میرنیوز

شهید رستمی هیچگاه خود را از کارهای عام المنفعه دریغ نمی کرد

شهید رستمی هیچگاه خود را از کارهای عام المنفعه دریغ نمی کرد 2024-09-07T13:36:54+03:30

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- فاطمه گوگردی: در راه اهداف بزرگ انقلاب اسلامی و بر افراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی هزاران شهید سرافراز جان خود را فدا کردند تا دشمنان قسم خورده ملت ایران نتوانند به اهداف شوم خود دست یابند، شهیدانی که با شجاعت و تقوا به نبرد با دشمنان این مرز و بوم رفتند و هیچگاه در برابر دشمنان سرخم نکردند شهید سردار رستمی نیز از شهدایی بودند که تا پای جان جنگیدند و در راه همین مرز و بوم به شهادت رسیدند.

به منظور پرداختن به زندگی این شهید، نگار رستمی خواهر وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به شرح زندگینامه این شهید پرداخت:

وی به کودکی شهید رستمی پرداخت و اظهار کرد: برادرم سردار رستمی در سال هزار و سیصد و چهل و هشت در روستای قوره جینه کبودر آهنگ به دنیا آمد وی دومین فرزند خانواده بود ومتأسفانه در پنج سالگی مادر باایمان و مومنم فوت کرد.

رستمی بیان کرد: در همان سنین کودکی که غم بی مادری بر من و برادر کوچک ترمان تحمیل شده بود سردار رستمی با محبت به‌خصوصی که نسبت به ما داشت سعی می‌کرد این غم و بی کسی را از ما دور کند.

شهید رستمی هیچگاه خود را از کارهای عام المنفعه دریغ نمی کرد

وی بیان کرد: شهید رستمی در دبستان قوره جینه که یکی از روستاهای کبودراهنگ بود مشغول تحصیل تا کلاس چهارم شد و علاقه بسیاری به درس خواندن داشت.

این خواهر شهید افزود: متأسفانه در آن زمان فقط دبستان تا کلاس چهارم بود و مقطع بالاتری نداشت و از طرفی جنگ تحمیلی آغاز شده بود و برادرم مشتاق به شرکت در جبهه بود زیرا به امام خمینی رحمه الله علیه علاقه بسیاری داشت و دوست داشت در راه اطاعت از ایشان به درجه شهادت برسد.

خواهر شهید به مشارکت شهید در کارهای عام المنفعه اشاره کرد و گفت: او بسیار به اهالی روستا کمک می‌کرد تمام روستاییان او را دوست داشتند شهید رستمی در فصل‌های زمستان که برف زیادی می‌بارید مشغول پارو کردن سقف خانه‌های اهالی روستا می‌شد

وی ادامه داد: به مردم روستا به ویژه به خانواده‌هایی که فرزندی نداشتند در امور کشاورزی و دامداری آنها کمک می‌کرد.

خواهر شهید افزود: با وجود سن کمی که داشت در زمستان‌ها حدود نه کیلومتر از جاده روستا که در اثر بارش برف مسدود می‌شد و امکان تردد ماشینی وجود نداشت را طی می‌کرد.

وی ادامه داد: این کار برای آوردن نفت به روستا بود برادر شهیدم با پای پیاده بشکه دویست لیتری نفت را تا روستا حمل می‌کرد و برای روستاییان نفت می‌آورد.

خواهر شهید رستمی اظهار کرد: برادرم با کسانی که غیر مذهبی و غیر انقلابی بودند برخورد می‌کرد و سعی می‌کرد که آنها را به این راه دعوت کند و به شدت از این مسئله ناراحت می‌شد و همواره می‌گفت خداکند که هدایت شوند و راه درست را پیشه کنند.

اخلاق خوب و رفتار مناسب از ویژگی‌های بارز شهید رستمی

صفتعلی عالی خانی پور همرزم و همسر خواهر شهید رستمی بیان کرد: شهید رستمی اخلاق بسیار خوبی در جبهه داشت در عملیات‌های مناطق چنگوله، پاوه، نوسود و فاو با هم بودیم، در جبهه همرزمانش بسیار او را دوست داشتند.

شهید رستمی هیچگاه خود را از کارهای عام المنفعه دریغ نمی کرد

وی افزود: در منطقه پاوه و نوسود همواره با رزمنده‌ها گروه‌های پانزده نفری تشکیل داده بود و با هم به مسجد می‌رفتند.

همرزم شهید اظهار کرد: در آنجا یک تبلیغات اسلامی داشتیم که یک کتابخانه داشت سردار رستمی با رزمندگان به آنجا می‌رفت و مطالعه می‌کرد سردار بسیار علاقه مند به یادگیری بود هر بار روحانی‌ای در جبهه می‌دید، از آن روحانی سوالات متعددی می‌پرسید و می‌خواست به علم و دانش خود بیفزاید.

وی افزود: سردار به شدت دوستدار ولایت فقیه بود و تقوا داشت و نماز اول وقت را اولویت کارهایش قرار می‌داد و به وضو و پاکیزگی اهمیت فراوانی می‌داد

همرزم شهید بیان کرد: در جبهه هر وقت یکی از نیروها برای نگهبانی بیمار بود، حاضر بود به جای آن نیرو خدمت کند گاهی بیشتر از شش ساعت مشغول نگهبانی بود درصورتی که نگهبانی هر فرد فقط سه ساعت بود.

وی افزود: همیشه به همرزمان خود در وظایفشان همچون تدارکات و حمل و قضا کمک می‌کرد.

