میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محمود اعتباری ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ایمنی مواد غذایی مسئله بسیار مهمی است که ارگانهای مختلفی در آن نقش دارند و با نظارت کامل معاونت غذا و دارو بر روی تمام مراحل تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی از مزرعه تا سفره، غذای سالم به دست مصرف کننده میرسد.
وی بیان داشت: مصرف غذاهای صنعتی بسته بندی که از زمان تولید تا توزیع آن تحت نظارت است توصیه میشود این در حالی است که مصرف غذاهای سنتی که بدون بسته بندی و داشتن سیب سلامت است، از نظر ایمنی غذا تحت نظارت نیست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام اینکه تولید غذای سالم هزینهبر است و مردم نباید سلامتی خود را فدای هزینه کم کنند، ادامه داد: «غذای ایمنتر، سلامتی بهتر» شعار امسال روز جهانی ایمنی غذا است که در این ارتباط روز پنج شنبه همایشی با حضور مدیر کل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور برگزار میشود.
وی با اظهار اینکه اگر مردم مصرف کننده بالاترین کیفیت مواد غذایی باشند و آن را مطالبه کنند قطعاً تولید کنندگان نیز تلاش خود را در ارائه تحقق خواسته مردم انجام میدهند، اضافه کرد: سلامتی مواد غذایی نباید فدا شود و معاونت غذا و دارو در راستای تأمین و تولید باکیفیت ترین مواد غذایی و رسیدن به بالاترین سطح از ایمنی غذا گام برداشته است و از صفر تا صد مواد غذایی نظارت دارد.
۱۰ درصد بیماریها از طریق مواد غذایی بروز میکند
اعتباری گفت: بر اساس آمار جهانی ۱۰ درصد بیماریها از طریق مواد غذایی بروز میکند از جمله بیماریهای عفونی، باکتریها، قارچی، ویروسی و آسیبهای گوارشی است همچنین در بروز بیماریهای غیر واگیردار همچون سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون نیز عدم ایمنی غذا نقش دارد.
وی تصریح کرد: غذای سالم است که شکر، نمک و چربی کمتری داشته باشند که در همین راستا به دنبال تولید مواد غذایی با کمترین حد از این مواد غذایی هستیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارتقا ایمنی غذا را چشم انداز معاونت خواند و ادامه داد: در همین راستا نیازمند آماده سازی زیرساختهایی است که در این مسیر حرکت کردیم.
وی خواستار تغییر شیوه زندگی برای رسیدن به ایمنی غذا شد و ادامه داد: رسانهها باید در عرصه مصرف غذاهای ایمنی به مردم باید ورود جدیتری یابند.
اطمینانی، دکترای تغذیه و رژیم درمانی نیز در این نشست ایمنی غذا را منوط به رعایت ۴ مورد دانست و افزود: شستشوی دست و ظروف، جدا کردن و قطعه کردن مواد غذایی از جمله مواد خام و پخته است، پختن و فریز کردن مواد غذایی است.
منبع : خبرگزاری مهر
اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب میشود
اقتصاد دریا محور میتواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکههای قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
انقلاب اسلامی بزرگترین ابزار برای توسعه زمینهسازی ظهور است
نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
هوای اراک و ساوه ناسالم است
۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملتهای جهان اسلام
حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
بلندمرتبه سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
انقلاب بزرگترین ابزار برای توسعه زمینهسازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است
جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق میشود
فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار بهعلت کاهش دید افقی مشهد
بلندمرتبه سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود