدگاه منفی دارند. این نسبت برای سنین 18 تا 34 سال متفاوت است و 26 درصد مثبت در مقابل 37 درصد منفی هستند. همچنین وقتی از مردم پرسیده شد که "آیا اقدام نظامی اسرائیل در غزه موجه است یا خیر؟" 31 درصد از افراد 18 تا 34 ساله آن را موجه دانستند و 42 درصد گفتند که اسرائیل از حد فراتر رفت و پاسخش موجه نیست.
نظرسنجیها معمولاً از مردم نمیپرسند که "چرا از یک طرف یا طرف دیگر حمایت میکنند؟" به همین دلیل، محققان مجبور هستند به شواهد دیگر توجه کنند.
بررسی شبکه اجتماعی ایکس (X) نشان میدهد که اتهامات یهودستیزی در این شبکه افزایش یافته است، به همین دلیل ایلان ماسک قصد دارد به اسرائیل سفر کند تا با رهبران ارشد این کشور دیدار کند.
الین کامارک کارشناس ارشد مطالعات حکومتداری در مؤسسه بروکینگز در توضیح نظرسنجیها، گفت: رمان «خروج» در سال 1958 نوشته شد و فیلم سینمایی اقتباس گرفتهشده از آن هم در سال 1960 با بازی پل نیومن برای بیان تاریخ اولیه اسرائیل ساخته شد، به همین دلیل، سالمندان یعنی افرادی که در دهه 1960 جوان بودند، از داستان اسرائیل خبر داشتند، در حالی که جوانان امروز نمیدانند این داستان چیست.
تئوری دیگری که تغییر افکار عمومی آمریکاییها را توصیف میکند، در مورد نگرش آمریکاییها به مسلمانان است. بر اساس این تئوری، افزایش مهاجرت مسلمانان پس از حذف برخی سهمیههای مهاجرتی توسط کنگره در سال 1965، باعث شد آمریکاییها مسلمانان را بهعنوان همکلاسی، همکار یا همسایه بشناسند و دیدگاه مثبتی نسبت به آنها پیدا کنند. بر اساس نظرسنجیها، 56 درصد از کسانی که مسلمانان را شناختند، برداشت کلی مثبتی از آنها داشتند، در حالی که این رقم بین کسانی که مسلمانان را نمیشناختند، 32 درصد بود، قابل توجه است که اکثر فلسطینیها مسلمان هستند.
همچنین درصد آمریکاییهای یهودی کاهش یافته و از حدود 3.2 درصد در سال 1957 به حدود 2.4 درصد در سال 2020 رسیده است.
کارشناسان همچنین معتقدند که نقش رسانههای اجتماعی آنقدر بزرگ است که نمیتوان آن را نادیده گرفت، حتی اگر محققان بگویند شواهد علمی در مورد تأثیر TikTok و سایر برنامهها قطعی نیست. فعالیت روزنامهنگاران فلسطینی و تولیدکنندگان محتوا در غزه اخیراً در اینستاگرام گسترش یافته است.
منبع: ایسکانیوز
انتهای پیام/+
منبع : خبرگزاری تسنیم
«بلاک سلبریتیها» تیری که به سمت غرب کمانه کرد
کابینه بحرانزده
پهلوان پنبهها این بار پادشاه کشتی را هدف گرفتند
درخواست عراق از تجار ایرانی برای راه اندازی کارخانه
بررسی مطبوعات روز/ پرونده تعطیلی شنبه همچنان باز ️
با ناکامترین سلاح آمریکایی در جنگ اوکراین آشنا شوید
اعتراف مجری اینترنشنال به اینکه یک اسرائیلی به تمام معناست!
هرانا؛ چرکنویس گزارشهای دروغ حقوق بشری درباره ایران
نگاهی به مطبوعات روز/ آدرس غلط جمعیتی
ویروس زیبایی
جواب تست هیچکدام است
اقدام سازمان اطلاعات سپاه در بازگرداندن اموال بیت المال
پیشرفت چشمگیر ایران در صنعت دفاعی در نیمقرن
تصمیم در باریکه راه مـرگ و زنــدگی
اسرائیل در صورت حمله به رفح یا آتشبس، باخته است!
ایران در شمار ده کشور برتر دنیا در ساخت ماهواره قرار دارد
بنزینخواری ۹ میلیارد دلاری پرمصرفهای تولید داخل
چرا برخی پزشکان از کارتخوان استفاده نمیکنند؟
افشاگری گسترده فرقه پهلوی و جوانمردی علیه یکدیگر!
اینترنشنال محکوم مواد مخدر را فعال سیاسی جا زد
از ادعای پیروزی صهیونیستها تا گرفتار شدن در غزه
صفحه نخست روزنامههای شنبه ۲۵ فروردین ماه
چشمان بسته مالیات بر لوکسنشینان
۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند
لزوم هدایت نقدینگی به تولید
تولیدکننده با بیمهری داخلی و فرش قرمز خارجی روبهرو است
نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!
کلید امیدآفرینی
لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است
هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!