همرزم شهید ادامه داد: وقتی که در روستا بودیم هر شب به هیئت علی بن موسی الرضا (ع) می‌رفتیم و هر ساله بیست و هشتم ماه صفر به زیارت و پابوسی امام رضا علیه السلام می‌رفتیم از آنجا که در جبهه دیگر نمی‌توانست به هیئت برود گروه‌هایی تشکیل می‌داد که راجع به احکام و مسائل دینی و سلاح‌های جنگی صحبت می‌کرد و دعای کمیل جماعتی برقرار می‌کرد.

وی گفت: همیشه سردار از گرفتن حقوق رزمندگی که (مبلغ دو هزارتومان بود) خود را دریغ می‌کرد و می‌گفت ما برای اطاعت از رهبر آمده‌ایم نه برای پول.

روحیه انقلابی شهید رستمی

خانی‌پور گفت: در زمان کودکی قبل از انقلاب من و سردار هر وقت از مدرسه برمی گشتیم شروع به شعار دادن می‌کردیم و کدخدای روستا اعلام کرده بود که اگر شعار بدهید جریمه نقدی باید پرداخت کنید.

وی افزود: یک روز سردار و من به همراه تعدادی از دوستانمان در کوچه پس کوچه‌ها راه افتادیم و گفتیم مردم چرا نشستید مگر یزید پرستید همین باعث شد تا چند روز بعد با همه مردم روستا در گل تپه جمع شویم و شعار بدهیم و کدخدا را هم راهی شعار دادن کنیم.

وی بیان کرد: در اوایل انقلاب سیزده روحانی اعم از (آیت الله شیخ علی انصاری و آیت الله مرتضی انصاری) به همراه یازده روحانی دیگر از همدان به روستای ما آمده بودند.

همرزم شهید توضیح داد: این روحانیون به دلیل اینکه در همدان جانشان در خطر بود به روستای ما آمده بودند، اما کسی از اهالی روستا جرأت نمی‌کرد این روحانیون را پناه بدهند.

وی تاکید کرد: پدر سردار رستمی به مدت بیست روز روحانیون را در خانه‌ی خود نگهداری کرد و پس از دفع خطر روحانیون از این روستا رفتند.

شهید رستمی هیچگاه خود را از کارهای عام المنفعه دریغ نمی کرد

عملکرد سردار رستمی در جبهه مقاومت

خانی‌پور گفت: عملکرد سردار در جنگ عالی بود و در جبهه جنگ دوره غواصی را آموخت و حدود یک سال جز نیروهای غواص بود

وی افزود: ایشان تیربارچی بودند و دو نیروی کمکی هم داشتندو همواره فرماندگان از او بسیار راضی بودند.

وصیت نامه و اطاعت از رهبری

خانی پور افزود: وصیت نامه سردار مفقود شده اما چون خودم در نوشتن وصیت نامه به ایشان کمک کردم به خاطر دارم تاکید بسیار در وصیت خود برای اطاعت از رهبری داشتند و نوشته بودند که ای مردم دوستدار ولایت فقیه باشید و همیشه تقوا را در زندگی پیشه راه خود قرار دهید و امر به معروف و نهی از منکر کنید و اطاعت از امام را اولویت خود قرار دهید. ف

مفقود الاثر شدن سردار رستمی

خانی پور بیان کرد: در عملیات والفجر ۸ در بیست و پنج بهمن هزار و سیصد و شصت و چهار، سردار رستمی مفقود شدند و من حدود یازده سال به همراه پدر شهید رستمی در شهرهای مختلفی به جستجوی سردار بودیم،

یک بار نامه‌ای از یکی از کمکی‌های سردار به دست ما رسید اما عراقی‌ها نامه را ناخوانا کرده بودند و فقط نام سردار رستمی در نام قابل خواندن بود و تا سال‌ها فکر می‌کردیم سردار اسیر شدند تا اینکه بعد از یازده سال در بیست و هشتم ماه صفر سال ۱۳۷۵ جسد ایشان به همدان رسید و در آرامستان باغ بهشت در قطعه شهدا به خاک سپرده شدند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T16:16:25+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
2025-02-16T16:16:24+03:30
شیراز- سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس از فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه ۲۸ بهمن تا دوشنبه ۲۹ بهمن در بخش های عمده استان فارس...

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است
2025-02-16T16:16:24+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر ضرورت کاربرد اجتماعی روحانیت تاکید کرد و گفت: جهادی بودن، اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است.

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم
2025-02-16T16:16:23+03:30
بندرعباس - فرمانده انتظامی شهرستان قشم از کشف یک خط لوله ۷۰۰ متری در یکی از سواحل جزیره قشم که برای انتقال غیرقانونی سوخت قاچاق از خشکی به دریا استفاده می‌شد...

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
2025-02-16T16:03:10+03:30
عباس آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد خبر داد.

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
2025-02-16T16:03:09+03:30
دهدشت- لیدر تجمعات دهدشت با رصد اطلاعات سپاه کهگیلویه‌وبویراحمد دستگیر شد.

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
2025-02-16T16:03:09+03:30
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از رشد چشمگیر صادرات و کاهش قابل توجه واردات موز در ده ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود
2025-02-16T15:23:06+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: قاچاق سوخت علاوه بر خسارت اقتصادی، تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود.

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
2025-02-16T15:23:06+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دریا محور تأکید بسیاری دارند و استفاده از این نعمت خدادادی می‌تواند مشکلات مناطق و استان‌...

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
2025-02-16T15:23:05+03:30
مشهد - مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه خراسان، با درک اهمیت فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی، به طور جدی وارد این عرصه‌ها شده است.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
2025-02-16T11:49:46+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی است، هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدم...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)