میرنیوز

گردهمایی وحدت آفرین علمای شیعه و سنی در تربت جام برگزار شد

گردهمایی وحدت آفرین علمای شیعه و سنی در تربت جام برگزار شد 2023-02-08T08:19:48+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و به منظور تقویت و تجدید پیمان با آرمان‌های تقریبی بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) شامگاه سه شنبه گردهمایی وحدت آفرین علمای شیعه و سنی با حضور جمع کثیری از علما و روحانیون شیعه و سنی شهرستان‌های تربت جام، صالح آباد، باخرز و سرخس در سالن همایش دانشگاه وحدت تربت جام برگزار شد.

مسئول مرکز اسلامی استان خراسان رضوی در این گردهمایی خطاب به دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب اظهار کرد: شما به طور مداوم اظهار نگرانی می‌کنید از توانمندی هسته‌ای و موشکی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بابت این مساله نگران باشید و از این نگرانی بمیرید اما بدانید که قدرت نظام مقدس اسلامی ایران صرفاً متکی به موشک و پهباد نیست بلکه متکی به حضور توأم با شعور، شجاعت مردم است و بدانید پشتوانه‌ی نظام ما ان ربک لبالمرصاد است.

جوانشیری خطاب به دشمنان افزود: در طول این ۴۴ سال افتخار هر ترفندی که به ذهن کثیف و خبیث شما آمد اجرایی کردید، اما خدا با آن قدرت و حکمتش در کمین شما نشسته و تمام نقشه‌های شوم شما را باطل کرده و از این به بعد هم باطل خواهد کرد ملت ایران یک ملت متعهد به خدا و عامل به آموزه‌های اسلام است و قطعاً در مسیر حرکت خودش به طور مداوم و مستمر لطف و حمایت خدا را به همراه خواهد داشت و شما نخواهید توانست با خدا بجنگید هر که در مقابل قدرت لایزال خدا ایستاد نابود شد و شما هم به فضل الهی نابود خواهید شد.

وی تاکید کرد: دشمنان همیشه مأیوس و ناامید و شکست خورده اسلام و انقلاب بدانید اگر چشم طمعتان را به بگو مگو های درون خانوادگی شیعه و سنی در کشور بستید دندان پوسیده طمع خود را از این قصه بیرون بکشید وگرنه با مشت گره کرده علمای شیعه و سنی در آینده‌ای نزدیک بر دهان یاوه گوی خودتان رو به رو خواهید شد.

مدیر مرکز اسلامی خراسان رضوی خطاب به دشمنان اسلام و انقلاب گفت: ملت ایران ۴۴ سال پیش آزاد شده و الهام بخش آزادی دیگر ملت‌ها می‌شود شما نگران آزادی ملت ایران نباشید که نیستید و دروغ می‌گوئید شما نگران الهام بخشی ملت ایران و انقلاب اسلامی بر روی دیگر ملت‌های دنیا هستید و می‌ترسید که ملت‌های دیگر شما را بشناسند و دست شما را بخوانند و در مقابل شما بایستند که این روز هم بسیار نزدیک است و آینده بسیار روشن و درخشان است و به فضل الهی آرزوی براندازی در این کشور پر از افتخار و اقتدار را به گور خواهید برد.

وحدت بین برادران شیعه و اهل سنت یکی از روحیات مردم تربت جام است

در ادامه حجت الاسلام حسین اس لامی، امام جمعه تربت جام نیز اظهار کرد: امروز جامعه ما بیش از هر چیزی به محبت و دلسوزی و همدلی که منبعث از آیات الهی و سیره زلال نبوی می‌باشد نیازمند است.

امام جمعه تربت جام افزود: یکی از روحیات مردم تربت جام وحدت بین برادران شیعه و اهل سنت است و این وحدت مهم‌ترین میراثی است که از گذشتگان این خطه به دست ما رسیده و باید چون جان از او مراقبت کنیم.

وی افزود: امروز آخرین تیر ترکش بیگانگان در خارج از مرزهای کشور برای به چالش کشیدن امنیت ایران این است که هر روز به بهانه‌ای انگشت روی گسل‌های اختلاف انگیز بگذارند، اما ما نه نیازی به دلسوزی بیگانگان داریم و نه دلسوزی آنان را باور داریم.

حجت الاسلام اسلامی ادامه داد: در آمریکایی که روزنامه واشنگتن تایمز می‌نویسد در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ پنج سال اخیر ۵۵۰۰ نفر در کف خیابان‌های آمریکا با گلوله مستقیم پلیس آمریکا در عملیات تعقیب و گریز کشته شدند که از این ۵۵۰۰ نفر ۲۴۰ نفر زن بودند و همچنین یک خانم باردار ۲۶ ساله را پلیس آمریکا در کف خیابان‌های نیویرک به رگبار بست و کشت، همچنین آل صعودی که فقط در یک نوبت ۸۰ نفر از معترضین سیاسی را با شمشیر گردن زده است که ۴۰ نفر از آنان شیعه و ۴۰ نفر از آنان سنی بودند لذا ما چگونه باور کنیم دلسوزی شما را برای ایران و اسلام، ما قرآن و سیره ناب پیامبر (ص) و فرهنگ غنی همزیستی مسالمت آمیز اقوام و مذاهب را در کشور داریم.

