میرنیوز
ابوالفضل رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تجمع اعتراضی کارگران این شرکت در ۲ روز اخیر، اظهار کرد: از سال ۸۵ با توجه به واگذاری غلط و نادرست این شرکت، تولیدات شرکت روند نزولی پیدا کرد و این امر موجب تأخیر در پرداخت حقوق و امنیت شغلی پرسنل شد.
وی ادامه داد: مشکل اصلی کارگران در تجمع دیروز و امروز موضوع عدم امنیت شغلی و نبود کار در شرکت است و از سال ۹۲ تاکنون بارها و بارها با اعتراضات صنفی و مکاتبات بسیار، مشکلات کارگران هپکو را به گوش مسئولین رساندیم، اما مصوبات که روی کاغذ آمده تاکنون جنبه اجرایی پیدا نکرده است.
وی گفت: براساس نشست اخیر با رئیس قوه قضائیه، استاندار مرکزی و مسئولین مربوطه در تهران اعلام کردیم ما با ایمیدرو موافق هستیم، اما با سپردن هپکو به کنسرسیوم معادن مخالفیم، چراکه این معادن زیر مجموعه شرکتهای ایمیدرو هستند و در هر صورت رقیب یکدیگر محسوب میشوند و نمیتوانند در خصوص سهامداری هپکو برنامه کاری جامعی ارائه کنند یا اصلاً شرکت را رونق دهند و بیم آن میرود که بعد از ۲ واگذاری اشتباه مجدداً اشتباهات گذشته تکرار شود و امیدواریم این بار تمامی مسؤلین کشوری و استانی هوشیار باشند و با سرنوشت و امنیت شغلی کارگران بازی نکنند.
نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو بیان کرد: سه درصد از سهام شرکت به دلیل ایجاد نقدینگی و کمک به بخش تولید به فروش میرسد و نباید این سه درصد نیز به شخص واگذار شود، بلکه میتواند در قالب بلوک سهام به شرکتهای زیر مجموعه ایمیدرو واگذار کرد؛ البته قابل ذکر است که در جلسه با رئیس قوه قضائیه هم اعلام کردیم تنها با فروش این سه درصد مشکلات هپکو حل نخواهد شد و باید مجموعهای از راهکارها کنار هم قرار بگیرند که میتوانیم به بحث حسابرسی از واگذاریهای گذشته هپکو و مدیران این مجموعه و همچنین قراردادهای که اگر مصوب میشوند با دولت به مرحله اجرا هم برسند و بررسی و حسابرسی از معدن مس طارم و راه اندازی این معدن توسط دولت، جذب نیروی انسانی متخصص برای شرکت با توجه به اینکه از سال ۸۸ نیروی جدیدی جذب شرکت نشده و از ۲ هزار پرسنل رسیده به ۸۰۰ کارگر اشاره کرد.
به گفته وی، فریز کردن بدهیهای شرکت به دولت و دادن مجوزهای لازم برای عقد قرارداد با دهیاریها و شهرداریها و وزارت راه، تمامی این موارد اگر به صورت پک نجات هپکو از آن نام ببریم میتواند پس از ۱۳ سال نابودی امیدوار باشیم که در مدت سه سال شاهد شکوفایی و تولید انبوه در شرکت خواهیم بود و البته راهکار دیگری هم برای واگذار سهام هپکو وجود دارد و شاید بهتر باشد سهام هپکو بهمدت سه سال به دولت برگردد و مدیریت زیر نظر ایمیدرو باشد تا بعد از شکوفایی مجدد شرکت به بخش خصوصی بهصورت درست واگذار شود.
رنجبر با بیان اینکه مسئولین در دولت باید بهدنبال حل مشکلات این شرکت باشند، گفت: معاون اول رئیس جمهور در ۲۴ آذر ماه سال ۹۸ مصوبهای مبنی بر واگذاری شرکت هپکو در ۲ هفته ابلاغ کرد، حال این پرسش مطرح میشود که با گذشت پنج ماه از این مصوبه چرا تاکنون اجرایی نشده است.
نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو بیان کرد: متأسفانه دولت در خصوص مشکلات شرکت هپکو تصمیمهایی مقطعی اتخاذ میکند و با اعطای وام به این شرکت تنها حقوق پرسنل پرداخت میشود و روز به روز به بدهکاریهای شرکت اضافه میشود؛ غافل از اینکه در مسیر تولید هزینهای نمیشود و مشکل اصلی از اینجا آغاز میشود که کارگران حقوق خود را دریافت میکنند تا یک زمانی صبر میکنند و امیدوار میشوند که مدیریت و مسئولین پیگیر راهاندازی تولید هستند، اما با گذشت زمان مشخص میشود که اصلاً به فکر راهاندازی تولید نیستند و سپس مجدد اعتراضات آغاز میشود.
