میرنیوز

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح محور ترانزیتی شاید وقتی دیگر!

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح محور ترانزیتی شاید وقتی دیگر! 2022-05-23T09:31:15+04:30

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: جاده پلدختر در جریان سیلاب ۹۸ دچار خسارت اساسی شد و بعد از آن تصمیم بر این گرفته شد که جاده جدیدی برای دسترسی به پلدختر احداث شود که ساخت این محور از سوی وزارت راه و شهرسازی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا کلید زده شد.

پروژه احداث جاده جدید پلدختر با کمبود اعتبار مواجه شده است؛ مردم همچنان از جاده قدیم استفاده می‌کنند که این مسیر نیز دچار نقص‌هایی است که از آن یک جاده ناایمن ساخته است.

تسریع در احداث جاده جدید و رفع نواقص جاده قدیم پلدختر یکی از مطالبات به حق مردم این منطقه و همچنین استان لرستان است، جاده‌ای که با گذشت بیش از دو سال از وقوع سیلاب به بهانه کمبود اعتبار، همچنان در نقطه ۲۰ درصدی متوقف مانده است.

آغاز احداث جاده خرم آباد - پلدختر از شهریور ۹۸

سیامک کیانی مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان در جریان بازدید معاون عمرانی استانداری لرستان از پروژه جاده خرم آباد - پلدختر اظهار داشت: این پروژه بعد از وقوع سیلاب در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان با بیان اینکه با حضور معاون وزیر و مسئولان مطالعه محور جدید در دستور کار قرار گرفت عنوان کرد: شهریور ماه سال ۹۸ در نهایت عملیات اجرایی این پروژه شروع شد.

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح شاید وقتی دیگر!

کیانی با اشاره به احداث ۴۵ کیلومتر جاده در پروژه خرم آباد - پلدختر عنوان کرد: احیای این مسیر با حذف نقاط تحت تأثیر سیلاب و… عنوان اصلی این پروژه است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه در قالب چهار قطعه تقسیم و در دستور کار قرار گرفته است ادامه داد: «تنگ تیر» تا «تنگ گازرده»، «تنگ گا زرده» تا «تنگ بابا بهرام»، «بابا بهرام» تا روستای «مورانی»، «مورانی» تا پلدختر از جمله این چهار قطعه از پروژه است.

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان با بیان اینکه طول مسیر قدیم خرم آباد - پلدختر ۹۵ کیلومتر است که با اجرای پروژه جدید این مسیر به ۸۶ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند افزود: مسیر حدود ۹.۵ کیلومتر کوتاه می‌شود.

وعده اتصال ویسیان به معمولان تا پایان سال

کیانی با تاکید بر اینکه مناقصه عملیات اجرایی سه قطعه از این پروژه اجرا شده است و پیمانکاران در آنها مشغول به کار هستند گفت: قطعه اول این پروژه، از «تنگ تیر» تا «تنگ گازرده» به طول ۱۷.۵ کیلومتر احداث می‌شود، از این میزان یک کیلومتر بهسازی مسیر و ما بقی احداثی است.

وی با اشاره به احداث سه تونل در قطعه اول این پروژه عنوان کرد: حفاری دو تونل تکمیل شده، در مرحله آرماتور گذاری برای شروع عملیات پوشش بتنی هستند.

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان با بیان اینکه ۳۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده است افزود: این میزان اعتبار برای قطعه اول در نظر گرفته شده است.

کیانی با بیان اینکه فعالیت پیمانکار در این قطعه خوب است، البته انتظار بر این است که افزایش ماشین آلات و اکیپ‌های اجرایی فعالیت را در این قطعه بالاتر ببرند ادامه داد: پیش بینی اولیه ما در این بخش از پروژه اتصال ویسیان به معمولان تا پایان سال است.

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح شاید وقتی دیگر!

وی با تاکید بر اینکه همزمان عملیات اجرایی تونل «گازرده» که حدود دو کیلومتر است را شروع خواهیم کرد ادامه داد: با ظرفیت اعتباری که در نظر گرفته شده، برنامه اولیه ما تکمیل محور تا شهر معمولان تا پایان سال است.

پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه با گذشت ۳ سال

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان با بیان اینکه تجهیز کارگاه قطعه دوم پروژه انجام شده، با توجه به کمبود اعتباری، بخشی از عملیات اجرایی شروع شده اما پیمانکار ادامه کار را به دلیل مسائل اعتباری انجام نداده، ما خواسته‌ایم که پروژه را ادامه بدهد بیان داشت: فعالیت اجرایی قطعه چهارم پروژه از تیرماه سال ۹۸ شروع شده، آنجا نیز حدود دو هزار و ۷۰۰ متر تونل داریم که حدود ۷۰۰ متر حفاری شده است.

کیانی با بیان اینکه پیمانکار در پروژه مشغول به کار است، این قطعه از پروژه نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان مطالبات دارد گفت: پیگیری برای اختصاص تسهیلات بانکی برای این بخش از پروژه انجام شده است.

وی با بیان اینکه با مساعدتی که در این خصوص انجام می‌شود، عملیات اجرایی قطعات پروژه با سرعت بیشتری انجام می‌شود ادامه داد: قطعه سوم پروژه نیز قابلیت این را دارد که با استفاده از ظرفیت تهاتر، عملیات اجرایی آن را به انجام برسانیم.

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان با اشاره به موانع بر سر راه پروژه از جمله برداشت مصالح و همچنین تملک اراضی و عدم اختصاص اعتبار در این رابطه بیان داشت: انتظار این است که در رابطه با صدور مجوزها، همکاری لازم صورت بگیرد.

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح شاید وقتی دیگر!

کیانی با تاکید بر اینکه نیاز است که سازمان مدیریت اعتبار نقدی برای تملک اراضی در این پروژه اختصاص دهد گفت: در حال حاضر میزان پیشرفت فیزیکی قطعه اول این پروژه حدود ۲۰ درصد است.

وی بیان داشت: قطعه دوم این پروژه تازه شروع شده و حدود ۴ تا ۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، قطعه چهارم نیز حدود ۱۶ تا ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، در مجموع میزان پیشرفت فیزیکی پروژه ۲۰ درصد است.

توقف پروژه پشت سد کمبود اعتبار

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان علت کندی اجرای پروژه را بحث‌های اعتباری عنوان کرد و گفت: به غیر از قطعه اول پروژه، آن هم چون از ظرفیت تهاتر برای آن استفاده شده ما بقی قطعات بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران دارد.

کیانی با بیان اینکه علیرغم قولی که در سفر رئیس جمهور داده شده، هنوز اعتباری برای پروژه مصوب نشده است عنوان کرد: هنوز در این رابطه ابلاغی نداشته‌ایم، در سفر رئیس جمهور در رابطه با این پروژه پیشنهاداتی داده‌ایم، اما هنوز چیزی ابلاغ نشده است.

وی با تاکید بر اینکه، این محور بیشترین آسیب ناشی از سیلاب را دیده است گفت: به جز سال اول که اعتباری از محل اعتبارات سیلاب برای پروژه در نظر گرفته شد، برای سال‌های بعد اختصاص اعتبار برای پروژه قطع شد، رایزنی با مدیرکل بحران استان داشته‌ایم که بتوانیم با استفاده از ظرفیت ماده ۱۷ و همچنین تخصیص اعتبارات سیلاب پروژه را اجرایی کنیم.

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح شاید وقتی دیگر!

مدیرعامل شرکت زیرساخت جاده‌ای استان لرستان تاکید کرد: میزان مطالبات این پروژه بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان است.

پروژه پیشرفت آن‌چنانی نداشته است

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در رابطه با پروژه خرم آباد - پلدختر اظهار داشت: مهم‌ترین مسئله مربوط به این پروژه بحث تأمین اعتبار است.

وی با بیان اینکه تقریباً سه سال از وقوع سیلاب در استان می‌گذرد اما بر اساس گزارشی که اعلام شده این پروژه تقریباً ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: این پروژه پیشرفت آن چنانی نداشته است، دلیل اصلی آن هم بحث تأمین اعتبار است.

معاون عمرانی استانداری لرستان تصریح کرد: برای بحث تأمین اعتبار پروژه از دو محل در حال پیگیری هستیم، ماده ۵۶ و تهاتر نفت از جمله این دو محل اعتباری است.

