میرنیوز
حسینعلی شهریاری در گفتوگو با ایسنا، به برنامهها و رویکرد کمیسیون بهداشت مجلس برای تقویت شرکتهای دانش بنیان در حوزه پزشکی، درمان و بهداشت اشاره کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی حمایت خود را از فعالیتهای دانش بنیان اعلام کرده و آن را وظیفه ذاتی خود میداند و این حمایت تا آخرین نفس از یافتههای علمی و تحقیقاتی دانشمندان و نخبگان کشور ادامه خواهد داشت.
وی بر تقویت فعالیتهای دانش بنیان در کشور تاکید کرد و افزود: کمک به کاهش وابستگی کشور در حوزه واردات بویژه در حوزه محصولات فناورانه و دانش بنیان از برکات توسعه فعالیت شرکتهای دانش بنیان است و مجلس شورای اسلامی حامی ایجاد و توسعه این نوع فعالیت هاست.
نماینده مردم زاهدان در خانه ملت، وظیفه کمیسیون آموزش عالی خانه ملت را حمایت و نظارت بر فعالیتهای دانش بنیان در کشور دانست و افزود: بطور متوسط سالانه بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار در بودجه کل کشور برای فعالیتهای دانش بنیان تخصیص مییابد و به فراخور وضعیت مالی دولت این میزان اعتبار نوسان دارد.
او بیان کرد: با تشکیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منابع مالی برای تقویت و ایجاد شرکت های دانش بنیان از این طریق تزریق می شود و خوشبختانه روند فعالیت این مراکز علمی و فناوری توسعه یافته است.
شهریاری به تشکیل جلسات متعددی با شرکتهای دانش بنیان برای تامین نیازهای درمانی بویژه در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: در این جلسات بر حمایت از فعالیتهای دانش بنیان نظیر انستیتوپاستورایران، بنیاد برکت، رازی و ... برای تولید واکسن تاکید شده و قطعا واکسن تولید داخل از نمونه خارجی ثمربخشی و تاثیرگذاری بیشتری دارد. امیدواریم علاوه بر تامین نیاز کشور به واکسن، آنرا به سایر کشورهای منطقه نیز صادر کنیم.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۱۴ کشور از تست های رپید یا سریع کرونای تولیدی بنیاد برکت برای تشخیص بیماری کرونا با قیمت مناسب ۸۰ هزار تومان استفاده می کنند و امیدواریم بزودی واکسن کرونای ایرانی نیز در کشورهای منطقه مورد بهره برداری قرار گیرد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه به وضعیت و پتانسیل تولیدات پزشکی در کشور اشاره کرد و افزود: پتانسیل تولیدات پزشکی ایران در حد اروپا و آمریکاست و تنها نقطه ضعف کشور ما در این حوزه کمبود منابع مالی برای انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر تخصیص ردیف اعتباری خاص در حوزه پژوهش و تحقیقات گفت: باید سه درصد بودجه کشور به حوزه تحقیق و پژوهش تخصیص یابد که متاسفانه در حال حاضر این میزان کمتر از نیم درصد است و اگر طبق برنامه سه درصد بودجه به این امر اختصاص یابد در حوزه پزشکی و درمانی و حتی تولیدات پزشکی در دنیا حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
شهریاری گفت: ایران از نظر علمی و تولید محتوا در حوزه مقالات علمی در دنیا رتبه شانزدهم را به خود اختصاص داده است و در حوزه پزشکی این رتبه بالاتر است و در صورت حمایت مالی در حوزه تحقیقات و پژوهش این رتبه افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
کاروان اهالی بهشت امشب توسط مردم اصفهان بدرقه میشوند
سد لاستیکی ماسال ۲۲ بهمن امسال افتتاح میشود
بانوی البرزی منزل مسکونی خود را وقف امور خیریه کرد
رشد بیسابقه تجارت در بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان
توانمندسازی بانوان مداح در استان اردبیل ضروری است
استاندار آذربایجان شرقی: دریاچه ارومیه باید ردیف بودجه مشخص داشته باشد
فرزندان فاطمه(س) آمدند
۱۰۰ راس دام توسط عشایر روستاهای نهبندان به جبهه مقاومت اهدا شد
محکومیت بیش از ۴ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم آرایشی در رشت
۹۵ هزار تن چغندرقند در چهارمحال و بختیاری برداشت میشود
برگزاری سومین جشنواره ملی «هنرهای تجسمی ایثار» در گلستان
پیکر مطهر ۱۴ شهید گمنام وارد مشهدالرضا(ع) شد
ثبت ۶۳.۲ میلیمتر بارش در شهرستان ایوان
هشدار زرد هواشناسی در استان سمنان
سند مالکیت چهلستون و تالار تیموری اصفهان صادر شد
۲۵۰۰ تن کیوی از نوشهر صادر شد
لزوم تخصیص ردیف بودجه مشخص برای احیای دریاچه ارومیه
مانور زلزله در ۵۶۰۰ مدرسه اصفهان برگزار میشود
نهم آذرماه جاده کرج- چالوس بازگشایی میشود
دارالقرآن الکریم هرمزگان رتبه برتر کشوری را کسب کرد
بسیج در مسائل انقلاب بن بست نداشته است
نجات فرد گرفتار شده در دیواره ارتفاعات سرپلذهاب توسط هلال احمر
تشییع و خاکسپاری ۸ شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
سقوط خودرو در محور ملکشاهی یک کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت
صدور ۱۲۴ اخطار زیست محیطی به واحدهای تولیدی کاشان
تصادفات فوتی در راههای استان بوشهر ۱۵ درصد کاهش یافت
بسیج همواره حمایتگر و کمک کننده دولت ها بوده است
آماده باش مدیریت بحران اصفهان/باران و طوفان در راه است
۹۵۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم خدمت رسانی کردند
۳ کارگر جوان حین لایروبی در مشهد جان باختند