میرنیوز

۱۲۰ مدرسه در اردبیل نیاز به بازسازی دارد/ساخت ۵۰ سالن و چمن مصنوعی

۱۲۰ مدرسه در اردبیل نیاز به بازسازی دارد/ساخت ۵۰ سالن و چمن مصنوعی 2022-06-01T22:32:15+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، کلام‌الله صفری شامگاه چهارشنبه در همایش جهادگران قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در خانه معلم اردبیل اظهار کرد: برای رفع معایب در حوزه تعلیم و تربیت و محرومیت‌زدایی از بخش‌های مختلف آموزشی و تربیتی نسبت به راه‌اندازی قرارگاه جهادی در حوزه آموزش و پرورش اقدام کردیم تا با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها بتوانیم نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: قرارگاه زمانی به راه می‌افتد که بحران و یا ضعفی آشکار در حوزه‌های مختلف باشد که قطعاً در حوزه آموزش و پرورش نیز با برخی ضعف‌ها و کاستی‌ها و بحران‌های جدی روبه‌رو هستیم که رفع آن نیازمند تشکیل قرارگاه و حساسیت گروه‌های مختلف داشت که ما این کار را در آستانه شروع یک سال تحصیلی جدید انجام دادیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: از ثبت‌نام دانش‌آموزان گرفته تا مقاوم‌سازی فضاهای آموزشی، سرویس مدارس و سایر ابعاد برای رفع عیوب و غفلت‌های گذشته ما نیازمند کار جهادی تا شروع سال تحصیلی هستیم تا ارتقا کمی و کیفی را در مجموعه آموزش و پرورش شاهد باشیم.

صفری یکی از کارگروه‌های شکل گرفته در قالب این قرارگاه را حوزه عمرانی و توجه به مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی مدارس اعلام کرد و افزود: ۱۲۰ مدرسه در مرکز استان نیاز جدی به تخریب و بازسازی دارد که ما باید کار را به شکل عملیاتی آغاز کنیم.

وی کمبود نیرو را دیگر معضل و مشکل آموزش و پرورش اعلام کرد و ادامه داد: امسال ۴۰۰ نفر خلأ و کمبود در آموزش و پرورش استان به ویژه شهر اردبیل داریم که با بازنشستگی نیروها و جذب نیروهای جدید باید خلأ ۴۰۰ نفر را با راهکاری مناسب و برنامه‌ریزی درست برطرف کنیم.

صفری بررسی سیمای تعلیم و تربیت استان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در کنار آموزش و پرورش، همراهی سایر دستگاه‌ها و نهادها به ویژه خانواده‌ها بسیار مؤثر و راهگشا خواهد بود و ما سعی خواهیم کرد در ابعاد مختلف از نوسازی و بازسازی مدارس گرفته تا وضعیت کنکور و بهبود نمرات پایه دوازدهم و معدل دانش‌آموزان حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها را با تدبیری درست انجام دهیم.

هیچ‌گونه عزل و نصبی را انجام ندادم

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اضافه کرد: برخلاف برخی اظهار نظرها در ۲.۵ ماه اخیر هیچ‌گونه عزل و نصبی را انجام ندادم و از اول قول دادیم که بدون سیاسی‌کاری و کار جناحی حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها را به شکل درست و صحیح به پیش ببریم.

وی پرهیز از حاشیه‌سازی‌ها را یادآور شد و بیان کرد: ما کار را از مناطق محروم و شهرستان‌های کم برخوردار آغاز کردیم و سعی ما بر این است تا بر مبنای سیاست عدالت آموزشی، مدیریت جهادی با روحیه انقلابی به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

صفری در ادامه سخنان خود اظهار کرد: باید سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اصلی‌ترین محور کار ما باشد تا در یک فهم مشترک با همه نهادها و ارگان‌ها بتوانیم کارها را به شکل مطلوب به پیش ببریم.

وی تصریح کرد: شایسته نیست یک معلم با تجربه و توانمند ما ۲۴ ساعت در اختیار مدارس خاص باشد و سایر مدارس از وجود چنین معلمی بی‌بهره باشد که سازماندهی نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید قطعاً مورد توجه خواهد بود.

صفری برپایی کلاس‌های چند پایه را شایسته آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت ندانست و گفت: وجود مدارس کانکسی و کمبود نیرو در آموزش و پرورش نیز در شأن این مجموعه نیست.

وی افزود: مدیران ما باید آتش به اختیار در این حوزه عمل کنند و سعی و تلاششان بر این باشد تا حرکت‌ها و اقدامات به شکل درست و صحیح اتفاق افتاده و فرآیندها را اصلاح کنیم.