رنجبر گفت: پس از جریان اعتراضات کارگری هپکو در شهریور ماه ۹۸ بلوک سهام شرکت هپکو زیر نظر سازمان خصوصیسازی قرار گرفت و روغنی به عنوان مدیرعامل فعلی هلدینگ شرکت و شیری و زندی بهعنوان اعضای هیأت مدیره هپکو اراک و جمشید غلامی بهعنوان مدیرعامل هپکو اراک معرفی شدند.
وی بیان کرد: در اوایل فعالیت مدیرعامل هلدینگ با جلسهای که با رئیس سازمان خصوصی سازی صورت گرفت از وی به دلیل اینکه چرا نام روغنی در کدال ثبت نشده سوال مطرح شد که در پاسخ با بدهی مالیاتی مدیرعامل هلدینگ به باشگاه پرسپولیس ایران مواجه شدیم که باید پس از رفع مشکل مالیاتی باید بهدنبال ثبت امضا برود و پس از گذشت هشت ماه هنوز این مشکل رفع نشده و مدیرعامل هلدینگ شرکت عنوان کرده پس از سه ماه استعفا کرده است، اما تاکنون این استعفا را مشاهده نکردیم و سازمان خصوصی هم به این مساله رسیدگی نکرده است.
به گفته نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو، اکنون مدیریت شرکت و مالکیت سهامداری آن باید تعیین تکلیف شود و سازمان خصوصیسازی میتواند پیش از مشخص شدن سهامدار، چند نفر را بهعنوان مدیرعامل معرفی کند.
رنجبر تاکید کرد: متأسفانه مدت زمان طولانی است که مدیرعامل هلدینگ پاسخگوی تماسهای ما نیست و مدیرعامل شرکت و اعضا هیئت مدیره نیز در داخل شرکت حضور ندارند یا این حضور تأثیرگذار نیست.
وی گفت: براساس مصوبه مدیرعامل وقت بهدلیل پیشگیری از شیوع کرونا شرکت هپکو با ۵۰ درصد پرسنل فعالیت میکند و بسیاری از کارگران در مرخصی با حقوق بهسر میبرند با اینکه اگر مدیرعاملی به فکر کار باشد به همین آسانی اجازه مرخصی به نیرو کار نمیدهد و با این حال با توجه به محدود بودن ظرفیت کار در شرکت، ماههای اسفند، فروردین و اردیبهشت به همین منوال گذشت و پرسنل از این قضیه ناراحت هستند و با این وضعیت آینده شغلی آنها در خطر است.
نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو عنوان کرد: پرسنل شرکت هپکو به عملکرد تیم مدیریتی که هشت ماه هست مسئولیت دارند، اما در خصوص تولید و برنامه کاری هیچ برنامهای نداشتهاند بنری را آماده و با امضا خود به عملکرد مدیریت این شرکت اعتراض کردند و نامههایی هم توسط شورا تنظیم و اعتراض خود را در خصوص عملکرد این تیم مدیریت برای اداره کار استان و پلیس امنیت که سخت پیگیر امورات هپکو هستند، زده شده است.
رنجبر اظهار کرد: در حال حاضر شرکت تنها برای ۱۳۰ تن پروژه با مپنا قرار داد دارد و اگر پرسنل در اسفند و فروردین و اردیبهشت سر کار بودند و کسری قطعه وجود نداشت، ظرفیت کاری کارخانه سه ماه بیشتر پوشش داده میشد. ۱۰ دستگاه غلتک در سال ۹۸ تولید شد که شارژ آن مربوط به سال ۹۷ است و برنامه امسال تولید ۱۰ دستگاه غلتک است که نیاز به قطعه و نقدینگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در طول این هشت ماه مدیرعامل مذاکراتی برای شرکت هپکو داشته که هنوز نهایی نشده و در جلسات وقتی مطالبه برای کار داریم پاسخ میدهند که در حال مذاکره و پیگیری هستند که تاکنون خروجی نداشته است.
منبع : خبرگزاری مهر
۹۵۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم خدمت رسانی کردند
۳ کارگر جوان حین لایروبی در مشهد جان باختند
بسیج تبدیل به حرکتی جهانی شده است
ورزشکاران ناشنوا در استان تهران صاحب سالن تخصصی می شوند
فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می گیرد
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است
تفکر بسیجی گرهگشای مشکلات است
بوشهر پایلوت پژوهش اقتصادکرانه و پسکرانه شد
خبرنگاران مهر در اختتامیه جشنواره ۳۵ تئاتر کردستان تجلیل شدند
تولید انرژی برق در نیروگاه نکا از ۶.۷ میلیارد کیلووات گذشت
کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی به آذربایجان غربی رسید
محور اصلی طرح جامع زیارت باید مشهد و حرم امام رضا(ع) باشد
ساخت پروژه پل زیرگذر نواب چالوس ۶۰ درصد پیشرفت کرد