میرنیوز
مریم نوابزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ماکارونی مطابق داستانهای قدیمی، اولین بار در چین به طور اتفاقی از رشتههای خشک شده که از آرد گندم تهیه شده بودند به وجود آمد و سپس توسط یک تاجر ایتالیایی به اروپا راه یافت و در ساختار آن تغییرات کلی به وجود آمد تا به صورت امروزی رسید.
وی ادامه داد: ترکیب اصلی این ماده آرد گندم و تخم مرغ است و به طور سنتی تا چند دهه پیش با روشهای خانگی در کشورهای اروپایی ساخته میشد؛ امروزه این مواد غذایی در کارخانجات مدرن و با روشهای صنعتی تولید میشود.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه برخلاف تصور، علائمی مانند سنگینی بدن یا خوابآلودگی پس از مصرف ماکارونی، به طبیعت آن مربوط نیست، تصریح کرد: بسیاری از مردم گمان میکنند که اگر یک خوردنی از حیث گرمی و سردی، و تری و خشکی معتدل باشد هیچ زیانی ندارد. این پندار نادرست و بسیار زیانآور است.
نواب زاده ادامه داد: مطابق آموزههای تغذیهای حکیمان کهن، میتوان زیره و سیاهدانه شکل نیمکوب، آویشن شیرازی و دارچین (به شکل پودر) را برای کاهش این عوارض ماکارونی و به عنوان مصلح آن پیشنهاد کرد.
وی بیان کرد: توصیه ما این است که بنا به سلیقه خود هرکدام را که میپسندید بر روی این غذا بپاشید؛ میزان مصرف باید بقدری باشد که بو و طعم آن بطور واضح حس شود و ضمناً زننده نباشد؛ همچنین توصیه میکنیم که همراه ماکارونی سبزیجاتی مانند مرزه و شوید و جعفری و ریحان مصرف کنید؛ بهتر است همزمان با ماکارونی ماست یا ماست و خیار نخورید.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: امروزه ماکارونی یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین غذاهای دنیا محسوب میشود و روزانه مقدار زیادی ماکارونی در دنیا به فروش میرسد، اما اینکه این غذای محبوب چه پیشینهای دارد و از چه موادی تشکیل شده است نکتهای مهم و قابل بررسی است.
نواب زاده بیان کرد: مواد شیمیایی و صنعتیای که به منظور بهبود حالت فیزیکی مانند قوام، چسبندگی، فرم پذیری و …، رنگ، طعم و بازار پسندی ماکارونی به آن اضافه میشود، بر روی سلامت تاثیر دارد؛ مصرف این مواد امروزه در کارخانجات تولید ماکارونی کاملاً رایج است، هم به لحاظ افزایش کیفیت ظاهری و بازار پسندی و هم به جهت مقرون به صرفه بودن کاملاً مورد استقبال تولید کنندههای محصولات پاستاست.
وی بیان کرد: موارد مجاز همراه غذا شامل؛ سبزی خوردن، زیتون، زیتون پرورده است و سایر مخلفات مثل ترشی، ماست، سالاد و نوشیدنی، مجاز نیستند و موجب انواع مشکلات گوارشی و غیر گوارشی میشود؛ تنها ترشی سیر با غذاهای بسیار چرب مفید است، یا به میزان کم ترشی، مشروط بر نبودن ضعف در معده و اعصاب توصیه میشود.
منبع : خبرگزاری ایسنا
اما و اگرهای ساماندهی دستفروشان در بیرجند
تداوم دستاندازیها به چشمه مرغک رونیز استهبان فارس
دستگیری ۸۹ قاچاقچی ارز و کالا در شهریار
کشف ۱۰۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در سواحل عسلویه
مهاجرت یک میلیون بال پرنده تابستانگذران به مازندران
حمایت آیت الله نوری همدانی از پاسخ کوبنده ایران به اسرائیل
انتقام ایران پاسخی به خباثتهای رژیم صهیونیستی بود
دپوی چوب آلات برای قاچاقچیان ناامن خواهد بود
حملات سپاه ثابت کرد رژیم صهیونیستی مترسکی بیش نیست
جزئیات رقابتهای جهانی تکواندو در کیش
تجمع خیابانی مردم تبریز در حمایت از عملیات سپاه علیه اسرائیل
پیشبینی رگبار برف در ارتفاعات لرستان
توزیع ۶۰۰هزار تن نهادههای دامی بین دامداران لرستان
انتخابات دور دوم زنجان، طارم و خدابنده نیمهالکترونیکی است
هواشناسی هشدار داد؛ سرمازدگی در کمین باغات استان سمنان
وزارت نفت برای جمعآوری فاضلاب جزیره خارگ پای کار بیاید
سرریز فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل به قرهسو
خبر وزیر کشور از احداث ۱۶۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان
قدردانی علمای اهل سنت خراسان شمالی از عملیات «وعده صادق»
پهلودهی ۲۵۰۰ فروند شناور کانتینری در بندر شهید رجایی
قدردانی علمای برجسته اهلسنت از سپاه؛ دلِ جهان اسلام شاد شد
اختصاصی| حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی زنجان از لیست شورای ائتلاف
رئیس دیوان عدالت اداری: قوه قضائیه استقلال وکلا را در هر زمان به رسمیت میشناسد
دستگیری اکرم لاهوری تروریست + جزئیات
لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی در همدان + اسامی
محکوم مالی فراری هنگام خروج غیرقانونی از کشور بازداشت شد + جزئیات
دغدغههای نخبگان خراسان جنوبی با نامزد انتخابات خبرگان رهبری + تصاویر
رئیسی: امیدواریم مجلس قوی برای پشتیبانی از مردم و کمک به دولت تشکیل شود
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) زنجان/ "روشن شود جهانی؛ وقتی که تو بیایی"
تب تند رقابتهای انتخاباتی در اصفهان/ تشکیل ائتلاف بانوان و ائتلاف آبی نظرها را جلب کرد