میرنیوز

سطح سواد رسانه‌ای در کشور در تراز رهنمودهای رهبری نیست

سطح سواد رسانه‌ای در کشور در تراز رهنمودهای رهبری نیست 2022-01-31T15:26:52+03:30

سردار رمضان شریف در آیین اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین که امروز ۱۱ بهمن‌ماه در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات استانداری قزوین، برگزار شد، تصریح کرد: جشنواره رسانه‌ای ابوذر بستر خوبی است که بتوانیم از استعدادهای رسانه‌ای کشور را شناسایی و از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم، در حال حاضر در حوزه رسانه کشور در زمان رویارویی با دشمن و جریان‌سازی رسانه‌ای با فقر شدید نیروی متخصص روبه‌رو هستیم اگرچه ادعا می‌شود در کشور بیش از ۶ هزار خبرنگار حرفه‌ای فعال هستند.

وی افزود: حضور این میزان خبرنگار حرفه‌ای در شرایط حساس و تأثیرگذار و تبیین افکار عمومی را حس نمی‌کنیم، برخی نیز می‌گویند این پتانسیل عظیم وجود دارد اما مدیریت راهبردی منسجمی برای بهره‌گیری و سامان‌دهی آن‌ها وجود ندارد؛ بنابراین در این بخش نیز باید اقداماتی انجام دهیم.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی دشمنان کشور به‌صورت جدی تلاش کردند که نظام دینی در کشور شکل نگیرد، درواقع آن‌ها نمی‌خواستند تئوری ولایت‌فقیه که نسبت به‌نظام دوقطبی حاکم در دنیا متمایز بود در کشور حاکم شود و اجازه نمی‌دادند که گفتمان اسلامی شکل بگیرد، انقلاب اسلامی در چنین شرایطی توسط امام خمینی (ره) و پایمردی مردم پا به عرصه گذاشت که کشورهای دنیا بین ۲ گفتمان غربی و شرقی قرارگرفته بودند.

وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد فروپاشی اخلاقی در غرب هستیم، وقتی به‌راحتی افراد دورهم جمع می‌شوند و روی میز رئیس کنگره در انتخابات خرابکاری می‌کنند نشان می‌دهد که اخلاق فروپاشیده است، همین‌طور خبر یخ‌زدگی عکاس فرانسوی که به دلیل مشکلی به زمین می‌خورد و مردم به تصور این‌که معتاد و کارتن‌خواب است به او کمک نمی‌کنند و بعد از ۹ ساعت براثر یخ‌زدگی فوت می‌کند نشان‌دهنده فروپاشی اخلاقی است، اگر این اتفاق در کشور دیگری رخ‌داده بود جریان‌سازی گسترده‌ای اتفاق می‌افتاد و بحث حقوق بشر مطرح می‌شد.

شریف تأکید کرد: آن‌ها تلاش می‌کنند که اجازه ندهند نظام دینی بر مبنای آموزه‌های قرآن کریم شکل بگیرد، در حال حاضر با یک بال ادامه می‌دهند و هر بار شکست می‌خورد اما نمی‌پذیرند که ۴۳ سال از انقلاب گذشته است، در این مدت انواع توطئه‌ها علیه ایران انجام‌شده است و آمریکایی‌ها هرچه در توان داشتند را انجام دادند، آن‌ها بر هیچ مبنایی پایبند نیستند، در ۲ سال گذشته در حوزه کرونا از ورود انواع دارو و تجهیزات به ایران جلوگیری کردند و از طرفی جلوی منابع ایران برای خرید تجهیزات و دارو را گرفتند، اما به برکت مقاومت ملت و درایت مقام معظم رهبری از این مراحل سخت عبور کردیم.

وی خاطرنشان کرد: دهه فجر فرصت مناسبی برای بازخوانی دستاورد انقلاب و ناکامی دشمن است، اگر اقتدار دشمن را قبل از انقلاب و امروز مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که چقدر سقوط داشته است درحالی‌که دشمن بسیار حرفه‌ای عمل می‌کند.

سخنگوی سپاه صاحب‌الامر (عج) یادآور شد: آن‌ها تلاش می‌کنند ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند و امید را به مسائل سطحی تنزل دادند، مایحتاج مردم ضروری است و بی‌عرضگی برخی افراد باعث ایجاد این شرایط شده بود، کشور ایران در بالاترین سطح امنیت منطقه‌ای قرار دارد درحالی‌که زمان حمله صدام به ایران ما در بدترین شرایط نظامی قرار داشتیم اما پیروز شدیم، امروز شرایط کاملاً متفاوت است.

