میرنیوز
دکتر"محمدجواد فدائی" امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه در جلسه طرح های جهش تولید استان کرمان اظهار کرد: دستورالعمل ابلاغی مطلب تازه ای ندارد و همان مباحث گذشته از جمله رفع موانع تولید و رونق تولید است.
وی با بیان اینکه در جهش تولید باید به روش ها بپردازیم، افزود: در سال قبل شش محور را در زمینه رونق تولید اعلام کردیم که همان محورها به عنوان جهش تولید آمده از جمله فعال کردن واحدهای غیرفعال و نیمه فعال، افزایش ظرفیت واحدهای موجود، راه اندازی واحدهای جدید و ... محورهای مطرح شده در سال قبل است.
فدائی تصریح کرد: در شمال استان کرمان ۳۹۰ واحد تولیدی غیرفعال داریم که در سال گذشته ۳۰ مورد از آنها فعال شده که اگر با همین روال پیش برویم ۱۳ سال طول می کشد تا واحدهای غیرفعال، فعال شوند لذا جهش تولید یعنی این ۱۳ سال را تبدیل به سه سال بکنیم که از دل دستورالعمل ها چنین چیزی به دست نمی آید.
استاندار کرمان با اشاره به طولانی بودن زمان صدور مجوزها بیان کرد: برای تسریع روند صدور مجوزها پنجره واحد سرمایه گذاری را فعال کردیم اما آنچه می خواستیم محقق نشد.
وی ادامه داد: مدیران ما یا اعتقادی به پنجره واحد ندارند و یا برداشت درستی از آن ندارند زیرا هنوز رفتاری های قبلی را در صدور مجوزها داریم؛ وقتی صدور مجوز دو سال طول می کشد، هر چه دستورالعمل بدهیم، همان سرعت کند وجود دارد.
فدائی با بیان اینکه جهش تولید یعنی افزایش سرعت تولید که ما رونق تولید را در سال گذشته داشته ایم، اظهار کرد: باید بحث جدی درباره پنجره واحد سرمایه گذاری با مدیران داشته باشیم و کار را جدی دنبال کنیم. پنجره واحد الکترونیکی باید دنبال شود و برای فعال کردن واحدهای غیرفعال و نیمه فعال چاره اندیشی کنیم. چرا برای یک واحد تولیدی در دو سال نتوانستیم کاری انجام بدهیم؟
وی در ادامه تصریح کرد: مسائل با بانک ها، تامین اجتماعی و مالیات سر جای خودش است که مربوط به رفع موانع تولید و جهش تولید است و حل آن نیازمند تفاهم و هماهنگی ایجاد کردن بوده و روش و شاید قانون و آیین نامه بخواهد.
استاندار کرمان با بیان اینکه همه ی تولید و جهش تولید، پول نیست، گفت: در استان کرمان باید برای جهش تولید آنچه به نظرمان می رسد انجام بدهیم که شروع کرده ایم و در حوزه هایی که طولانی شده، روش ها باید اصلاح شود.
فدائی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات ما، تفاوت دیدگاه هاست افزود: چرا تفاهمنامه ای که با رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امضاء کرده ایم بعد از گذشت یک و نیم سال به نتیجه نرسیده است؟ باید به این پرسش ها پاسخ دهیم تا بتوانیم راهکار مناسبی را پیدا کنیم.
به گزارش ایسنا، در این جلسه درباره چند پروژه در حوزه های مختلف گردشگری، صنعت و معدن، آب، برق و ... به منظور ارسال به مرکز کشور (در زمره پروژه های جهش تولید) بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است: در این جلسه فعالان اقتصادی با اعلام اینکه رتبه فضای کسب و کار ایران و استان کرمان تنزل پیدا کرده، خواستار اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار شدند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
استاندار جدید قزوین را بیشتر بشناسید
مداحان در ایجاد پیوند میان مردم و مکتب اهل بیت(ع) وظیفه مهمی دارند
حضرت فاطمه(س) از یک افق علمی بسیار والایی برخوردار است
استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسیم
«کولیوند» استاندار سمنان شد
استاندار جدید سمنان را بیشتر بشناسید
تصادف زنجیرهای در قشم ۹ مصدوم برجا گذاشت
صادرات محصولات دانش بنیان به اروپا از کریدور کشورهای حاشیه خزر
۹۱۰۰ مترمربع اراضی کشاورزی در محمودآباد آزادسازی شد
پلمب ۷ واحد صنفی کرمان به دلیل استفاده از اتباع بیگانه غیرمجاز
تشییع پنج شهید گمنام در استان مرکزی
بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد در آذربایجان غربی احیا شد
هشدار مدیریت بحران خوزستان برای تقویت سامانه بارشی
آغاز عملیات آسفالت پروژه تعریض محور آریاشهر به کمربندی کرمانشاه
۶۰ انشعاب غیرمجاز آب در روستای گمیزدر مشهد قطع شد
۱۴۰ طرح عمرانی و اجتماعی در قالب قرارگاه کوثر در ارومیه اجرا شد
مقاومت و اربعین به گفتمان تبدیل شود
کیفیت هوای استان البرز به وضع اضطرار رسید
طرح مردمیاری ارتش برای دانشآموزان بجستانی آغاز شد
بازگشایی راه ۶۵ روستای پشتکوه فریدونشهر در اصفهان
دو قلاده پلنگ در قاب دوربین محیط بانان طالقان ثبت شد
۱۶ مسیر آسفالت بین مزارع در ارومیه اجرا شد
زندان مرکزی اصفهان به «قارنه» منتقل میشود
جنایت پاراچنار ریشه در تحت الشعاع قرار دادن حکم نتانیاهو دارد
آغاز عملیات آسفالت پروژه تعریض محور آریاشهر بسمت کمربندی کرمانشاه
دولت و نهادهای امنیتی پاکستان از خون شیعیان مظلوم صیانت کنند
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد
تقویت اقتصاد دیجیتال، نیروگاه های خورشیدی و حوزه دانشبنیان در برنامههای یزد
نمایشگاه جهادگران علمی مازندران در ساری برپا شد
احتمال مرگ درنای سیبری وجود دارد