میرنیوز

روایت رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) از بی‌اعتمادی صنایع به دانشگاه‌های قزوین

 روایت رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) از بی‌اعتمادی صنایع به دانشگاه‌های قزوین 2022-12-07T13:25:26+03:30

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز در مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان که در سالن اجتماعات آینده‌پژوهی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: کم‌توجهی به تحقیقات دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی و مباحث بین رشته‌ای امروز یکی از مشکلات ما در حوزه پژوهش محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: برخی فکر می‌کنند که تولید دانش‌بنیان فقط در عرصه صنعتی اتفاق می‌افتد، در صورتی که در حوزه علوم انسانی، فرهنگ و هنر ظرفیت بسیاری برای تولیدات دانش‌بنیان وجود دارد. در حوزه فرهنگ و هنر هم با استفاده از فناوری‌های روز می‌توانیم شرکت‌های دانش‌بنیان را تأسیس کنیم و هنوز در این زمینه به صورت جدی وارد نشدیم و جای شرکت‌های دانش‌بنیان هنری در استان خالی است.

قاسم‌زاده ادامه داد: هنوز سرمایه‌گذاران ما در حوزه صنعت برای حمایت از محصولات دانش‌بنیان و دانش‌پایه هرس دارند و شاید یکی از دلایل این هراس مقطعی فکر کردن سرمایه‌گذار است و یا اینکه سرمایه‌گذار می‌خواهد درآمدهای حاصل از تولید خیلی‌سریع به چرخه تولید برگردد. چرا که نقدینگی و سرمایه در گردش شرکت‌های تولیدی کم است و این باعث می‌شود نتوانیم در حوزه محصولات دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنیم.

وی تصریح کرد: باید در این بخش تجدیدنظر کنیم و شرکت‌‌های تولیدی ما باید یک نگاه آینده‌پژوهانه به تولید دانش‌بنیان داشته باشند و از نگاه‌های مقطعی خود عبور کنند و باید تلاش کنند با استفاده از ایده‌ها و خلاقیت شرکت‌های دانش‌بنیان آینده صنعت و فناوری را از آن خود کنند. در ضمن صندوق توسعه ملی هم باید سرمایه کافی برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها را در اختیار این شرکت‌ها قرار دهد.

دبیر ستاد برگزاری هفته پژوهش استان قزوین با بیان اینکه شاهد بی‌اعتماد مزمن صنایع به دانشگاه‌ها و پژوهشگران در استان قزوین هستیم، گفت: اجرای بسیاری از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه‌های قزوین متاسفانه به پژوهشگران خارج از استان ما محول شده، در صورتی که توانمندی پژوهشگران و فناوران ما در استان قزوین فوق‌العاده است.

قاسم‌زاده افزود: صاحبان مراکز صنعتی استان قزوین باید بدانند که اگر با دانشگاه‌های فنی و مهندسی پایتخت برای اجرای طرح‌های پژوهشی خود قرارداد می‌بندند، این دانشگاه‌ها یک تیم دانشجویی را برای اجرای این پژوهش‌ها انتخاب می‌کنند، در حالی که در دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) استادان و دانشجویان ما همزمان پای کار اجرای پروژه پژوهشی هستند.

معرفی 4 دانشجوی برتر استان قزوین به جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه کشور

معاون دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) هم در این مراسم به برگزاری جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه استانی سال 1400 اشاره کرد و گفت: این جشنواره در قالب 2 گروه داوری آموزشی و 5 گروه داوری فرهنگی شامل گروه‌های علوم انسانی، فنی و مهندسی،‌ فناوری و علوم پایه، کشاورزی و هنر در مقاطع مختلف تحصیلات دانشگاهی برگزار شد، اما انعکاس رسانه‌ای نداشت.

علی همتی عفیف با انتقاد از مهجور ماندن جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه اضافه کرد: اما در رابطه جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه سال 1402 از هفته‌ها قبل اطلاع‌رسانی دقیقی از طریق سامانه‌های خبری و پیامک انجام شده و این جشنواره بر اساس آیین‌نامه و شیوه‌نامه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد.

