میرنیوز
به گزارش نیواطلس، محققان با بررسی 2034 نمونه شیر جمعآوریشده از فروشگاههای خردهفروشی در پنج ایالت امریکا (کالیفرنیا، آیداهو، آریزونا، کارولینای جنوبی و ماین) که با روشهای مختلف پاستوریزه شده بودند، ازجمله پاستوریزهکردن با حرارت در مدت زمان خاص، پاستوریزه کردن در کوتاهمدت با درجه حرارت بالا (HTST) ، محصولات پاستوریزه شده با دو مرحله گرما (UHT) و محصولات کاملا غیرپاستوریزه را موردبررسی قراردادند.
نتایج اولیه نشان داد که نمونه شیر خام حاوی مقادیر قابلتوجهی باکتریهای زنده در مقایسه با سایر شیرهای فرآوری شده است. با اینوجود، این سطح باکتریها تا زمانی که شیر در یخچال نگهداری شود، پایدار هستند.
محققان از مواد ژنتیکی موجود در نمونههای شیر استفاده کرده و دریافتند که شیر خام حاوی ژنهای مقاوم به آنتیبیوتیک (ARG) نسبت به شیر پاستوریزه است.
این تحقیق، دومین مطالعه اخیر برای شناسایی مقادیر مرتبط با ARG در نمونههای شیر خام است. اما نگرانکنندهتر این است که وقتی شیر خام در دمای اتاق باقی میماند باکتریهایی با این ژنها بهسرعت ظاهر میشوند.
میکلی جی راسل، میکروبیولوژیست این تحقیق اظهار کرد: هرگونه تغییر دما در شیر خام میتواند این باکتریها را با ژنهای مقاوم به آنتیبیوتیک همراه کند و بسیار خطرناک است.
محققان نگرانی خاصی راجع به تولید شیر بریدهشده، نوعی شیر شیرین شده سنتی تولیدشده با تخمیر شیر خام در دمای اتاق برای چند روز ابراز نگرانی کردند. دیوید میلز، از دیگر محققان این تحقیق گفت: کسانی که مایل به تولید این محصول تخمیری هستند باید از یک فرهنگ قدیمی برای تلقیح شیر استفاده کنند. این روش به افراد کمک میکند تا از کاهش حجم زیاد باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک موجود در شیر خام، جلوگیری کنند.
میلز میگوید: ما دیگر در دنیای عاری از آنتیبیوتیکها زندگی نمیکنیم. این ژنها در همهجا وجود دارند و ما باید هر کاری انجام دهیم تا این جریان را در بدن خود متوقف کنیم.
محققان جمعیت باکتریایی گستردهتری در کنار این مقادیر قابلتوجه ARG در شیر خام، شناسایی کردند.
محقق اصلی این تحقیق اظهار کرد: حجم زیادی از باکتریهای مفید در نمونههای شیر خام یافت نشد. این یافته تا حدودی برخلاف تصور رایج است که شیر غیر پاستوریزه حاوی مقادیر زیادی باکتریهای اسیدلاکتیک مفید است که در فرآیند پاستوریزاسیون از بین میرود.
وی در ادامه افزود: ما نمیخواهیم مردم را بترسانیم بلکه هدف ما آموزش است. اگر میخواهید شیر خام بنوشید، آن را در یخچال نگهدارید تا خطر افزایش باکتریها با ژنهای مقاوم به آنتیبیوتیک به حداقل برسد.
نتایج این تحقیق در نشریه Microbiome منتشرشده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
اما و اگرهای ساماندهی دستفروشان در بیرجند
تداوم دستاندازیها به چشمه مرغک رونیز استهبان فارس
دستگیری ۸۹ قاچاقچی ارز و کالا در شهریار
کشف ۱۰۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در سواحل عسلویه
مهاجرت یک میلیون بال پرنده تابستانگذران به مازندران
حمایت آیت الله نوری همدانی از پاسخ کوبنده ایران به اسرائیل
انتقام ایران پاسخی به خباثتهای رژیم صهیونیستی بود
دپوی چوب آلات برای قاچاقچیان ناامن خواهد بود
حملات سپاه ثابت کرد رژیم صهیونیستی مترسکی بیش نیست
جزئیات رقابتهای جهانی تکواندو در کیش
تجمع خیابانی مردم تبریز در حمایت از عملیات سپاه علیه اسرائیل
پیشبینی رگبار برف در ارتفاعات لرستان
توزیع ۶۰۰هزار تن نهادههای دامی بین دامداران لرستان
انتخابات دور دوم زنجان، طارم و خدابنده نیمهالکترونیکی است
هواشناسی هشدار داد؛ سرمازدگی در کمین باغات استان سمنان
وزارت نفت برای جمعآوری فاضلاب جزیره خارگ پای کار بیاید
سرریز فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل به قرهسو
خبر وزیر کشور از احداث ۱۶۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان
قدردانی علمای اهل سنت خراسان شمالی از عملیات «وعده صادق»
پهلودهی ۲۵۰۰ فروند شناور کانتینری در بندر شهید رجایی
قدردانی علمای برجسته اهلسنت از سپاه؛ دلِ جهان اسلام شاد شد
اختصاصی| حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی زنجان از لیست شورای ائتلاف
رئیس دیوان عدالت اداری: قوه قضائیه استقلال وکلا را در هر زمان به رسمیت میشناسد
دستگیری اکرم لاهوری تروریست + جزئیات
لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی در همدان + اسامی
محکوم مالی فراری هنگام خروج غیرقانونی از کشور بازداشت شد + جزئیات
دغدغههای نخبگان خراسان جنوبی با نامزد انتخابات خبرگان رهبری + تصاویر
رئیسی: امیدواریم مجلس قوی برای پشتیبانی از مردم و کمک به دولت تشکیل شود
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) زنجان/ "روشن شود جهانی؛ وقتی که تو بیایی"
تب تند رقابتهای انتخاباتی در اصفهان/ تشکیل ائتلاف بانوان و ائتلاف آبی نظرها را جلب کرد