میرنیوز
«حسین دهقان منشادی» مربی و اولین راهنمای گردشگری خوراک ایران در گفتوگویی مجازی با «آلوشکا ریچی» رئیس فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری (WFTGA)، در مورد تورهای خوراک و نوشیدنی و ویژگیهای راهنمای گردشگری خوراک، اظهار کرد: گردشگری خوراک، زیرمجموعه گردشگری فرهنگی شناخته شده که شامل طیف گستردهای از فعالیتها از مزرعه تا سفره یعنی گردشگری کشاورزی، روستایی، صنعتی و غیره را شامل میشود.
وی افزود: علاوه بر این، براساس آمار سازمان جهانی گردشگری(UNWTO)، یک سوم هزینههای مسافران صرف غذا و نوشیدنی میشود که بهتر است از منظر فرهنگی یا مالی برای آن برنامهریزی داشته باشیم لذا راهنمایان گردشگری یا بازیکنان خط مقدم گردشگری میتوانند هنگام اجرای تور فرهنگی-تاریخی، در ارائه فرصتهای گردشگری خوراک تفاوت زیادی ایجاد کنند یا تورهای غذایی و آشامیدن موثر و جذابی را به اجرا بگذارند.
دهقان منشادی با بیان این که اخیراً فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری به لطف انجمن جهانی سفر و خوراک(WFTA) دوره راهنمای گردشگری خوراک را ارائه داده است، گفت: این دوره آنلاین زمینههای اولیه هدایت تورهای غذایی را تعیین میکند.
وی علاوه بر جشنوارههای غذایی متعددی که قبل از شیوع کرونا برگزار شده بود، تصریح کرد: برخی از فعالیتهای انجام شده مانند تورهای خوراک و نوشیدنی و کلاسهای آشپزی برای بازدیدکنندگان خارجی در ایران، سرو انواع خوراکهای سنتی ارائه شده در اقامتگاههای سنتی و بومگردیها را به عنوان برخی اقدامات گردشگری خوراک در ایران برای خانم آلوشکا برشمرد.
این مسئول ابراز امیدواری کرد که ایران بتواند به طور پایدار راهنمایان گردشگری را برای ارائه تورهای با کیفیت بهتر در جایی که غذا و نوشیدنیمحور است آموزش دهد، هرچند که آگاهی کافی در مورد این موضوع در میان راهنمای گردشگری وجود دارد.
به گفته وی، نقش سایر ذینفعان در زنجیره ارزش گردشگری خوراک را نباید نادید بگیریم.
فرصتهای بیشمار گردشگری خوراک
«آلوشکا ریچی» راهنمای گردشگری خوراک از کیپتاون آفریقای جنوبی در این گفتوگوی آنلاین، تصریح کرد: خوراک و نوشیدنی نه تنها فرصتهای بیشماری را برای جذابیت در تور ایجاد میکنند بلکه تورهای غذایی فرصتهای شغلی زیادی ایجاد کرده که منجر به توسعه پایدار منطقه میشود.
وی با بیان این که رعایت ایمنی غذا، بهداشت و ملاحضات رژیم غذایی همیشه در انجام تورهای خوراک و نوشیدنی مهم بوده است، گفت: هر مقولهای مانند حضور بچهها در یک تور یا حادثهای مانند بسته شدن یک مغازه، رستوران یا فروشگاه در زمان نامناسب ممکن است بر برنامه تور غذایی ما تأثیر بگذارد، در نتیجه انعطافپذیری یکی از مهارتها است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
دیدار رئیسی و علیاف آغاز شد + تصاویر
بهرهبرداری از بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور
هدفگذاری رشد ۴۴ درصدی بخش صنعت، معدن و تجارت ایران
اهمیت استراتژیک "سد قیزقلعهسی" برای ایران و آذربایجان
۱۰ هزار نفر در قوه قضائیه استخدام میشوند
دستگیری فرد مرتبط با شبکههای معاند در اصفهان
روند نزولی جمعیت متوقف شد/ جلوگیری از سقط ۴هزار جنین سالم
افتتاح سد قیزقلعهسی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
اذعان آمریکا به کمک ۱۱ کشور به اسرائیل در حمله موشکی ایران
سانحه برای بالگرد رئیسجمهور در آذربایجان شرقی/ درحال تکمیل
جلسه شبانه وزرا و فرمانده سپاه در منطقه سانحه بالگرد رئیسی
علیاف: دخالت بیگانگان را برنمیتابیم/ از ایران حمایت میکنیم
امیر نصیرزاده: دشمنان علیه ایران تغییر رویکرد دادهاند
رئیسی: روابط ایران و آذربایجان گسسته نخواهد شد
همه مقصران و متهمان سیل دردناک مشهد
وحیدی: هنوز به نقطه مدنظر سانحه بالگرد نرسیدهایم
محل دقیق سانحه بالگرد شناسایی شد
فرمانده کل سپاه به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور رفت
اما و اگرهای ساماندهی دستفروشان در بیرجند
تداوم دستاندازیها به چشمه مرغک رونیز استهبان فارس
دستگیری ۸۹ قاچاقچی ارز و کالا در شهریار
کشف ۱۰۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در سواحل عسلویه
مهاجرت یک میلیون بال پرنده تابستانگذران به مازندران
حمایت آیت الله نوری همدانی از پاسخ کوبنده ایران به اسرائیل
انتقام ایران پاسخی به خباثتهای رژیم صهیونیستی بود
دپوی چوب آلات برای قاچاقچیان ناامن خواهد بود
حملات سپاه ثابت کرد رژیم صهیونیستی مترسکی بیش نیست
جزئیات رقابتهای جهانی تکواندو در کیش
تجمع خیابانی مردم تبریز در حمایت از عملیات سپاه علیه اسرائیل
پیشبینی رگبار برف در ارتفاعات لرستان