وی با ذکر اینکه 17 دانشجوی برتر در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای جشنواره سال 1401 انتخاب شدند، ادامه داد: با وجود اینکه دانشجویان این دانشگاه از پتانسیل بسیارخوبی برخوردار هستند، اما اعتقاد داریم دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دیگر استان هم این ظرفیت را دارند که در این جشنواره شرکت و نقش‌آفرینی کنند.

همتی عفیف یادآور شد: بعد از انتخاب 17 دانشجوی برتر از این تعداد 9 نفر دانشجو به مرحله نهایی استانی رسیدند و از این 9 نفر هم در نهایت با توجه به امتیازاتی که در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دست آمد، 4 نفر به مرحله کشوری راه پیدا کردند و امیدواریم که حداقل یکی از نفر از این دانشجویان که جزو پژوهشگران برگزیده استان است، جایزه دانشجوی برتر کشور را از دستان رئیس‌جمهور بگیرد.

معاون دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) با اشاره به ضرورت مشارکت دانشجویان در برگزاری جشنواره انتخاب دانشجوی برتر گفت: دانشجویان و اساتید عزیز ما باید کمک کنند که این جشنواره انتخاب دانشجوی برتر در استان ما به خوبی شکل بگیرد و بتوانیم برای سال‌های آینده باید از این فرصت و ظرفیت استفاده کنیم.

همتی عفیف افزود: باید پژوهش‌هایی که به دست اساتید و دانشجویان برتر استان قزوین انجام می‌شود، جنبه عملیاتی پیدا کند و هدف ما هم از برگزاری جشنواره انتخاب دانشجوی برتر کمک به دانشجویان برتر و نخبه برای اجرایی کردن طرح‌های پژوهشی است.

به گزارش تسنیم، در این مراسم از 6 کتاب در زمینه‌های مختلف رونمایی و از 66 پژوهشگر برتر دانشگاهی استان قزوین قدردانی شد.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
2025-02-16T16:03:10+03:30
عباس آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد خبر داد.

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
2025-02-16T16:03:09+03:30
دهدشت- لیدر تجمعات دهدشت با رصد اطلاعات سپاه کهگیلویه‌وبویراحمد دستگیر شد.

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
2025-02-16T16:03:09+03:30
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از رشد چشمگیر صادرات و کاهش قابل توجه واردات موز در ده ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود
2025-02-16T15:23:06+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: قاچاق سوخت علاوه بر خسارت اقتصادی، تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود.

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
2025-02-16T15:23:06+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دریا محور تأکید بسیاری دارند و استفاده از این نعمت خدادادی می‌تواند مشکلات مناطق و استان‌...

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
2025-02-16T15:23:05+03:30
مشهد - مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه خراسان، با درک اهمیت فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی، به طور جدی وارد این عرصه‌ها شده است.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
2025-02-16T11:49:46+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی است، هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدم...

بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است

بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است
2025-02-16T11:36:23+03:30
زنجان-معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: بر اساس طرح جامع و تفصیلی شهر زنجان بلند مرتبه سازی فقط تا ۱۲ طبقه در این شهر مجاز است.

جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود

جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود
2025-02-16T11:36:22+03:30
رشت- سرپرست راه و شهرسازی گیلان با اشاره به محدودیت‌های تأمین زمین و مسکن در استان گفت: جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود.

فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار به‌علت کاهش دید افقی مشهد

فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار به‌علت کاهش دید افقی مشهد
2025-02-16T11:36:22+03:30
مشهد - رئیس فرودگاه شهدای سبزوار گفت: در پی کاهش دید افقی دو پرواز به مقصد مشهد، در فرودگاه سبزوار به زمین نشستند.

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود
2025-02-16T11:23:04+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)