میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، مسعود رضایی در نشست مجازی با خبرنگاران در سخنانی با اشاره به اینکه بعد از وقوع سیلاب در استان، کار تعمیرات کل واحدهایی که نیاز به تعمیر داشتند با اتمام رسیده است، اظهار داشت: همچنین کار احداث ۱۲ هزار و ۶۲۱ واحد بعد از وقوع سیلاب در دستور کار قرار گرفت.
پیشرفت ۹۷ درصدی واحدهای مسکونی احداثی
وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۱ هزار و ۴۸۴ واحد روستایی و هزار و ۱۳۷ واحد نیز شهری بودند، افزود: این تعداد واحد با پیشرفت فیزیکی حدود ۹۷ درصد در حال اتمام هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بیان داشت: متناسب با همت و توان متقاضیان و خسارت دیدگان کار در این زمینه تکمیل میشوند.
رضایی با تاکید بر اینکه واحدهایی که باقی مانده اند، واحدهایی بوده که یا خیلی دیر کار احداث آنها شروع شده و یا اینکه مشکلات خاصی مانند صدور پروانه، ورثه، حقوقی داشته اند، ادامه داد: عمدتاً افرادی که خسارت دیده واقعی و نیازمند مسکن بودند در همان ابتدا، کار را شروع کردند و به نتیجه رسیدند.
تخصیص ۲۲۰ میلیارد برای پروژههای زیرساختی
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پروژههای عمرانی که با وقوع سیلاب خسارت دیدند اشاره کرد و گفت: ۲۲۰ میلیارد تومان برای احداث زیرساختها تأمین اعتبار شد که از این میزان ۱۲۰ میلیارد تومان برای سه پروژه شاخص دیواره سازی پلدختر، «چم مهر» و «بابازید» تعریف شد و ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر برای اجرای پروژههای ایمن سازی سطح استان هزینه شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تصریح کرد: اعتبارات در این حوزه به صورت ۱۰۰ درصد جذب شد.
چرا برخی واحدها احداث و یا تکمیل نشده است؟
رضایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در شهر معمولان نیز ۲۵۹ متقاضی احداث واحد مسکونی شناسایی شد، ادامه داد: از این تعداد نزدیک به ۲۲۰ واحد در سایت «شهید سلیمانی» مستقر شدند.
وی با بیان اینکه به این متقاضیان تسهیلات مصوب پرداخت شده است، گفت: بخشی از کار زیرساختی، آماده سازی، ایجاد معابر، جدول گذاری توسط ستاد اردبیل اجرا شده و مابقی کار که تا مرحله آسفالت بوده از سوی بنیاد مسکن استان در دستور کار بوده و پیمانکار آن نیز انتخاب شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با اشاره به اینکه واحدهای باقی مانده مربوط به افرادی است که دیر کار احداث واحدها را شروع کرده اند که منتهی به گرانی مصالح شده است، گفت: همچنین برخی از این افراد زیربنای زیادی را برای احداث واحد خود در نظر گرفته اند که با تسهیلاتی که در این رابطه مصوب شده هم خوانی ندارد و نیاز به آورده خود آنها بوده است.
رضایی، تصریح کرد: حتی بر اساس پیگیریهای استاندار و هماهنگی با بانک سینا تفاهم نامهای منعقد شد که به ازای هر واحد ۱۵ میلیون تومان دیگر تسهیلات پرداخت شود که از این امر استقبال چندانی نشد.
وی، بیان داشت: نیاز است که مردم آورده خود را پای کار بیاورند و خیرین نیز به کمک این افراد بیایند.
از «چم مهر» چه خبر؟
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برای سایتهای «چم مهر» حدود شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد، عنوان کرد: بخشی از این اعتبار صرف خرید و تملک زمین شد، کار آماده سازی سایت انجام شد و بخشی از اعتبار هم برای کار جدول گذاری و اصلاح شبکه معابر هزینه شد.
رضایی با تاکید بر اینکه «چم مهر» روستای بزرگی بوده و نیاز به زیرساختهای زیادی دارد، گفت: حجم خسارت سیلاب در این منطقه بالا بود، پیگیر هستیم و در صورت تأمین اعتبار مجدد، بنیاد مسکن استان کار را ادامه خواهد داد.
