میرنیوز

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان 2020-02-08T09:37:13+03:30

«باز که کلاهت و برنداشتی، اگه بالاخره تو سرما نخوردی»، «مامان به خدا هوای سالن خوبه، گرمم می‌شه». این جملات، حکایت این روزهای خانواده‌هایی است که فرزندشان ساعاتی از روز را در اماکن ورزشی سپری می‌کند. شاید در وهله اول همه حواس‌مان به ورزش‌هایی باشد که قرار است در فضای آزاد انجام شود اما این جملات مخصوص ورزشکارانی است که قرار است تمرینات خود را به دلیل شرایط آب و هوایی در سالن‌های سرپوشیده و گرم‌تر از آنچه که در بیرون می‌گذرد، انجام شود.

زنجان یکی از استان‌های کوهستانی و سردسیر کشور است و همین مسئله ایجاب می‌کند که فعالیت‌های ورزشی در فصول سرد سال در سالن‌های سرپوشیده انجام شود. خوشبختانه زنجان به لحاظ زیرساخت‌های استاندارد ورزشی، از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است. سالن‌هایی چون مادران و کودکان، ایپکچی، بدمینتون، خانه ووشو و تکواندو، سالن شش‌هزار نفری و ... گواه این ادعا است اما آنچه که امروز به یک نگرانی در عین چنین برخورداری از چنین زیرساخت‌هایی تبدیل شده، بحث گرمایش این سالن‌ها است.

بعد از قانون هدفمندی یارانه و  تغییراتی که در قیمت حامل‌های انرژی اعمال شد، اماکن ورزشی یکی از بخش‌هایی بود که تحت تاثیر این تغییرات قرار گرفت و در برهه‌ای از زمان شاهد قطع شدن آب، برق و گاز سالن‌های ورزشی استان زنجان بودیم و بی‌شک دود این اقدامات، بیش از همه به چشم ورزشکاری می‌رفت که با انگیزه فراوان، بخشی از آمال خود را در فعالیت‌های ورزشی جست‌وجو می‌کرد اما به هر حال تا به امروز این روند به صورت کج‌دار و مریز مدیریت شده تا ورزشکاران کم‌ترین خسارت را از اقدامات متحمل شوند.

بدهی معوقه میلیاردی اماکن ورزشی زنجان

وقتی وارد سالن ورزشی می‌شویم، از ظواهر امر چنین برمی‌آید که همه چیز در آرامش کامل بوده و ورزشکاران بدون کوچک‌ترین دغدغه به تمرینات زیر نظر مربیان مشغول هستند اما شاید این همان مثال «آرامش قبل از طوفان» باشد، طوفانی که مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان از آن به عنوان بدهی معوقه میلیاردی اماکن ورزشی استان بابت هزینه حامل‌های انرژی یاد کرده و می‌گوید: بدهی آب، برق و گاز اماکن ورزشی تحت پوشش این اداره‌کل مربوط به سنوات گذشته بوده و مبلغ آن بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

علی خلیلی با یادآوری اینکه این معوقات مربوط به زمانی بود که اماکن ورزشی در اختیار هیئت‌های ورزشی قرار داشت، می‌افزاید: این میزان معوقه برای حامل‌های انرژی شامل اماکنی است که مالکیت آن در اختیار اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان بوده و بدهی‌ها تقریبا مربوط به همه این اماکن ورزشی می‌شود که بعد از حضور در استان زنجان، همه کسانی را که اماکن ورزشی تحت مالکیت این اداره‌کل را در اختیار داشتند ملزم کردیم تا قبوض حامل‌های انرژی خود را به‌روزرسانی کنند.

به نظر می‌رسد با توجه به اینکه هیئت‌های ورزشی جزو نهادهای عمومی غیردولتی هستند، مشکل معوقات میلیاردی حامل‌های انرژی اماکن ورزشی، قصه‌ای باشد که سر دراز دارد، حال آنکه به این قصه طولانی باید کمبود تخصیص منابع را نیز اضافه کنیم تا بر تراژدی بودن این رمان بی‌انتها بیافزاییم، تامین اعتباری که به گفته مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، امکان تامین آن از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در شرایط کنونی، امری امکان‌ناپذیر و شاید هم محال باشد.

