میرنیوز

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) 2024-09-25T19:25:11+03:30

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: با کمی معطلی جلو درب مجموعه سالن امام علی سپاه فجر فارس وارد سالن شدم.طراحی چشم نواز راهرو ورودی و عکس شهدای شاخص استان فارس، انرژی مضاعفی را برای شروع یک آفیش خبری متفاوت به من داد.

امروز چهارم مهرماه و در پنجمین آیین ملی تجلیل و تکریم سراسری پیشکسوتان و حماسه آفرینان دفاع مقدس که قرار بود با ارتباط بر خط استان‌های کشور با حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شود نگارنده روایتی از یک دیدار هستم‌، دیدار پیشکسوتان و ایثارگران و جانبازان دفاع مقدس و خانواده شهدا با رهبر معظم انقلاب که هر ساله در آستانه هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود.

تقدیم چفیه‌هایی با سربند یا فاطمه الزهرا به مدعوین حس زائد الوصفی را در مدعوین ایجاد می‌کرد.

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)

در مسیر ورودی مادر شهیدی را دیدم که آرام و عصا زنان وارد سالن می‌شد و هر چند قدم بر روی زمین می‌نشست و مجدد با نفسی تازه به سمت سالن محل همایش به راه می‌افتاد، جلو رفته و آرام دستش را گرفتم و از زمین بلند کرده و با گرفتن کیفش به سوی محل همایش حرکت کردیم.

به محض رسیدن به سالن هنوز بر روی صندلی ننشسته بود که با صدای متین، آرام و گرم مادرانه‌اش گفت: "دخترم عاقبت بخیر شوی عزیزم" و این شد اولین رزق معنوی من در آغاز روز.

ردیف‌ها را یکی یکی پیش می‌رفتم، سالن مملو از جمعیت بود و سخت می‌شد جایگاهی مناسب پیدا کرد که بر همه مراسم تسلط داشته باشم. بالاخره ردیف پنجم یک صندلی خالی یافتم آن هم جایی که شاید دومین رزق امروزم باشد چون همنشین کسی بودم که برایم الگوست.

به محض نشستن چشمم بر بانویی با صلابت افتاد که همیشه به داشتن و بودنش در شهر و دیارم افتخار می‌کنم. همسر سیدالشهدای مقاومت استان فارس شهید عبدالله اسکندری؛ صندلی را برایم مهیای نشستن کرد و پس از احوالپرسی گرم با این بانوی مقاوم و صبور باز هم انرژی مثبتی در دلم فوران کرد چرا که همیشه نام این شهید قلبم را آرامش دوچندان می‌بخشد.

عقربه‌های ساعت دیواری سالن امام علی سپاه فجر فارس آرام آرام به ساعت ۸ صبح نزدیک می‌شد و من همچنان شاهد حضور جمعیت چشمگیری از پیشکسوتان و ایثارگران و خانواده‌های شهدای دفاع مقدس فارس بودم.

مراسم با سرود ملی و سلام خاصه احمد بن موسی چشم و چراغ سومین حرم اهل بیت حضرت شاهچراغ (ع) آغاز شد و سپس مجری با شعری زیبا مدعوین را خوش آمد گفت و با دعوت از سردار سعید کوشکی جهرمی، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس تریبون را در اختیارش گذاشت تا وی نیز خوش آمدی به حضار بگوید.

سردار کوشکی پس از تبریک هفته دفاع مقدس و هفته وحدت سخنانش را با اشاره به راه نورانی شهدا و ضرورت تداوم این مسیر پربرکت آغاز کرد و از همگان خواست تا در این راه همچون گذشته ثابت قدم و استوار بمانند.

و حالا پس از اعلام سین برنامه‌ها توسط سردار کوشکی، نوبت به سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان فارس رسید.

آیت الله لطف اله دژکام جنگ ۸ ساله را تقابل با شیطان دانست و گفت: تقابل امروز ما با جبهه کفر تقابل معنویت با نقشه‌های شیطان است.

