میرنیوز
ویروس کرونا که در دسامبر سال گذشته در ووهان چین شناسایی شد،کمتر از دوماه در سراسر جهان شیوع پیدا کرد و علاوه بر آن که قربانیان بسیاری گرفت، زیست باقی افراد در جوامع مختلف را دچار اختلال و مشکلات فراوانی کرد .در حال حاضر بر آن شدیم که به کمک اطلاع از تجربه زیسته افراد به صورت تطبیقی مقایسه ای انجام دهیم و ببینیم جوامع چطور با چنین پدیده ای دست به گریبان هستند و آن را کنترل می کنند.
سنگاپور از اولین کشورهایی بود که ویروس کرونا در آن گسترش پیدا کردو به همین خاطر سختگیری های متعددی برای کنترل این بیماری دراین کشور نظر گرفته شد تا جایی که علی حمیدی شهروند ایرانی مقیم سنگاپور در گفتگو با ایسنا گفت: آنقدر که سبک زندگی جدید کرونایی با ما درآمیخته که یادم نمیآید قبل از این دوران چطور زندگی می کردم.
حمیدی،شهروند ۳۰ ساله که در این کشور اقامت دارد، در رابطه با وضعیت ابتلا به ویروس کوید ۱۹در این کشوربیان کرد: تا جایی که میدانم آمار کلی مبتلایان به کوید۱۹ تا به امروز حدود ۵۸ هزار نفراست. با وجود ابتلای این تعداد نفر نرخ مرگ و میردر اینجا تقریبا پایین است به طوری که تا امروز فقط ۳۰ گزارش فوت در اثر ابتلا به کرونا ویروس ثبت شده است.
حمیدی در رابطه با میزان مشارکت مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: در فضای عمومی ما باید از ماسک استفاده کرده و حداقل فاصله اجتماعی امن که بیش از ۱ متر هست را رعایت کنیم. همچنین ما نمیتوانیم با گروه های بیش از ۵ نفر برای خوردن غذا و یا تفریح و هرگونه فعالیت جمعی بیرون برویم. برای مثال در رستوران باید به جز زمان های خوردن و آشامیدن از ماسک استفاده کنیم و برای سینما رفتن تمام تماشاچی ها ملزم به استفاده از ماسک هستند که اکثریت مردم محدودیت هارا قبول و پروتکل هارا رعایت می کنند.
وی اضافه کرد: اگر مردم قوانین مربوط به محدودیت ها را جدی نگیرند در وهله اول اخطار دریافت می کنند و برای بار دوم جریمه مالی خواهند شد.
این شهروند سنگاپوری در رابطه با وضعیت کار افراد تصریح کرد: در بیشتر موارد، اکثریت ادارات از کارکنان خواسته اند که تا حد ممکن دورکاری کنند اما خوب تعدادی از ادارات و شرکت ها هستند که به صورت چرخشی یا تعویضی عمل میکنند. به این صورت که نصف کارکنان به مدت دو هفته در محل کار حضور خواهند داشت و نصف دیگر در دو هفته بعدی فعالیت خود را انجام می دهند.البته مشاغلی هم هستند که حضور ثابت دارند مثل کادر درمان و یا راننده های تاکسی.
همچنین زمانی که از حمیدی در رابطه با وضعیت گرانی یا عدم دسترسی آسان به داروهای موجود جویا شدیم تصریح کرد: خوشبختانه قیمت داروهای موجود افزایش نداشته و عموم مردم به آنها دسترسی دارند اما خوب همانطور که می دانید کسی تا به حال واکسینه نشده است و این وضعیت برای همه مردم جهان یکسان است اما نکته دلگرم کننده این است که در این کشور کوید۱۹ نسبتا کنترل شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
متخلفان حوزه دارو و اقلام پزشکی در کردستان محکوم شدند
استاندار جدید سمنان ظرفیتهای بومی را بکارگیری کند
طرح نظارتی ویژه برخورد با تخلفات نانواییهای خراسان رضوی آغاز شد
ترافیک در آزادراه های البرز به سمت تهران سنگین است
عامل شهادت جانشین پلیس اطلاعات خاش دستگیر شد
جزئیات فوت دلخراش ۴ مأمور نیروی انتظامی خراسانی اعلام شد
چند نفر از کارکنان شهرداری خرمآباد به اتهام ارتشا دستگیر شدند
کمک ۵۰ هزار میلیارد ریالی خیرین به بخش سلامت کشور
افزایش ۵۵ درصدی صید میگو در هرمزگان
اولین مرکز هوش مصنوعی در ایلام افتتاح شد
آئین استقبال از ۱۲ شهید گمنام در شیراز برگزار شد
جمع آوری زباله ها در ورامین از ساعت ۲۱ تا ۵ بامداد انجام می شود
آب و جمعیت ۲ مشکل اساسی در استان سمنان است
بیش از ۲۰۰۰ واحدمسکونی در بندرعباس تا اسفند ماه تحویل مردم میشود
نیروی دریایی امنیت را برای خطوط کشتیرانی فراهم کرده است
وزیر کشور: آب اولویت استان سمنان است
۹۷ درصد اراضی ملی استان ایلام در طرح حدنگاری ثبت شد
فرمانده نیروی دریایی: کارنامه نیروی دریایی درخشان است
شاخص روزانه آلودگی هوای شیروان در وضعیت ناسالم قرار دارد
شناسایی ۹ مادر باردار مبتلا به HIV در کاشان
وزیر کشور وارد سمنان شد
افتتاح پروژه نوسازی باند فرودگاه کرمانشاه در هفته آینده
حریق جنگلهای رودبار مهار شد
راهبرد دشمن در جنگ نرم ترویج ناامیدی در بین مردم است
هدیه رهبر معظم انقلاب به ملیپوش والیبال نشسته قم اهدا شد
فعالیتهای تجاری و مسافری در مرز خسروی با حالت عادی دنبال میشود
تعبیر الهامی از مربی های دوشنبه ای؛ نساجی خوب بازی کرد
استاندار جدید قزوین را بیشتر بشناسید
مداحان در ایجاد پیوند میان مردم و مکتب اهل بیت(ع) وظیفه مهمی دارند
حضرت فاطمه(س) از یک افق علمی بسیار والایی برخوردار است