صفری جایگاه استان اردبیل را در کنکور ۲۵ کشور اعلام کرد و ادامه داد: این جایگاه در شأن استان اردبیل نیست و ما بر اساس سند تحول آموزش و پرورش باید نیروی انسانی شایسته، عالم و متفکر با احساس مسئولیت تربیت کرده و تحویل جامعه دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم توجه جدی به معیشت و منزلت و جایگاه معلمان و فرهنگیان شده به طوری که بعد از گذشت سال‌ها با هدف اجرای رتبه‌بندی معلمان ۳۸ هزار میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

صفری اضافه کرد: ۲۴ میلیارد تومان منابع نیز برای توسعه فضاهای ورزشی در استان اختصاص یافته تا ارتقا فضای ورزشی را تا ۳۰ هزار متر مربع با ساخت ۴۰ سالن و چمن مصنوعی شاهد باشیم.

وی بیان کرد: در گام نخست ساخت پنج سالن ورزشی و ۳۵ چمن مصنوعی در دستور کار قرار گرفته بود که با پیگیری نمایندگان استان و موافقت وزارتخانه احداث ۱۰ چمن مصنوعی نیز به این تعداد افزوده شد تا سرانه فضاهای ورزشی دانش‌آموزی استان به ۳۰ هزار متر مربع برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل به تشکیل جلسات منظم قرارگاه با محوریت ارتقا عدالت آموزشی و دسترسی همگان به آموزش رایگان را یادآور شد و گفت: در ۱۹ ناحیه و منطقه آموزش و پرورش این قرارگاه با تشکیل ۹ کارگروه فعال خواهد بود تا ما در حوزه‌های مختلف بتوانیم اهداف مورد نظر را پیگیری کنیم.

صفری افزود: آموزش و پرورش باید در کنار پاسخگو بودن، مطالبه‌گر نیز باشد و تمام دستگاه‌ها با رویکرد محرومیت‌زدایی آموزش و پرورش را کمک کرده و به تقویت نظام تعلیم و تربیت بیندیشند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود
2025-02-16T15:23:06+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: قاچاق سوخت علاوه بر خسارت اقتصادی، تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود.

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
2025-02-16T15:23:06+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دریا محور تأکید بسیاری دارند و استفاده از این نعمت خدادادی می‌تواند مشکلات مناطق و استان‌...

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
2025-02-16T15:23:05+03:30
مشهد - مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه خراسان، با درک اهمیت فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی، به طور جدی وارد این عرصه‌ها شده است.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
2025-02-16T11:49:46+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی است، هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدم...

بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است

بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است
2025-02-16T11:36:23+03:30
زنجان-معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: بر اساس طرح جامع و تفصیلی شهر زنجان بلند مرتبه سازی فقط تا ۱۲ طبقه در این شهر مجاز است.

جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود

جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود
2025-02-16T11:36:22+03:30
رشت- سرپرست راه و شهرسازی گیلان با اشاره به محدودیت‌های تأمین زمین و مسکن در استان گفت: جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود.

فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار به‌علت کاهش دید افقی مشهد

فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار به‌علت کاهش دید افقی مشهد
2025-02-16T11:36:22+03:30
مشهد - رئیس فرودگاه شهدای سبزوار گفت: در پی کاهش دید افقی دو پرواز به مقصد مشهد، در فرودگاه سبزوار به زمین نشستند.

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود
2025-02-16T11:23:04+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

سمنان در صدر توسعه دهندگان مشاغل فناور کشور است

سمنان در صدر توسعه دهندگان مشاغل فناور کشور است
2025-02-16T11:09:45+03:30
سمنان- معاون اقتصادی استاندار سمنان گفت: سمنان با فاصله ۶۰ درصدی نسبت به دومین استان کشور، در راس استان‌های توسعه دهنده مشاغل مبتنی بر دیجیتال و فناوری قرار ...

ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی در کشور

ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی در کشور
2025-02-16T11:09:45+03:30
ارومیه- رییس سازمان بهزیستی کشور از ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی در کشور طی سال جاری خبر داد.

۲۱ کارخانه آرد در مازندران فعال است

۲۱ کارخانه آرد در مازندران فعال است
2025-02-16T11:09:45+03:30
ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به نظارت بر روند انبارگردانی در کارخانه های آرد استان شمار این واحدها را در استان ۲۱ کارخانه اعلام کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)