تاسیساتی که پیر و فرتوت شده است

از قدیم‌الایام می‌گوید دوست کهنه‌اش خوب است اما این کهنه‌گی در خصوص سیستم‌ها و تاسیسات گرمایشی و سرمایشی اماکن ورزشی هیچ نشانه‌ای از رفاقت نیست؛ چرا که تجربه نشان داده است به هر میزان که بر عمر این تاسیسات افزوده شود، به همان میزان از کارآیی‌شان کاسته خواهد شد و این کاسته شدن از کارآیی دغدغه‌های بزرگ‌تری را به دنبال دارد که شاید یکی از مهم‌ترین آن‌ها افزایش میزان مصرف حامل‌های انرژی و سنگین‌تر شدن بدهی‌ اماکن ورزشی به شرکت‌های خدمات‌رسان باشد.

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان نیز دل خوشی از این فرتوت بودن تاسیسات گرمایشی و سرمایشی اماکن ورزشی نداشته و اظهار می‌کند: متاسفانه این دغدغه نیز مشکلات ما را دوچندان کرده است؛ چرا که تاسیسات گرمایشی و سرمایشی اماکن ورزشی به هر میزان که فرسوده و کهنه باشد، به همان میزان، میزان مصرف حامل‌های انرژی را افزایش خواهد داد و این یعنی نه تنها قادر به به‌روز کردن بدهی‌های خود نخواهیم بود، بلکه این هزینه‌ها هر روز بر روی هم انباشته خواهد شد.

این مسئول، دلیل فرسوده بودن سیستم گرمایشی و سرمایشی اماکن ورزشی استان را تخصیص پایین اعتبارات حفظ و نگه‌داری اماکن ورزشی دانسته و خاطرنشان می‌کند: متاسفانه در سال‌های اخیر، اعتباراتی که به بخش عمرانی اختصاص می‌یابد بسیار کم است، این در حالی است که برای حفظ و نگه‌داری اماکن ورزشی، اعتباری به مراتب کمتر تخصیص می‌یابد و این خود باعث می‌شود که نتوانیم در خصوص به‌روز کردن تاسیسات گرمایشی و سرمایشی اماکن ورزشی، اقدامات اساسی انجام دهیم.

قطع گاز؛ آخرین راهکار برای وصول مطالبات

بحث هزینه‌ حامل‌های انرژی نه برای اماکن ورزشی، بلکه برای همه بخش‌هایی که به نوعی از این حامل‌ها استفاده می‌کنند، سکه دو رویی است که یک طرف آن مصرف‌کننده و روی دیگر آن مربوط به شرکت‌هایی است که این خدمات را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. گویا از سه شرکت گاز، آب و برق، وضعیت شرکت آب به خاطر نوع فعالیتی که اماکن ورزشی دارد، کمی بهتر از سایرین باشد، این در حالی است که دل شرکت‌های گاز و برق از دست مشتریان خود، خون است و بدهی چند میلیاردی روی دست این دو شرکت گذاشته‌اند.

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

پرداخت هزینه‌های گاز مصرفی از سوی اماکن ورزشی تحت پوشش اداره‌کل ورزش و جوانان استان همواره با دغدغه‌هایی همراه بوده که مدیر روابط‌عمومی شرکت گاز استان زنجان نیز با یادآوری اینکه در بسیاری از مواقع مجبور به قطع گاز این اماکن هستند، می‌گوید: شاید در نگاه اول، این اقدام کمی دور از آنچه که تصور عموم است، به نظر آید اما باید توجه داشت که شرکت‌های خدمات‌رسان زمانی اقدام به چنین کاری ـ به عنوان آخرین راهکار ـ می‌کنند که پیش از این کار، همه راه‌هایی را که می‌توانست منجر به وصول مطالبات‌شان شود، طی کرده‌اند.

