میرنیوز
بجنورد به جنگل گلستان حادثه خیزترین محور اصلی در خراسان شمالی
رئیس پلیس راه خراسان شمالی محور بجنورد به جنگل گلستان را حادثه خیزترین محور اصلی در این استان اعلام کرد.
سرهنگ علیرضا حسین زاده در گفت و گو با ایسنا، گفت: متاسفانه بیشترین تصادفات منجر به جرح و فوتی در راه های اصلی در محور مذکور رخ می دهد.
وی با اشاره به اینکه پروژه چهار خطه کردن محور بجنورد به جنگل گلستان چندین سال است که در دست اجرا قرار دارد، اظهارکرد: یکی از علل اصلی بروز تصادفات در این محور چهار خطه شدن برخی از قسمت ها و دو خطه ماندن سایر قسمت ها است.
حسین زاده تصریح کرد: از سوی دیگر وجود برخی از نواقص در این محور سبب شده تا آنجا تبدیل به یکی از حادثه خیزترین محورهای اصلی در این استان شود.
وی در ارتباط با راه های فرعی حادثه خیز در این استان نیز بیان کرد: محور فرعی راز و جرگلان و جاجرم به امیرآباد از راه های فرعی پرحادثه در این استان هستند.
احتمال عدم تکمیل پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان تا پایان سال
محسن محمدی معاون پیشین هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا اضافه کرده بود: بعید می دانم پروژه ساخت محور بجنورد به جنگل گلستان تا پایان سال به اتمام برسد.
وی با ابراز گلایه از وزارت راه و شهرسازی در ارتباط با نحوه اختصاص اعتبار برای اتمام این پروژه اظهارکرد: طی سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی طی سال گذشته قرار بر این شد تا اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه اختصاص یابد و این پروژه تا پایان سال به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اعتبار مصوبات سفر افزود: اعتبار مصوبات سفر ۵۶۰ میلیارد تومان بوده که از میزان رقم ۴۰۰ میلیارد تومان متعلق به پروژه ساخت جاده بجنورد به جنگل گلستان بوده است.
محمدی ادامه داد: اعداد و ارقام اختصاص یافته هیچ سنخیتی با یکدیگر نداشته و بعید می دانم با این نحوه تخصیص این پروژه به اتمام برسد.
به گفته وی در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این پروژه ۷۸.۵ درصد بوده است.
نگرانی برای تکمیل پروژه ۱۰ ساله بجنورد به جنگل گلستان
هنرور نماینده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز در جلسه رسیدگی به مصوبات عمرانی سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی که در محل استانداری چندی پیش برگزار شده بود، گفت: اختصاص به موقع اعتبارات از نگرانی های موجود برای تکمیل پروژه بجنورد به جنگل گلستان است.
وی با اشاره به اینکه ساخت پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان از سال ۸۹ آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد، افزود: اختصاص اعتبارات سبب شده تا ساخت این پروژه تا این مدت از زمان ادامه یابد.
وی با بیان اینکه تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی طی تابستان سال گذشته بوده است، ادامه داد: در این سفر برای تکمیل این پروژه مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان مصوب شد که از سال گذشته تاکنون بیش از ۵۲ میلیارد تومان اختصاص نیافته است.
هنرور خاطرنشان کرد: هم اکنون در تیرماه قرار داریم و این نگرانی وجود دارد که مابقی اعتبارات چه زمانی برای ادامه پروژه تزریق می شود.
وی اظهارکرد: برای سال جاری اختصاص ۱۰۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که طی تخصیص ۲۰ درصد از آن طی روزهای اخیر اعلام شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: این ۲۰ درصد از اعتبارات را برای خرید مصالح مورد نیاز اختصاص داده خواهد شد و از سوی دیگر از پیمانکاران برنامه زمان بندی نیز خواسته شده است که تا پایان سال طبق آن برنامه عمل کنند.
وی خاطرنشان کرد: هر چقدر اختصاص اعتبارات دیرتر تخصیص یابد به فصل زمستان برخورد خواهیم کرد که اجرای برخی از عملیات همچون آسفالت با مشکل مواجه خواهد شد.
نماینده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تاکیدکرد: پیمانکاران فعال در این پروژه افراد توانمندی هستند اما به طور حتم موضوع تورم و افزایش قیمت ها بر روی آن ها تاثیر خواهد گذاشت و مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به تنهایی کفاف تکمیل پروژه را نخواهد داد.