وی تأکید کرد: در سفر رئیس‌جمهور به روسیه از او به‌خوبی استقبال شد، دشمنان در فضای مجازی دست‌وپا زدند که با مطرح کردن مواردی این سفر و دستاوردهای آن را بی‌اهمیت نشان دهند، درحالی‌که در عالی‌ترین سطح هرچه که باید محقق شد، دنیا و آمریکا فهمیده است و درصدد کمرنگ کردن آن هستند، برخی رسانه‌های داخلی نیز به دنبال تضعیف این رویداد هستند درحالی‌که این رویداد یک سفر کاری موفقیت‌آمیز بود.

شریف یادآور شد: تلاش دشمن برای کم‌اهمیت دادن این سفر ناشی از ضعف طرف مقابل و قدرت جمهوری اسلامی است، دشمن در حوزه رسانه‌ای دست‌وپا می‌زند که مباحث حاشیه‌ای را بر مباحث اصلی حاکم کند و تلاش می‌کند دوقطبی ایجاد کند.

وی بیان کرد: برای مثال در حوزه حقوق حیوانات بخشی از مردم را طرفدار حقوق حیوانات و در بخش دیگر مخالفان آن را قرار داده است و این مسئله حاشیه‌ای را به‌قدری بزرگ می‌کنند که به مسئله اصلی تبدیل شود، درواقع برای انحراف افکار عمومی پوششی ایجاد می‌کنند برای مثال هنگام شکست آمریکا در برابر افغانستان ذهن مردم را به مسائل پیش‌پاافتاده درگیر می‌کنند تا شکست خود را پوشش دهند و کسی به آن فکر نکند.

سخنگوی سپاه صاحب‌الامر (عج) اظهار کرد: سطح سواد رسانه‌ای در کشور در تراز رهنمودهای رهبر انقلاب نیست، اگر در همان سطح باشد و مدیران و خبرنگاران تراز اول داشته باشیم شرایط افکار عمومی ما بهتر می‌شود، باید بپذیریم که به دلیل غیرحرفه‌ای بودن نتوانستیم تصویر واقعی از مبارزه، دستاورد و تیزهوشی مردم ارائه دهیم در مقابل دشمن با رسانه و مدیران حرفه‌ای تلاش دارند که تصویر وارونه و تحریف‌شده را به مردم القا کند.

وی یادآور شد: مقام معظم رهبری چندین بار نسبت به بیان دقیق روایت‌ها تأکید کرده‌اند، اگر دیر بجنبیم یا هوشمندانه عمل نکنیم ممکن است جای ما در دفاع مقدس با صدام عوض شود، همان‌طور که امروزه خلاف آنچه بود دوره پهلوی اول و دوم را دوره‌های طلایی نشان می‌دهند، حدود ۶۰ میلیون جمعیت کشور دوره پهلوی را ندیدند و این فضاسازی‌ها ممکن است باورپذیر باشد، دوران دفاع مقدس را نیز ۴۰ میلیون نفر ندیدند و اگر روایت‌ها درست بیان نشود جریانات جاعل در این حوزه نیز وارد می‌شوند.

شریف بیان کرد: دشمن تلاش می‌کند داشته‌های کشور را کوچک و نداشته‌ها را بزرگنمایی کند که طی آن امید را از جامعه بگیرد، این فشارهایی که در طول سال‌های گذشته در نظام اسلامی صورت گرفت اگر علیه هر کشور دیگری اتفاق می‌افتاد کشور می‌پاشید اما ملت ایران خم به ابرو نیاورده است که همه این‌ها به برکت نظام دینی است.

وی اظهار کرد: دشمن در حوزه عملیات روانی کار می‌کند، آن‌ها از اول انقلاب حتی شکل‌گیری آن تا امروز یک گزاره ثابت خبری دارند که نظام دینی کارآمدی لازم برای اداره جامعه را ندارد و از این گزاره نتیجه می‌گیرند که مردم ایران شما از انقلاب پشیمان هستید، گزاره ثابت دوم که به‌شدت درباره آن کار شده است می‌گوید شما شرایط بحرانی دارید و وضعیت اضطراری است و اگر آمریکا اراده کند شما از هم می‌پاشید.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: ۴۳ سال هر کاری از دستشان برآمده انجام دادند و درنتیجه این ۲ گزاره می‌گویند هیچ امیدی به آینده نداشته باشید، جامعه‌ای که به آینده امیدوار نباشد در همه عرصه‌ها بازنده است؛ ما منکر نارسایی در عرصه معیشتی نیستم اما دستاوردهای عظیم انقلاب شامل استقلال، آزادی و پیشرفت برجسته است با این شرایط موانع کوچک را پشت سر می‌گذاریم و در این راه باید امیدآفرینی صورت بگیرد.

