میرنیوز
میلاد پام در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به آغاز فصل بهار و رونق ورزشهای هوایی در استان، اظهار کرد: به واسطه وجود سایتهای پروازی مهمی همچون سایت ویس قرنی در استان کرمانشاه همه ساله با مساعد شدن هوا در فصل بهار پاراگلایدر سواران زیادی از سراسر کشور به کرمانشاه میآیند تا در این سایتها پرواز داشته باشند.
وی با بیان اینکه پاراگلایدر سواری بر خلاف تصور عموم مردم رشته ای خطرناک و لوکس نیست، گفت: پاراگلایدر سواری در مقایسه با برخی رشتههای دیگر مانند اسب سواری، اسکی، اتومبیلرانی و... ورزشی پر هزینه و لوکس نیست. از سوی دیگر اگر فردی مهارتهای لازم را ببیند، این رشته اصلا خطرناک نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه هر فردی که بخواهد با پاراگلایدر پرواز کند باید حتما گواهینامه داشته باشد، عنوان کرد: گرفتن گواهینامه پرواز منوط به گذراندن دورههای آموزشی لازم زیر نظر مربیان کارت دار است که تحت پوشش کمیته پاراگلایدر استان هستند و عموما در سایت ویس قرنی حضور دارند.
پام یادآورشد: البته در سایت ویس قرنی گاها مربیان فاقد کارت مربیگری نیز حضور دارند که کمیته پاراگلایدر استان تلاشهای خود را برای جلوگیری از ادامه فعالیت آنها انجام میدهد، اما علاقمندان به یادگیری این رشته هم باید برای گرفتن آموزش از مربیان خود کارت مربیگری بخواهند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه افراد دارای ناراحتیهای قلبی و عروقی، فشار خون و برخی بیماریهای دیگر نباید وارد این رشته شوند، عنوان کرد: کسی که میخواهد پاراگلایدر سواری کند حتما باید از سلامت جسمی کاملی برخوردار باشد، چرا که در حین پرواز خلبان دچار هیجان زیادی میشود.
این خلبان پاراگلایدر گفت: افراد علاقمند به یادگیری پاراگلایدر ابتدا باید از طریق کمیته پاراگلایدر استان در کلاسهای این رشته ثبت نام کنند و پس از آن در اولین دورههای آموزشی پاراگلایدر شرکت کنند.
وی مدت زمان برگزاری این دوره را 30 جلسه اعلام کرد و گفت: مبلغ ورودی برای شرکت در این دوره آموزشی حدود دو میلیون و 500 هزار تومان است و ورزشکار میتواند در این مرحله پرواز از زمین صاف به سطح شیب دار و ورود به منطقه پرواز را یاد بگیرد.
به گفته این ورزشکار در مرحله اول آموزشهای پاراگلایدر تمامی تجهیزات پرواز مانند بال، صندلی، چترکمکی، کلاه و بیسم توسط مربی در اختیار هنرآموز قرار داده میشود.
وی تاکید کرد: گذراندن این دوره به این معنی نیست که ورزشکار پس از آن میتواند مستقل پرواز کند، بلکه باید تمامی پروازهای خود را با کمک مربی انجام دهد، چراکه هنوز به مهارت کافی برای پرواز نرسیده است.
پام بابیان اینکه یک پاراگلایدرسوار برای اینکه بتواند مستقل باشد باید دوره دوم آموزشی را نیز ببیند، عنوان کرد: ثبت نام در این دوره هم حدود دو میلیون و 500 هزار تا سه میلیون تومان برای ورزشکار هزینه در بر دارد. علاوه بر این ورزشکار باید در این مرحله خودش تجهیزات پرواز را خریداری کند.
وی اضافه کرد: خرید تجهیزات مورد نیاز یک خلبان پاراگلایدر برای پرواز بستگی به برند تجهیزات بین 50 تا 60 میلیون تومان تمام میشود.
این ورزشکار بابیان اینکه خرید تجهیزات فرسوده و دست دوم یکی از خطراتی است که ورزشکاران این رشته گاها نادانسته به سمت آن میروند، افزود: متاسفانه برخی از پاراگلایدر سواران برای کم شدن هزینههای خرید تجهیزات این رشته، ریسک میکنند و به سراغ تجهیزات کارکرده خارجی میروند که این موضوع برای آنها خطرآفرین میشود.
به گفته این پاراگلایدرسوار کرمانشاهی گذراندن هر دو دوره آموزشی این رشته نزدیک به یک و سال و نیم طول خواهد کشید.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۴ لنج حامل کالای قاچاق در استان بوشهر توقیف شد
تلههای زنده گیری هوبره بلای جان گونههای ارزشمند حیات وحش
آلودگی هوای ۶ شهر خوزستان برای گروه های حساس
۸۰۰ جهیزیه به مناسبت هفته گرامیداشت بسیج در کردستان توزیع شد
۸ دستگاه خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق در نهبندان توقیف شد
تردد بیش از ۶ میلیون نفر طی سال جاری در مرز مهران
نزدیکی به قرآن و سیره پیامبر اسلام رمز پیروزی بر دشمنان است
استاندار قم: فرونشست زمین در برخی نقاط قم ایجاد شده است
فرمانداری که به خبرنگار توهین می کند باید عزل شود
اصلاح سیاست ارزی برای حمایت از صنعتگران
دستگیری ۳ شرور مسلح در عملیات ویژه پلیس ایرانشهر
سرپرست فرمانداری بندر انزلی معرفی شد
سانحه برای خودروی استاندار/ حال عمومی مهدی زندیه وکیلی خوب است
سمنان میزبان اجلاس سراسری نماز دانشآموزی کشور شد
اولین مزرعه کشت حفاظتی در شهرستان زارچ ایجاد شد
انجام ۳ عملیات مردم یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه در هفته گذشته
شهرکرد سردترین نقطه در کشور
ترافیک سنگین در جاده های البرز/ جاده کرج - چالوس بسته است
امام جمعه اصفهان: مشخص نبودن حد وقف در اصفهان چالش جدی است
امام جمعه خرمآباد: جذب نیروی بدون ضابطه در ادارات جرم انگاری شود
مهرواره «بانور» برای توانمندسازی بانوان کنشگر رسانه برگزار می شود
ضرورت افزایش بودجه استان یزد با توجه به سهم پررنگ یزد در اشتغال کشور
هلاکت و دستگیری ۷۶ تروریست در سیستان و بلوچستان
حادثه رانندگی در محور اهر- تبریز ۷ نفر مصدوم در پی داشت
وزیر ارتباطات: استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود
ترافیک سنگین در جاده های البرز/ جاده چالوس بسته است
استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود
اقدامات وزارت نفت براساس اولویت شهرها باشد
احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری یک مطالبه جدی محیط زیستی در چهارباغ
ادامه انسداد بخشی از جاده کرج- چالوس تا ۱۰ آذرماه