میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف شامگاه جمعه در جلسۀ نهایی پیگیری و نظارت میدانی خود از استان خوزستان، اظهار کرد: گاهی در نقد این سفر به من میگویند «چرا در این سفر پروتکلها را رعایت نکردی؟» و من می گویم نمیتوان مشکلات را دید و حرف مردم را نشنید.
وی افزود: ما تجربه دفاع مقدس را داریم. اگر در صبح عملیات رزمنده، فرماندهاش رو کنار خودش نمیدید، احساس امنیت نمیکرد و در این ایام سخت کرونا وقتی به مردم قول دادیم با آنها باشیم و باید در کنار آنها باشیم و با آنها زندگی کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم را دو چیز رنج میداد. یکی «مشکلات» و دیگری «تبعیض» و میگویند «چرا یکجا شهرک بعثت است و یکجا شهرک طالقانی؟»
قالیباف با تأکید بر اینکه اولویت ما در مجلس نظارت است و در مرتبه بعد قانونگذاری است، بیان کرد: نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست و به دنبال نظارت میدانی و سیستمی هستیم. نهاد مجلس، کمیسیونها، هیئترئیسه، رئیس و معاونان مجلس باید در خدمت تک تک نمایندگان برای حل مشکل مردم باشد.
وی اضافه کرد: گاهی امنیت ملی برای یک روستا آب آشامیدنی آن روستا است و نمیشود به مردم آن روستا بگوییم «آب نخور که ما کار مهمتر داریم» و همچنین نمیتوانیم به بهانه کارهای ملی، از کارهای ضروری محلی پرهیز کنیم.
قالیباف تصریح کرد: به دنبال مچگیری از مدیران نیستیم. هر مدیری که امین و قوی باشد به او شجاعت تصمیمگیری میدهیم و نظارت پسینی را قبول نداریم و باید در لحظه و هوشمند و سیستماتیک نظارت کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: مدیران قوی ما را یار و یاور خودشان بدانند و هدف اصلی پیگیری مشکلات مردم است نه چیز دیگری.
وی با بیان اینکه آن چیزی را که نمیتوانیم جبران کنیم، زمان است، یادآور شد: پروژه ۳۰ سال و ۲۰ سال معطل مانده است و هیچ جای دفاعی ندارد و این امر ابداً معنا و مفهوم ندارد. پس بر این مسائل نظارت میکنیم.
قالیباف تأکید کرد: در همین هفته در مجلس سایتی را بالا میآوریم و تصمیمات این سفر در حوزۀ اجرایی و تقنینی را شفاف اعلام خواهیم کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: از ۴۰ روز پیش پیگیر این تصمیمات بودهایم. سه نوبت در تهران با استاندار جلسه گذاشتیم. بنده با وزرای مربوطه جلسه داشتم و جمعبندی کردیم و همچنین با مجمع نمایندگان به توافق رسیدهایم.
وی در ادامه گفت: در آن همه بحثها ثبت و ضبط میشود تا کار مهمی در راستای هوشمندسازی و شفافسازی انجام شود.
قالیباف خبر داد: همه مردم با زمانبندی خواهند دید که چه کاری قرار است صورت گیرد چرا که این حق همۀ مردم است و وظیفۀ ماست که پاسخگو باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: آب شرب، آب کشاورزی، فاضلاب و آب سطحی از اولویتهای فعالیتهای ماست.
وی افزود: کارهایی که باید همین امسال انجام شود مشخص شده است و در اولویت است و کارهایی را که در بودجه ۱۴۰۰ باید پیشبینی کنیم، معلوم خواهیم کرد و همچنین پروژههایی را که در برنامه هفتم توسعه یعنی تا ۱۴۰۴ باید مطرح شوند نیز باید مشخص شود.
قالیباف گفت: مردم از ما انتظار دارند تا پایان این دولت، ۷۰۰ روستای دارای تنش آبی در استان خوزستان را سر و سامان دهیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: یکی دیگر از موضوعاتی که مردم را در استان رنج میدهد بحث اشتغال است.
وی تأکید کرد: بعضی موارد را اورژانسی دنبال خواهیم کرد و علاوه بر کارهای قبلی که دنبال خواهد شد، مکانیسمهایی را برای ایجاد اشتغال مشخص کردهایم و در سایتی که گفته شد اعلام خواهد شد. برنامه برای اشتغال ۳۰ هزار نفر را در این راستا داریم.