اینکه ورزشکاران بعد از قطع گاز اماکن ورزشی به مشکلات زیادی برمی‌خوردند، یکی دیگر از دغدغه‌هایی است که نادر رابطی به آن اشاره کرده و تصریح می‌کند: همواره در فصول سال و با توجه به اینکه اماکن ورزشی جزو مکان‌هایی به‌شمار می‌روند که همواره در حال ارائه خدمات هستند، شاهد مصرف قابل توجه حامل‌های انرژی از جمله گاز هستیم، به همین خاطر اگر برخورد متقابل ما همواره مبتنی بر سازش باشد، طولی نخواهد کشید که هزینه‌های انباشته شده گاز مصرفی، سر به فلک خواهد کشید.

طلب ۸۵ میلیارد تومانی شرکت گاز از مشترکان زنجانی

بی‌شک هیچ‌کس راضی نیست که ورزشکاران در فصول سرد سال، به جای گرم شدن با ورزش، به دلیل قطعی گاز اماکن ورزشی از سرما بلرزند و یا فعالیت‌های ورزشی آن‌ها دچار مختل شود، هر چند مدیر روابط‌عمومی شرکت گاز استان زنجان اظهار می‌کند: تا به امروز به‌ویژه در حصوص اماکن ورزشی با متولیان امر کنار آمده‌ایم، هر چند در برخی مواقع نیز مجبور به قطع کردن گاز این اماکن شده‌ایم اما بلافاصله را رایزنی‌هایی که از سوی مسئولان اداره‌کل ورزش و جوانان استان صورت گرفته است، این قائله ختم به خیر شده است.

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

وی با یادآوری اینکه شرکت گاز نیز برای اینکه بتواند به مشتریان خود خدماتی ارائه دهد، با مشکلات زیادی دست به گریبان بوده و می‌طلبد که این همکاری و تعامل همواره دوطرفه باشد، ادامه می‌دهد: رقم معوقات هزینه گاز مصرفی اماکن ورزشی تحت پوشش اداره‌کل ورزش و جوانان استان، عدد قابل توجهی است و باید توجه داشت که انتظار داریم متولیان امر، زمانی که قصد دارند مدیریت این اماکن را به فردی واگذار کنند، این کار با وسواس بیشتری صورت گیرد تا در آینده با مشکلات این‌چنینی مواجه نشویم.

این مسئول همچنین از طلب ۸۵ میلیارد تومانی این شرکت از مشتریان خانگی، تجاری و صنعتی خود در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان می کند: ما به عنوان یک شرکت خدمات‌رسان به هیچ وجه راضی به قطع این خدمات برای مشتریان خود نیستیم و وجود طلب ۸۵ میلیارد تومانی، حاکی از آن است که تا به امروز اکثر کارها با رایزنی انجام شده است اما باید توجه داشت، کسانی که از این خدمات استفاده می‌کنند نیز موظف هستند در قبال خدمات ارائه شده، هزینه‌های قانونی را پرداخت کنند.

تهاتر؛ کلید حل مشکلات بدهی اماکن ورزشی

به سراغ یکی دیگر از شرکت‌های خدمات‌رسان می‌رویم. شاید اگر گاز در فصول سرد سال مشتریان خاص خود را داشته باشد اما برق جزو خواسته‌هایی است که زیاد به فصل‌ها مرتبط نبوده و جزو مواردی است که همواره مورد نیاز مشترکان است. گویا شرکت توزیع نیروی برق استان نیز بابت بدهی هزینه برق مصرفی اماکن ورزشی استان، همانند آلام مشترک شرکت گاز را داشته باشد، دردی که باعث می‌شود هر از چند گاهی شاهد قطعی برق اماکن ورزشی استان و مختل شدن فعالیت‌ها در این بخش باشیم.

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

مدیر دفتر فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، از برگزاری جلسه‌ای با مسئولان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان در راستای تعیین تکلیف بدهی هزینه برق مصرفی اماکن ورزشی تحت پوشش این اداره‌کل خبر داده و می‌گوید: این جلسه ۲۴ مهرماه امسال برگزار و خروجی این جلسه چند ساعته نیز دو مصوبه بود که به تایید هر دو طرف رسید و امروز که تقربیا چهار ماه از زمان برگزاری آن جلسه سپری شده، هنوز نتوانسته‌ایم بر سر موضوعاتی که در جلسه مذکور به نوافق رسیدیم، کنار بیاییم.

