میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی شکری صبح شنبه در جلسه ویدئوکنفرانسی با رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی استان سمنان، ضمن بیان اینکه تبلیغ حکیمانه دین اسلام یعنی پرداخت به این دین عظیم الشان از جهات مختلف با توجه به مخاطب سنجی صورت گرفته، یک رسالت مهم است، ابراز داشت: یکی از راههای مخاطب شناسی در تبلیغ دین، شناخت و بهکارگیری شیوههای مختلف تبلیغ در فضاهای مختلف بهخصوص فضای مجازی است.
وی بابیان اینکه یکی از تعابیر تبلیغ حکیمانه، ایجاد محتوای فاخر فرهنگی بهتناسب هر قشر و سن است، افزود: در این راستا مهمترین رکن این است که بدانیم اقشار مختلف جامعه در سنین مختلف چه میخواهند تا با زبان خودشان به تبلیغ دین بپردازیم از سوی دیگر باید گفت استان سمنان دارای ظرفیتهای عظیم فرهنگی و دینی و عرفانی است که میتوان از آنها برای تولید محتوای مورد نیاز قشر جوان استفاده کرد.
نیازسنجی دقیق باید صورت گیرد
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین با اشاره به اینکه در این راستا میبایست نیازسنجیها بهصورت دقیق انجام گیرد، بیان داشت: فعالان فرهنگی، روحانیان حتی رسانهها و هیئتهای مذهبی بهعنوان بزرگترین شبکههای فرهنگی و دینی در جهان رسالتی سنگین در این زمینهدارند.
شکری با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی درزمینهٔ جذب حداکثری، ابراز داشت: معظمله وقتی این تعبیر را به کار میبرند یعنی به یک نگرانی اشاره دارند و آنهم عدم توانمندی در جذب اقشار مختلف بهخصوص جوانان است که امروز در معرض هجمه دشمنان به انواع مختلف قرار دارند.
وی ضمن بیان اینکه روحانیان جلوداران تبلیغ دین هستند، گفت: فرهنگ دینی امروز عرصهای بسیار مهم است که میبایست توجه اکید به آن شود تا بتوانیم درزمینهٔ تولیدات فاخر فرهنگی، فضای مجازی متناسب با سلایق مختلف و … بهترین عملکرد را داشته باشیم.
ضرورت تولید محتوای فاخر فرهنگی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان به سخنان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در صحن علنی مجلس نیز اشاره کرد و بابیان اینکه تولیدات خارجی در فضای مجازی چندین برابر تولیدات محتوا داخلی است، افزود: باید در داخل بر روی تولید محتوای فاخر فرهنگی برحسب سلایق مختلف سرمایهگذاری کنیم که این موضوع ضرورت استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در کشور را به ما گوشزد میکند.
شکری در ادامه به ابلاغ تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی توسط امام خمینی (ره) در اول تیرماه سال ۶۰ نیز اشاره کرد و گفت: امروز این نهاد جایگاه اساسی در تبیین و ترویج فرهنگ دینی دارد و امیدواریم در چله دوم انقلاب طبق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه بیانیه گام دوم که محور آن جوانان هستند عملکرد بهتری داشته باشیم که لازمه آن برنامهریزی در زمینه تولید محتوای فرهنگی متناسب است.
وی در ادامه به فعالیتهای ماه رمضان تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز اشاره کرد و گفت: در سال جاری به واسطه کرونا و شرایط ویژهای که وجود داشت آئین مردمی در ماه رمضان مانند سالهای قبل برگزار نشد اما این بدان معنی نبود که تمام فعالیتها نیز تعطیل باشد، سازمان تبلیغات اسلامی اولاً با استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی اقدام به برگزاری چندین مورد همایش، پویش، تلاوت قرآن و … با همکاری هیئتهای مذهبی، مردمی، قرار گاههای فرهنگی و… کرد و ثانیاً جمع آوری و بستهبندی کمکهای جمع آوری شده برای نیازمندان، اطعام نیازمندان و… به همت روحانیان مستقر، هیئات مذهبی، مساجد و… در چندین مرحله در سطح استان صورت گرفت.
