میرنیوز
«حسین دهقان منشادی» مربی و اولین راهنمای گردشگری خوراک ایران در گفتوگویی مجازی با «آلوشکا ریچی» رئیس فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری (WFTGA)، در مورد تورهای خوراک و نوشیدنی و ویژگیهای راهنمای گردشگری خوراک، اظهار کرد: گردشگری خوراک، زیرمجموعه گردشگری فرهنگی شناخته شده که شامل طیف گستردهای از فعالیتها از مزرعه تا سفره یعنی گردشگری کشاورزی، روستایی، صنعتی و غیره را شامل میشود.
وی افزود: علاوه بر این، براساس آمار سازمان جهانی گردشگری(UNWTO)، یک سوم هزینههای مسافران صرف غذا و نوشیدنی میشود که بهتر است از منظر فرهنگی یا مالی برای آن برنامهریزی داشته باشیم لذا راهنمایان گردشگری یا بازیکنان خط مقدم گردشگری میتوانند هنگام اجرای تور فرهنگی-تاریخی، در ارائه فرصتهای گردشگری خوراک تفاوت زیادی ایجاد کنند یا تورهای غذایی و آشامیدن موثر و جذابی را به اجرا بگذارند.
دهقان منشادی با بیان این که اخیراً فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری به لطف انجمن جهانی سفر و خوراک(WFTA) دوره راهنمای گردشگری خوراک را ارائه داده است، گفت: این دوره آنلاین زمینههای اولیه هدایت تورهای غذایی را تعیین میکند.
وی علاوه بر جشنوارههای غذایی متعددی که قبل از شیوع کرونا برگزار شده بود، تصریح کرد: برخی از فعالیتهای انجام شده مانند تورهای خوراک و نوشیدنی و کلاسهای آشپزی برای بازدیدکنندگان خارجی در ایران، سرو انواع خوراکهای سنتی ارائه شده در اقامتگاههای سنتی و بومگردیها را به عنوان برخی اقدامات گردشگری خوراک در ایران برای خانم آلوشکا برشمرد.
این مسئول ابراز امیدواری کرد که ایران بتواند به طور پایدار راهنمایان گردشگری را برای ارائه تورهای با کیفیت بهتر در جایی که غذا و نوشیدنیمحور است آموزش دهد، هرچند که آگاهی کافی در مورد این موضوع در میان راهنمای گردشگری وجود دارد.
به گفته وی، نقش سایر ذینفعان در زنجیره ارزش گردشگری خوراک را نباید نادید بگیریم.
فرصتهای بیشمار گردشگری خوراک
«آلوشکا ریچی» راهنمای گردشگری خوراک از کیپتاون آفریقای جنوبی در این گفتوگوی آنلاین، تصریح کرد: خوراک و نوشیدنی نه تنها فرصتهای بیشماری را برای جذابیت در تور ایجاد میکنند بلکه تورهای غذایی فرصتهای شغلی زیادی ایجاد کرده که منجر به توسعه پایدار منطقه میشود.
وی با بیان این که رعایت ایمنی غذا، بهداشت و ملاحضات رژیم غذایی همیشه در انجام تورهای خوراک و نوشیدنی مهم بوده است، گفت: هر مقولهای مانند حضور بچهها در یک تور یا حادثهای مانند بسته شدن یک مغازه، رستوران یا فروشگاه در زمان نامناسب ممکن است بر برنامه تور غذایی ما تأثیر بگذارد، در نتیجه انعطافپذیری یکی از مهارتها است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۹۵۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم خدمت رسانی کردند
۳ کارگر جوان حین لایروبی در مشهد جان باختند
بسیج تبدیل به حرکتی جهانی شده است
ورزشکاران ناشنوا در استان تهران صاحب سالن تخصصی می شوند
فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می گیرد
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است
تفکر بسیجی گرهگشای مشکلات است
بوشهر پایلوت پژوهش اقتصادکرانه و پسکرانه شد
خبرنگاران مهر در اختتامیه جشنواره ۳۵ تئاتر کردستان تجلیل شدند
تولید انرژی برق در نیروگاه نکا از ۶.۷ میلیارد کیلووات گذشت
کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی به آذربایجان غربی رسید
محور اصلی طرح جامع زیارت باید مشهد و حرم امام رضا(ع) باشد
ساخت پروژه پل زیرگذر نواب چالوس ۶۰ درصد پیشرفت کرد