میرنیوز

شهرک صنعتی که تنها با یک واحد نیمه‌فعال پابرجاست!

شهرک صنعتی که تنها با یک واحد نیمه‌فعال پابرجاست! 2020-10-11T09:31:33+03:30

به گزارش ایسنا، شاید سخن گفتن از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های چهارمحال و بختیاری برای بسیاری از اهالی این استان خارج از حوصله باشد، این استان روزی سرزمین آب، آئینه و آفتاب نامیده می‌شد، اما متاسفانه تا امروز نتوانستیم از این ظرفیت‌ها برای توسعه و آبادانی به خوبی استفاده کنیم.

در طول سال‌های گذشته مسئولان بسیاری برای استفاده از این ظرفیت‌ها برنامه‌های خوبی ارائه دادند، منکر انجام برخی اقدامات در چهارمحال و بختیاری توسط متولیان امر نیستیم، اما شاید بتوان به جرات گفت که تقریبا بیشتر برنامه‌های توسعه‌ای این استان به نتیجه مطلوب نرسیده است، شاهد این مسئله وضعیت فعلی استان در زمینه صنعت، گردشگری، کشاورزی و .. است.

ایجاد شهرک صنعتی آب معدنی برای ایجاد رونق و اشتغال در شهرستان کوهرنگ برای استقرار واحدهای تولید آب معدنی از وعده‌های مسئولان در گذشته بود، این شهرک با فراز و نشیب‌های بسیار ایجاد شد، اما در حال حاضر تنها یک واحد تولید آب معدنی ( بزرگترین و پیشرفته‌ترین واحد تولید آب معدنی کشور) در این شهرک مستقر است و این واحد حال چندان مساعدی از نظر تولید ندارد.

دیگر واحدهای تولید آب معدنی نیز  با بسیاری از مشکلات از جمله تامین مواد اولیه، نقدینگی، بالا بودن حق‌النظاره آب، کمبود امکانات و زیرساخت‌های لازم مواجه هستند.

پای صحبت‌های چند واحد تولید آب معدنی در چهارمحال و بختیاری نشستیم، اما این افراد تمایل چندانی به مصاحبه نداشتند، متاسفانه اعمال سلیقه شخصی برخی از مسئولان در حل مشکلات این واحدها موجب شده است، مدیران عامل این کارخانه‌ها امید چندانی برای حل مشکلات از سوی مسئولان استانی و کشوری نداشته باشند و تصمیم به تعطیلی واحد خود با وجود هزینه‌های میلیاردی برای ایجاد این واحد بگیرند.

یکی از تولیدکنندگان آب معدنی در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه بالا بودن حق‌النظاره آب ضربه‌های بسیاری را به واحدهای تولید آب معدنی به خصوص در سال‌های اول تولید وارد می‌کند، اما متاسفانه هیچ پیگیری برای کاهش این هزینه حق‌النظاره در مناطق محروم صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: حق‌النظاره تنها یک بخش از هزینه‌های تحمیلی به واحدهای تولید آب معدنی در این شرایط است، این واحدها با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند، اگر مشکلات این واحد تا چند ماه آینده حل نشود، تصمیم به تعطیلی واحد خود می‌گیرم.

مسئولان در حمایت از سرمایه‌گذاران خساست به خرج ندهند

بابک دین‌پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری پنجم شهریورماه در سفر به چهارمحال و بختیاری از چند واحد تولید آب معدنی در استان بازدید به عمل آورد.

دین‌پرست در خصوص هزینه آب‌بهای واحدهای تولید آب منطقه‌ای، اظهار کرد: به نظر می‌رسد هزینه آب‌بها باید بر اساس مصارف و مجوزات اخذ شود، باید قوانین در این مورد اجرا شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به اخذ آب‌بها توسط آب منطقه‌ای برای واحدهای تولید آب معدنی که راه‌اندازی نشده و هیچ برداشتی تاکنون نداشته‌اند، یادآور شد: اگر ظرفیت‌های قانونی در کشور وجود داشته باشد می‌توان این مشکل را حل کرد.

وی تاکید کرد: نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در چند سال اخیر کاهش چشمگیر داشته است، اما هم‌چنان این استان در رتبه‌های بالای بیکاری  است، نباید دستگاه‌های دولتی در حمایت از سرمایه‌گذاران خساست به خرج دهند.

تولید آب معدنی در مناطق محروم صرفه اقتصادی ندارد

محمدکاظم منزوی معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مشکلات واحدهای تولید آب معدنی در استان اظهار کرد: متاسفانه مشوق‌هایی برای استقرار این واحدها در مناطق محروم دیده نشده است و این واحدها در حال حاضر با مشکلاتی از جمله بالا بودن حق‌النظاره آب و تامین مواداولیه مواجه هستند.

وی افزود: حق‌النظاره آب در کشور توسط شورای اقتصاد تعیین می‌شود و برای سراسر کشور تقریبا یکسان است، هزینه‌های مالیات و ارزش افزوده نیز موجب بالارفتن قیمت تمام شده می‌شود و در مناطق محروم تولید صرفه اقتصادی ندارد.

منزوی با بیان اینکه آب‌منطقه‌ای و امور آب باید در قبال حق‌النظاره به واحدهای تولید آب معدنی خدمات ارائه دهند، گفت: اما شاهد هستیم خدمات خاصی از سوی این شرکت ارائه نمی‌شود.

معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه شهرک تخصصی آب معدنی استان در شهرستان کوهرنگ به دلیل مشکلات موجود به طور کامل راه‌اندازی نشده است، بیان کرد: در حال حاضر تنها چهار واحد فعال تولید آب معدنی در استان وجود دارد که با ظرفیت حداقلی در حال فعالیت هستند.

