میرنیوز
مهناز جلالینیا، مدیرعامل یک شرکت تولیدی در قزوین، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شرکت ارجمند چاپ کاسپین با ۲۴ نیرو از سال ۹۴ فعالیت خود را در زمینه تولید انواع لیبل و لفاف پیویسی، پلیاستر و پلیاتیلن آغاز کرد که انواع لفافهای تجهیزات پزشکی، دارویی، بستهبندی موادغذایی، آبمیوه، فرآوردههای لبنی، لفافهای سه لایه با لمینیت پلیاستر متالایز و آلومینیوم جهت کارهای پاکتسازی در صنایع کشاورزی جهت مصارف کود شیمیایی در این شرکت تولید میشود.
وی ادامه داد: بر اساس پروانه بهرهبرداری، این شرکت سالانه ۱۹۷۰ تُن ظرفیت تولید دارد ولی در حال حاضر بهدلیل مشکل سرمایه در گردش ماهانه ۳۰ تُن محصول در این شرکت تولید میشود؛ البته توانایی سه شیفت تولید در این شرکت وجود دارد ولی اکنون در یک شیفت کاری مشغول به کار هستیم؛ مشکلات مالی و کمبود سرمایه در گردش و رقابت در بازار از جمله موانع موجود است و سعی کردیم با افزودن یک شریک از میزان مشکلات کاسته شود.
مدیرعامل این شرکت خاطرنشان کرد: مشکلاتی از قبیل کرونا در همه جای دنیا به وجود آمده است و کشورهای اروپایی که ادعای قدرتمندی دارند نیز گرفتار آن شدهاند و در حقیقت میتوان گفت که همه کشورها با این چالش مواجه هستند.
وی عنوان کرد: بعد از توکل بر خداوند متعال میتوانیم دست در دست هم دهیم تا امورات سپری شود؛ این واحد تولیدی از پنجم فروردین ماه آغاز به کار کرد؛ سعی کردیم با تهیه دستکش، ماسک و مواد ضدعفونیکننده برای سلامت کارگران تدابیر امنیتی را به کار گیریم تا چرخ اقتصاد به گردش افتند.
جلالینیا تصریح کرد: ما جزو شرکتهای کوچک و زودبازده هستیم و همیشه از نظر سرمایه در گردش مشکل داشتیم؛ از مشتریان پول گرفته و پس از تهیه مواد اولیه، محصول را تولید کرده و پس از تحویل با مشتری تسویه میکنیم. با توجه به کرونا برخی شرکتها مانند شرکتهای لبنی تعطیل شدند و تولیدات بر زمین ماند؛ با توجه به دادن چک برای پیش پرداخت مواد اولیه متأسفانه نتوانستیم محصول را به فروش برسانیم و چکها برگشت خورد.
بانکها همراهی نمیکنند
وی بیان کرد: در پی شیوع کرونا دولت اعلام کرد که بانکها همراهی لازم را با تولیدکنندگان داشته باشند ولی ما همکاری خاصی از سوی بانکها و مسئولین امر شاهد نیستیم چون برای اقساط با تولیدکنندگان همراهی ندارند و هر قسطی را با جریمه و تأخیر کسر میکنند.
مدیرعامل شرکت ارجمند چاپ کاسیپن اشاره کرد: کشورمان سختیهای از این دست را پشت سر گذاشته است و ما نیز سعی کردهایم با حداقل سود مجموعه را حفظ کنیم تا پرسنل ما کار کنند و حقوق آنان را به موقع پرداخت کنیم.
وی یادآور شد: بعد از شیوع کرونا مرزها بسته شده است و در حال حاضر محصولاتی که قرار بود صادر کنیم به علت بسته بودن مرز در سالن مانده است و انبار هم نداریم که آن را ساماندهی کنیم در حقیقت این محصولات سرمایه در گردش شرکت است که روی دست ما مانده است. اگر یک مقام از کشور با همتای عراقی رایزنی داشته باشد و مرز باز شود برخی از چالشهای تولیدکنندگان برطرف خواهد شد.
