میرنیوز
رضا سلمآبادی، در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به این سؤال که گفته میشود به دلیل وضعیت بد اقتصادی برخی خانوادهها برای تحت پوشش قرار گرفتن کمیته امداد اقدام به گرفتن طلاق صوری میکنند و نظارت کمیته امداد بر افرادی که از این طریق تحت پوشش قرار میگیرند چگونه است، اظهار کرد: ارائه سند طلاق یا طلاقنامه یکی از مدارک قانونی است که افراد تحت پوشش قرار میگیرند.
وی بیان کرد: ما مجاز نیستیم که شبانه وارد خانههای مردم شویم و ببینیم کسانی که طلاقنامه ارائه دادند آیا با هم زندگی میکنند یا نه مگر اینکه گزارشهای مردمی را داشته باشیم.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون چند مورد بسیار انگشت شمار داشتیم که شناسایی شدهاند، تصریح کرد: هرچند اگر به اثبات برسد بلافاصله پروندههای این افراد را حذف میکنیم اما وقتی هم که این اتفاق میافتد شاکی میشوند که هرچند مدرک قانونی ارائه دادند ولی کمیته امداد کمک نمیکند و این مقداری کار را برای ما سخت میکند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۱۲ هزار نفر در خراسان رضوی تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، گفت: سرانههای دولتی که در اختیار داریم جواب خدمت به مردم را نمیدهد و همیشه عرضه و تقاضایی که داریم در این زمینه با هم یکسان نیستند.
سلمآبادی افزود: تورم اقتصادی موجب میشود برخی خانوادهها خواه و ناخواه فقیر شوند و نتوانند مایحتاج زندگی خود را تأمین کنند، این وضعیت موجب شده تا خروجی ما کمتر از ورودیها باشد.
وی با بیان اینکه امسال ۵۷۰۰ نفر از کمیته امداد تسهیلات دریافت نموده و خودکفا شدهاند، اظهار کرد: هرچند هر ساله بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به تناسب موقعیت اقتصادی مناطق افزایش مراجعین را داریم ولی همه تحت پوشش قرار نمیگیرند، برخی با یک خدمت که دریافت میکنند نیازشان مرتفع شده و پرونده مختومه میشود.
سلمآبادی اظهار کرد: هرچند برای تأمین قسمتی از تأمین مسکن مورد نیاز محرومان از منابع دولتی اختصاص دادیم اما اگر قرار باشد فقط از محل منابع دولتی این مسکنها احداث شوند، مسکن نیمه تمام خواهد ماند به همین دلیل از محل کمکهای زکات یا ارقام ریالی زکات توانستیم مسکنهای نیمه تمام را به اتمام برسانیم، همچنین برای درمان از محل زکات برای سرانههای درمان کمکهایی را داشتیم.
وی با بیان اینکه زکات در رفع فقر و افزایش رفاه اجتماعی کمک بسیاری میتواند داشته باشد، گفت: تا پایان بهمنماه سال جاری ۱۲۲ میلیارد تومان زکات مستحبی، واجب، کفاره و... جمعآوری شده که ۸ میلیارد تومان آن فقط از شهرستان خلیلآباد بوده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اینکه میزان مشارکتهای مردمی طی دو سال اخیر به تناسب شهرستانها بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد به نسبت مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است، تصریح کرد: هرچند در تمامی شهرستانهای خراسان رضوی درحال شکل دادن مراکز تخصصی زکات هستیم و در هر شهرستان بین یک تا سه مرکز فعال میشوند اما فقط در خلیلآباد به دلیل پتانسیلهایی که دارد از ۲۴ روستا در ۲۱ روستا مرکز نیکوکاری زکات فعال شدهاند.
وی در همین خصوص اظهار کرد: بیش از ۶۵۰ مرکز نیکوکاری در خراسان رضوی داریم که برخی معیشتمحور هستند، همچنین ۱۸۰ مرکز تخصصمحور بوده و فعالیتهای خاصی در زمینههای سلامت و درمان، قرآنی، فرهنگی و تربیتی، اشتغال و کارآفرینی و... انجام میدهند.
سلمآبادی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری در کنار مساجد و برخی از اماکن اجتماعی و فرهنگی شهرستانها شکل گرفته و یک امداد محله هستند، تصریح کرد: مراکز نیکوکاری علاوه بر کاهش حجم فقر در شناسایی دقیق و نوع نیاز خانوادهها هم فعالیت دارند.
منبع : خبرگزاری ایسنا
آغاز رویداد استارت آپی هوش مصنوعی در نوشهر
مومنی: عملکرد استانداران بعد از یک سال ارزیابی میشود
امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد
اگر جمهوری اسلامی نبود قطع به یقین جبهه مقاومت وجود نداشت
کمیسیون پزشکی برای محیط بان آسیبدیده شاهرودی تشکیل میشود
پیگیری و اجرای مناسب برنامه ها نسخه اصلی حل مشکلات در استان تهران است
زلزله رستم آباد خسارتی نداشته است
بسیجیان دو ویژگی تولی و تبری را در خود تقویت کنند
شناسایی ۱۷۵ ملک دولتی مازاد برای مولدسازی در مازندران
حضور بسیجیان در لبنان و سوریه برای دفاع از اسلام و انقلاب است
کشور به ۶ حلقه تولید داروی استامینوفن دست یافته است
لزوم پرهیز از سبک زندگی کاریکاتوری/ مفاخر فرهنگی تجلیل شوند
کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گم شدن نوجوان سیرجانی
دومین ایستگاه هواشناسی کوهستان کشور در اردبیل افتتاح شد
۶ شهید گمنام از دوران دفاع مقدس میهمان کرمانشاه هستند
کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گمشدن نوجوان سیرجانی
مدیریت مصرف انرژی در کشور فرهنگ سازی شود
تحقق عدالت نسبی مطالبه شاهرودیها از آموزش و پرورش استان سمنان
رئیس سازمان بسیج: انقلاب اسلامی هندسه قدرت را در جهان تغییر داد
ستار هاشمی: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است
ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است
افزایش۱۲میلیونی جوجه ریزی در استان تهران؛بازار مرغ به ثبات می رسد
بیش از ۲۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هنگ مرزی تایباد کشف شد
متهمین نزاع دسته جمعی «مهدیه» اسلامشهر دستگیر شدند
وزیر کشور و معاون اول رئیس جمهور جویای احوال استاندار مرکزی شدند
سازمان ملل در برابر قتل عام مردم غزه بی خاصیتی خود را نشان داد
ضرورت مهارت آموزی مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی
تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای وارد کنندگان تجهیزات پزشکی
بی عملی کشورهای عربی سبب سلطه اسرائیل بر منطقه می شود
مردم کرمان میزبان ۱۰ شهید گمنام در ایام فاطمیه