مریم نصیری با یادآوری اینکه در همان برهه مهرماه بود که برق سالن مادران و کودکان زنجان به علت بدهی زیاد، قطع شد، ادامه می‌دهد: مهلتی که برای تسویه بدهی برق مصرفی اماکن ورزشی تحت پوشش اداره‌کل ورزش و جوانان تعیین شده، ۱۵ آبان بود و این شامل بدهی معوقه برق نمی‌شد و فقط مربوط به بدهی‌های امسال بود که این اتفاق نیز صورت نگرفت، این در حالی است که پیشنهاد ما به اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان این است که در خصوص بدهی‌های معوقه خود می‌توانند از طریق اسناد خزانه، تهاتر کنند.

تهدید به قطعی؛ هشداری پابرجا تا تعیین تکلیف بدهی

به گفته محمد حمزه‌پور، معاون ورزشی اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان، در حال حاضر ۳۵۲ باشگاه ورزشی در استان زنجان به فعالیت در این زمینه مشغول هستند که از این تعداد، ۲۰۱ باشگاه در شهر زنجان قرار دارد. این آمار حاکی از آن است که اگر از مشکلات هزینه حامل‌های انرژی باشگاه‌های خصوصی فاکتور بگیریم، دغدغه اماکن ورزشی تحت پوشش اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان می‌تواند به هنگام قطع شدن یکی از این حامل‌ها، به چالش بزرگی برای ورزشکاران تبدیل شود.

بدهی‌های کمرشکن؛ زخم کهنه اماکن ورزشی زنجان

شاید نگرانی والدینی که این روزها فرزندشان در اماکن ورزشی به فعالیت مشغول است، بی‌جا نباشد، هر چند مسئولان امر تا به امروز و با رایزنی‌های متعدد تلاش کرده‌اند بدهی‌های کمرشکن حامل‌های انرژی، انرژی آن‌ها را از ادامه روندی که در پیش گرفته‌اند، تحلیل نبرد اما آنچه که مسلم است، این است که بیش از همه، دود این بدهی‌های نجومی به چشم ورزشکار خواهد رفت، ورزشکاری که تلاش می‌کند با کم‌ترین دغدغه در این اماکن حضور یافته و برای جامعه فردی سالم و مفید باشد.

حکایت امروز بدهی‌های معوقه حامل‌های انرژی تنها متوجه اماکن ورزشی نیست اما با توجه به حساسیتی که نوع خدمات ارائه شده در این بخش دارد، بیش از سایر اماکن در معرض دید عموم قرار دارد تا جایی که نماینده عالی دولت در استان زنجان دستور داد که بدهی‌های گذشته بر همین منوال باقی مانده و در صورتی که گردانندگان این اماکن ورزشی بتوانند بدهی دیگری به جز معوقات گذشته نداشته باشند، با مشکل قطعی حامل‌های انرژی مواجه نشوند تا در آینده برای این بدهی‌های معوقه چاره‌اندیشی شود، حال باید دید آیا تدبیری برای این امر از سوی مسئولان اندیشیده خواهد شد یا نه؟

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
2025-02-18T00:36:21+03:30
بوشهر- فرماندار کنگان با تأکید بر ضرورت حضور پررنگ‌تر بانوان در عرصه‌های مدیریتی گفت: باید زمینه افزایش سهم بانوان در مدیریت شهرستان فراهم شود.

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست
2025-02-18T00:36:20+03:30
قم- رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: حضرت امام راحل زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست که ضرورت دارد این نگاه در میان حوزویان و دانشگاهیان مورد ب...

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
2025-02-17T23:43:00+03:30
دامغان- دبیر اولین همایش ملی نقش علوم دارویی و سبک زندگی در تحقق جوانی جمعیت گفت: ۳۰۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی به دبیرخانه این همایش واصل شد.

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
2025-02-17T22:36:18+03:30
نمین - مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: دشمن با القای باورهای غلط سعی در تأثیرگذاری بر اعتقادات مردم دارد که مقابله با جنگ نرم دشمن بر عهده خواهران ...

