میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان که در تالار کرامت استانداری قم برگزار شد گفت: امروز نخستین جلسه شورای اداری در دوره جدید تشکیل شده که معتقدیم ریل گذاری مناسبی باید برای جلسات شورای اداری استان قم صورت گیرد تا بتوان با تعامل دستگاههای اجرایی، اقدامات مناسبی در راستای جهش استان را برنامه ریزی و دنبال کرد.
استاندار قم بیان کرد: مدیران قم با هماهنگی هم باید برنامه ریزی لازم برای توسعه استان داشته باشند و برنامه هفتم توسعه نیز باید محور فعالیتها باشد و در این راستا ضرورت دارد، برش سالانه ای برای آینده ۴ ساله استان قم داشته باشیم.
بهنام جو ادامه داد: دستگاههای اجرایی استان قم در این زمینه باید برنامههای خود را با معاونین استانداری در حوزههای مرتبط هماهنگ کنند و تا پایان امسال باید برنامه ریزی های ادارات برای ۴ سال آینده تدوین و بر همین اساس اقدامات دنبال شود و در این زمینه باید از اعتبارات ملی، استانی و از محل مشارکتهای مردمی بهره جست.
نماینده عالی دولت در استان قم با بیان اینکه باید کمیته درآمدی استان قم نیز تشکیل شود افزود: این کمیته باید منابع جدیدی برای قم تعریف و برنامه ریزی کند و در زمینه تسهیلات بانکی نیز ضرورت دارد جدایی از اعتبارات استانی بانکها، که غالباً محدودیتهای نیز در این بخش وجود دارد در قالبهای دیگر نیز پیش بینیهایی داشته باشیم.
وی با اشاره به مشکلات کمبود فضای آموزشی استان قم گفت: تا ۵ سال آینده باید ۲۷۷ مدرسه در قم احداث شود که خیرین ساخت تعداد ۱۰۰ مدرسه را متقبل شدند و مابقی نیز از سوی دولت تأمین میشود.
استاندار قم با بیان اینکه باید تا ۲۰ اسفندماه برنامه ۴ ساله همه دستگاهها تدوین شود افزود: در جذب اعتبارات ملی نیز باید تلاش مضاعفی صورت گیرد و مدیران باید بر اساس نیازها، منابع را از مرکز جذب کنند و یکی از شاخصهای ارزیابی مدیران نیز همین امر است و هرگاه پیگیریها در این بخش جدی بوده، توفیقات خوبی نیز به دنبال داشته است.
بهنام جو در ادامه با بیان اینکه سند آمایش استان قم باید تدوین و رشد استان در عرصههای مختلف باید مشخص باشد تاکید کرد: گردشگری مذهبی شهر قم باید به صورت ویژه و بر اساس محور بودن حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها، مسجد جمکران و حوزه علمیه قم باشد که قرار شد، سند آمایش در قم به صورت پایلوت به روزرسانی شود.
استاندار قم تصریح کرد: سند جامع سلامت نیز باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان برای قم تدوین شود و تمام ادارت در این حوزه باید همراهی لازم را داشته باشند.
وی گفت: امروز در زمینه تختهای بیمارستانی وضعیت خوبی نداریم، هر چند که بیمارستانهای خوبی در قم در حال احداث است و باید برای تکمیل آنان تلاش کرد.
نماینده عالی دولت در استان قم اضافه کرد: سند جامع ورزش و تحول اجتماعی نیز از دیگر مواردی است که مورد توجه این در این زمینه نظام مسائل خانواده در حال تدوین بوده و تا دو هفته دیگر آماده خواهد شد.
وی افزود: موضوعات اجتماعی در قم بسیار مهم است و باید کار ویژه ای در این زمینه صورت گیرد و ادارت استان قم باید در موضوع مباحث اجتماعی کارمندان خود نیز توجه ویژه ای داشته باشند.
استاندار قم ابراز کرد: در همین راستا مشاور خانواده مجرب و خوبی در استانداری مستقر شده تا مباحث آموزش و مهارتهای زندگی به کارکنان ارائه شود و ادارات نیز در این زمینه باید برنامه ریزی لازم را داشته باشند تا آسیبهای اجتماعی در استان قم کاهش یابد.
بهنام جو ادامه داد: قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی و دیگر نهادهای فرهنگی نیز باید در زمینه آسیبهای اجتماعی برنامه ریزی کنند و در این راستا باید به اغناسازی جامعه در حوزههای مختلف نیز توجه ویژه ای داشت.
وی بیان کرد: اصناف باید در زمینه مصرف بهینه انرژی اهتمام لازم را داشته باشند و در این حوزه به صورت دستوری عمل نکردیم، چرا که معتقدیم اگر از توان مردمی در این موضوعات استفاده کنیم مردم همراهیهای لازم را خواهند داشت.