وی بیان کرد: در نظام سیاسی ما بعد از ۳ ماه آشوب و اغتشاش فرمان عفو عمومی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) صادر شد فرمانی که در اوج عطوفت و رأفت اسلامی و در اوج اقتدار و شوکت است. این نظام مقدس اسلامی ظرفیت این را دارد که اختلافات خود را درون خودش حل کند و نیازی به دلسوزی دشمنان نداریم.

حجت الاسلام اسلامی با اشاره به عفو عمومی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: در سال ۲۰۱۶ بعد از آشوب در ترکیه ۳۰ استاندار، ۲۷۴۵ قاضی و دادستان، ۱۷۵۵ رئیس و معاون دانشگاه، ۱۵۲۰۰ کارمند، ۴۰ روزنامه نگار را اخراج و مصادره اموال کردند و به زندان انداختند اما تدبیر بزرگ رهبر عزیز نظام مقدس جمهوری اسلامی و عفو عمومی آب سردی بود بر چهره بدخواهان ایران و اسلام

امام خمینی اسلام را در کشور احیا کرد

مولوی امان الله برزگر، امام جمعه اهل سنت بخش پایین جام با تشریح وضعیت مردم در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) در مقابل طاغوت و طاغوتیان زمان خودش قیام کرد، و اسلام را در کشور احیا کرد، علما قبل از انقلاب هیچ جایگاهی در کشور نداشتند و هیچ مشورتی با آنان نمی‌شد و علما از اربابان زمان خود تبعیت می‌کردند اما به برکت انقلاب اسلامی جایگاه امروز علما در کشور و شهرستان‌ها بی نظیر است.

امام جمعه اهل سنت بخش پایین جام افزود: در قبل از انقلاب مگر ما چند عدد حوزه علمیه، مسجد و بانوی عالمه داشتیم؟ اما به برکت انقلاب اسلامی تعداد مسجدها و حوزه‌های علمیه برادران و خواهران افزایش یافته است.

وی ادامه داد: قدر نعمت جمهوری اسلامی و امنیت را باید بدانیم و این امنیت به راحتی به دست ما نرسیده است و خون شهدای گرانقدر برای آن به زمین ریخته است ما همه باید برای حفظ نظام تلاش کنیم. در گذشته ما غلام حلقه به گوش آمریکا بودیم و از ما حق توحش می‌گرفتند اما امروز در مقابل آمریکا ایستادیم و مکتب امام خمینی (ره) را در جهان رونق می‌بخشیم.

برزگر ادامه داد: امروز وظیفه ما بیش از پیش سنگین است و در گام دوم انقلاب باید همگام و همراه و متحد باشیم تا دشمنان همانطور که تا به حال مأیوس شدند من بعد هم مأیوس خواهند شد.

امام جمعه اهل سنت بخش پایین جام خطاب به دشمنان گفت: هر چه قدر سم پاشی کنید مردم ما آگاه و با بصیرت هستند و از منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تبعیت می‌کنند، ما همه سرباز رهبر هستیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

امنیت، زیربنای تمامی پیشرفت‌ها و تحولات اجتماعی و اقتصادی است

امنیت، زیربنای تمامی پیشرفت‌ها و تحولات اجتماعی و اقتصادی است
2025-02-16T16:30:13+03:30
مشهد - تولیت آستان قدس رضوی امنیت را زیربنای تمامی پیشرفت‌ها و تحولات اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت: بدون امنیت، هیچ‌گونه پیشرفتی در زمینه‌های مختلف ممکن نخو...

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T16:16:25+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
2025-02-16T16:16:24+03:30
شیراز- سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس از فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه ۲۸ بهمن تا دوشنبه ۲۹ بهمن در بخش های عمده استان فارس...

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است
2025-02-16T16:16:24+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر ضرورت کاربرد اجتماعی روحانیت تاکید کرد و گفت: جهادی بودن، اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است.

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم
2025-02-16T16:16:23+03:30
بندرعباس - فرمانده انتظامی شهرستان قشم از کشف یک خط لوله ۷۰۰ متری در یکی از سواحل جزیره قشم که برای انتقال غیرقانونی سوخت قاچاق از خشکی به دریا استفاده می‌شد...

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
2025-02-16T16:03:10+03:30
عباس آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد خبر داد.

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
2025-02-16T16:03:09+03:30
دهدشت- لیدر تجمعات دهدشت با رصد اطلاعات سپاه کهگیلویه‌وبویراحمد دستگیر شد.

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
2025-02-16T16:03:09+03:30
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از رشد چشمگیر صادرات و کاهش قابل توجه واردات موز در ده ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود
2025-02-16T15:23:06+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: قاچاق سوخت علاوه بر خسارت اقتصادی، تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود.

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
2025-02-16T15:23:06+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دریا محور تأکید بسیاری دارند و استفاده از این نعمت خدادادی می‌تواند مشکلات مناطق و استان‌...

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
2025-02-16T15:23:05+03:30
مشهد - مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه خراسان، با درک اهمیت فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی، به طور جدی وارد این عرصه‌ها شده است.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)