دالوند با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم این اعتبارات را اخذ کنیم، مشکل اصلی پروژه حل می‌شود و سرعت کار در پروژه بالا می‌رود گفت: قطعه اول و چهارم پروژه فعال است، ماده ۵۶ این پروژه مصوب شده، مقداری گیر قرار دادی دارد که در حال پیگیری برای حل است.

وی با بیان اینکه سیلاب مخرب فروردین ۹۸ آسیب جدی به زیرساخت‌های استان وارد کرد گفت: یکی از آسیب‌های جدی که وارد شد، همین مسیر جاده خرم آباد - پلدختر بود که متأسفانه خسارت جدی به این جاده وارد شد، حدود ۶۰ کیلومتر از مسیر آسیب دید.

جاده سیل‌زده در بن‌بست کمبود اعتبار ماند/ افتتاح شاید وقتی دیگر!

وعده افتتاح قطعه اول جاده خرم آباد - پلدختر تا پایان سال

معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه از آن موقع پروژه شروع شده اما متأسفانه بر اساس گزارشی که داده شد، با گذشت بیش از دو سال کل مسیر حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بیان داشت: یکی از موضوعات اصلی که باعث عدم پیشرفت این پروژه شده، بحث تأمین منابع مالی است.

دالوند با بیان اینکه با پیگیری‌های صورت گرفته، قرار شده که اعتبارات لازم از محل تهاتر نفت برای قطعه اول و سوم این پروژه در نظر گرفته شود، همچنین اجرای قطعه دو و چهارم پروژه نیز از محل تسهیلات ماده ۵۶ در دستور کار قرار دارد، گفت: اختصاص این تسهیلات مصوب شده و امیدواریم به زودی مراحل اداری آن رفع و تسهیلات پرداخت شود و کار در این پروژه شتاب بگیرد.

وی با بیان اینکه این جاده یکی از جاده‌های اساسی و مهم برای لرستان و جنوب غرب کشور محسوب می‌شود ادامه داد: غیر از آزاد راه که در برخی نقاط دارای مشکلاتی است، جاده جایگزینی به غیر از این مسیر خرم آباد - پلدختر را نداریم، در این راستا تکمیل پروژه خیلی حائز اهمیت است و باید تلاش کنیم که سرعت کار بالاتر ببریم.

معاون عمرانی استانداری لرستان تاکید کرد: امیدواریم قطعه اول پروژه که تقریباً ۱۸.۵ کیلومتر است و با قولی که قرارگاه داده است، تا پایان سال آن را به بهره برداری برسانیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T16:16:25+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
2025-02-16T16:16:24+03:30
شیراز- سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس از فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه ۲۸ بهمن تا دوشنبه ۲۹ بهمن در بخش های عمده استان فارس...

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است
2025-02-16T16:16:24+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر ضرورت کاربرد اجتماعی روحانیت تاکید کرد و گفت: جهادی بودن، اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است.

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم
2025-02-16T16:16:23+03:30
بندرعباس - فرمانده انتظامی شهرستان قشم از کشف یک خط لوله ۷۰۰ متری در یکی از سواحل جزیره قشم که برای انتقال غیرقانونی سوخت قاچاق از خشکی به دریا استفاده می‌شد...

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
2025-02-16T16:03:10+03:30
عباس آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد خبر داد.

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
2025-02-16T16:03:09+03:30
دهدشت- لیدر تجمعات دهدشت با رصد اطلاعات سپاه کهگیلویه‌وبویراحمد دستگیر شد.

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
2025-02-16T16:03:09+03:30
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از رشد چشمگیر صادرات و کاهش قابل توجه واردات موز در ده ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود
2025-02-16T15:23:06+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: قاچاق سوخت علاوه بر خسارت اقتصادی، تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود.

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
2025-02-16T15:23:06+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دریا محور تأکید بسیاری دارند و استفاده از این نعمت خدادادی می‌تواند مشکلات مناطق و استان‌...

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
2025-02-16T15:23:05+03:30
مشهد - مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه خراسان، با درک اهمیت فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی، به طور جدی وارد این عرصه‌ها شده است.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
2025-02-16T11:49:46+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی است، هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدم...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)