استاندار قم با اشاره به اینکه ۶۰۰ مگاوات ناترازی انرژی در قم را داریم گفت: دریافت مجوز برای تولید برق خورشیدی از یک سال به دو ماه کاهش یافته و امید است با پیگیریهای لازم طی دو سال آینده مشکل ناترازی برق قم حل شود و حتی بتوان به ناترازی برق در کشور نیز کمک کنیم.
وی گفت: امروز همراهیهای خوبی در زمینه در اختیار قرار دادن زمین برای تولید برق خورشیدی از سوی دستگاههای متولی وجود دارد و بستر سرمایه گذاری در این بخش از سوی بخش خصوصی فراهم است.
استاندار قم بیان کرد: مدیران باید تلاش کنند جلسات را در بعد از ظهر برگزار کنند و جلسات باید کوتاه مدت باشد و کار کارشناسی از قبل صورت گرفته و در جلسات مدیران، تصمیم گیری نهایی اتخاذ شود.
وی با بیان اینکه برنامه کلنگ زنیها نباید طولانی مدت باشد افزود: برنامههای اینچنینی حداکثر باید نیم ساعت باشد و مدیران دستگاهها باید به این امر توجه داشته باشند.
استاندار قم گفت: امروز هیچ باغ ویلایی در قم دارای گاز نیست و تلاش شده تا برق واحدهای مسکونی حدالمقدور قطع نشود.
وی تاکید کرد: موضوع مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان که مربوط به حوزه انرژی است باید رعایت شود و در این زمینه هزینه کردن در واقع سرمایه گذاری بلند مدت است.
بهنام جو در ادامه معضل ریزگردها را از مباحث مهم استان قم برشمرد و گفت: در این زمینه اداره کل حفاظت محیط زیست متولی امر است و باید طرح لازم در این زمینه آماده سازی شود تا پس از تأمین اعتبار، عملیات اجرایی برای کنترل ریزگردها صورت گیرد.
منبع : خبرگزاری مهر
طرح ترافیک سه شنبه صادر نمی شود؛جزئیات کامل مصوبات کارگروه اضطرار
شهرستان میاندورود در حوزه فعالیت های قرآنی زبانزد است
فعالیت مدارس ابتدایی استان تهران سه شنبه غیرحضوری شد
طرح ترافیک سه شنبه صادر نمی شود+جزئیات کامل مصوبات کارگروه اضطرار
مشاهده پلنگ در منطقه حفاظت شده شیمبار خوزستان
ساختار انرژی ۶۰۰ مرغداری پرمصرف در مازندران بهینه سازی می شود
زلزله دهرم از توابع فراشبند فارس لرزاند
ساختار انرژی ۶۰۰ مرغدار پرمصرف در مازندران بهینه سازی می شود
زلزله ۵.۲ ریشتری جم را لرزاند
واردات ۴۰ قلم کالا از ۲۶ کشور جهان به مازندران
زلزله ۵.۲ ریشتری شهرستان جم خسارتی نداشته است
فرمانده سپاه امام رضا (ع) با خانواده شهید بیطرف دیدار کرد
سردار سلیمانی معرف ایران در جهان شده است
شهرستان میاندرود در حوزه فعالیت های قرآنی زبانزد است
نرخ بیکاری در مازندران به ۵.۱ درصد کاهش یافت
تعهد اشتغال سال جاری در مازندران ۴۴ هزار نفر است
تمام راه های شریانی، اصلی و فرعی آذربایجان شرقی باز است
مدالهای تنیس باز ایرانی به موزه حرم مطهر امام رضا(ع) اهدا شد
برخورد مرگبار تریلر و خودروی سواری در اراک ۳ کشته برجا گذاشت
نماینده ولی فقیه در گلستان با خانواده شهید مسیحی دیدار کرد
سالانه ۲۵ میلیون تن مواد معدنی در استان سمنان استخراج میشود
رزمایش اقتدار ۱۹ در غرب کشور از حساسیت بالایی برخوردار است
کشف انبار ۱۴۰ میلیارد ریالی لوازم خانگی قاچاق در رشت
نام نویسی قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ در استان سمنان آغاز شد
۲ شناور حامل کالای قاچاق در آبهای استان بوشهر توقیف شد
برپایی موکب همدلی مردم سیستان و بلوچستان در جنوب لبنان
بهرهگیری از موتورهای بازی سازی ویژگی منحصربه فرد «ساعت جادویی»
دمای هوا در خراسان رضوی پایان هفته سردتر میشود
خراسان رضوی دارای ۲۸ هزار موقوفه است
اختصاص ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار بلاعوض بازسازی واحدهای خسارت دیده از زلزله به خراسانجنوبی