راه های شهرستان راز و جرگلان محروم از اعتبارات شرکت ساخت و توسعه
حسین پور فرماندار راز و جرگلان نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: راه های این شهرستان محروم از اعتبارات شرکت ساخت و توسعه است.
وی با اشاره به اینکه طول راه های این شهرستان ۵۳۶ کیلومتر است، اظهارکرد: از این مساحت ۴۹۰ کیلومتر راه روستایی است.
وی افزود: از کل راه های روستایی ۵۴ درصد آن راه شوسه است که نیاز به ساخت دارد.
حسین پور با اشاره به اینکه این شهرستان فاقد راه اصلی، آزادراه و بزرگ راه است، ادامه داد: همین امر موجب شده تا از اعتبارات شرکت ساخت و توسعه محروم باشد و تمامی این راه ها در حوزه اداره کل راهداری است.
وی اظهارکرد: قسمت اعظم راه های این شهرستان راه فرعی و روستایی است، بنابراین باید سهم شهرستان از محل اعتبارات راه های روستایی بیشتر باشد، اما آیا به این گونه است؟
این مقام مسئول با بیان اینکه راز و جرگلان جزء ۳۱ استان کمتر توسعه یافته کشور است، گفت: راه های این شهرستان نیازمند اعتبار کلانی است تا سامان بخشیده شود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر طبق قانون وزارت راه و شهرسازی موظف است که در روستاهای بالای ۲۰ خانوار برنامه ریزی کند و هر سال قسمتی از راه ها را ساخته و تکمیل کند و آیا این اتفاق در راز و جرگلان افتاده است.
فرماندار راز و جرگلان تصریح کرد: بیشتر روستاهای این شهرستان بالای ۲۰ و ۵۰ خانوار هستند و باید بنا به جمعیت موجود در حوزه راه های توجه بیشتری شود تا به شاخص های کشوری بیشتری برسد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
دمای هوای کرمانشاه به شکلی محسوس کاهش مییابد
نوای جاودانهی استاد احمد مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
نوای جاودانهی استاد حسن مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
فیروزآباد فارس لرزید
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ ضرورت شناخت و نقش آفرینی در جبهه فرهنگی
پیگیری مشکلات پتروشیمی آبادان از طریق وزیر کار
همه وجود سپاه وقف خدمت به مردم است
امید بخشی به مردم با شعار محقق نمی شود؛ به وعده ها عمل کنیم
«شیراز» میزبان بیست و ششمین جشنواره ملی قصهگویی
۶۷۱ کلاس درس جدید به ظرفیت آموزشی مشهد اضافه شد
زادگاه حاج قاسم میزبان اختتامیه دهمین جشنواره روستا و عشایر دوستدار کتاب
ضرورت استفاده از نیروهای بومی در استان سمنان
مراجعه بیش از ۱۰۰۰ نفر با علائم تنفسی به بیمارستانهای خوزستان
نیروی دریایی ارتش آماده عملیاتهای برونمرزی است
رژیم صهیونیستی از مقابله با جوانان مقاومت عاجز است
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای هفته بسیج قدردانی کرد
احمد مراتب؛ میراثدار موسیقی مذهبی و مکتب تاج اصفهانی
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای های هفته بسیج قدردانی کرد
افتتاح مدرسه خیرساز در قم با حضور وزیر آموزش و پرورش + تصاویر
آیت الله اعرافی: حضرت فاطمه (س) پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود
ارومیه میزبان ۵ شهیدگمنام/جزییات تشییع شهدا اعلام شد
کلاهبردار ۲۰ میلیاردی توسط پلیس فرودگاههای خراسانرضوی دستگیر شد
مشکل تامین زمین ایثارگران در یزد حل شد
وزیرآموزش و پرورش: عقب ماندگی فضای آموزشی قم جبران می شود
دستگیری سارقان باغ ویلاهای خالی از سکنه در ساوجبلاغ
ترویج گفتمان مهدویت نیازمند مهدی باوری است
رجوع به سیره شهدا اکسیر شفابخش جامعه است
بازگشت ۵٠ واحد تولیدی راکد در کهگیلویه وبویراحمد به چرخه تولید
پرونده ثبت جهانی دره خرمآباد امروز در پاریس بررسی میشود
وجود ۲۶۰ هزار نمونه در بانک ژنتیک پزشک قانونی کشور