انتها پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

آماده باش اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک

آماده باش اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک
2025-02-17T00:56:21+03:30
اراک- رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی از آماده باش تمامی پایگاه های اورژانس ۱۱۵ این استان به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک خبر داد.

لنج صیادی متخلف ترالر در آب‌های بوشهر توقیف شد

لنج صیادی متخلف ترالر در آب‌های بوشهر توقیف شد
2025-02-17T00:56:20+03:30
بوشهر- فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر گفت: یک فروند موتور لنج صیادی متخلف ترالر در آب‌های شمال استان توقیف شد.

۱۲۰ رأس دام سبک قاچاق در قروه کشف شد

۱۲۰ رأس دام سبک قاچاق در قروه کشف شد
2025-02-17T00:16:22+03:30
قروه-رئیس جهاد کشاورزی شهرستان قروه گفت: ۱۲۰ رأس دام سبک نژاد بومی محلی در این شهرستان کشف و ضبط شد.

اعلام آماده‌باش به دستگاه‌های امدادی پس از زلزله در حسینیه خوزستان

اعلام آماده‌باش به دستگاه‌های امدادی پس از زلزله در حسینیه خوزستان
2025-02-17T00:16:21+03:30
اهواز -بلافاصله پس از وقوع دو زمین‌لرزه در حسینیه، استاندار خوزستان در تماس تلفنی فوری با فرماندار شهرستان اندیمشک آخرین وضعیت را بررسی و دستور آماده‌باش به ...

اعزام ۴ تیم امداد ونجات هلال‌احمر به منظور ارزیابی مناطق متأثر از زمین لرزه

اعزام ۴ تیم امداد ونجات هلال‌احمر به منظور ارزیابی مناطق متأثر از زمین لرزه
2025-02-16T23:49:40+03:30
اهواز ـ سرپرست جمعیت هلال احمر استان خوزستان از اعزام تیم های امداد و نجات در پی وقوع زلزله‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر در منطقه حسینیه استان خوزستان خبر داد.

نبود خسارت در زلزله حسینیه بر اساس گزارش‌های اولیه

نبود خسارت در زلزله حسینیه بر اساس گزارش‌های اولیه
2025-02-16T23:49:39+03:30
اهواز - سخنگوی مرکز اورژانس خوزستان از نبود خسارت های جانی بر اساس گزارش‌های اولیه از وقوع دو زمین ارزه شدید در استان خبر داد.

هشدار یک کارشناس در مورد میزان لرزه خیزی حسینیه

هشدار یک کارشناس در مورد میزان لرزه خیزی حسینیه
2025-02-16T23:49:39+03:30
اهواز - استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی با اشاره به وقوع زلزله در حسینیه گفت: این منطقه به دلیل قرارگیری در مرز فروبار دزفول و مجاورت با گسل‌های فعال، مستعد زلزل...

واژگونی پراید وانت منجر به فوت راننده شد

واژگونی پراید وانت منجر به فوت راننده شد
2025-02-16T23:09:40+03:30
بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان دیلم از واژگونی یک دستگاه خودروی پراید وانت در مسیرهای خاکی منتهی به استان همجوار و فوت راننده خبر داد.

وقوع دو زلزله شدید در حسینیه خوزستان؛ خسارتی گزارش نشده است

وقوع دو زلزله شدید در حسینیه خوزستان؛ خسارتی گزارش نشده است
2025-02-16T23:09:40+03:30
اهواز - دو زمین لرزه به قدرت ۴.۴ و ۵.۴ ریشتر حسینیه خوزستان را لرزاند که این زلزله در استان های لرستان، کرمانشاه، مرکزی و ایلام و حتی همدان نیز احساس شده است.

اعزام تیم‌های اورژانس به منطقه زلزله‌زده حسینیه

اعزام تیم‌های اورژانس به منطقه زلزله‌زده حسینیه
2025-02-16T22:56:24+03:30
اهواز - وقوع دو زمین‌لرزه پیاپی در حسینیه خوزستان، تیم‌های اورژانس را راهی مناطق زلزله‌زده کرد.

مسئله اصلی در سازمان فنی و حرفه ای موضوع مهارت است

مسئله اصلی در سازمان فنی و حرفه ای موضوع مهارت است
2025-02-16T22:56:23+03:30
قم- رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: مسئله اصلی در سازمان فنی و حرفه ای موضوع مهارت است که با آموزش‌های مختلف در صدد است بستر اشتغال را در کشور فراه...

دومین زلزله شدید «حسینیه» را لرزاند

دومین زلزله شدید «حسینیه»  را لرزاند
2025-02-16T22:42:59+03:30
اهواز - دومین زمین‌لرزه شدید به بزرگی ۵.۴ ریشتر شهر حسینیه در استان خوزستان را لرزاند.