جلالینیا گفت: بروکراسی اداری و طولانی مدت ممکن است مضراتی برای تولیدکنندگان به همراه داشته باشد و این برای شرکتهای کوچک گران تمام میشود؛ بروکراسی اداری میتواند سدراه و ترمز جهش تولید باشد.
وی با تأکید بر اینکه علاوه بر هماهنگی، برای تسهیل امور نیز باید برخی از قوانین اصلاح شوند، تشریح کرد: مسئولین باید قوانین جدیدی برای تسهیل امور مصوب کنند تا موانع پیش روی شرکتها و واحدهای تولیدی برطرف شود و شاهد رونق تولید باشیم.اگر موانع برطرف شود بر تعداد نیروی کار شرکت افزوده خواهد شد و امکان افزایش تولید و حتی صادرات نیز وجود خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت ارجمند چاپ کاسیپن اظهار کرد: سال ۹۷ اعلام کردند اگر در پی صادرات ارز دریافت نشود مشکلی وجود ندارد بر همین اساس تمامی صادرات ما به صورت ریالی انجام شد ولی پایان سال ۹۸ در پی بررسی دفاتر، شرکت را به علت مشخص نبودن میزان دریافت دلار، ۳۰۰ میلیون تومان جریمه کردند.
مسئولین با تولیدکنندگان مدارا کنند
وی عنوان کرد: به شخصه با مالیات موافقم چون مالیات برای آبادانی این ممکلت است ولی اکنون که شرایط سخت دشواره شده مسئولین نیز باید با تولیدکنندگان مدارا داشته باشند.
جلالینیا افزود: نوسان قیمت در بازار مواد اولیه از دیگر مشکلات شرکت است و با توجه به اینکه جزو شرکتهای کوچک هستیم امکان انبار کردن مواد اولیه برای ما وجود ندارد و شرکتهای بزرگ مواد اولیه را یکجا و با قیمت مناسب خریداری کرده و انبار میکنند که این امر روی تولید ما تأثیر دارد.
وی یادآور شد: ایران یکی از بهترین کشورهای دنیاست؛ بهتر است زمینه برای ورود جوان به بازار کار فراهم شود؛ مسئولین میتوانند بازدید از شرکتهای تولیدی را بیشتر در دستور کار قرار دهند و با توجه به نوع تولید هر شرکت مسائل و مششکلات را احصا کنند و یارانههایی برای آنها در نظر بگیرند.
مدیرعامل شرکت ارجمند چاپ کاسیپن بیان کرد: تولیدکنندگان باید در داخل و خارج کشور رقابت کنند و از طرفی باید بتوانند از پس هزینهها برآیند و علاوه بر آن پاسخگوی بیمه و دارایی نیز باشند؛ مسئولین میتوانند با کمک به تولیدکنندگان به رشد و شکوفایی کشور کمک کنند تا بسیاری از جوانان وارد بازار کار شوند چون این امر باعث پیشرفت کشور خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
بسیج تبدیل به حرکتی جهانی شده است
ورزشکاران ناشنوا در استان تهران صاحب سالن تخصصی می شوند
فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می گیرد
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است
تفکر بسیجی گرهگشای مشکلات است
بوشهر پایلوت پژوهش اقتصادکرانه و پسکرانه شد
خبرنگاران مهر در اختتامیه جشنواره ۳۵ تئاتر کردستان تجلیل شدند
تولید انرژی برق در نیروگاه نکا از ۶.۷ میلیارد کیلووات گذشت
کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی به آذربایجان غربی رسید
محور اصلی طرح جامع زیارت باید مشهد و حرم امام رضا(ع) باشد
ساخت پروژه پل زیرگذر نواب چالوس ۶۰ درصد پیشرفت کرد
رزمایش مشترک نیروهای ویژه سپاه و ارتش آذربایجان در حال اجرا است
رزمایش مشترک نیرویهای ویژه نیروی زمینی ایران و آذربایجان در حال برگزاری است