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)

امام جمعه شیراز جنگ هشت ساله را جنگ ارزش‌ها برشمرد و ادامه داد: گاهی اوقات بسیاری از ابزار و سلاح‌ها چشم ما را می‌گیرد اما اگر به خداوند متعال توجه نداشته باشیم هیچیک از این ادوات و ابزارها به کارمان نخواهد آمد.

وی پیرامون جبهه مقاومت، دشمنی چندین ساله دشمنان اسلام با مردم ایران و ضرورت حمایت از محور مقاومت و حزب الله لبنان سخنانی را ایراد کرد.

اگرچه ساعت ۹:۲۰ بود، اما همچنان شاهد ورود مدعوین به سالن امام علی سپاه فجر بودیم، افرادی که می‌آمدند تا آماده شنیدن فرمایشات مردی شوند که یک دنیا از اقتدار، رهبری و صلابتش در حیرتند. به قول یکی از بانوان حاضر در جلسه، انگار که به صورت واقعی و حضوری به دیدار آقا آمده‌ایم، قلب‌ها در تپش و گوش‌ها در انتظار شنیدن صدای گرمش بود که مجری اعلام کرد به صورت آنلاین راس ساعت ۱۰:۳۰ شاهد سخنرانی رهبر معظم انقلاب خواهیم بود.

پس هنوز فرصت زیادی بود تا برنامه‌های سالن امام علی به صورت زنده ادامه پیدا کند. در این لحظه حاج رضا رودکی یکی از یادگاران و راویان دفاع مقدس بر روی سن رفت که با آن لهجه زیبای شیرازی روایتگر لحظاتی باشد که در ۸ سال دفاع مقدس تجربه کرده بود.

روایت‌هایی که گرچه خاطرات جنگ بود، اما آنقدر شیرین بازگو می‌شد که حاضران را به خنده و شادی دعوت کرد.

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)

آری امروز در پنجمین آیین ملی تجلیل و تکریم سراسری پیشکسوتان و حماسه آفرینان دفاع مقدس بار دیگر حماسه حضور یادگارانی رقم خورد که سال‌هاست با مرور خاطرات تلخ و شیرین خود یاد و نام این سرزمین را زنده نگه داشته و برای در قله ماندن نامش جان دادند، خون دادند، ست، پا و چشم‌هایشان را در میدان نبرد جا گذاشتند و آمدند تا اینک افتخار کنیم به نام و پرچم مقدس کشوری که تمام دشمنان از شنیدن نامش لرزه بر اندامشان می‌افتد.

و اکنون شاید مفهوم این فرمایش رهبر معظم انقلاب را بهتر درک کنیم که فرمودند دفاع مقدس حق حیات بر گردن این کشور دارد.

ساعت ۹:۳۵ دقیقه صبح روز چهارشنبه ۴ مهر ماه بود و نفس‌ها در سینه حبس و همه منتظر ورود مقام معظم رهبری. "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" اولین شعاری بود که پس از رویت چهره پرنور رهبر معظم انقلاب یک صدا از جمعیت حاضر در سالن امام علی سپاه فجر فارس شنیده شد.

پس از تلاوت قرآن در حسینیه امام خمینی (ره) تهران یکی از حضار شعری در محضر رهبر انقلاب سرود.

من در حال نوشتن روایت‌ها و حاشیه‌های مراسم بودم که همسر مکرمه سردار شهید اسکندری، که از ابتدا متوجه حاشیه نگاری و روایتگری من از این آیین شده بود آهسته در گوشم اعلام کرد که قرار است امروز به صورت حضوری از کتاب همسر شهید علی کسایی از شیراز توسط رهبر معظم انقلاب رونمایی شود، کتابی با نام «آخرین فرصت» که حضرت آقا نگاه ویژه‌ای به این کتاب دارند.

مداحی و شعرخوانی مهدی سلحشور یکی از مداحان نام آشنای کشور در حضور رهبر معظم انقلاب حال و هوای دیگری را هم بر حسینیه امام خمینی تهران و هم سالن امام علی فارس حکمفرما کرد.

ناگهان صدای ناله‌ها و گریه‌های پیشکسوتانی بلند شد که شاید خاطرات شب‌های عملیات را به یاد می‌آوردند و شاید هم غمگین از اینکه از یاران شهید خود جدا ماندند این چنین زجه می‌زدند.

