میرنیوز
دکتر سیف الله سعدالدین در دیدار روسای دانشگاه سمنان و جهاددانشگاهی این استان اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای بالای جهاددانشگاهی، ورود این نهاد به موارد برزمین مانده و لاینحل میتواند کارگشا باشد.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی برپایه تفکر و مدیریت جهادی شکل گرفته افزود: دانشگاه سمنان در حوزه اساتید و دانشجویان دکترا و ارشد از ظرفیت خوبی برخوردار است و جهاددانشگاهی استان میتواند از این ظرفیتها در راستای اجرای طرح های خود بهره بگیرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان با بیان اینکه دانشگاه سمنان در زمره یک درصد دانشگاههای تأثیرگذار علمی جهان قرار دارد تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه سمنان، دارای بیش از ۱۴ هزار دانشجو و ۴۰۰ عضو هیأت علمی است .
سعدالدین از انتشار ۱۸ مجله علمی و تخصصی در این دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: آمادگی داریم که مقالات همکاران جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف و مرتبط با این مجلات را منتشر کنیم.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان تصریح کرد: این مجلات به سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی منتشر و توزیع میشوند.
وی با اشاره به وجود ۲۲ دانشکده، یک پارک علم و فناوری، مراکز رشد و کارخانه نوآوری در این دانشگاه گفت: جهاددانشگاهی میتواند از ظرفیت های بالای این مراکز در راستای اجرایی شدن پروژه استراتژیک خود بهره بگیرد. ضمن اینکه دانشجویان دوره های تکمیلی دانشگاه سمنان نیز ظرفیت بسیار خوبی است که جهاددانشگاهی استان میتواند از آنها بهرهمند شود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان با بیان اینکه دانشگاه سمنان در حوزه پروژههای استراتژیک متناسب با مزیت نسبی استان، کارهای ماندگاری انجام داده اضافه کرد: علاوه بر این دانشگاه سمنان در خارج از استان نیز طرح های فناورانه خوبی در استان های مختلف اجرایی کرده است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه از تیمهای پژوهشی خوبی برخوردار است افزود: جهاددانشگاهی استان میتواند در طرحها و پروژه های خود از این ظرفیت برخوردار شود.
ایجاد ارتباط بیشتر با مراکز تحقیقاتی جهاددانشگاهی
دکتر سعدالدین از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان به عنوان یک آزمایشگاه مدرن و مجهز نام برد و گفت: دانشکده های دانشگاه نیز دارای آزمایشگاه های تخصصی هستند که همه این آزمایشگاهها در ارتباط با آزمایشگاه مرکزی هستند و جهاددانشگاهی نیز میتواند از ظرفیت های آزمایشگاهی دانشگاه نیز بهره بگیرد.
دکتر فرشاد ورامینیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان نیز در این دیدار از آمادگی این دانشگاه برای همکاری با جهاددانشگاهی استان در حوزههای آموزشی و دانشجویی خبر داد و گفت: وجود ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه، مخاطب و ظرفیت خوبی برای جهاددانشگاهی استان و کمک در پروژه های جهاددانشگاهی است.
وی خواستار ایجاد ارتباط بیشتر با مراکز تحقیقاتی جهاددانشگاهی شد و افزود: حضور و بازدید دانشجویان در این مراکز تحقیقاتی میتواند به رشد و بالندگی علمی دانشجویان کمک کند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان به تفاهمنامه این دانشگاه با فنی و حرفه ای استان به عنوان یک طرح موفق مشترک نام برد و تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان نیز میتواند زمینه انعقاد یک قرارداد برد - برد با دانشگاه را فراهم و از این ظرفیتها بهرهمند شود.
لزوم ارتباط متقابل بین اساتید و پژوهشگران دانشگاه و جهاددانشگاهی
وی با اشاره به الزام بخش وسعی از دانشجویان به گذراندن دورههای تخصصی گفت: جهاددانشگاهی استان در این بخش نیز میتواند یاریگر ما باشد.
