میرنیوز
محمدعلی محمدی در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی و خبرنگاران ایسنای همدان، با بیان اینکه ایسنا نگاه منصفانهای به مباحث دارد، اعلام کرد: خبرگزاری ایسنا یک مجموعه پایدار و ماندگار است که باعث میشود نگاهها به این رسانه مثبت باشد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی از ابتدا تاکنون در همه عرصهها اثربخش بوده است، اظهار کرد: مجموعه جهاددانشگاهی مجموعه همگنی است و به یاد ندارم به کارهای علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی ایرادی وارد شده باشد.
وی با بیان اینکه اثربخشی جهاددانشگاهی نشان دهنده پشتوانهدار بودن و وجود افراد معتقد به این نهاد است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از سازمان ها به روزمرگی افتادهاند؛ اداراتی که با صنعت، اشتغال و کشاورزی در ارتباط هستند ماهیت کارشان بهگونهای است که دچار روزمرگی شده و باید مجموعهای به عنوان کاتالیزور وجود داشته باشد تا این ادارات را به کار وادار کند.
محمدی از ایجاد شهرک سیر در همدان خبر داد و با اشاره به اینکه طی یک ماه اخیر استارت شهرک سیر و فرآوری سیر زده شده است، مطرح کرد: برخی از محصولات مثل سیر برند همدان هستند اما کسانی که در این حوزه کار میکنند پراکنده اند و مدیریت منسجمی ندارند بنابراین این موضوع ما را به فعالیت در این زمینه واداشت.
وی با بیان اینکه وزارت دفاع برای راه اندازی شهرک سیر همدان پای کار آمده است، افزود: مکان این شهرک مشخص شده و زیرساخت های آمادهای دارد و نیاز به هزینه زیادی نیست اما این ۵۰ درصد کار است به طوریکه ۵۰ درصد کارها مربوط به مباحث پژوهشی است.
فرماندار همدان با تأکید بر اینکه ما همیشه خام فروشی میکنیم، از جهاددانشگاهی خواست در زمینه راه اندازی شهرک سیر همدان ورود پیدا کند و بیان کرد: فضای مناسبی هم به پژوهشگران جهاددانشگاهی داده میشود تا کار را پیش ببرند.
وی با بیان اینکه در بحث اشتغال هم نیازمند ورود جهاددانشگاهی هستیم، گفت: در اشتغال به ویژه در حواشی شهر همدان نیاز به جهاددانشگاهی داریم البته سالیان سال تحت عنوان توانمندسازی ۵۵ تا ۶۰ میلیارد تومان هزینه در همدان صورت گرفت اما صرفاً نگاه کالبدی بوده و در بحث معیشت مردم گامی برداشته نشده است.
فرماندار همدان ادامه داد: نگاه مدیریت شهری همدان هم در این زمینه تخصصی نیست و با وجود اینکه اعتبار وجود دارد، متولی و نقشه راهی نداریم بنابراین لازم است در این زمینه کار پژوهشی انجام شود.
وی با تأکید بر لزوم پژوهش در زمینه معیشت و اشتغال همدان، از جهاددانشگاهی خواست براساس امکانسنجی کارهایی انجام دهد و منتج به نتیجه شود.
محمدی در پایان با بیان اینکه بنده آمده ام که کار کنم، تأکید کرد: بنده آمده ام که کارهایی که ممکن است زمین مانده باشد انجام دهد و نگاهم این نیست که چقدر از دولت باقی مانده است و دنبال حاشیه نیستم چراکه اعتقاد دارم حاشیه سازی انرژی را از بین میبرد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان نیز در این دیدار با اشاره به راهاندازی مرکز درمان ناباروری و مرکز جامع زنان در همدان، از تأسیس بیمارستان عمومی با رویکرد زنان در این استان خبرداد.
علی کلانترنیا اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری و مرکز جامع زنان همدان شامل درمانگاه عمومی، آزمایشگاه ژنتیک، پلی کلینیک و مرکز درمان ناباروری با رویکرد زنان در حال پیگیری است. اخیراً درخواست تأسیس بیمارستان عمومی با رویکرد زنان به دانشگاه علوم پزشکی همدان داده شده که موافقت اولیه در استان گرفته شده است.
وی از تصویب دو طرح فناورانه در جهاددانشگاهی همدان خبر داد و مطرح کرد: راهاندازی مرکز خدمات سیر و خط تولید گل سفال برای سال آینده در دستور کار جهاددانشگاهی همدان قرار گرفته است.
کلانترنیا با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، خاطرنشان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان با هدفگذاری ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر در حال اجراست که جهاددانشگاهی به عنوان مجری این طرح انتخاب شده است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان با بیان اینکه سهمیه استان همدان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲۱۰۰ نفر است، افزود: تاکنون ۲۰۰۰ نفر از علاقمندان به مشاغل خانگی در این طرح ثبت نام کرده اند.
وی با بیان اینکه ۱۱ رشته شغلی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی درنظر گرفته شده است، یادآور شد: جهاددانشگاهی در سه فاز این طرح را اجرایی میکند بهطوریکه فاز اول که بررسی پژوهشی طرح بوده، به اتمام رسیده و فاز دوم یعنی توانمندسازی متقاضیان در حال اجراست.
کلانترنیا با تأکید بر اینکه در فاز سوم متقاضیان مشاغل خانگی به بازار متصل میشوند، بیان کرد: جهاددانشگاهی همدان در سال گذشته طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را با ۱۵۹ زن سرپرست خانوار اجرایی کرده که تجربه خوبی بوده است.
وی در ادامه به معرفی بخشهای مختلف جهاددانشگاهی همدان پرداخت و گفت: سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا، سیناپرس و مرکز افکارسنجی و سازمان دانشجویان ایران در ذیل معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان فعالیت دارند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۹۵۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم خدمت رسانی کردند
۳ کارگر جوان حین لایروبی در مشهد جان باختند
بسیج تبدیل به حرکتی جهانی شده است
ورزشکاران ناشنوا در استان تهران صاحب سالن تخصصی می شوند
فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می گیرد
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است
تفکر بسیجی گرهگشای مشکلات است
بوشهر پایلوت پژوهش اقتصادکرانه و پسکرانه شد
خبرنگاران مهر در اختتامیه جشنواره ۳۵ تئاتر کردستان تجلیل شدند
تولید انرژی برق در نیروگاه نکا از ۶.۷ میلیارد کیلووات گذشت
کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی به آذربایجان غربی رسید
محور اصلی طرح جامع زیارت باید مشهد و حرم امام رضا(ع) باشد
ساخت پروژه پل زیرگذر نواب چالوس ۶۰ درصد پیشرفت کرد