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)

سکوت معنادار، اما همراه با صدای گریه حاضرین سالن را فرا گرفت و شاهد حال و هوایی بودیم که قطعاً برای من که فرزند اواسط جنگ هستم کمی عجیب و تکان دهنده بود.

با فریاد لبیک یا خامنه‌ای حضار در حسینیه امام خمینی تهران، شعرخوانی و مداحی مهدی سلحشور به پایان رسید.

من نیز از فرصت شعرخوانی استفاده کرده و از همسر شهید عبدالله اسکندری پرسیدم تاکنون چند بار خدمت رهبر معظم انقلاب مشرف شده‌اید؟ وی گفت: دوبار، یک مرتبه با فرزندانم و یک مرتبه هم خودم؛ اما هر دو بار بهترین حس و حال زندگیم را تجربه کرده‌ام حسی که شاید وصف کردنش چندان آسان نباشد.

هر لحظه عقربه‌های ساعت به لحظه حساس دیدار نزدیک می‌شد و همگان، چه آنان که از طریق شبکه‌های مجازی و رسانه ملی و چه آنان که حضوری در محضر آقا بودند دل در گرو این دیدار و بیانات داشتند که مجری برنامه حسینیه امام خمینی (ره) از بانویی موفق دعوت کرد تا دقایقی را در محضر آقا به ایراد سخن بپردازد.

دکتر نجمه کشاورز، بانوی استان فارسی و از اهالی شیراز و رئیس بیمارستان حضرت قائم (عج) فیروزآباد، اولین شخصی بود که برای صحبت در مقابل مقام معظم رهبری انتخاب شد و این قطعاً برای اهالی این استان پهناور افتخاری دو چندان به ارمغان آورد.

در میان گفتگوهای دکتر کشاورز به میان جمعیت حاضر در سالن رفتم تا روایتگر حس و حال حاضرین در این مراسم باشم؛ اما انگار همه چیز زنجیروار به هم وصل شده بود تا روایت این آیین همانند جورچینی کنار هم قرار گیرد تا بدانیم و مطمئن باشیم که هیچ حضوری هیچ کجای این جهان هستی اتفاقی و بدون خواست و اراده خداوند نخواهد بود.

در حالی که در سالن امام علی چرخی می‌زدم تا مروری بر صحنه‌های حضور مدعوین داشته باشم چشمم به بانویی افتاد که چند سالیست او را به مطالبه‌گری و جهادگری می‌شناسم.

رقیه جوکار، مسئول گروه مطالبه‌گری معاونت اجتماعی سپاه فجر فارس با بغضی در گلو مرا صدا زد و خبر از معرفی طرح «امتداد نسل ظهور» در محضر رهبر معظم انقلاب داد و گفت: همین چند لحظه پیش یکی از آرزوهایم برآورده شد، آرزویی که درست ۱۰ روز پیش در مصاحبه‌ای به آن اشاره کرده و از خدا خواستم تا این طرح هر طور شده به دستان مبارک حضرت آقا برسد و حالا توسط این بانوی استان فارسی به مقام معظم رهبری معرفی شد و این یعنی اگر کاری برای خدا، امام زمان و شهدا باشد بی‌شک خودشان مسیر را هموار خواهند کرد.

شوق دیدار با ولی امر از شیراز سومین حرم اهل بیت (ع)

سری چرخاندم و باز هم ساعت دیواری سالن امام علی سپاه فجر را نگاه کردم. عقربه‌ها ۱۰:۳۰ دقیقه را نمایش می‌دادند که عاقبت انتظار به پایان رسید و رهبر معظم انقلاب پس از شنیدن صحبت‌ها و مطالبات چند تن از مدعوین بیانات خود را آغاز کردند.

سکوتی بُهت‌آور سراسر سالن را فرا گرفت به‌گونه‌ای که انگار در و دیوارهای سالن امام علی نیز یکپارچه گوش شده بودند تا بیانات رهبری را بشنوند که همواره راهگشا و چراغ راه مسلمانان جهان است.

