میرنیوز
دکتر احمد نجاریمقدم در گفتوگو با ایسنا، در خصوص طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان، اظهار کرد: ابتکاری که در این طرح مد نظر قرار گرفته شده، این است که عمده فعالیتهایی که در این طرح برای روستاها و دهستانها تعریف می شود، فعالیت اقتصادی است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای زیرساختی همچون فعالیتهای عمرانی در روستاها و دهستانها در این طرح پیشنهاد شده است، عنوان کرد: در طی سالهای گذشته تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان در روستاها با این تسهیلات انجام میشد اما به دلیل عدم شناسایی بازار، محصولات روستاییان روی دست آنها میماند و به بازار نمیرسید.
مدیر آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی گفت: یکی از ویژگیهای طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان، این است که هر فعالیتی در روستا انجام شود تا محصولات آنها به بازار معرفی شود.
نجاریمقدم با اشاره به لزوم تهیه طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی خراسان رضوی، تصریح کرد: بر اساس "بند الف ماده 27 قانون برنامه ششم توسعه"، سازمان برنامه و بودجه کشور موظف شد تا در طی پنج سال این برنامه، برای 25 هزار روستا در کشور یعنی سالی 5000 روستا، سند توسعه تدوین نماید.
وی خاطرنشان کرد: سهم استان خراسان رضوی 1645 روستا بود، یعنی باید در استان سالانه به طور متوسط برای 329 روستا سند توسعه تدوین میکردیم.
مدیر آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی افزود: تا سال چهارم این برنامه، استان خراسان رضوی توانست نسبت به تکلیفش در تهیه سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی برای 1645 روستا اقدام کند و با اقدامی که در سال جاری داشتیم توانستیم برای 100 روستای دیگر در استان این سند را تهیه کنیم.
نجاریمقدم بیان کرد: سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان برای روستاهای بالای 20 خانوار در استان تهیه شده و در تهیه این سند از روش مشارکتی که یک روش علمی نیز است، استفاده شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای این سند توانستیم با جهاددانشگاهی استان به توافق برسیم و این سازمان مسئولیت انجام این کار به لحاظ علمی و پژوهشی را بر عهده گرفت.
مدیر آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی اضافه کرد: یکی از ویژگیهای جهاددانشگاهی خراسان رضوی در اجرای این طرح، همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاهها بوده، به طوری که توانستهایم برای یافتههای پژوهشی این طرح، الگوی اجرایی داشته باشیم و این الگو را به بخشهای مرتبط با روستا در استان بدهیم.
نجاریمقدم با بیان اینکه تهیه سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی خراسان رضوی یکی از کارهای برتر کشوری تلقی میشود، عنوان کرد: توزیع تسهیلات در روستا با استفاده از این سند خواهد بود. تصویب سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی در شورای برنامهریزی استان، ضمانت اجرایی این سند است.
وی خاطرنشان کرد: جای خالی یک متولی واحد برای روستا در کشور احساس میشود، زیرا وظایف روستایی متعدد و پراکنده شده و در اختیار دستگاههای مختلف قرار گرفته است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نجات فرد گرفتار شده در دیواره ارتفاعات سرپلذهاب توسط هلال احمر
تشییع و خاکسپاری ۸ شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
سقوط خودرو در محور ملکشاهی یک کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت
صدور ۱۲۴ اخطار زیست محیطی به واحدهای تولیدی کاشان
تصادفات فوتی در راههای استان بوشهر ۱۵ درصد کاهش یافت
بسیج همواره حمایتگر و کمک کننده دولت ها بوده است
آماده باش مدیریت بحران اصفهان/باران و طوفان در راه است
۹۵۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم خدمت رسانی کردند
۳ کارگر جوان حین لایروبی در مشهد جان باختند
بسیج تبدیل به حرکتی جهانی شده است
ورزشکاران ناشنوا در استان تهران صاحب سالن تخصصی می شوند
فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می گیرد
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است