قالیباف اضافه کرد: ضمناً ما متمرکز بر قشر زنان سرپرست خانوار هم به دنبال اشتغال ۱۰ هزار نفر جدا از ۳۰ هزار نفر دیگر است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عرضه و شجاعت نداشتن خودمان را به حساب تحریم نگذاریم، گفت: در کشور ما متأسفانه برای کاری نکردن از کسی توضیح نمیخواهند ولی اگر کار کرد باید روزانه به ۲۰۰ نفر جواب پس بدهد.
وی افزود: در بخش مسائل اجتماعی برای نقاط مناطق آسیبپذیر در ۱۷ شهرستان خوزستان برنامههای ویژه داریم که در سایت اعلام خواهیم کرد.
قالیباف یادآور شد: گلهمندی اکثر جوانان خوزستان از مسائل استخدامی اعم از استخدام بومیان نیز مدنظر است و در دستور کار خواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از موضوعات مهم و جدی ما در تولید، شرکتهای دانشبنیان است چرا که این بسیاری از نابسامانیها را حل خواهد کرد و تلاش میکنیم تا در این بخش، محور فعالیتهای ما فعالیتهای مردمی باشد نه دولتی.
وی افزود: چهار مرکز نوآوری را برای حوزۀ دانشبنیان تأسیس میکنیم تا به سرعت کارهای مرتبط با آن پیش برود و جزئیات آن را اعلام خواهیم کرد.
قالیباف تأکید کرد: احکام برنامۀ هفتم توسعه را با کلیگویی نخواهیم نوشت مطمئن باشید و همچنین برای هر استان در برنامه احکام جداگانه خواهیم داشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: باید احکام و قوانین قابل اجرا باشد. اولین بیحرمتی به قانون، اجرایی و عملی نبودن آن است.
وی در پایان گفت: امیدواریم در مجلس شورای اسلامی و عزیزانمان در قوه مجریه و قوه قضائیه دست به دست هم دهیم و در همۀ سطوح با همدلی کارها را به نفع مردم پیش ببریم و دینمان را به خوزستان ادا کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
نسل جوان با خود آگاهی مسیر انقلاب ادامه دهند
سالن فرهنگی ورزشی شهدای روستای منزل آباد به بهرهبرداری رسید
برای داشتن حرف در دنیا باید بازدارندگی دفاعی و موشکی داشته باشیم
مراجعه ۲۲ نفر به مراکز درمانی اردبیل به دلیل سگ گزیدگی/۷نفر متحمل آسیب جدی شدند
دمای هوای کرمانشاه به شکلی محسوس کاهش مییابد
نوای جاودانهی استاد احمد مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
نوای جاودانهی استاد حسن مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
فیروزآباد فارس لرزید
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ ضرورت شناخت و نقش آفرینی در جبهه فرهنگی
پیگیری مشکلات پتروشیمی آبادان از طریق وزیر کار
همه وجود سپاه وقف خدمت به مردم است
امید بخشی به مردم با شعار محقق نمی شود؛ به وعده ها عمل کنیم
«شیراز» میزبان بیست و ششمین جشنواره ملی قصهگویی
۶۷۱ کلاس درس جدید به ظرفیت آموزشی مشهد اضافه شد
زادگاه حاج قاسم میزبان اختتامیه دهمین جشنواره روستا و عشایر دوستدار کتاب
ضرورت استفاده از نیروهای بومی در استان سمنان
مراجعه بیش از ۱۰۰۰ نفر با علائم تنفسی به بیمارستانهای خوزستان
نیروی دریایی ارتش آماده عملیاتهای برونمرزی است
رژیم صهیونیستی از مقابله با جوانان مقاومت عاجز است
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای هفته بسیج قدردانی کرد
احمد مراتب؛ میراثدار موسیقی مذهبی و مکتب تاج اصفهانی
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای های هفته بسیج قدردانی کرد
افتتاح مدرسه خیرساز در قم با حضور وزیر آموزش و پرورش + تصاویر
آیت الله اعرافی: حضرت فاطمه (س) پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود
ارومیه میزبان ۵ شهیدگمنام/جزییات تشییع شهدا اعلام شد
کلاهبردار ۲۰ میلیاردی توسط پلیس فرودگاههای خراسانرضوی دستگیر شد
مشکل تامین زمین ایثارگران در یزد حل شد
وزیرآموزش و پرورش: عقب ماندگی فضای آموزشی قم جبران می شود
دستگیری سارقان باغ ویلاهای خالی از سکنه در ساوجبلاغ
ترویج گفتمان مهدویت نیازمند مهدی باوری است