میرنیوز

فروش ۱۷ هزار میلیارد ‌از اموال و سهام بانک‌ها با ورود بازرسی/ ۱۱۰۰ میلیارد ‌فرار مالیاتی ‌وصول شد‌

 فروش ۱۷ هزار میلیارد ‌از اموال و سهام بانک‌ها با ورود بازرسی/ ۱۱۰۰ میلیارد ‌فرار مالیاتی ‌وصول شد‌ 2023-11-07T12:36:05+03:30

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، احمد رحمانیان در مراسم تکریم و معارفه بازرس کل استان سیستان و بلوچستان با اشاره به کشتار مردم غزه و فلسطین اظهار داشت: این روزها تاریخ در حالی در حال ثبت نسل‌کشی است که  مدعیان حقوق بشر در مورد این جنایت صهیونیستی سکوت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه حقوق بشر بازیچه‌ای در دست دول و قدرت‌های مستکبر به ویژه دولت آمریکاست، بیان کرد: این نسل‌کشی نشاندهنده چهره زشت صهیونیست‌هاست و نشان داد که اگر در جهان سلطه پیدا کنند هیچگونه ارزشی برای مردم قائل نخواهند بود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه نوع کشورها در مبارزه با فساد متفاوت است، ادامه داد: مبارزه با فساد مورد نظر تمامی مجامع و‌ مردم است.

وی با بیان اینکه  برای فساد تعاریف متفاوتی وجود دارد، بیان کرد: فساد هم در تمامی حوزه‌ها آثار بسیار نامطلوبی دارد و مشروعیت یک نظام سیاسی را زیر سوال می‌برد و باعث بی‌ثباتی می‌شود.

رحمانیان با تاکید بر اینکه فساد باعث فرار سرمایه‌گذار می‌شود، افزود: فساد باعث از بین رفتن امنیت سرمایه‌گذاری می‌شود و فرار سرمایه‌گذار را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه همه باید در مقوله مبارزه با فساد حساس باشند، گفت: نباید برای پیشگیری و مبارزه با فساد فقط منتظر اقدام دستگاه‌های نظارتی بود چرا که در قانون ارتقای نظام سلامت اداری برای مدیران در مبارزه با فساد تکلیف قانونی در نظر گرفته شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان‌خود به  فرمان هشت ماده‌ای رهبر معظم انقلاب درباره مبارزه با فساد اشاره و بر ضرورت پیشگیری از وقوع فساد تاکید کرد.

وی با اعلام اینکه سازمان بازرسی در رابطه با فرامین رهبر معظم انقلاب اقدامات موثری را انجام داده، اظهار کرد: در دوران تحول و‌تعالی اقدامات زیادی انجام شده که به عنوان نمونه می‌توان به برنامه نظارت و بازرسی مسدودسازی گلوگاه‌های فساد اشاره کرد که به طور هماهنگ در سراسر کشور در حال انجام است.

رحمانیان ادامه داد: در سازمان بازرسی کل کشور هیچگونه خط قرمزی برای اقدامات نظارتی و مبارزه با فساد وجود ندارد.

وی با انتقاد از برخی انتصابات در سیستم‌های اداری بدون شایسته سالاری، اظهار کرد: این اقدام در وهله اول اصل برابری را زیر سوال می‌برد و باعث بی‌انگیزه شدن افراد متخصص می‌شود. همچنین عدم شناخت اولویت‌های دستگاه اجرایی و اتلاف منابع مادی و انسانی را به همراه دارد و دستگاه را فاقد هرگونه اثربخشی و کارایی لازم می‌کند.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور به برخی از خصایص مدیر توانمند اشاره و از بصیرت، آینده‌نگری، برنامه‌ریز، خلاق و … به عنوان مهمترین خصلت‌های مدیر موفق یاد کرد.

وی بر ضرورت بومی‌سازی برنامه‌ها بر اساس موقعیت هر استان تاکید کرد و گفت: مدیران باید مسیر خود را مشخص کنند و با ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها بالقوه استان آشنا باشند و آنها را به بالفعل تبدیل کنند.

رحمانیان یکی از راه‌های حکمرانى خوب را شفافیت دانست و گفت: برای این کار باید به سمت سامانه‌ای کردن امور رفت چراکه بسیاری از فسادها را از بین می‌برد.

وی یکی از مشکلات این استان را قاچاق سوخت دانست و با انتقاد از عملکرد دستگاه‌ها برای ایجاد سامانه‌ها، گفت: یکی از برنامه‌های سازمان پیگیری این موضوع است، در این خصوص باید تذکر داد که مبادا مدیران بعدا گلایه‌مند شوند.

رحمانیان گفت: به موجب قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز 14 دستگاه باید 21 سامانه برای پیشگیری از قاچاق سوخت ایجاد کنند که برخی از دستگاه‌ها اراده کافی برای این کار نداشته‌اند در حالی که این قانون ضمانت اجرای کیفری برای ترک فعل و سهل‌انگاری آنها پیش‌بینی کرده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور افزود: قانون در هر شرایطی باید اجرا شود نه اینکه قانون را به نفع خودمان تفسیر کنیم.

رحمانیان در بخش دیگری از سخنان خود یکی دیگر از اولویت‌های سازمان بازرسی را حمایت از واحدهای تولیدی دانست و از احیای 110 واحد تولیدی با ورود سازمان بازرسی خبر داد.

وى با اشاره به ورود سازمان بازرسی به موضوع بنگاه‌داری بانک‌ها، بیان کرد: از ابتدای سال جاری با ورود سازمان بازرسی بیش از 17 هزار میلیارد تومان از اموال و سهام بانک‌ها به فروش رفته و همچنین بیش از 1100 میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی و وصول شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه‌های مختلف، بیان کرد: این استان دارای مشکلاتی در حوزه آب و … است و یا وجود اقدامات موثر نظام تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بررسی عملکرد دستگاه‌ها و مدیران در رابطه با مبارزه با قاچاق سوخت

رحمانیان همچنین در حاشیه مراسم تکریم و معارفه بازرس کل استان سیستان و بلوچستان در پاسخ به سوال خبرنگاران پیرامون برنامه‌های نظارتی سازمان بازرسی برای مبارزه با قاچاق سوخت گفت: در سازمان بازرسی کل کشور با توجه به قاچاق روزانه میزان قابل توجهی سوخت در سراسر کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان یک برنامه نظارتی برای کل کشور طراحی شده که در صورت اجرایی شدن برنامه به عهده بازرسی امور نفت است.

وی ادامه داد: بر این اساس عملکرد مسئولان و دستگاه‌ها از بعد نظارتی بررسی و در چارچوب قانون و مقررات اقدامات لازم انجام خواهد شد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: علاوه بر این سازمان بازرسی راهکار‌ها و پیشنهادات خود را در حوزه مبارزه یا قاچاق سوخت ارائه می‌دهد تا این موضوع به حداقل ممکن برسد.

رحمانیان در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون اقدامات سازمان بازرسی برای رفع مشکلات استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: به طور حتم در این سفر علاوه بر شناسایی مشکلات در صورتی که رفع آن‌ها نیاز به پیگیری در سطح ملی باشد سازمان بازرسی از مرکز پیگیری خواهد کرد.

نباید برای مبارزه با فساد یا روزنه‌های آن تعارف داشت

رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون فساد، گفت: ایشان همواره در سخنرانی ها اعلام کرده‌اند که در مبارزه با فساد عقب‌نشینی نداشته باشید.

حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا یکی از رسالت‌های دستگاه‌های نظارتی را پرداختن به سلامت اداری دانست و افزود: اگر دستگاه اداری سست باشد حاکمیت هم ضعیف می‌شود بر این اساس نباید برای مبارزه با فساد یا روزنه‌های آن تعارف داشت.

وی وظیفه اول هر مدیر را سلامت دستگاه زیرمجموعه‌اش دانست و گفت: در برخورد با فساد فقط نباید از بازرسی انتظار داشت بلکه همه باید در میدان بیایند و‌ اگر سیاهی دیده شده همه فریاد بزنیم نه اینکه فقط دستگاه‌های نظارتی وارد میدان شوند.

رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان در ادامه به نقش رسانه‌ها و مردم در مبارزه با فساد اشاره کرد.

وی یکی از درخواست‌های مردم را برخورد عملی و‌ قاطع با افرادی که خط قرمز را رد کرده‌اند دانست و گفت: مردم می‌خواهند با فرد فاسد در هر رده و‌ جایگاهی برخورد شود و از این طریق است که می‌توان امید را در بین مردم حاکم کرد.

وی ادامه داد: مدیری که فاسد است سرمایه اجتماعی و اعتماد به نظام را از بین می‌برد و نباید با عطوفت با این مدیر فاسد برخورد کرد.

نگاه دستگاه نظارتی مچ‌گیری نیست

معاون استاندار سیستان و بلوچستان نیز از تعامل سازنده بازرسی با مدیران دستگاه‌های اجرایی تقدیر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع شورای دستگاه‌های نظارتی با نقشی تاثیرگذار بسیاری از موانع را از پیش روی‌ مدیران برداشته است.

عباسعلی ارجمندی با اشاره به اینکه نگاه دستگاه نظارتی مچ‌گیری نیست و به دنبال رفع مشکلات است، خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی خواستار تعامل با بازرسی شد و‌ تاکید کرد: اگر امور بر اساس قانون باشد نباید از دستگاه های نظارتی ترس و واهمه داشت.

همچنین  محمدرضا شهریاری نژاد بازرس سابق سیستان و بلوچستان نیز به برخی از اقدامات انجام شده اشاره کرد.

غلامرضا کوهی بازرس کل استان سیستان و بلوچستان هم در این مراسم موضوعاتی را مطرح کرد.

در این مراسم حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا رئیس‌کل دادگستری این استان، حجت‌الاسلام موسی فتوحی رئیس منطقه دو سازمان بازرسی و بازرس کل استان خراسان رضوی، معاون استاندار  سیستان و بلوچستان و سایر مدیران حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

شناسایی پیکر شهید ‌«رضا عباسی»‌/ کرمانشاه میزبان پیکر هفتمین شهید مدافع حرم + اینفوگرافی

 شناسایی پیکر شهید ‌«رضا عباسی»‌/ کرمانشاه میزبان پیکر هفتمین شهید مدافع حرم + اینفوگرافی
2023-11-28T16:19:26+03:30
معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: پیکر شهید مدافع حرم «رضا عباسی» همراه هفت شهید دیگر بعد از سال‌ها شناسایی شده و به وط...

ایران ۵ برابر نرخ جهانی فرونشست دارد/بیشترین فرونشست در استان کرمان

 ایران ۵ برابر نرخ جهانی فرونشست دارد/بیشترین فرونشست در استان کرمان
2023-11-28T16:19:26+03:30
دبیرکل ژئودوزی و نقشه‌برداری زمینی سازمان نقشه‌برداری کشور گفت: ایران ۵ برابر نرخ جهانی فرونشست دارد.

حفاظت از ۳۵ هزار اثر تاریخی ایران با ۲ هزار نیرو!

 حفاظت از ۳۵ هزار اثر تاریخی ایران با ۲ هزار نیرو!
2023-11-28T16:19:25+03:30
فرمانده یگان حفاظت میراث‌ فرهنگی گفت: در کشور ۲ هزار نیرو برای حفاظت از آثار تاریخی داریم و به حدی با کمبود امکانات و وسایل نقلیه مواجه‌ایم که برخی از همکار...

پیکر پاک نخستین شهید مدافع حرم استان گلستان به کشور بازگشت + عکس و اینفوگرافی

 پیکر پاک نخستین شهید مدافع حرم استان گلستان به کشور بازگشت + عکس و اینفوگرافی
2023-11-28T15:25:56+03:30
پیکر پاک شهید مدافع حرم «غلامعلی تولی» با تلاش پاسداران سرافراز انقلاب اسلامی تفحص و به میهن بازگشت.

پیکر شهید مدافع حرم "الیاس چگینی" در سوریه شناسایی شد + اینفوگرافی

 پیکر شهید مدافع حرم "الیاس چگینی" در سوریه شناسایی شد + اینفوگرافی
2023-11-28T15:25:55+03:30
پیکر مطهر شهید مدافع حرم الیاس چگینی در عملیات تفحص در سوریه کشف و شناسایی شد و پیکر وی پس از ۸ سال انتظار به آغوش خانواده‌اش بازگشت.

فرمانده مرزبانی کشور: هیچ مشکلی امنیتی در مرز ایران و آذربایجان نداریم

 فرمانده مرزبانی کشور: هیچ مشکلی امنیتی در مرز ایران و آذربایجان نداریم
2023-11-28T15:25:55+03:30
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با بیان اینکه هیچ مشکل امنیتی در مرز ایران و آذربایجان نداریم، گفت: مرزبانان غیور کشور ما چشمان بیدار نظام مقدس ایران اسلامی بر...

گیلان در انتظار دلاورمردی عاشق/ پیکر شهید مدافع حرم «‌محمدرضا یعقوبی» شناسایی شد + اینفوگرافی

 گیلان در انتظار دلاورمردی عاشق/ پیکر شهید مدافع حرم «‌محمدرضا یعقوبی» شناسایی شد + اینفوگرافی
2023-11-28T15:25:54+03:30
پیکر مطهر شهید مدافع حرم «‌محمدرضا یعقوبی» که به تازگی با آزمایش DNA در مرکز ژنتیک نور دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله سپاه شناسایی شده است، به گیلان...

پیکر پاک نخستین شهید مدافع حرم استان گلستان به کشور بازگشت + عکس

 پیکر پاک نخستین شهید مدافع حرم استان گلستان به کشور بازگشت + عکس
2023-11-28T14:32:38+03:30
پیکر پاک شهید مدافع حرم «غلامعلی تولی» با تلاش پاسداران سرافراز انقلاب اسلامی تفحص و به میهن بازگشت.

۲ میلیون مترمکعب روان آب به مخزن سد شمیل هرمزگان وارد شد

 ۲ میلیون مترمکعب روان آب به مخزن سد شمیل هرمزگان وارد شد
2023-11-28T14:19:16+03:30
مدیر گروه بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان گفت: طی اولین بارندگی‌های پاییزی در استان هرمزگان ۲ میلیون مترمکعب روان آب ناشی از ب...

پیکر پاک نخستین شهید مدافع حرم استان گلستان به کشور بازگشت

 پیکر پاک نخستین شهید مدافع حرم استان گلستان به کشور بازگشت
2023-11-28T14:19:15+03:30
پیکر پاک شهید مدافع حرم «غلامعلی تولی» با تلاش پاسداران سرافراز انقلاب اسلامی تفحص و به میهن بازگشت.

گیلان در انتظار دلاورمردی عاشق/ پیکر شهید مدافع حرم «‌محمدرضا یعقوبی» شناسایی شد

 گیلان در انتظار دلاورمردی عاشق/ پیکر شهید مدافع حرم «‌محمدرضا یعقوبی» شناسایی شد
2023-11-28T14:19:13+03:30
پیکر مطهر شهید مدافع حرم «‌محمدرضا یعقوبی» که به تازگی با آزمایش DNA در مرکز ژنتیک نور دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله سپاه شناسایی شده است، به گیلان...

تاخیر ۲ ماهه در تحویل کتا‌ب‌های درسی دانش‌آموزان در قوچان

 تاخیر ۲ ماهه در تحویل کتا‌ب‌های درسی دانش‌آموزان در قوچان
2023-11-28T14:05:55+03:30
با گذشت دو ماه از آغاز مدارس هنوز دانش‌آموزان رشته تجربی یکی از مدارس شهرستان قوچان کتاب‌های درس خود را دریافت نکرده‌اند که این امر سبب اعتراض والدین شد، ام...

ناوگروه صلح و دوستی نیروی دریایی عمان در بندرعباس پهلو گرفت

 ناوگروه صلح و دوستی نیروی دریایی عمان در بندرعباس پهلو گرفت
2023-11-28T14:05:54+03:30
ناوگروه صلح و دوستی نیروی دریایی عمان، همزمان با فرارسیدن ۷ آذر سالروز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با استقبال رسمی فرماندهان نیروی دریایی...

شبکه قاچاق دام زنده قاچاق در هرمزگان متلاشی شد

 شبکه قاچاق دام زنده قاچاق در هرمزگان متلاشی شد
2023-11-28T13:52:46+03:30
رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف محموله بزرگ دام زنده قاچاق در شهرستان بندرلنگه خبر داد.

تاخیر ۲ ماهه در تحویل کتا‌های درسی دانش‌آموزان در قوچان

 تاخیر ۲ ماهه در تحویل کتا‌های درسی دانش‌آموزان در قوچان
2023-11-28T13:52:44+03:30
با گذشت دو ماه از آغاز مدارس هنوز دانش‌آموزان رشته تجربی یکی از مدارس شهرستان قوچان کتاب‌های درس خود را دریافت نکرده‌اند که این امر سبب اعتراض والدین شد، ام...

رئیس سازمان اورژانس: ۳ هزار دستگاه آمبولانس فرسوده داریم

 رئیس سازمان اورژانس: ۳ هزار دستگاه آمبولانس فرسوده داریم
2023-11-28T13:52:44+03:30
رئیس سازمان اورژانس با بیان اینکه ۳ هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در سطح کشور وجود دارد،گفت برای جایگزینی این آمبولانس‌ها علاوه بر تامین بودجه توسط دولت، ضرور...

علت افزایش قیمت گاز مایع در کاشان چیست؟

 علت افزایش قیمت گاز مایع در کاشان چیست؟
2023-11-28T13:39:30+03:30
رئیس شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ناحیه کاشان علت افزایش قیمت گاز مایع در کاشان را تشریح کرد.

تعادل ۴۳۰ هزار میلیاردی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ تعارضات ‌مناطق آزاد برای همیشه رفع می‌شود

 تعادل ۴۳۰ هزار میلیاردی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ تعارضات ‌مناطق آزاد برای همیشه رفع می‌شود
2023-11-28T13:39:28+03:30
دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: کرد: در ۶ ماهه اول سال جاری ۴۳۰ هزار میلیارد تومان تعادل سرمایه گذاری در مناطق آزاد کشور برقرار شده است.

قاتل شهیدان "سپیدرو" و "کاظمی" به دار مجازات آویخته شد

 قاتل شهیدان "سپیدرو" و "کاظمی" به دار مجازات آویخته شد
2023-11-28T13:12:36+03:30
معاون حقوقــی فرماندهی انتظامی استان خوزستان از اجرای حکم اعدام قاتل شهیدان والامقام "سپیدرو" و "کاظمی" خبر داد.

پیکر شهید مدافع حرم "الیاس چگینی" در سوریه شناسایی شد

 پیکر شهید مدافع حرم "الیاس چگینی" در سوریه شناسایی شد
2023-11-28T13:12:36+03:30
پیکر مطهر شهید مدافع حرم الیاس چگینی در عملیات تفحص در سوریه کشف و شناسایی شد و پیکر وی پس از ۸ سال انتظار به آغوش خانواده‌اش بازگشت.

سوزن اشتغال‌زایی در سوادکوه فقط بر حوزه صنعت می‌کوبد/ فولاد جایگزین کُک‌سازی!

 سوزن اشتغال‌زایی در سوادکوه فقط بر حوزه صنعت می‌کوبد/ فولاد جایگزین کُک‌سازی!
2023-11-28T12:59:18+03:30
شکست طرح و وعده ساخت کارخانه کُک‌سازی سوادکوه، حالا وعده ساخت کارخانه فولاد پیش چشمان مردم قرار گرفته تا امیدی دوباره برای اشتغال‌زایی باشد.

خلبان طالب‌زاده: امپراطوری رسانه‌ای در اولویت دشمنان قرار دارد

 خلبان طالب‌زاده: امپراطوری رسانه‌ای در اولویت دشمنان قرار دارد
2023-11-28T11:52:27+03:30
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: امروز جنگ و امپراطوری رسانه‌ای در اولویت دشمنان قرار دارد و آنها از طریق رسانه و فضای مجازی، روی ذهن و ادراک کشور‌ه...

وضعیت نامطلوب ترمینال خارجی فرودگاه شیراز

 وضعیت نامطلوب ترمینال خارجی فرودگاه شیراز
2023-11-28T11:52:26+03:30
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس وضعیت نامطلوب ترمینال خارجی فرودگاه شیراز، گفت: ۲۰ ایراد در ترمینال خارجی این فرودگاه شناسایی شد، در سفر ...

۹۹ درصد ‌اراضی منابع طبیعی و ۲۳ درصد ‌اراضی کشاورزی ‌ایلام سنددار شد‌

 ۹۹ درصد ‌اراضی منابع طبیعی و ۲۳ درصد ‌اراضی کشاورزی ‌ایلام سنددار شد‌
2023-11-28T11:52:24+03:30
رئیس کل دادگستری ‌ایلام گفت: به منظور پیشگیری از هر گونه تصرف غیر مجاز، ۹۹ درصد از اراضی منابع طبیعی و ۲۳ درصد از اراضی کشاورزی استان سنددار شده است.

مشهدی‌ها امسال تنها ۱۱ روز هوای پاک داشتند/ بارش‌های رگباری خراسان رضوی را فرا می‌گیرد

 مشهدی‌ها امسال تنها ۱۱ روز هوای پاک داشتند/ بارش‌های رگباری خراسان رضوی را فرا می‌گیرد
2023-11-28T11:52:24+03:30
کیفیت هوای کلانشهر مشهد با افزایش حجم آلاینده‌ها، در هفتمین روز از آذر ماه ۱۴۰۲ در آستانه رسیدن به وضعیت هشدار آلودگی برای تنفس شهروندان قرار دارد و گرد و خ...

حادثه برای کارکنان شبکه بهداشت و درمان ‌رابر/ ۷ نفر کشته و مصدوم شدند

 حادثه برای کارکنان شبکه بهداشت و درمان ‌رابر/ ۷ نفر کشته و مصدوم شدند
2023-11-28T11:52:23+03:30
در پی برخورد کامیون حمل بتن و سواری پراید در محور رابر به جیرفت‌، ۷ نفر کشته و مصدوم شدند.

سردار پاکپور: همیشه ‌نقشه‌های دشمن را رصد می‌کنیم/ هیچ وقت شرایط را عادی تصور نکرده‌ایم

 سردار پاکپور: همیشه ‌نقشه‌های دشمن را رصد می‌کنیم/ هیچ وقت شرایط را عادی تصور نکرده‌ایم
2023-11-28T11:52:22+03:30
فرمانده نیروی زمینی سپاه با تحلیل شرایط امروز و حوادث فلسطین اشغالی گفت: هیچ وقت شرایط را برای خود عادی تصور نکرده و نخواهیم کرد و همواره برنامه‌ها و نقشه‌ه...

‌تشییع پیکر بازیگر نام‌آشنای سینما در رشت/ وداع هنرمندان گیلانی با ‌"پروانه معصومی‌"‌‌‌‌ + تصاویر

 ‌تشییع پیکر بازیگر نام‌آشنای سینما در رشت/ وداع هنرمندان گیلانی با ‌"پروانه معصومی‌"‌‌‌‌ + تصاویر
2023-11-28T11:25:55+03:30
مراسم تشییع پروانه معصومی بازیگر نام‌آشنای سینما و تلویزیون امروز ساعت ۱۰ صبح ‌‌در ساختمان خاتم‌الانبیاء(ص) ‌برگزار شد.

‌تشییع پیکر بازیگر نام‌آشنای سینما در رشت/ وداع هنرمندان گیلانی با ‌"پروانه معصومی‌"‌‌‌‌

 ‌تشییع پیکر بازیگر نام‌آشنای سینما در رشت/ وداع هنرمندان گیلانی با ‌"پروانه معصومی‌"‌‌‌‌
2023-11-28T10:45:36+03:30
مراسم تشییع پروانه معصومی بازیگر نام‌آشنای سینما و تلویزیون امروز ساعت ۱۰ صبح ‌‌در ساختمان خاتم‌الانبیاء(ص) ‌برگزار شد.

قاسم‌پور: برخی مدیران فوتبالی ‌مثل سیریش به صندلی‌های‌شان چسبیده‌اند/ چرا ‌مدیر خارجی ‌کاربلد نمی‌آوریم؟

 قاسم‌پور: برخی مدیران فوتبالی ‌مثل سیریش به صندلی‌های‌شان چسبیده‌اند/ چرا ‌مدیر خارجی ‌کاربلد نمی‌آوریم؟
2023-11-28T10:32:22+03:30
پیشکسوت فوتبال خوزستان گفت: برخی مدیران فوتبال خوزستان از جایی سفارش شده‌اند و حتی با عملکرد ضعیف، حاضر به استعفا نیستند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)