میرنیوز

‌ پیش بینی تردد ۶۵ درصد زوار اربعین حسینی از مرز مهران

‌ پیش بینی تردد ۶۵ درصد زوار اربعین حسینی از مرز مهران 2022-06-06T14:20:03+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا صبح روز دوشنبه در نشست ستاد ویژه اربعین حسینی استان با تقدیر از دست اندرکاران گرامیداشت سالگرد ارتحال امام راحل، قیام ۱۵ خرداد، اظهار کرد: مردم عزیز ایران اسلامی در ایام ارتحال ملکوتی امام راحل معمار بزرگ انقلاب اسلامی در سوگ نشستند و در برخی از کشورهای جهان نیز شاهد همراهی با مردم ایران اسلامی در سوگ امام راحل بودیم.

استاندار ایلام در ادامه با اشاره به کنترل و مهار کرونا در کشور، افزود: شهدای سلامت با همه وجود در اقدام جهادی جان شیرین خود را در طبق اخلاص گذاشتند و امروز به برکت همین اقدام جهادی به ویژه در دولت کار کرامت روز گذشته شاهد صفر شدن تعداد مبتلایان به کرونا در استان ایلام بودیم که جا دارد خدا را شاکر باشیم و به همه مدافعان سلامت خسته نباشید بگوییم.

وی در ادامه با اشاره به پیش بینی تردد بیش از ۶۵ درصد تردد زوار اربعین حسینی از مرز مهران، بیان کرد: پکیج کامل در راستای تسهیلات روان با ذائقه شیرین ماندگار برای زوار و سند نیازمندی‌های استان برای میزبانی از ۴ میلیون زائر تدوین شود.

بهرام نیا با بیان اینکه اربعین امسال با اربعین سال‌های گذشته کاملاً متفاوت است، افزود: این امر تکلیف ما را چندین برابر می‌کند، پیش بینی می‌شود که بین ۴ تا ۵ میلیون زائر در سراسر کشور داشته باشیم که بین ۶۵ تا ۷۰ درصد این زوار از مرز بین المللی مهران برای پیاده روی اربعین حسینی تردد خواهند کرد.

وی با عنوان این مطلب که مرز مهران در برگشت زوار نیز در راستای مدیریت زمان مورد انتخاب زوار خواهد بود، اضافه کرد: پیش بینی می‌شود بیش از ۸۰ درصد زوار اربعین حسینی از این مرز به کشور برگشت داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان با تاکید بر این مهم که همه برای برگزاری یک اربعین باشکوه تمام قد پای کار هستیم، اضافه کرد: اربعین حسینی آبروی نظام است و بایستی همه مدیران پای کار بوده و تکلیف دینی و شرعی و قانونی خود را در ایام اربعین حسینی سال جاری انجام دهند و هیچ توجیه و قصوری از هیچ مسئولی در برگزاری باشکوه مراسم اربعین قابل پذیرش نخواهند بود.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های اربعین یک امر زنجیره‌ای است، افزود: هر کجا این زنجیره قطع شود اربعین حسینی و زوار اربعین دچار مشکل می‌شود.

رایزنی‌ها برای حضور تجهیزات و امکانات استان‌های معین

نماینده عالی دولت در استان با عنوان این مطلب که لازم است در حوزه‌های راه و شهرسازی و راهدای و حمل و نقل جاده‌ای به صورت شبانه روزی حضور پیدا کرده و پیگیر مسائل مربوطه باشند، اضافه کرد: موضوع راه‌های منتهی به مرز مهران باید مورد توجه جدی دستگاه‌های مرتبط باشد و مسیر مواصلاتی به صورت چهار خطه تا قبل از اربعین حسینی تحویل و آماده شود.

وی در ادامه گفت: لازم است که مدیران برنامه داشته باشند، ۱۹ کمیته ستاد اربعین حسینی استان، برنامه محور با تمام جزئیات کامل و نیازمندی‌ها باشند و برنامه جامع تدوین کنند و در این راستا ۱۹ کتابچه مربوط به هر کمیته تهیه و تدوین شود.

استاندار ایلام در ادامه از رایزنی‌ها برای حضور تجهیزات و امکانات استان‌های معین برای کمک به ایجاد زیرساخت‌های اربعین شد و گفت: تاکنون چهار استان معین وارد استان شدند و مقرر شده این استان‌ها ۸ کیلومتر از مسیر ایلام به مهران را تا قبل از اربعین چهار خطه کنند.

وی با بیان اینکه سند نیازمندی‌های اربعین حسینی ۱۴۰۱ توسط همه مدیران و دستگاه‌های اجرایی در قالب یک کتابچه تدوین شود، ابراز کرد: همه اعضای کمیته‌های ستاد اربعین حسینی استان حداکثر تا پایان هفته جاری نیازمندی‌های خود را به ستاد اربعین استان اعلام کنند.

بهرام نیا در پایان با قدردانی از سردار شاکرمی به دلیل برگزاری جلسه با شهردار تهران در راستای کمک به برگزاری مراسم اربعین گفت: سپاه دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی در برگزاری کنگره بزرگ اربعین است.