دکتر فرزین یغماییان معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه سمنان نیز از چابکی به عنوان مهمترین ویژگی جهاددانشگاهی استان نام برد و گفت: خوشبختانه جهاددانشگاهی از جمله نهادهایی است که با قوانین دست و پاگیر روبرو نیست و همین به چابکی بیشتر این نهاد کمک کرده است.
وی بر لزوم بسترسازی برای ارتباط متقابل بین اساتید و پژوهشگران دانشگاه سمنان و جهاددانشگاهی استان تاکید و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در بسیاری از دانشگاه های بزرگ کشور مستقر و منشا خدمات شایانی بوده و لذا این نهاد در استان سمنان نیز میتواند به پویایی بیشتر دانشگاه کمک کند.
وی پیشنهاد داد: زمینه برای گذراندن فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه سمنان در پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی جهاددانشگاهی فراهم شود تا این دو نهاد علمی بیش از پیش با ظرفیت های علمی، پژوهشی و آموزشی همدیگر آشنا شوند.
دکتر یغماییان از ایسنا به عنوان یکی از ظرفیت های دیگر جهاددانشگاهی نام برد و گفت: ایسنا ظرفیت و پتانسیل خوبی برای بیان دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه و استان است و لذا تعامل بیشتر دو نهاد میتواند در حوزه های رسانهای و فرهنگی نیز به اتفاقات مبارکی منجر شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
استاندار جدید قزوین را بیشتر بشناسید
مداحان در ایجاد پیوند میان مردم و مکتب اهل بیت(ع) وظیفه مهمی دارند
حضرت فاطمه(س) از یک افق علمی بسیار والایی برخوردار است
استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسیم
«کولیوند» استاندار سمنان شد
استاندار جدید سمنان را بیشتر بشناسید
تصادف زنجیرهای در قشم ۹ مصدوم برجا گذاشت
صادرات محصولات دانش بنیان به اروپا از کریدور کشورهای حاشیه خزر
۹۱۰۰ مترمربع اراضی کشاورزی در محمودآباد آزادسازی شد
پلمب ۷ واحد صنفی کرمان به دلیل استفاده از اتباع بیگانه غیرمجاز
تشییع پنج شهید گمنام در استان مرکزی
بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد در آذربایجان غربی احیا شد
هشدار مدیریت بحران خوزستان برای تقویت سامانه بارشی
آغاز عملیات آسفالت پروژه تعریض محور آریاشهر به کمربندی کرمانشاه
۶۰ انشعاب غیرمجاز آب در روستای گمیزدر مشهد قطع شد
۱۴۰ طرح عمرانی و اجتماعی در قالب قرارگاه کوثر در ارومیه اجرا شد
مقاومت و اربعین به گفتمان تبدیل شود
کیفیت هوای استان البرز به وضع اضطرار رسید
طرح مردمیاری ارتش برای دانشآموزان بجستانی آغاز شد
بازگشایی راه ۶۵ روستای پشتکوه فریدونشهر در اصفهان
دو قلاده پلنگ در قاب دوربین محیط بانان طالقان ثبت شد
۱۶ مسیر آسفالت بین مزارع در ارومیه اجرا شد
زندان مرکزی اصفهان به «قارنه» منتقل میشود
جنایت پاراچنار ریشه در تحت الشعاع قرار دادن حکم نتانیاهو دارد
آغاز عملیات آسفالت پروژه تعریض محور آریاشهر بسمت کمربندی کرمانشاه
دولت و نهادهای امنیتی پاکستان از خون شیعیان مظلوم صیانت کنند
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد
تقویت اقتصاد دیجیتال، نیروگاه های خورشیدی و حوزه دانشبنیان در برنامههای یزد
نمایشگاه جهادگران علمی مازندران در ساری برپا شد
احتمال مرگ درنای سیبری وجود دارد