مدیر سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: متاسفانه در برخی از تالارها پروتکل های بهداشتی به خوبی رعایت نمی شود و زنگ خطری برای شیوع بیشتر وی...
رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی مشهد گفت: اگر برای هر تالار و باغ تالار ۲۵ نفر پرسنل شامل مدیر، آشپز، پرسنل خدماتی و کارگر در نظر بگیریم که تمام آنها سرپر...
رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی مشهد گفت: اگر برای هر تالار و باغ تالار 25 نفر پرسنل شامل مدیر، آشپز، پرسنل خدماتی و کارگر در نظر بگیریم که تمام آنها سرپر...