حالا دیگر نه خبری از پچ پچ‌های مدعووین بود نه رفت و آمدهای داخل سالن برخی مشغول نوشتن بیانات بودند و مسئولین هم شاید در اندیشه به کار بستن فرمایشات معظم له.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

وقوع زمین لرزه در خراسان رضوی

وقوع زمین لرزه در خراسان رضوی
2025-03-14T10:09:41+03:30
مشهد - زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۲ ریشتر روستای چکنه در خراسان رضوی را لرزاند.

نقش کتابخانه‌های عمومی در توسعه فرهنگی و تقویت هویت ملی

نقش کتابخانه‌های عمومی در توسعه فرهنگی و تقویت هویت ملی
2025-03-14T09:56:25+03:30
تبریز- در دیدار آزاده نظربلند، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، بر نقش کتابخانه‌های عمومی در توسعه فرهنگی و تق...

آثار قدردانی و شکرگزاری نعمات خداوند؛ درس بزرگ سوره ابراهیم

آثار قدردانی و شکرگزاری نعمات خداوند؛ درس بزرگ سوره ابراهیم
2025-03-14T09:56:24+03:30
شاهرود- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان قدردانی و شکرگزاری نعمات را درس بزرگ سوره ابراهیم در قرآن کریم دانست و گفت: شکرگزاری موجب آسایش و رضایت از زندگی و ...

ایثارگران جنگ تحمیلی افتخاری جهانی در یک قرن اخیر ثبت کرده اند

ایثارگران جنگ تحمیلی افتخاری جهانی در یک قرن اخیر ثبت کرده اند
2025-03-14T09:56:24+03:30
تبریز- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: ایثارگران جنگ تحمیلی افتخاری جهانی در قرن اخیر ثبت کرده اند.

نقره داغ شدن سارق چوب درختان پسته در زرند

نقره داغ شدن سارق چوب درختان پسته در زرند
2025-03-14T09:43:04+03:30
کرمان- رئیس دادگستری شهرستان زرند گفت: یک سارق چوب درختان پسته در زرند به ۴۵ ماه حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق، رد مال و دو سال تبعید محکوم شد.

جوانان برتر خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند

جوانان برتر خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند
2025-03-14T09:43:04+03:30
مشهد - سرپرست معاونت جوانان خراسان رضوی از برگزاری اختتامیه جشنواره جوان برتر خراسان رضوی با معرفی نفرات برتر خبر داد.

حضور در مرزهای دانش و تکنولوژی کار جدی دانشگاه‌ها است

حضور در مرزهای دانش و تکنولوژی کار جدی دانشگاه‌ها است
2025-03-14T09:43:03+03:30
بندرعباس - استاندار هرمزگان ضمن تأکید بر دو حوزه فرهنگ و اقتصاد، وظیفه دانشگاه‌های استان را حضور جدی در عرصه‌های دانش و تکنولوژی نوین برشمرد.

ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران در آخرین جمعه سال

ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران در آخرین جمعه سال
2025-03-14T09:29:40+03:30
کرج - رئیس پلیس راهور البرز از ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران خبر داد.

دو زلزله بالای ۳ ریشتر جوادآباد در جنوب تهران را لرزاند

دو زلزله بالای ۳ ریشتر جوادآباد در جنوب تهران را لرزاند
2025-03-14T08:49:43+03:30
ورامین- دو زلزله بالای ۳ ریشتر بامداد جمعه جوادآباد در جنوب تهران را لرزاند.

روحیه جهادی دستاورد ایمان به وعده‌های الهی است

روحیه جهادی دستاورد ایمان به وعده‌های الهی است
2025-03-14T08:49:42+03:30
شهرکرد-نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری باور به «عهد الحسنین» را رمز موفقیت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ایجاد امنیت و فرهنگ مقاوم...

سوال روز سیزدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

سوال روز سیزدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس
2025-03-14T08:36:21+03:30
شیراز- مسابقه سیزدهمین روز از طرح زندگی با آیه‌ها در استان فارس تشریح شد و علاقه مندان می‌توانند در آن شرکت کنند.