وی خاطرنشان کرد: سایر استان‌ها در حال دادن مجوز تولید آب آشامیدنی به واحدهای تولیدی هستند و با قیمت آب معدنی در بازار عرضه می‌شود، این در حالیست که آب معدنی شامل املاح است و تولید آن هزینه بالاتری دارد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
2025-02-18T00:36:21+03:30
بوشهر- فرماندار کنگان با تأکید بر ضرورت حضور پررنگ‌تر بانوان در عرصه‌های مدیریتی گفت: باید زمینه افزایش سهم بانوان در مدیریت شهرستان فراهم شود.

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست
2025-02-18T00:36:20+03:30
قم- رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: حضرت امام راحل زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست که ضرورت دارد این نگاه در میان حوزویان و دانشگاهیان مورد ب...

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
2025-02-17T23:43:00+03:30
دامغان- دبیر اولین همایش ملی نقش علوم دارویی و سبک زندگی در تحقق جوانی جمعیت گفت: ۳۰۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی به دبیرخانه این همایش واصل شد.

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
2025-02-17T22:36:18+03:30
نمین - مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: دشمن با القای باورهای غلط سعی در تأثیرگذاری بر اعتقادات مردم دارد که مقابله با جنگ نرم دشمن بر عهده خواهران ...

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
2025-02-17T22:36:18+03:30
کرج - ‏فرمانده انتظامی شهرستان کرج از انتشار تصویر فرد کلاهبردار به دستور ‏دادیار شعبه چهارم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ فجر کرج خبر داد.

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
2025-02-17T20:23:00+03:30
شمیرانات - مسئول ستاد مدیریت بحران شمیرانات گفت: مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست.

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است
2025-02-17T20:09:44+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: سه‌شنبه صبح تهران یخبندان است.

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
2025-02-17T19:56:32+03:30
مشهد- شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور فردا سه‌شنبه ۳۰ بهمن به مشهد سفر می‌کند.

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
2025-02-17T19:16:22+03:30
قزوین- مدارس استان قزوین در روز سه شنبه به صورت عادی و حضوری فعالیت خواهند کرد.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T19:03:00+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
2025-02-17T19:03:00+03:30
کرج - رئیس فدراسیون فوتبال گفت: استان البرز به زودی به قطب جدید فوتبال ساحلی تبدیل خواهد شد و پیشرفت‌های قابل توجهی در میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی خواهد...

فردا صبح تهران یخبندان است

فردا صبح تهران یخبندان است
2025-02-17T18:49:56+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: فردا صبح تهران یخبندان است.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T18:49:55+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
2025-02-17T18:09:41+03:30
دماوند- یک دختر نه ساله در دماوند مورد حمله سگ های بلاصاحب قرار گرفت که طی آن، کودک مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
2025-02-17T17:56:24+03:30
کرج - رئیس پلیس راه البرز گفت: بر اثر ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس، راننده یک خودرو سواری در دم فوت کرد.

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
2025-02-17T17:29:42+03:30
رشت - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تشدید نظارت ها بر عرضه برنج و برخورد جدی با محتکران و دلالان این حوزه خبر داد.

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
2025-02-17T16:49:39+03:30
مشهد- نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد که این موضوع باید در نمازهای جمعه مورد تاکید قرار بگیرد.

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
2025-02-17T16:09:42+03:30
تبریز- سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی برضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز تاکید کرد.

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید
2025-02-17T15:56:23+03:30
قم- نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰ نفر از اهالی روستای پاچیان شهرستان جعفریه استان قم با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات در روستای پاچیان به بهره‌برداری رسید.

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد
2025-02-17T15:29:41+03:30
اراک- مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی گفت: امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در این استان انجام شد.

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
2025-02-17T15:16:23+03:30
ساری - همزمان با هفته جوان با همکاری باشگاه رسانه ورزش مازندران جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد.

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
2025-02-17T15:16:22+03:30
بوشهر سخنگوی دولت در سفر خود به عسلویه وارد سکوی SPQ1 پارس جنوبی شد.

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
2025-02-17T14:23:02+03:30
کرمان- به اولین سکونتگاه عشایری کشور در جاده روستای جهانی میمند شهرستان شهر بابک برق رسانی شد.

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
آستانه اشرفیه - مادر شهیدان «اسماعیل و قربانعلی رنجبر» از شهدای آستانه اشرفیه، پس از تشییع در حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف در گلزار شهدا خاکسپاری شد.

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
بندرعباس - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از برق رسانی به ۱۰ روستای فاقد برق در هرمزگان خبر داد.

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
2025-02-17T13:56:23+03:30
کرمان-سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان از محکومیت ۱۴ هزار میلیارد ریالی قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان خبر داد.

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
2025-02-17T13:43:05+03:30
قم- یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم در محل ساختمان شورای اسلامی این شهر برگزار شد که حواشی به دنبال داشت.

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
2025-02-17T13:29:41+03:30
خرم‌آباد - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان، گفت: بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای در محاصره برف در شهرستان الیگودرز به پرواز درآمد.

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
2025-02-17T13:16:24+03:30
یزد - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اعلام کرد: پنجشنبه این هفته یزد تعطیل نیست.

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری
2025-02-17T13:03:06+03:30
ساری- فرماندار ساری حجم ذخیره آب در آببندان های شهرستان را ۶۰ میلیون مترمکعب معادل ۶۴ درصد ظرفیت آن اعلام کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)