وی افزود: سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام یک ظرفیت بالقوه و فوق العاده در برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی علیه السلام در استان و مرز مهران است که این مهم می‌تواند در برگزاری هرچه بهتر این مراسم کمک کار و اثرگذار باشد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
2025-02-18T00:36:21+03:30
بوشهر- فرماندار کنگان با تأکید بر ضرورت حضور پررنگ‌تر بانوان در عرصه‌های مدیریتی گفت: باید زمینه افزایش سهم بانوان در مدیریت شهرستان فراهم شود.

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست
2025-02-18T00:36:20+03:30
قم- رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: حضرت امام راحل زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست که ضرورت دارد این نگاه در میان حوزویان و دانشگاهیان مورد ب...

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
2025-02-17T23:43:00+03:30
دامغان- دبیر اولین همایش ملی نقش علوم دارویی و سبک زندگی در تحقق جوانی جمعیت گفت: ۳۰۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی به دبیرخانه این همایش واصل شد.

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
2025-02-17T22:36:18+03:30
نمین - مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: دشمن با القای باورهای غلط سعی در تأثیرگذاری بر اعتقادات مردم دارد که مقابله با جنگ نرم دشمن بر عهده خواهران ...

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
2025-02-17T22:36:18+03:30
کرج - ‏فرمانده انتظامی شهرستان کرج از انتشار تصویر فرد کلاهبردار به دستور ‏دادیار شعبه چهارم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ فجر کرج خبر داد.

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
2025-02-17T20:23:00+03:30
شمیرانات - مسئول ستاد مدیریت بحران شمیرانات گفت: مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست.

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است
2025-02-17T20:09:44+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: سه‌شنبه صبح تهران یخبندان است.

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
2025-02-17T19:56:32+03:30
مشهد- شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور فردا سه‌شنبه ۳۰ بهمن به مشهد سفر می‌کند.

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
2025-02-17T19:16:22+03:30
قزوین- مدارس استان قزوین در روز سه شنبه به صورت عادی و حضوری فعالیت خواهند کرد.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T19:03:00+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
2025-02-17T19:03:00+03:30
کرج - رئیس فدراسیون فوتبال گفت: استان البرز به زودی به قطب جدید فوتبال ساحلی تبدیل خواهد شد و پیشرفت‌های قابل توجهی در میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی خواهد...

فردا صبح تهران یخبندان است

فردا صبح تهران یخبندان است
2025-02-17T18:49:56+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: فردا صبح تهران یخبندان است.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T18:49:55+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
2025-02-17T18:09:41+03:30
دماوند- یک دختر نه ساله در دماوند مورد حمله سگ های بلاصاحب قرار گرفت که طی آن، کودک مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
2025-02-17T17:56:24+03:30
کرج - رئیس پلیس راه البرز گفت: بر اثر ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس، راننده یک خودرو سواری در دم فوت کرد.

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
2025-02-17T17:29:42+03:30
رشت - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تشدید نظارت ها بر عرضه برنج و برخورد جدی با محتکران و دلالان این حوزه خبر داد.

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
2025-02-17T16:49:39+03:30
مشهد- نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد که این موضوع باید در نمازهای جمعه مورد تاکید قرار بگیرد.

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
2025-02-17T16:09:42+03:30
تبریز- سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی برضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز تاکید کرد.

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید
2025-02-17T15:56:23+03:30
قم- نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰ نفر از اهالی روستای پاچیان شهرستان جعفریه استان قم با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات در روستای پاچیان به بهره‌برداری رسید.

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد
2025-02-17T15:29:41+03:30
اراک- مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی گفت: امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در این استان انجام شد.

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
2025-02-17T15:16:23+03:30
ساری - همزمان با هفته جوان با همکاری باشگاه رسانه ورزش مازندران جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد.

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
2025-02-17T15:16:22+03:30
بوشهر سخنگوی دولت در سفر خود به عسلویه وارد سکوی SPQ1 پارس جنوبی شد.

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
2025-02-17T14:23:02+03:30
کرمان- به اولین سکونتگاه عشایری کشور در جاده روستای جهانی میمند شهرستان شهر بابک برق رسانی شد.

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
آستانه اشرفیه - مادر شهیدان «اسماعیل و قربانعلی رنجبر» از شهدای آستانه اشرفیه، پس از تشییع در حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف در گلزار شهدا خاکسپاری شد.

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
بندرعباس - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از برق رسانی به ۱۰ روستای فاقد برق در هرمزگان خبر داد.

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
2025-02-17T13:56:23+03:30
کرمان-سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان از محکومیت ۱۴ هزار میلیارد ریالی قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان خبر داد.

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
2025-02-17T13:43:05+03:30
قم- یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم در محل ساختمان شورای اسلامی این شهر برگزار شد که حواشی به دنبال داشت.

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
2025-02-17T13:29:41+03:30
خرم‌آباد - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان، گفت: بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای در محاصره برف در شهرستان الیگودرز به پرواز درآمد.

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
2025-02-17T13:16:24+03:30
یزد - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اعلام کرد: پنجشنبه این هفته یزد تعطیل نیست.

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری
2025-02-17T13:03:06+03:30
ساری- فرماندار ساری حجم ذخیره آب در آببندان های شهرستان را ۶۰ میلیون مترمکعب معادل ۶۴ درصد ظرفیت آن اعلام کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)