میرنیوز
مریم نوابزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ماکارونی مطابق داستانهای قدیمی، اولین بار در چین به طور اتفاقی از رشتههای خشک شده که از آرد گندم تهیه شده بودند به وجود آمد و سپس توسط یک تاجر ایتالیایی به اروپا راه یافت و در ساختار آن تغییرات کلی به وجود آمد تا به صورت امروزی رسید.
وی ادامه داد: ترکیب اصلی این ماده آرد گندم و تخم مرغ است و به طور سنتی تا چند دهه پیش با روشهای خانگی در کشورهای اروپایی ساخته میشد؛ امروزه این مواد غذایی در کارخانجات مدرن و با روشهای صنعتی تولید میشود.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه برخلاف تصور، علائمی مانند سنگینی بدن یا خوابآلودگی پس از مصرف ماکارونی، به طبیعت آن مربوط نیست، تصریح کرد: بسیاری از مردم گمان میکنند که اگر یک خوردنی از حیث گرمی و سردی، و تری و خشکی معتدل باشد هیچ زیانی ندارد. این پندار نادرست و بسیار زیانآور است.
نواب زاده ادامه داد: مطابق آموزههای تغذیهای حکیمان کهن، میتوان زیره و سیاهدانه شکل نیمکوب، آویشن شیرازی و دارچین (به شکل پودر) را برای کاهش این عوارض ماکارونی و به عنوان مصلح آن پیشنهاد کرد.
وی بیان کرد: توصیه ما این است که بنا به سلیقه خود هرکدام را که میپسندید بر روی این غذا بپاشید؛ میزان مصرف باید بقدری باشد که بو و طعم آن بطور واضح حس شود و ضمناً زننده نباشد؛ همچنین توصیه میکنیم که همراه ماکارونی سبزیجاتی مانند مرزه و شوید و جعفری و ریحان مصرف کنید؛ بهتر است همزمان با ماکارونی ماست یا ماست و خیار نخورید.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: امروزه ماکارونی یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین غذاهای دنیا محسوب میشود و روزانه مقدار زیادی ماکارونی در دنیا به فروش میرسد، اما اینکه این غذای محبوب چه پیشینهای دارد و از چه موادی تشکیل شده است نکتهای مهم و قابل بررسی است.
نواب زاده بیان کرد: مواد شیمیایی و صنعتیای که به منظور بهبود حالت فیزیکی مانند قوام، چسبندگی، فرم پذیری و …، رنگ، طعم و بازار پسندی ماکارونی به آن اضافه میشود، بر روی سلامت تاثیر دارد؛ مصرف این مواد امروزه در کارخانجات تولید ماکارونی کاملاً رایج است، هم به لحاظ افزایش کیفیت ظاهری و بازار پسندی و هم به جهت مقرون به صرفه بودن کاملاً مورد استقبال تولید کنندههای محصولات پاستاست.
وی بیان کرد: موارد مجاز همراه غذا شامل؛ سبزی خوردن، زیتون، زیتون پرورده است و سایر مخلفات مثل ترشی، ماست، سالاد و نوشیدنی، مجاز نیستند و موجب انواع مشکلات گوارشی و غیر گوارشی میشود؛ تنها ترشی سیر با غذاهای بسیار چرب مفید است، یا به میزان کم ترشی، مشروط بر نبودن ضعف در معده و اعصاب توصیه میشود.
منبع : خبرگزاری ایسنا
دیدار استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
شکستگی خط انتقال آب شرق گیلان
احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال
رئیس جمهور به اصفهان سفر میکند
مهارت آموزی دانش آموزان رویکرد محوری وزارت آموزش و پرورش است
ظرفیت تولید برق استان سمنان ۱۲۰۰ مگاوات است
افزایش مبادلات تجاری توسعه حمل و نقل ریلی ایران- آستانه در بندر شهید رجایی
۱۰ هزار مازندرانی به اردوی راهیان نور اعزام شدند
شیخ الاسلام: تغییر برنامه درسی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است
امنیت، زیربنای تمامی پیشرفتها و تحولات اجتماعی و اقتصادی است
اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است
کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم
اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب میشود
اقتصاد دریا محور میتواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکههای قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند