میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محمود اعتباری ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ایمنی مواد غذایی مسئله بسیار مهمی است که ارگانهای مختلفی در آن نقش دارند و با نظارت کامل معاونت غذا و دارو بر روی تمام مراحل تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی از مزرعه تا سفره، غذای سالم به دست مصرف کننده میرسد.
وی بیان داشت: مصرف غذاهای صنعتی بسته بندی که از زمان تولید تا توزیع آن تحت نظارت است توصیه میشود این در حالی است که مصرف غذاهای سنتی که بدون بسته بندی و داشتن سیب سلامت است، از نظر ایمنی غذا تحت نظارت نیست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام اینکه تولید غذای سالم هزینهبر است و مردم نباید سلامتی خود را فدای هزینه کم کنند، ادامه داد: «غذای ایمنتر، سلامتی بهتر» شعار امسال روز جهانی ایمنی غذا است که در این ارتباط روز پنج شنبه همایشی با حضور مدیر کل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور برگزار میشود.
وی با اظهار اینکه اگر مردم مصرف کننده بالاترین کیفیت مواد غذایی باشند و آن را مطالبه کنند قطعاً تولید کنندگان نیز تلاش خود را در ارائه تحقق خواسته مردم انجام میدهند، اضافه کرد: سلامتی مواد غذایی نباید فدا شود و معاونت غذا و دارو در راستای تأمین و تولید باکیفیت ترین مواد غذایی و رسیدن به بالاترین سطح از ایمنی غذا گام برداشته است و از صفر تا صد مواد غذایی نظارت دارد.
۱۰ درصد بیماریها از طریق مواد غذایی بروز میکند
اعتباری گفت: بر اساس آمار جهانی ۱۰ درصد بیماریها از طریق مواد غذایی بروز میکند از جمله بیماریهای عفونی، باکتریها، قارچی، ویروسی و آسیبهای گوارشی است همچنین در بروز بیماریهای غیر واگیردار همچون سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون نیز عدم ایمنی غذا نقش دارد.
وی تصریح کرد: غذای سالم است که شکر، نمک و چربی کمتری داشته باشند که در همین راستا به دنبال تولید مواد غذایی با کمترین حد از این مواد غذایی هستیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارتقا ایمنی غذا را چشم انداز معاونت خواند و ادامه داد: در همین راستا نیازمند آماده سازی زیرساختهایی است که در این مسیر حرکت کردیم.
وی خواستار تغییر شیوه زندگی برای رسیدن به ایمنی غذا شد و ادامه داد: رسانهها باید در عرصه مصرف غذاهای ایمنی به مردم باید ورود جدیتری یابند.
اطمینانی، دکترای تغذیه و رژیم درمانی نیز در این نشست ایمنی غذا را منوط به رعایت ۴ مورد دانست و افزود: شستشوی دست و ظروف، جدا کردن و قطعه کردن مواد غذایی از جمله مواد خام و پخته است، پختن و فریز کردن مواد غذایی است.
منبع : خبرگزاری مهر
راهبرد دشمن در جنگ نرم ترویج ناامیدی در بین مردم است
هدیه رهبر معظم انقلاب به ملیپوش والیبال نشسته قم اهدا شد
فعالیتهای تجاری و مسافری در مرز خسروی با حالت عادی دنبال میشود
تعبیر الهامی از مربی های دوشنبه ای؛ نساجی خوب بازی کرد
استاندار جدید قزوین را بیشتر بشناسید
مداحان در ایجاد پیوند میان مردم و مکتب اهل بیت(ع) وظیفه مهمی دارند
حضرت فاطمه(س) از یک افق علمی بسیار والایی برخوردار است
استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسیم
«کولیوند» استاندار سمنان شد
استاندار جدید سمنان را بیشتر بشناسید
تصادف زنجیرهای در قشم ۹ مصدوم برجا گذاشت
صادرات محصولات دانش بنیان به اروپا از کریدور کشورهای حاشیه خزر
۹۱۰۰ مترمربع اراضی کشاورزی در محمودآباد آزادسازی شد
پلمب ۷ واحد صنفی کرمان به دلیل استفاده از اتباع بیگانه غیرمجاز
تشییع پنج شهید گمنام در استان مرکزی
بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد در آذربایجان غربی احیا شد
هشدار مدیریت بحران خوزستان برای تقویت سامانه بارشی
آغاز عملیات آسفالت پروژه تعریض محور آریاشهر به کمربندی کرمانشاه
۶۰ انشعاب غیرمجاز آب در روستای گمیزدر مشهد قطع شد
۱۴۰ طرح عمرانی و اجتماعی در قالب قرارگاه کوثر در ارومیه اجرا شد
مقاومت و اربعین به گفتمان تبدیل شود
کیفیت هوای استان البرز به وضع اضطرار رسید
طرح مردمیاری ارتش برای دانشآموزان بجستانی آغاز شد
بازگشایی راه ۶۵ روستای پشتکوه فریدونشهر در اصفهان
دو قلاده پلنگ در قاب دوربین محیط بانان طالقان ثبت شد
۱۶ مسیر آسفالت بین مزارع در ارومیه اجرا شد
زندان مرکزی اصفهان به «قارنه» منتقل میشود
جنایت پاراچنار ریشه در تحت الشعاع قرار دادن حکم نتانیاهو دارد
آغاز عملیات آسفالت پروژه تعریض محور آریاشهر بسمت کمربندی کرمانشاه
دولت و نهادهای امنیتی پاکستان از خون شیعیان مظلوم صیانت کنند