خراسان رضوی در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایالت‌های پاکستان است

خراسان رضوی در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایالت‌های پاکستان است
2025-03-14T08:09:42+03:30
مشهد - استاندار خراسان رضوی گفت: امیدوارم با تلاش مشترک و اجرای توافقات صورت گرفته شاهد گسترش و تعمیق روابط میان استان خراسان رضوی و ایالت‌های سند و پنجاب با...

پاکستان و جمهوری اسلامی ایران یک پیوند عمیق تاریخی مشترک دارند

پاکستان و جمهوری اسلامی ایران یک پیوند عمیق تاریخی مشترک دارند
2025-03-14T08:09:41+03:30
مشهد - سرکنسول پاکستان در مشهد گفت: پاکستان و جمهوری اسلامی ایران یک پیوند عمیق تاریخی مشترک دارند که ریشه در قرن‌ها ارتباطات فرهنگی، مذهبی و اقتصادی است.

مردم اجازه دست‌درازی به ثروت عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند

مردم اجازه دست‌درازی به ثروت عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند
2025-03-14T07:16:22+03:30
شاهرود- رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو با اشاره به اهمیت «شاهوار» برای کشورمان، گفت: هیچ مردمی حاضر نیستند چنین ثروت عظیمی را به پای استخر...

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها
2025-03-13T23:56:31+03:30
رباط کریم - سقوط میلگردها از یک دستگاه نیسان در بلوار امام رضا(ع) رباط‌کریم، جان یک کودک ۱۱ ساله را گرفت و مادرش را مصدوم کرد.

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند
2025-03-13T23:56:29+03:30
شاهرود- رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو با اشاره به اهمیت «شاهوار» برای کشورمان، گفت: هیچ مردمی حاضر نیستند چنین ثروت عظیمی را به پای استخر...

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد
2025-03-13T23:16:38+03:30
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به نقش مداحان در مقابله با توطئه‌های دشمنان گفت: تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد.

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد
2025-03-13T22:09:57+03:30
گناباد- بزرگترین زورخانه شرق کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان در روستای بیلند گناباد افتتاح شد.

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان
2025-03-13T22:09:55+03:30
کرمان- تفاهم نامه مشترک مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس و صنایع دستی کرمان امضا شد.

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد
2025-03-13T21:56:37+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور پس از حضور در جلسه نشست با مدیران شهرستان های جنوب شرق استان تهران در پاکدشت، این شهرستان را ترک کرد و پرونده چهارمین سفر در استان تهران ن...

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد
2025-03-13T21:56:35+03:30
قائمشهر- سرمربی تیم نساجی مازندران گفت: تیم نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارا است.

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی
2025-03-13T21:30:03+03:30
قائمشهر - سرمربی تیم سپاهان اصفهان با گلایه از داوری گفت: از ترس محروم شدن مجبورم به دروغ بگویم همه چیز خوب بوده است.

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است
2025-03-13T20:49:45+03:30
شاهرود- نماینده تشکل‌های زیست محیطی شاهرود با بیان اینکه طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است، گفت: مطالبه جدی مردم شهرستان ابطال این طرح...

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش
2025-03-13T20:36:25+03:30
بردسکن- وزیر ورزش و جوانان گفت: کمبود بودجه و منابع در وزرات ورزش مشهود است.

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان
2025-03-13T20:23:04+03:30
بندرعباس- استاندار هرمزگان از مشارکت بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان طی سال آینده خبر داد.

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان
2025-03-13T20:09:42+03:30
زاهدان- رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان وبلوچستان از ثبت گزارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سطح استان خبر داد. 

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند
2025-03-13T19:56:22+03:30
کردکوی-استاندار گلستان بر لزوم حمایت عملی از سرمایه‌گذاران تأکید کرد و از مدیران خواست بدون اتلاف وقت، پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان باشند.

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد
2025-03-13T19:56:22+03:30
پارس‌آباد - دادستان شهرستان پارس آباد گفت: جسد فردی که ۶ روز پیش مفقود شده از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد.

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: غربالگری منظم: سلاحی مؤثر در جنگ با سرطان کلیه است.

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)