مواسات و نقش هیئتها و روحانیان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان درباره مواسات و کمک مومنانه نیز، توضیح داد: روحانیان، هیئات مذهبی، کانونهای فرهنگی، دینی و قرآنی و… از جمله نخستین نهادها و افرادی بودند که پس از ابلاغ مواسات از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بی دریغ به میدان آمدند و فعالیتهایی از جمله دوخت گان، تولید ماسک، تهیه و توزیع سبد کالا، ضدعفونی کردن محیطهای شهری و روستایی و… را مد نظر قرار دادند.
شکری تداوم این روند را در کنار مسائلی چون ظرفیت و مخاطب سنجی، فضای مجازی، تولید محتوای فاخر فرهنگی و… را از جمله سیاستهای سازمان تبلیغات اسلامی در سطح استان دانست و تصریح کرد: همانطور که رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در مجلس تاکید کرد نسبت تولید محتوای ما در فضای مجازی نسبت به محتوایی که از خارج کشور تولید میشود یک به سه است لذا این امر نشان میدهد که تا چه اندازه باید در این زمینه فعالیتمان را افزون کنیم.
بیانیه گام دوم محور فعالیتها
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این نشست ضمن اشاره به ضرورت تبلیغ با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و دینی، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی زیرمجموعههای بزرگی در سطح کشور دارد که از جمله آنها میتوان به روحانیان اعزامی و مستقر، هیئتهای مذهبی، مداحان، شعرای آئینی، خانههای قرآنی و … اشاره کرد که همگی بهترین ظرفیت برای ترویج فرهنگ دینی هستند.
حجتالاسلام حسین روحانی نژاد با اشاره به ضرورت داشتن نقشه راه، بیان کرد: بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی در حقیقت نقشه راهی است که برای ۴۰ سال آینده ایران اسلامی، راهکار ارائه کردهاند و با عنایت به آن میتوان راههای تعالی فرهنگ دینی را در جامعه اسلامی مان پیش ببریم.
منبع : خبرگزاری مهر
نسل جوان با خود آگاهی مسیر انقلاب ادامه دهند
سالن فرهنگی ورزشی شهدای روستای منزل آباد به بهرهبرداری رسید
برای داشتن حرف در دنیا باید بازدارندگی دفاعی و موشکی داشته باشیم
مراجعه ۲۲ نفر به مراکز درمانی اردبیل به دلیل سگ گزیدگی/۷نفر متحمل آسیب جدی شدند
دمای هوای کرمانشاه به شکلی محسوس کاهش مییابد
نوای جاودانهی استاد احمد مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
نوای جاودانهی استاد حسن مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
فیروزآباد فارس لرزید
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ ضرورت شناخت و نقش آفرینی در جبهه فرهنگی
پیگیری مشکلات پتروشیمی آبادان از طریق وزیر کار
همه وجود سپاه وقف خدمت به مردم است
امید بخشی به مردم با شعار محقق نمی شود؛ به وعده ها عمل کنیم
«شیراز» میزبان بیست و ششمین جشنواره ملی قصهگویی
۶۷۱ کلاس درس جدید به ظرفیت آموزشی مشهد اضافه شد
زادگاه حاج قاسم میزبان اختتامیه دهمین جشنواره روستا و عشایر دوستدار کتاب
ضرورت استفاده از نیروهای بومی در استان سمنان
مراجعه بیش از ۱۰۰۰ نفر با علائم تنفسی به بیمارستانهای خوزستان
نیروی دریایی ارتش آماده عملیاتهای برونمرزی است
رژیم صهیونیستی از مقابله با جوانان مقاومت عاجز است
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای هفته بسیج قدردانی کرد
احمد مراتب؛ میراثدار موسیقی مذهبی و مکتب تاج اصفهانی
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای های هفته بسیج قدردانی کرد
افتتاح مدرسه خیرساز در قم با حضور وزیر آموزش و پرورش + تصاویر
آیت الله اعرافی: حضرت فاطمه (س) پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود
ارومیه میزبان ۵ شهیدگمنام/جزییات تشییع شهدا اعلام شد
کلاهبردار ۲۰ میلیاردی توسط پلیس فرودگاههای خراسانرضوی دستگیر شد
مشکل تامین زمین ایثارگران در یزد حل شد
وزیرآموزش و پرورش: عقب ماندگی فضای آموزشی قم جبران می شود
دستگیری سارقان باغ ویلاهای خالی از سکنه در ساوجبلاغ
ترویج گفتمان مهدویت نیازمند مهدی باوری است