اعزام تیم‌های ارزیاب اورژانس به منطقه زلزله‌زده حسینیه

اعزام تیم‌های ارزیاب اورژانس به منطقه زلزله‌زده حسینیه
2025-02-16T22:29:40+03:30
اهواز - وقوع دو زمین‌لرزه پیاپی در حسینیه خوزستان، تیم‌های ارزیاب اورژانس را راهی مناطق زلزله‌زده کرد.

حسینیه بازهم به شدت لرزید

حسینیه بازهم به شدت لرزید
2025-02-16T22:29:40+03:30
اهواز - دومین زمین‌لرزه شدید به بزرگی ۵.۴ ریشتر شهر حسینیه در استان خوزستان را لرزاند.

اراک لرزید

اراک لرزید
2025-02-16T22:16:29+03:30
اراک- زلزله اراک در استان مرکزی را لرزاند.

زلزله شدید حسینیه در اهواز هم احساس شد

زلزله شدید حسینیه در اهواز هم احساس شد
2025-02-16T22:16:27+03:30
اهواز - زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۴ ریشتر حسینیه در استان خوزستان را لرزاند.

آغاز ساعت کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد

آغاز ساعت کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد
2025-02-16T22:03:02+03:30
مشهد - فرماندار تایباد گفت: بر اساس مصوبه امروز شورای ساماندهی مبادی مرزی استان خراسان رضوی، ساعت کاری گمرک دوغارون بزودی از ۷ صبح آغاز خواهد شد.

طرح‌های پدافند غیرعامل باید بومی سازی و عملیاتی شوند

طرح‌های پدافند غیرعامل باید بومی سازی و عملیاتی شوند
2025-02-16T21:49:40+03:30
اراک - معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: طرح‌های پدافند غیرعامل باید بومی سازی و عملیاتی شوند و کوتاهی از اجرای آن جرم انگاری و جزو تخلفات ...

دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز

دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز
2025-02-16T21:36:22+03:30
کرج- رئیس پلیس فتای البرز گفت: اعضای دومین باندی که به بهانه وصول مطالبات بیمه ای از پزشکان و متصدیان داروخانه های به صورت اینترنتی کلاهبرداری می کردند دستگی...

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی آسیا

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی آسیا
2025-02-16T21:36:22+03:30
کرمانشاه- شهردار کرمانشاه چگونگی انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ را تشریح کرد.

آغاز کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد

آغاز کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد
2025-02-16T21:36:21+03:30
مشهد - فرماندار تایباد گفت: بر اساس مصوبه امروز شورای ساماندهی مبادی مرزی استان خراسان رضوی، ساعت کاری گمرک دوغارون بزودی از ۷ صبح آغاز خواهد شد.

نماز طلب باران در حرم مطهر رضوی اقامه می‌شود

نماز طلب باران در حرم مطهر رضوی اقامه می‌شود
2025-02-16T21:36:21+03:30
مشهد - فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ماه با حضور زائران و مجاوران حضرت رضا علیه السلام، نماز باران بین نماز ظهر و عصر اقامه خواهد شد.

بازداشت ۳ پیمانکار دیگر شهرداری خرم‌آباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع

بازداشت ۳ پیمانکار دیگر شهرداری خرم‌آباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع
2025-02-16T21:23:00+03:30
خرم آباد- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان از بازداشت ۳ پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری این شهرستان خبر داد.

تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان مرخص شدند

تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان مرخص شدند
2025-02-16T21:23:00+03:30
ارومیه- رییس اورژانس آذربایجان غربی از ترخیص تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان خبر داد.

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵
2025-02-16T21:22:59+03:30
کرمانشاه- شهردار کرمانشاه چگونگی انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ را تشریح کرد.

دیدار استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»

دیدار استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
2025-02-16T20:43:02+03:30
بیرجند - استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران دیدار کرد.

استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»

استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
2025-02-16T19:52:59+03:30
بیرجند - استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران دیدار کرد.

شکستگی خط انتقال آب شرق گیلان

شکستگی خط انتقال آب شرق گیلان
2025-02-16T19:52:59+03:30
رشت - معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب گیلان گفت: خط انتقال آب شرق گیلان در منطقه تازه آباد جنگاه سیاهکل دچار شکستگی و آب آشامیدنی برخی نقاط شهر سیاهکل قطع...

احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال

احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال
2025-02-16T19:11:15+03:30
اصفهان- استاندار اصفهان از سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به این استان خبر داد.

رئیس جمهور به اصفهان سفر می‌کند

رئیس جمهور به اصفهان سفر می‌کند
2025-02-16T18:43:06+03:30
اصفهان- استاندار اصفهان از سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری به این استان خبرداد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)