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
2025-02-17T22:36:18+03:30
کرج - ‏فرمانده انتظامی شهرستان کرج از انتشار تصویر فرد کلاهبردار به دستور ‏دادیار شعبه چهارم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ فجر کرج خبر داد.

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
2025-02-17T20:23:00+03:30
شمیرانات - مسئول ستاد مدیریت بحران شمیرانات گفت: مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست.

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است
2025-02-17T20:09:44+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: سه‌شنبه صبح تهران یخبندان است.

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
2025-02-17T19:56:32+03:30
مشهد- شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور فردا سه‌شنبه ۳۰ بهمن به مشهد سفر می‌کند.

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
2025-02-17T19:16:22+03:30
قزوین- مدارس استان قزوین در روز سه شنبه به صورت عادی و حضوری فعالیت خواهند کرد.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T19:03:00+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
2025-02-17T19:03:00+03:30
کرج - رئیس فدراسیون فوتبال گفت: استان البرز به زودی به قطب جدید فوتبال ساحلی تبدیل خواهد شد و پیشرفت‌های قابل توجهی در میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی خواهد...

فردا صبح تهران یخبندان است

فردا صبح تهران یخبندان است
2025-02-17T18:49:56+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: فردا صبح تهران یخبندان است.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T18:49:55+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
2025-02-17T18:09:41+03:30
دماوند- یک دختر نه ساله در دماوند مورد حمله سگ های بلاصاحب قرار گرفت که طی آن، کودک مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
2025-02-17T17:56:24+03:30
کرج - رئیس پلیس راه البرز گفت: بر اثر ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس، راننده یک خودرو سواری در دم فوت کرد.

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
2025-02-17T17:29:42+03:30
رشت - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تشدید نظارت ها بر عرضه برنج و برخورد جدی با محتکران و دلالان این حوزه خبر داد.

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
2025-02-17T16:49:39+03:30
مشهد- نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد که این موضوع باید در نمازهای جمعه مورد تاکید قرار بگیرد.

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
2025-02-17T16:09:42+03:30
تبریز- سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی برضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز تاکید کرد.

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید
2025-02-17T15:56:23+03:30
قم- نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰ نفر از اهالی روستای پاچیان شهرستان جعفریه استان قم با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات در روستای پاچیان به بهره‌برداری رسید.

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد
2025-02-17T15:29:41+03:30
اراک- مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی گفت: امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در این استان انجام شد.

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
2025-02-17T15:16:23+03:30
ساری - همزمان با هفته جوان با همکاری باشگاه رسانه ورزش مازندران جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد.

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
2025-02-17T15:16:22+03:30
بوشهر سخنگوی دولت در سفر خود به عسلویه وارد سکوی SPQ1 پارس جنوبی شد.

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
2025-02-17T14:23:02+03:30
کرمان- به اولین سکونتگاه عشایری کشور در جاده روستای جهانی میمند شهرستان شهر بابک برق رسانی شد.

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
آستانه اشرفیه - مادر شهیدان «اسماعیل و قربانعلی رنجبر» از شهدای آستانه اشرفیه، پس از تشییع در حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف در گلزار شهدا خاکسپاری شد.

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
بندرعباس - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از برق رسانی به ۱۰ روستای فاقد برق در هرمزگان خبر داد.

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
2025-02-17T13:56:23+03:30
کرمان-سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان از محکومیت ۱۴ هزار میلیارد ریالی قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان خبر داد.

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
2025-02-17T13:43:05+03:30
قم- یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم در محل ساختمان شورای اسلامی این شهر برگزار شد که حواشی به دنبال داشت.

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
2025-02-17T13:29:41+03:30
خرم‌آباد - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان، گفت: بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای در محاصره برف در شهرستان الیگودرز به پرواز درآمد.

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
2025-02-17T13:16:24+03:30
یزد - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اعلام کرد: پنجشنبه این هفته یزد تعطیل نیست.

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری
2025-02-17T13:03:06+03:30
ساری- فرماندار ساری حجم ذخیره آب در آببندان های شهرستان را ۶۰ میلیون مترمکعب معادل ۶۴ درصد ظرفیت آن اعلام کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)