افتتاح ۱۸۱۳ واحد در چگنی
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سایت شهرک ابوذر شهرستان چگنی، نیز عنوان کرد: از محل اعتباراتی که در اختیار بود ستاد استان مرکزی ورود پیدا کرد، سایت تملک و اراضی خریداری شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، عنوان کرد: مجموع این سایت بالغ ۷۲ قطعه زمین بود، کار ساخت و ساز قسمت عمدهای توسط ستاد استان مرکزی و قسمت دیگر که حدود ۳۵ واحد بود از سوی سپاه در دستور کار قرار گرفت.
رضایی، گفت: پرداخت تسهیلات و کمک بلاعوض به متقاضیان صورت گرفت و قسمت تکمیلی نیز از سوی سپاه تأمین شده است.
وی، عنوان کرد: کار احداث هزار و ۸۱۳ واحد مسکن روستایی در این شهرستان انجام شده و عمدتاً به بهره برداری رسیده اند.
چه میزان تسهیلات بازسازی و تعمیر پرداخت شده است؟
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه بر اساس مصوبه هیئت دولت، هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای استان مصوب شد، همچنین ۳۷۶ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای واحدهای خسارت دیده در نظر گرفته شد که هر دو این اعتبارات به صورت کامل جذب شد.
رضایی با بیان اینکه این اعتبارات صرف بازسازی و تعمیر واحدهای خسارت دیده شد، گفت: همچنین اعتبار مورد نیاز ۱۰۳ پروژه زیرساختی در استان جذب شد و از محل اعتبارات ماده ۱۰، بالغ بر ۴۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای ۲۶۰ پروژه زیرساختی در روستاها تخصیص پیدا کرد که این پروژهها نیز با همکاری دهیاریها، بخشداریها و… به اتمام رسیدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در خرم آباد و شهر سپیددشت هزار و ۳۵۵ واحد مسکن روستایی و شهری خسارت دید، افزود: این تعداد واحد به بهره برداری رسیدند و بین سه تا چهار درصد باقی مانده اند که امیدواریم زودتر به نتیجه برسند.
منبع : خبرگزاری مهر
نسل جوان با خود آگاهی مسیر انقلاب ادامه دهند
سالن فرهنگی ورزشی شهدای روستای منزل آباد به بهرهبرداری رسید
برای داشتن حرف در دنیا باید بازدارندگی دفاعی و موشکی داشته باشیم
مراجعه ۲۲ نفر به مراکز درمانی اردبیل به دلیل سگ گزیدگی/۷نفر متحمل آسیب جدی شدند
دمای هوای کرمانشاه به شکلی محسوس کاهش مییابد
نوای جاودانهی استاد احمد مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
نوای جاودانهی استاد حسن مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
فیروزآباد فارس لرزید
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ ضرورت شناخت و نقش آفرینی در جبهه فرهنگی
پیگیری مشکلات پتروشیمی آبادان از طریق وزیر کار
همه وجود سپاه وقف خدمت به مردم است
امید بخشی به مردم با شعار محقق نمی شود؛ به وعده ها عمل کنیم
«شیراز» میزبان بیست و ششمین جشنواره ملی قصهگویی
۶۷۱ کلاس درس جدید به ظرفیت آموزشی مشهد اضافه شد
زادگاه حاج قاسم میزبان اختتامیه دهمین جشنواره روستا و عشایر دوستدار کتاب
ضرورت استفاده از نیروهای بومی در استان سمنان
مراجعه بیش از ۱۰۰۰ نفر با علائم تنفسی به بیمارستانهای خوزستان
نیروی دریایی ارتش آماده عملیاتهای برونمرزی است
رژیم صهیونیستی از مقابله با جوانان مقاومت عاجز است
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای هفته بسیج قدردانی کرد
احمد مراتب؛ میراثدار موسیقی مذهبی و مکتب تاج اصفهانی
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای های هفته بسیج قدردانی کرد
افتتاح مدرسه خیرساز در قم با حضور وزیر آموزش و پرورش + تصاویر
آیت الله اعرافی: حضرت فاطمه (س) پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود
ارومیه میزبان ۵ شهیدگمنام/جزییات تشییع شهدا اعلام شد
کلاهبردار ۲۰ میلیاردی توسط پلیس فرودگاههای خراسانرضوی دستگیر شد
مشکل تامین زمین ایثارگران در یزد حل شد
وزیرآموزش و پرورش: عقب ماندگی فضای آموزشی قم جبران می شود
دستگیری سارقان باغ ویلاهای خالی از سکنه در ساوجبلاغ
ترویج گفتمان مهدویت نیازمند مهدی باوری است